Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#79291 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 15 October 2014 - 20:56

Σχετικά με το βίντεο του Σεφερλή  λένε ότι έγινε μεγάλος σάλος και ότι τον απείλησαν να πει συγνώμη δημόσια αλλιώς θα τον μηνύσουν(μαζί με τους υπόλοιπους που γελούσαν). Ισχύει αυτό?

Posted Image

#79292 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 posts

Posted 16 October 2014 - 08:17

Youtube Video

09pntFA.png?1

#79293 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 16 October 2014 - 08:44

lol...

ο τυπας στο βιντεο ειναι γνωστος πρωταθλητης μπραντεφερ.......!!!

#79294 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 16 October 2014 - 14:26

tumblr_n5soj5UGn61r5hhnao1_r1_400.png

Μου φαίνεται πολύ αστεία η ιδέα της εικόνας αυτής. Όντως μερικά anime είναι entry level garbage -και είναι τέλειο που αυτά αλλάζουν από εποχή σε εποχή.

Posted Image

#79295 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 16 October 2014 - 16:00

-θέλω σοβαρή συζήτηση με επιχειρήματα και όχι αφορισμούς!

-*σοβαρή συζήτηση με επιχειρήματα και όχι αφορισμούς*

-εεε θα απαντούσα άλλα έχασα το ποστ μου πάρε ένα printscreen που βγάζω από όλα τα ποστ που χάνω, επίσης θα εξαφανιστώ από το φόρουμ για μερικές μέρες bb (έτυχε να πλακώσουν δουλειές - σύμπτωση)

Edited by Warchief, 16 October 2014 - 16:02.

#79296 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 16 October 2014 - 16:21

Ευτυχώς που έρχεται ΣΚ. Νομίζω θα καθιερώσω τα ΣΚ ως μέρες παύσης πυρός, σαν τους Ολυμπιακούς.

xbJ3b2w.jpeg

#79297 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 16 October 2014 - 16:36

tumblr_n5soj5UGn61r5hhnao1_r1_400.png

Μου φαίνεται πολύ αστεία η ιδέα της εικόνας αυτής. Όντως μερικά anime είναι entry level garbage -και είναι τέλειο που αυτά αλλάζουν από εποχή σε εποχή.

μεχρι το entry levels καλα ηταν..

το garbage μου ακουγεται κομματακι βαρυ...ειδικα για τα 2 που δειχνει σιγουρα στην φωτο τα λες entry αλλα οχι garbage....

θα μου αρεσε ποιο πολυ ο ορος mainstream.... :)

#79298 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 16 October 2014 - 16:43

http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/jk-rowlings-harry-potter-spinoff-fantastic-beasts-to-be-at-least-a-trilogy-9798338.html

JK Rowling's Harry Potter spin-off Fantastic Beasts to be 'at least' a trilogy
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#79299 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 16 October 2014 - 17:00

μεχρι το entry levels καλα ηταν..

το garbage μου ακουγεται κομματακι βαρυ...ειδικα για τα 2 που δειχνει σιγουρα στην φωτο τα λες entry αλλα οχι garbage....

θα μου αρεσε ποιο πολυ ο ορος mainstream.... :)

Το βρίσκω ξεκαρδιστικό ακριβώς επειδή είναι βαρύ και υπερβολικό, το mainstream θα ήταν απλά κυριολεκτικό. Παρόλο που πολύ συχνά συμφωνώ με τις απόψεις των anime elitists ακόμα πιο συχνά βρίσκω πολύ αστείο τον απόλυτο τρόπο τους και αυτό είναι πολύτιμο χιούμορ.

Όσο για τα anime στη φώτο, ένα από τα δύο το θεωρώ όντως σκουπίδι, αλλά πχ για εμένα (όταν ξεκινούσα τα anime) entry level anime garbage ήταν το dragonball, η sailormoon και το samurai x. Και δύο από αυτά παραμένουν από τα πιο αγαπημένα μου anime. Άλλωστε γουστάρω πολύ να βλέπω σκουπίδια, απλά δεν τα παίρνω στα σοβαρά. Δεν θεωρώ κακό να απολαμβάνεις κάτι που ξέρεις ότι δεν είναι καλό -αν και οκ, δεν συμφωνούμε όλοι και όλες στο τι είναι καλό και τι όχι. Περιαυτολογώ όμως και θα σταματήσω, ελπίζω να έβγαλα νόημα.

Posted Image

#79300 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 16 October 2014 - 17:05

κακα ειναι τα χαρεμ και κατι αλλες μλκς με ρομανς.

το ντεθ νοουτ δεν ειναι πιστευω κακο.

καλα ειναι τα monster...berserk κτλ

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#79301 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 16 October 2014 - 17:51

Όταν γίνεται τέτοιο άρμεγμα στο franchise μιας σειράς, μου τη δίνει στα νεύρα :P

#79302 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 16 October 2014 - 18:15

εδω ταιριαζει γαντι....

"τι κανετε μωρε?σταματηστε το καρβουνο .........οχι αλλο καρβουνοοοοοοοοοοοοοο"

Το βρίσκω ξεκαρδιστικό ακριβώς επειδή είναι βαρύ και υπερβολικό, το mainstream θα ήταν απλά κυριολεκτικό. Παρόλο που πολύ συχνά συμφωνώ με τις απόψεις των anime elitists ακόμα πιο συχνά βρίσκω πολύ αστείο τον απόλυτο τρόπο τους και αυτό είναι πολύτιμο χιούμορ.

Όσο για τα anime στη φώτο, ένα από τα δύο το θεωρώ όντως σκουπίδι, αλλά πχ για εμένα (όταν ξεκινούσα τα anime) entry level anime garbage ήταν το dragonball, η sailormoon και το samurai x. Και δύο από αυτά παραμένουν από τα πιο αγαπημένα μου anime. Άλλωστε γουστάρω πολύ να βλέπω σκουπίδια, απλά δεν τα παίρνω στα σοβαρά. Δεν θεωρώ κακό να απολαμβάνεις κάτι που ξέρεις ότι δεν είναι καλό -αν και οκ, δεν συμφωνούμε όλοι και όλες στο τι είναι καλό και τι όχι. Περιαυτολογώ όμως και θα σταματήσω, ελπίζω να έβγαλα νόημα.

ετσι οπως το εθεσες τωρα ειμαι απολυτα μαζι σου(οχι οτι με το αλλο ποστ δεν ειμουν,απλα εκανα μια παρατηρηση)....και στα δικα σου entry level Που ειναι και δικα μου..οσο και αν ακουγεται περιεργο για αντρα να εβλεπε sailor moon(ειχα πολλες ξαδερφες τι να κανω?)

#79303 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 16 October 2014 - 18:31

Δικαιολογίες... Απλά αποδέξου την αλήθεια και θα νιώσεις καλύτερα

Posted Image

#79304 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 16 October 2014 - 18:43

Δικαιολογίες... Απλά αποδέξου την αλήθεια και θα νιώσεις καλύτερα

aZP8pGn_460sa.gif

#79305 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 16 October 2014 - 19:03

Περίεργο δεν είναι, η sailormoon μας ενώνει όλους. Ε, και αν υπάρχει και κάποιος ή κάποια που δεν νιώθει in tune με το sailormoon hivemind.... δεν πειράζει, όλοι έχουμε ελαττώματα. XD

Posted Image