>Το 30% πείραν Ι3
Αυτό σίγουρα το έβγαλες από το κεφάλι σου. Προφανώς υπήρχε πόλυς κόσμος που γκρίνιαζε στην αρχή συνεχεια και εγώ είδα παιδιά να κλαίνε γιατί θέλανε να φύγουνε αλλα στη δικια μου σειρά από όλο το στρατόπεδο μονο 5 άτομα πείραν Ι3 (ήμασταν κοντά στα 700-800 άτομα με 3 σειρές μέσα οποτε πες 250 άτομα η σειρά. 5/250 σίγουρα δεν είναι το 30% και ούτε νομίζω ότι όταν ήσουν εσύ ξεκλήρισαν το μισό στρατόπεδο.
Δεν ξερω τι σειρα ησουν, σε ποιο στρατοπεδο ησουν και με ποιο διοικητη αλλα στο 1ο ταγμα πεζικου που ημουν εγω το 2011-2012 (316 σειρα) τα πραγματα ηταν οπως τα λεω. Αντε πες οτι υπερβαλα και δεν ειναι 30% αλλα 20% ειναι σιγουρα. Σιγουρα ομως! Πολυ μαχιμοι και προβλεπε ειμασταν και αν θελεις πιστεψε με. Απ τον λοχο μου συγκεκριμενα φυγαν 6-7 παιδια με ενα πληθος 30 ατομων (για το πληθος της σειρας μου μιλαω οχι ολου του λοχου).
Όσο για το ότι άλλαζε μετά τις 10 τι να σου πω. Η λευκωσία είναι FULL στους τουρίστες και ο κόσμος θέλει να βγει να πάει σε club blablabla. Λέγεται night life γιατί ξεκινάει μετά τις 10. Δεν σου φταίνε οι κύπριοι αν εσένα η μονάδα σε θέλει πίσω στις 10.
Πιστεψε με η διαφορα στην κινηση της πολης ηταν ΧΑΟΤΙΚΗ μετα τις 10. Οι καφετερειες ηταν σχεδον αδειες την ημερα. Ισως εσυ ησουν σε διαφορετικη περιοδο απο εμενα (3 Οκτωβρη - 3 Μαιου) και να ηταν τα πραγματα διαφορετικα. Δεν εχω λογο να πω ψεμματα για τα βιωματα μου και ουτε θα το κανω.
Για να καταληξω, δεν λεω οτι περασα ασχημα στην Κυπρο, προς θεου, και τα λεφτακια μας τα περναμε, και μια μεσα μια εξω μας πηγαινε, εξαιρετικες εγκαταστασεις ειχαμε, και στην τελικη περασαμε γαματα. Μονοι μας ομως. Δεν θυμαμαι να βοηθησε πραγματικα καποιος κυπριος σε αυτο 
Y.Γ. Σε ολους μου τους γνωστους που μπαινουν φανταροι, προτεινω να πανε ΕΛ.ΔΥ.Κ.