Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#81046 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 March 2015 - 09:53

Lol, Μόno.

Πως ακριβώς είναι χάσιμο χρόνου ο στρατός, έχεις πάει και ξέρεις;

Χαριτωμένο.

Η αλήθεια είναι ότι με κατάλαβες, δεν έχω πάει στρατό. Μπορείς τώρα να ισιώσεις το μονοκλ σου και να ανάψεις το πούρο σου ήσυχος ότι αποκαταστάθηκε η ισορροπία του σύμπαντος.

xbJ3b2w.jpeg

#81047 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 10 March 2015 - 13:13

εσύ ρε γιουίτσι πώς ξες ότι τα σκατά δεν έχουν καλή γεύση; δοκίμασες τελικά όταν σου είπα να τα ψήσεις και να τα φας;

#81048 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 10 March 2015 - 13:47

Χαριτωμένο.

Η αλήθεια είναι ότι με κατάλαβες, δεν έχω πάει στρατό. Μπορείς τώρα να ισιώσεις το μονοκλ σου και να ανάψεις το πούρο σου ήσυχος ότι αποκαταστάθηκε η ισορροπία του σύμπαντος.

Νομίζω ότι αυτό που λείπει είναι ένα κρανίο σε μια βιτρίνα στο background.

O6rrvsU.jpg

#81049 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 March 2015 - 14:51

Όποιος πάντως θέλει, η θέση μου στο στρατό είναι ελέυθερη.

qzMHWHd.png

#81050 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 10 March 2015 - 17:20

mono θυμασαι το σουρεαλ γραφειο τελετων κοντα στο πατρικο σου? Περασα τις προαλλες απ εξω και ο τυπος το πηγε σε αλλο επιπεδο καθως το εχει βαψει ολο ΡΟΖ

#81051 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 March 2015 - 17:28

Χαχαχαχα, ξέρεις τί? Πήγε απέναντι και πιο πριν ήταν μαγαζί που έφτιαχνε νύχια εξού και το ροζ. Δεν υπάρχει αυτό το γραφείο τελετών, είναι αλήθεια XD

xbJ3b2w.jpeg

#81052 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 10 March 2015 - 20:09

Lol, Μόno.

Πως ακριβώς είναι χάσιμο χρόνου ο στρατός, έχεις πάει και ξέρεις;

Είναι χάσιμο διότι:

• Το 90% του χρόνου σου ξοδεύεται σε πράγματα που δεν σε γεμίζουν ούτε σωματικώς ούτε ψυχικώς.
  • Αν δεν πας ΕΛΔΥΚ απλά οικονομκώς με 8,40 € απλά δεν την παλεύεις..
  • Αν πας στο Στρατόπαιδο της Αγ. Βαρβάρας στην Κύπρο θα καταλάβεις τι συμαίνει το "Βασανιστήριο του Βυζματία". Μεχρι και χέρι βάλαν και που τιμωρούταν με 5Φ δεν τον ένοιαζε τπτ. Ευτυχώς είχα την περισσότερη άδεια και πιστεύω έχω βρει τις περισσότερες εξόδους από τον θάλαμο μου. (Χρωστάω μια λαμπάδα στον Γραφέα Υπηρεσιών μου Σειράς πολύ καλό παίδι)
  • Τα ψυχικά τραυματα από την θητεία μου ακόμα με βασανίζουν μερικές φορές στον ύπνο μου όταν τα σκεύτομαι.
  • Αν καθήσεις σε σκατομονάδα απλά κόλλησες εκεί για τουλάχιστον 6 μήνες. (Εξαιρείτε το ΚΕΠΒ και οι τελευταίος μήνας στο στρατόπαιδο που δεν ήταν μήνας με 16 μέρες άδεια πριν το τέλος)

Και το βασανιστήριο δεν τελείωσε εδώ.

• Απολύθηκα μια μέρα αργότερα λόγο ότι δεν είχα ακτινογραφία θώρακος.
  • Και όταν απολύθηκα έναν μήνα μετά με πήραν τηλέφωνω να επιβεβαιώσω ότι απολύθηκα επειδή η μονάδα δεν είχε στείλει τον φάκελό μου.

Δηλαδή είχα τον κάθε να μην πω τι στον "λάκκο με τους μαλάκες" και καταδέχεστε να με πάρετε τηλέφωνο. Απλά ο στρατός υπάρχει για να βασανίζει τους ανθρώπους. Ευτυχώς μόνο για 9 μήνες (+ 1 μέρα) και δώξα το Θεό που  έπαιρνα και άδεια ειδάλλως μετά από το ΚΕΠΒ έστω και μια μέρα δεν παλεύεται.

Edited by pc_magas, 10 March 2015 - 20:10.

#81053 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 10 March 2015 - 20:33

εσύ ρε γιουίτσι πώς ξες ότι τα σκατά δεν έχουν καλή γεύση; δοκίμασες τελικά όταν σου είπα να τα ψήσεις και να τα φας;

Ρε Warchief, βρε αγοράκι μου καλό, τόσο βαρετή είναι η ζωή σου;

Τόσα πράγματα μπορείς να κάνεις σε αυτή την ζωή, να παίζεις κάποιο κλασσικό παιχνίδι από το 94' όπως το Super Metroid, να μάθεις να παίξεις καλύτερα στην κιθάρα σου, να κάνεις re-watch κάποιο καλό anime του γούστου σου όπως π.χ. το HxΗ, ή στην χειρότερη των περιπτώσεων να σχολιάσεις κάτι σε κάποιο άλλο thread, τόσα έχει στο forum.

Δεν μπορώ να καταλάβω, πρέπει ντε και καλά να ασχολείσαι μόνο μαζί μου και να μου λες βλακείες μετά από κάθε μου post;

Σε λυπάμαι πραγματικά. Ελπίζω, στο μέλλον να έρθεις στα συγκαλά σου και να σταματήσεις να μου λες συνέχεια να φάω σκατά.

#81054 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 10 March 2015 - 20:37

• Τα ψυχικά τραυματα από την θητεία μου ακόμα με βασανίζουν μερικές φορές στον ύπνο μου όταν τα σκεύτομαι.

Μίλησε μας για αυτό.

#81055 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 10 March 2015 - 20:46

"άσε με να ενοχλώ τη mono και να λέω τα μισογυνικά μου ουααααααααα get a life"

καλά δε σου ξαναλέω να φας σκατά. αν θες όμως μπορείς να πιεις τσίρλιο

Edited by Warchief, 10 March 2015 - 20:47.

#81056 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,796 posts

Posted 10 March 2015 - 20:46

Ρε Warchief, βρε αγοράκι μου καλό, τόσο βαρετή είναι η ζωή σου;

Τόσα πράγματα μπορείς να κάνεις σε αυτή την ζωή, να παίζεις κάποιο κλασσικό παιχνίδι από το 94' όπως το Super Metroid, να μάθεις να παίξεις καλύτερα στην κιθάρα σου, να κάνεις re-watch κάποιο καλό anime του γούστου σου όπως π.χ. το HxΗ, ή στην χειρότερη των περιπτώσεων να σχολιάσεις κάτι σε κάποιο άλλο thread, τόσα έχει στο forum.

Δεν μπορώ να καταλάβω, πρέπει ντε και καλά να ασχολείσαι μόνο μαζί μου και να μου λες βλακείες μετά από κάθε μου post;

Σε λυπάμαι πραγματικά. Ελπίζω, στο μέλλον να έρθεις στα συγκαλά σου και να σταματήσεις να μου λες συνέχεια να φάω σκατά.

Μα το ίδιο δεν έκανες και συ νωρίτερα!;

Επίσης pcmaga τα θερμά μου συλλυπητήρια. Όταν είχα τελειώσει θυμάμαι ότι τον πρώτο καιρό είχα τα άπειρα νεύρα γιατί όσο σκεφτόμουνα τους δώδεκα πεταμένους μήνες μου ερχόταν κόλπος. :S

rsrGbGx.gif

#81057 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 10 March 2015 - 20:59

"άσε με να ενοχλώ τη mono και να λέω τα μισογυνικά μου ουααααααααα get a life"

καλά δε σου ξαναλέω να φας σκατά. αν θες όμως μπορείς να πιεις τσίρλιο

Oχι, προτιμώ υδράργυρο. Έχει πιο γεμάτη γεύση και κατεβαίνει πιο εύκολα από το τσίριλο.

#81058 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 March 2015 - 21:39

Πάντως for arguement's sake θα ήθελα να μας πει ο Takayama γιατί θεωρεί ότι δεν είναι χάσιμο χρόνου ο στρατός. Θα ήθελα να ακούσω και μία διαφορετική εμπειρία. 

#81059 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 10 March 2015 - 21:42

Εκτός από την επαγγελματική πορεία που μπορείς να πάρεις δεν ξέρω.

Posted Image

#81060 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 10 March 2015 - 22:38

Ξεχνάτε την πιο σημαντική λειτουργία του στρατού: αλλάζει τα χρωματάκια στο φόρουμ.