Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#81076 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2015 - 10:32

Θεωρείς το bullying αστείο? Δεν καταλαβαίνω πώς σκέφτεστε ορισμένοι ώρες ώρες και λέτε έτσι ανέμελα αυτά που λέτε.

Θεωρείς ότι θεωρώ, πως το bullying είναι αστείο;

Δεκα μέρες φυλακή με υποχρεωτικά ποστ στο tumblr μέχρι να μάθω να ποστάρω, χωρίς να προκαλώ κανέναν.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#81077 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2015 - 10:36

Θεωρείς ότι με απασχολεί τί υποθετικά μπορεί να θεωρείς? Ρωτάω με βάση αυτά που γράφεις.

Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στο tumblr, μπαίνω σπάνια έτσι κι αλλιώς.

xbJ3b2w.jpeg

#81078 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2015 - 11:28

πώς αποκαλύπτονται ένας-ένας

πίσω στο tumblr που δεν κάνουν πρωτότυπα και ευφυή σχολιάκια όπως "είσαι γιωτόμπαλο;" που αναπαράγουν τοξικά στερεότυπα αντρίλας!!!! lol BURN!!

#81079 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2015 - 13:01

Για εμενα ο στρατος ηταν μια εξαιρετικη εμπειρια και η μεγαλητερη δοκιμασια στην ζωη μου μεχρι τοτε, σωματικη (φουλ μαχιμο στρατοπεδο ελδυκ) και ψυχολογικη (πανω απ το 30% των παιδιων δεν αντεξαν την πιεση και πηραν Ι3 ψυχολογικο για να φυγουν). Με τον στρατο δε ειχα θεμα. Αυτο που με ξινησε πραγματικα ηταν η συμπεριφορα των Κυπρεων απεναντι μας και κυριως των νεων. Μας εδειχναν πραγματικα με το δαχτυλο και μας απεφευγαν με καθε δυνατο τροπο. Για ν φανταστειτε η πολη της Λευκωσιας αλλαζε μορφη μετα τις 10 που γυρνουσαμε στα στρατοπεδα. Τοτε ξεκινουσε η κινηση στην πολη. Ειναι κριμα γιατι η Ελδυκ εχει βοηθησει πολυ την Κυπρο και το 90% των φανταρων που πανε ειναι παρα την θεληση τους. Ειναι δυσκολο για εναν πιο μαλθακο νεο να αντιμετωπιζει δυσκολιες και στο στρατοπεδο και στις εξοδους που υποτιθεται οτι θα περασει καλα. Μονο οι μεγαλητεροι σε ηλικια ανθρωποι δειχναν λιγο σεβασμο προς το προσωπο μας. Κριμα :/

Το post σου είναι μέσα στην υπερβολή. Και εγώ στην κύπρο είχα πάει και δεν είδα όσα λες.

>Το 30% πείραν Ι3

Αυτό σίγουρα το έβγαλες από το κεφάλι σου. Προφανώς υπήρχε πόλυς κόσμος που γκρίνιαζε στην αρχή συνεχεια και εγώ είδα παιδιά να κλαίνε γιατί θέλανε να φύγουνε αλλα στη δικια μου σειρά από όλο το στρατόπεδο μονο 5 άτομα πείραν Ι3 (ήμασταν κοντά στα 700-800 άτομα με 3 σειρές μέσα οποτε πες 250 άτομα η σειρά. 5/250 σίγουρα δεν είναι το 30% και ούτε νομίζω ότι όταν ήσουν εσύ ξεκλήρισαν το μισό στρατόπεδο.

> Αυτο που με ξινησε πραγματικα ηταν η συμπεριφορα των Κυπρεων απεναντι μας

Και αυτό το άκουγα παρα πολύ πριν πάω ELDYK. Βασικά δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. Όλοι οι κύπριοι σε όλες τις ηλικίες ήταν παρα μα παρα πολύ φιλικοί. ούτε καν μπορώ να φανταστώ πως αντιμετώπισες το οποιοδήποτε πρόβλημα. Εμάς όπου πηγαίναμε μας μιλάγανε παρα πολύ ευγενικά και μας βοήθησαν πάντα. Όσο για το ότι άλλαζε μετά τις 10 τι να σου πω. Η λευκωσία είναι FULL στους τουρίστες και ο κόσμος θέλει να βγει να πάει σε club blablabla. Λέγεται night life γιατί ξεκινάει μετά τις 10. Δεν σου φταίνε οι κύπριοι αν εσένα η μονάδα σε θέλει πίσω στις 10.

Πραγματικά μου κάνει εντύπωση αυτό το θέμα. Όταν φεύγαμε από εκεί όλοι λέγαμε το ποσο καλά περάσαμε και τι ήταν όλες αυτές η βλακείες που μας λέγανε στο κέντρο (ότι οι κυπρί μας αντιπαθούν πολύ, ότι η εκπαίδευση είναι κόλαση και αλλα τέτοια).

Γενικά θα πρότεινα σε όλους να πάνε ELDYK και για κανένα λόγο να μη μείνουν εδώ για τι θητεία τους. Παίρνεις καλά λεφτά (εγώ έπαιρνα 250 το μηνα δεν ξέρω αν το έχουν αλλάξει τώρα), έχεις μια κανονική εκπαίδευση και πειθαρχία, θα δεις κάτι διαφορετικό και η χειρότερη εμπλοκή που trws είναι 10 μέρες. Συνήθως είσαι 1 μέσα 1 έχω και είναι λες και βγαίνεις κέντρο αθηνα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#81080 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2015 - 13:14

Τι ακριβως να πας να κανεις Ελδυκ; Πλεον δικαιουσαι 1η 2 εισιτηρια για οσο καιρο θα εισαι εκει.

#81081 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2015 - 13:22

~ Μουσικό διάλειμμα~

Το να μιλάει κάποιος για κάτι τραυματικό που του συνέβη και να τον χλευάζεις ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια της πρόκλησης. Πώς λέμε είναι λεπτή η γραμμή ανάμεσα στο edgy και το αγενές; Καμία σχέση. Από την μία ποστάρεις κάτι προκλητικό, μεσολαβεί η έρημος Γκόμπι και μετά κάνεις κακόψυχο post.

Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές .Δεν είναι απαραίτητο να είστε φιλικοί, γεμάτοι καρδούλες και αρκουδάκια της αγάπης με τους πάντες. Μπορείτε να τρώτε τα μουστάκια σας 24/7. Η βασική ανθρωπιά όμως είναι κάτι το οποίο δεν θέλουμε να λείπει από τις συζητήσεις στην συγκεκριμένη κοινότητα. Εάν αυτό φαίνεται στον οποιονδήποτε καταναγκαστικό έργο και φυλακή, υπάρχουν οι διαδικτυακοί χώροι ικανοί να προσφέρουν σε αυτόν και τους συνομιλητές του την ευλεξία έκφρασης που αποζητά. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάει κανένας μας τον χρόνο του. 

Παρακαλώ να το έχετε όλοι στα υπόψιν σας. 

ΥΓ: H αναφορά στο tumblr σε κάθε παρατήρηση/παράκληση προς την διατήρηση στοιχειώδους πολιτισμένου διαλόγου δεν είναι απάντηση (και υπονοούμενο) που σας τιμά.

#81082 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.796 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2015 - 13:33

Βασικά δεν υπάρχει λόγος διαμάχης, αν τον ένα χρόνο το στρατόπεδο είναι μαύρο τον επόμενο μπορεί να είναι η απόλυτη ζωάρα, εξαρτάται από το αντισυνταγματάρχη και αν έχει κόσμο η μονάδα. Τώρα για τη Κύπρο δεν ξέρω αλλά στο κέντρο άκουγα ότι τους πάει μία μία αλλά πολύ πήξιμο και προβλεπέ.

rsrGbGx.gif

#81083 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2015 - 14:29

Αν το tumblr διδάσκει στοιχειώδη ανθρωπιά, τότε να το κάνουμε και υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία.

qzMHWHd.png

#81084 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2015 - 15:04

Αν το tumblr διδάσκει στοιχειώδη ανθρωπιά, τότε να το κάνουμε και υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία.

Καλη ιδεα βασικα, ο κοσμος θα γινοταν καλυτερος.

Οταν βλεπω τετοια knee jerk κριτικη/ειρωνια για tumblr εξοργιζομαι επειδη εντοπιζω μια ουσιαστικα αντιδραστικη λογικη στην οποια κρυβεται και ενας υπουλος σεξισμος καθως ειναι γνωστο οτι στο συλλογικο φαντασιακο το κοινο του tumblr ειναι αντιληπτο ως νεες γυναικες. Η οργη μου ειναι και προσωπικη καθως το tumblr με εχει βοηθησει να νοιωσω για πολλα σημαντικα πραγματα και γενικοτερα προσφερει πολυ χρησιμη μορφωση σε κοσμο καθημερινα.Η εξαπλωση του σε νεο κοσμο ειναι κατι πολυ αισιοδοξο, και η προοδευτικη ιδεολογια που εκει αναπτυσσεται ειλικρινα ελπιζω να εχει πολιτικο/cultural impact που θα διαρκεσει. Αλλα και μονο η ηθικη που κυριαρχει εκει και η μη ανοχη σε αισχη ειναι κατι το αξιαιπενο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#81085 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2015 - 15:20

>Το 30% πείραν Ι3

Αυτό σίγουρα το έβγαλες από το κεφάλι σου. Προφανώς υπήρχε πόλυς κόσμος που γκρίνιαζε στην αρχή συνεχεια και εγώ είδα παιδιά να κλαίνε γιατί θέλανε να φύγουνε αλλα στη δικια μου σειρά από όλο το στρατόπεδο μονο 5 άτομα πείραν Ι3 (ήμασταν κοντά στα 700-800 άτομα με 3 σειρές μέσα οποτε πες 250 άτομα η σειρά. 5/250 σίγουρα δεν είναι το 30% και ούτε νομίζω ότι όταν ήσουν εσύ ξεκλήρισαν το μισό στρατόπεδο.

Δεν ξερω τι σειρα ησουν, σε ποιο στρατοπεδο ησουν και με ποιο διοικητη αλλα στο 1ο ταγμα πεζικου που ημουν εγω το 2011-2012 (316 σειρα) τα πραγματα ηταν οπως τα λεω. Αντε πες οτι υπερβαλα και δεν ειναι 30% αλλα 20% ειναι σιγουρα. Σιγουρα ομως! Πολυ μαχιμοι και προβλεπε ειμασταν και αν θελεις πιστεψε με. Απ τον λοχο μου συγκεκριμενα φυγαν 6-7 παιδια με ενα πληθος 30 ατομων (για το πληθος της σειρας μου μιλαω οχι ολου του λοχου). 

Όσο για το ότι άλλαζε μετά τις 10 τι να σου πω. Η λευκωσία είναι FULL στους τουρίστες και ο κόσμος θέλει να βγει να πάει σε club blablabla. Λέγεται night life γιατί ξεκινάει μετά τις 10. Δεν σου φταίνε οι κύπριοι αν εσένα η μονάδα σε θέλει πίσω στις 10.

Πιστεψε με η διαφορα στην κινηση της πολης ηταν ΧΑΟΤΙΚΗ μετα τις 10. Οι καφετερειες ηταν σχεδον αδειες την ημερα. Ισως εσυ ησουν σε διαφορετικη περιοδο απο εμενα (3 Οκτωβρη - 3 Μαιου) και να ηταν τα πραγματα διαφορετικα. Δεν εχω λογο να πω ψεμματα για τα βιωματα μου και ουτε θα το κανω.

Για να καταληξω, δεν λεω οτι περασα ασχημα στην Κυπρο, προς θεου, και τα λεφτακια μας τα περναμε, και μια μεσα μια εξω μας πηγαινε, εξαιρετικες εγκαταστασεις ειχαμε, και στην τελικη περασαμε γαματα. Μονοι μας ομως. Δεν θυμαμαι να βοηθησε πραγματικα καποιος κυπριος σε αυτο :P

Y.Γ. Σε ολους μου τους γνωστους που μπαινουν φανταροι, προτεινω να πανε ΕΛ.ΔΥ.Κ. ;)

2bbd14fc.jpg

#81086 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2015 - 15:31

ενας φιλος μου ειχε παει ΕΛΔΥΚ αλλα εφαγε επαναπαρτιση και 1 μηνα φυλακη  γιατι ειχε παει Λεμεσο και εχασε το τελευταιο λεοφορειο οποτε δεν μπορουσε να παρουσιαστει και αναγκαστηκε ο διοικητης του να του πληρωσει 100 ευρω ταξι για να τον φερει πισω. :')

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Tragic Prince: 11 Μάρτιος 2015 - 15:31

#81087 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2015 - 16:30

Σε λίγο θα μου πεις ότι είχες και τον Γιώτικα λοχαγό :)Εγώ ήμουν 314 στο 1 τάγμα οποτε σίγουρα για κάποια περίοδο ήμασταν μαζί στο στρατόπεδο. Από ότι θυμάμαι η 316 είχε μπει σε 2 φουρνιές γιατί ήταν η πρώτη φορα που το στρατόπεδο είχε 3 σειρές ταυτόχρονα μέσα και γινόταν τις μουρλής. well ακόμα πιστεύω ότι είσαι υπερβολικός με τους αριθμούς και ακόμα και αν έφυγαν 6-7 άτομα από το λόχο σου δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει από κάθε λόχο αυτό γιατί απλά θα αποδεκατιζόταν η μονάδα :P

Πέρα από αυτό εγώ πέτυχα λευκωσία άνοιξη καλοκαίρι Η guess τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Σίγουρα δεν είδα αυτά που λες πουθενά. Κανεις δεν ήταν αγενής η απόμακρος από εμάς όπως είπα ισα ισα το αντίθετο. Γενικά η λευκωσία κάνει party από τους φαντάρους γιατί δίνουμε ΠΟΛΛΑ λεφτά στις εξόδους σε όλα τα μαγαζιά. Δεν είναι λογικό απλά. Ούτε είδα ποτε κόσμο να μας δείχνει με το δάχτυλο. Βασικά πραγματικά έτσι όπως το περιγράφεις είναι λες και οι κύπριοι είναι full ρατσιστές ως προς του έλληνες και απλά πιστεύω ότι είναι πολύ κρίμα γιατί εγώ μονο τα καλύτερα έχω να πω. Μήπως τα περιστατικά που έτυχες εσύ ήταν η εξαίρεση στον κανόνα και γενικεύεις λίγο?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#81088 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2015 - 19:35

Εγώ θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη γιατί δεν περίμενα σοβαρή απάντηση. : (

Pc_maga έχεις εικονική αγκαλίτσα και από εμένα και λυπάμαι που το πέρασες αυτό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Keito: 11 Μάρτιος 2015 - 19:35

#81089 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2015 - 20:30

Το post σου είναι μέσα στην υπερβολή. Και εγώ στην κύπρο είχα πάει και δεν είδα όσα λες..

> Αυτο που με ξινησε πραγματικα ηταν η συμπεριφορα των Κυπρεων απεναντι μας

Και αυτό το άκουγα παρα πολύ πριν πάω ELDYK. Βασικά δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. Όλοι οι κύπριοι σε όλες τις ηλικίες ήταν παρα μα παρα πολύ φιλικοί. ούτε καν μπορώ να φανταστώ πως αντιμετώπισες το οποιοδήποτε πρόβλημα. Εμάς όπου πηγαίναμε μας μιλάγανε παρα πολύ ευγενικά και μας βοήθησαν πάντα. Όσο για το ότι άλλαζε μετά τις 10 τι να σου πω. Η λευκωσία είναι FULL στους τουρίστες και ο κόσμος θέλει να βγει να πάει σε club blablabla. Λέγεται night life γιατί ξεκινάει μετά τις 10. Δεν σου φταίνε οι κύπριοι αν εσένα η μονάδα σε θέλει πίσω στις 10.

Πραγματικά μου κάνει εντύπωση αυτό το θέμα. Όταν φεύγαμε από εκεί όλοι λέγαμε το ποσο καλά περάσαμε και τι ήταν όλες αυτές η βλακείες που μας λέγανε στο κέντρο (ότι οι κυπρί μας αντιπαθούν πολύ, ότι η εκπαίδευση είναι κόλαση και αλλα τέτοια).

Γενικά θα πρότεινα σε όλους να πάνε ELDYK και για κανένα λόγο να μη μείνουν εδώ για τι θητεία τους. Παίρνεις καλά λεφτά (εγώ έπαιρνα 250 το μηνα δεν ξέρω αν το έχουν αλλάξει τώρα), έχεις μια κανονική εκπαίδευση και πειθαρχία, θα δεις κάτι διαφορετικό και η χειρότερη εμπλοκή που trws είναι 10 μέρες. Συνήθως είσαι 1 μέσα 1 έχω και είναι λες και βγαίνεις κέντρο αθηνα.

Αναλόγως την Μονάδα εγώ Ήμουν ΕΛΔΥΚ Δ.Ε.Μ και δεν υπηρέτησα στο Πεζικό. Οι Εγκαταστάσεις ήταν αρκετά καλές και τα εφτά καλά. Εγώ πήγα ΕΛΔΥΚ λόγο ότι έδινε καλά λεφτά και άδειες. Απλά έτυχε σε βυζματομονάδα και σε κακή σειρά. Ήμουν 330 και η 329 είχε ξεσαλώσει πραγματικά είχε σπάσει ΛΗ την μονάδα. Η μόνη μου πλάκα ήταν να κλείσω και εγώ έναν για 5 Λεπτά στην αποθήκη τροφίμων και να με κλείσει αυτός για μισή ώρα. Απλά έλεγα σε 5 min να τον έβγαζα έτσι για το χαβαλέ.

Έλα όμως που έκανε γυμναστική και έπερνε και σκευάσματα γι αυτήν και ύταν και οξύθυμος που πέταξε το κλειδί έξω από την περίφραξη. Το πως γλιτώσαμε απο τον Δοιηκητή κανονικά έπρεπε να μας είχε χαρίσει μια 5ρα να στρώναμε + τα έξοδα της κλειδαριάς. Πάλι καλά που πήγα σχολή Πυροβολικού και μπήκαν κάποια πράγματα στην Θέση τους πχ. Δεν έχει παλοιός νέος ΟΛΟΙ κάνουνε αυτά που πρέπει.

pc_magas μήπως ήσουν γιώτα 100 εκτελέσιμο και σ'ειχαν πάρει στο ψιλό οι υπόλοιποι;

Όχι μάλλον λόγο ότι ήμουν τέντας και προσπαθούσα αυτά που μου λέγαν να τα κάνω.

Για κάποιο λόγο όταν είμαι με ανθρώπους δεν τα βγάζω πέρα ενώ όταν είμαι μόνος μια χαρά επιβιώνω (οκ όχι τελειώς μόνος αλλά μέ άτομα που τα βλέπω το πολύ 2 Hrs την ημέρα και πάλι όχι σε καθημερινή βάση ή Με  τα μέλη της οικογένειάς μου).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 11 Μάρτιος 2015 - 20:31

#81090 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2015 - 21:16

Σε λίγο θα μου πεις ότι είχες και τον Γιώτικα λοχαγό :)Εγώ ήμουν 314 στο 1 τάγμα οποτε σίγουρα για κάποια περίοδο ήμασταν μαζί στο στρατόπεδο

Έλα ρε φίλε Γιωτικα είχα χαχαχα. Μας εσταξε! Σε ποιο λόχο ήσουν εσύ?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 11 Μάρτιος 2015 - 21:16

2bbd14fc.jpg