Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#79621 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 13 November 2014 - 00:30

Μηπως κατα την εγκατασταση των ενημερωσεων κατι πηγε λαθος? Ισως εκλεισε το pc? Επεσε το ρευμα? Ενας φιλος μου την ειχε παθει ετσι μια φορα!

Υ.Γ. Προσωπικα αποφευγω ΟΛΕΣ τις ενημερωσεις των windows

Ναι αλλά υπάρχουν bug 19 ετών:

http://www.pcworld.com/article/2846004/microsoft-fixes-severe-19-year-old-windows-bug-found-in-everything-since-windows-95.html

Και ακομη μια συνταγή για Nikujaga που η γεύση του σε απογειώνει στον άλλο κόσμο:

Youtube Video

#79622 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 November 2014 - 19:22

Welcome to Nightvale ακούει κανείς ρε παιδιά; Είναι από τα καλυτερότερα πράγματα που ξεκίνησα μέσα στο 2014 (creepy lovecraftian μαύρη κωμωδία με τον πιο τέλειο αφηγητή του ΓΑΛΑΞΙΑ) και όλο αναρωτιέμαι αν το ακούει και κανείς από εδώ ή όχι.

Το ξανάρχισα από την αρχή μιας και μια φίλη πήγε Βερολίνο να τους δει και έχω ξαναπορωθεί και κάθομαι και κοιτάω fanart και fanart και  fanart και μετά κ άλλο λίγο fanart και ΑΓΚΚΚΚΚΧ.

2ym6c1f.gif

Posted Image

#79623 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 13 November 2014 - 20:05

Εγώ είχα ακούσει λίγο απ'τα αρχικά, αλλά ποτέ δεν το συνέχισα Τ_Τ Ίσως, κάποτε....

#79624 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 13 November 2014 - 23:22

podcast τους άκουγα όσο είχα iPod αλλά δεν έχω ασχοληθεί και πολύ.

#79625 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 November 2014 - 23:39

Κάτω τα ipod, κάτω το procrastination, ζήτω το Nightvale.

2isxd04.jpg

Πραγματικά με τι καρδιά το παρατήσατε, ΜΕ ΤΙ ΚΑΡΔΙΑ?!

Posted Image

#79626 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 13 November 2014 - 23:56

Με ψήσατε να αρχισω και δεν εχω ιδεα τι ειναι...αλλα φαινεται γουτσου.

Edited by GhostPrince, 13 November 2014 - 23:57.

フカフカ

#79627 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 November 2014 - 23:58

Ναι είναι, ναι άρχισέ το!

welcome-to-night-vale-fan-art-30.jpg

Υπάρχει torrent με τα πρώτα 26 "επεισόδια", είναι 20λεπτα podcasts σαν "Τα νέα της πόλης" μόνο που η πόλη είναι σούπερ κρίπι, κάτι ανάμεσα σε τρίγωνο των βερμούδων, silent hill και adventure time.

Αλλά είναι γούτσου. Και αστείο, *πολύ* αστείο.

Posted Image

#79628 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 14 November 2014 - 15:28

μόνο που η πόλη είναι σούπερ κρίπι, κάτι ανάμεσα σε τρίγωνο των βερμούδων, silent hill και adventure time.

Αλλά είναι γούτσου. Και αστείο, *πολύ* αστείο.

Δεν μας εξηγείς, αγαπητή Anelis,  πώς μπορεί να είναι κάτι "Super creepy" και ταυτόχρονα "γούτσου"(δηλαδή χαριτωμένο); Καλά, αστείο και τρομακτικό μαζί το καταλαβαίνω, αλλα αυτό...

In other news, καταφέραμε να αρρωστήσουμε ταυτόχρονα και εγώ και η μάνα μου! Γρίπη είναι, τίποτε το τρομερό, αλλά και οι 2 σερνόμαστε... Αααχ!

#79629 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 14 November 2014 - 16:11

Εμενα με ποναει ο λαιμος μου αλλα τιποτα σοβαρο

#79630 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 November 2014 - 16:29

Δεν μας εξηγείς, αγαπητή Anelis,  πώς μπορεί να είναι κάτι "Super creepy" και ταυτόχρονα "γούτσου"(δηλαδή χαριτωμένο); Καλά, αστείο και τρομακτικό μαζί το καταλαβαίνω, αλλα αυτό...

Δεν ξέρω, θα πρέπει να το ακούσετε για να καταλάβετε. Είναι που είναι γούτσου ο Σέσιλ οπότε ό,τι και να λέει είναι ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑ.

Να ακούστε το πρώτο επεισόδιο στο youtube.

Youtube Video

Posted Image

#79631 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 14 November 2014 - 16:34

είδα το xmen days of the future past και το edge of tomorrow...time travel and alliens.I approve :riiight:

#79632 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 14 November 2014 - 20:48

είδα το xmen days of the future past και το edge of tomorrow...time travel and alliens.I approve :riiight:

To πρώτο πολύ meh. Τόσα X-men που έχουμε δει.... Το 2ο ήταν καλούτσικο, μου είχε κολήσει και το soundtrack, so that's something...

#79633 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 14 November 2014 - 21:27

x meh

#79634 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 14 November 2014 - 22:50

το οποιο ηταν και μανγκα ειδα...

θενκ μι λειτερ

Edited by laraska, 14 November 2014 - 22:53.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#79635 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 November 2014 - 22:54

Τom Cruise is officialy ruined for me. Δεν με τρελαίνει που δεν με τρελαίνει η υπόθεση του All you need is kill to begin with, τον βλέπω και μου έρχεται κατά νου ότι αυτός ο άνθρωπος πιστεύει στα πνεύματα των νεκρών εξωγήινων και αδυνατώ για κάποιο λόγο να τον δω ως πιστευτό σε ότι ρόλο και να παίζει. 

Το ξέρω ότι είναι προκατειλημμένο αυτό που λέω αλλά αυτό το τρομακτικό χαμόγελο από την συνέντευξη της Oprah με στοιχειώνει. Ι wish i could go back to our "Interview with the vampire" days, που τον έβλεπα ως Λεστάτ πλάι στον Brad και αναπουπούλιαζε το kokkoro. 

Btw η τελευταία του ταινία πριν το Edge of tomorrow, ήταν λάθος σε τόσο πολλά επίπεδα ως κατάληξη. (ως κεντρική ιδέα καλά τα πήγαινε μέχρι ενός σημείου).