Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#72901 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 264 posts

Posted 18 June 2013 - 09:35

Καλημέρα! Αν και δεν έχω καταλάβει ιδιαίτερα αυτό το νέο τρεντ που μιλάτε περί σεξισμού, πείτε μου και πόσα gay videogames κυκλοφορούν out, έτσι για το γαμώτο. Όχι πετάγω ατάκα για περίεργο, ούτε για γέλιο. Πραγματικό σενάριο και character developement, με τον Μπάμπη να προσπαθει να σώσει τον Κώστα.

Youtube Video

(Μου αρέσει να ποστάρω επεισόδια του Extra Credits! :riiight: )

Θυμάμαι πάντως πως είχε γίνει ένας ντόρος με τις φήμες πως η Disney ήθελε να φτιάξει ταινίες κινουμένων σχεδίων με ομοφυλόφιλους πρωταγωνιστές.
Το θέμα δεν είναι τόσο να κυκλοφορήσουν media που δέχονται την ομοφυλοφιλία, όσο το να τους επιτρέψει το κοινό να κυκλοφορήσουν.

Edited by Kain, 18 June 2013 - 09:44.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#72902 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 18 June 2013 - 09:51

Βασικά βγήκε καρτούν με ομοφυλόφιλο χαρακτήρα (όχι όμως της Disney), αλλά είναι spoiler το ποιο είναι. :S
Γενικά η συγκεκριμένη εταιρία....έχει ένα θεματάκι.
Youtube Video

Δεν είναι μόνο θέμα κοινού ή μόνο θέμα στούντιο πάντως, είναι πιο πολύπλοκο.

Θυμάμαι ότι είχε γίνει πολύς ντόρος όταν πριν από λίγα χρόνια εισήγαγαν τον πρώτο ομοφυλόφιλο άνδρα στο Archie.

Posted Image

#72903 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 264 posts

Posted 18 June 2013 - 10:03

Το Archie, όσο κι αν δεν του φαίνεται, ήταν το Scott Pilgrim της εποχής του.
Αν θυμάμαι καλά μάλιστα, όχι μόνο είχε τον εν λόγω ομοφυλόφιλο χαρακτήρα, αλλά και τον γάμο του με άλλον άντρα!
Το είχα δει στο Cracked.com νομίζω.

EDIT: Το βρήκα! :)

Posted Image

Edited by Kain, 18 June 2013 - 10:12.

#72904 JalexWave

JalexWave

Starting...

• Members
  • 31 posts
  • LocationAthens

Posted 18 June 2013 - 10:26

Αυτό με την Ντίσνεϋ,δε το ήξερα, και δεν θα ήθελα κιόλας! Τόσα κοριτσάκια έχουν αφομοιώσει μέσα τους τα πέρι πρίγκηπα, δε θα αντέξω να το ζήσω και με αγορακια.

Και off topic. Η σκύλα μου αφού γκρινιάζει όλοι το βράδυ,κλάμα κλπ, τώρα εκείνη κοιμάται στον κτηνίατρο και γω κουτουλω 2 μέρα αϋπνία.

#72905 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 18 June 2013 - 10:29

Youtube Video

Posted Image
Posted Image

#72906 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 18 June 2013 - 10:37

Το Archie, όσο κι αν δεν του φαίνεται, ήταν το Scott Pilgrim της εποχής του.
Αν θυμάμαι καλά μάλιστα, όχι μόνο είχε τον εν λόγω ομοφυλόφιλο χαρακτήρα, αλλά και τον γάμο του με άλλον άντρα!
Το είχα δει στο Cracked.com νομίζω.

EDIT: Το βρήκα! :)

Posted Image

Μα καλά, πόσο χρονών είναι; Νόμιζα ότι ήταν 16άριδες. Ή είναι από τα γουάτ-ιφ σενάρια;

Posted Image

#72907 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 264 posts

Posted 18 June 2013 - 10:53

Ούτε που ξέρω. Θυμάμαι μόνο οτι μου είχε κάνει εντύπωση όταν διάβαζα το άρθρο.

Πάντως βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον το πώς αλλάζει ανάλογα με την εποχή το τι θεωρείται αντρικό και τι γυναικείο.

Ο Ρουβάς είχε φορέσει φούστα και έγινε ντόρος, ενώ κάποτε οι άντρες με φούστα (Φουστανέλα, Κιλτ, ό,τι φορούσαν οι αρχαίοι Ρωμαίοι) θεωρούνταν παληκάρια.
Οι άντρες δεν κλαίνε, αλλά στην αρχαιότητα το κλάμα θεωρούνταν αντρίλα επειδή έδειχνε πως ο άντρας έχει περηφάνια και δεν τα γράφει όλα στα @@ του.
Κάποτε το ροζ ήταν αντρικό και το μπλε γυναικείο. Μετά αντίστροφα. Και τώρα το ροζ όσο πάει γίνεται ξανά όλο και πιο αντρικό.
Παλιά οι άντρες έλεγαν "γύρνα στην κουζίνα σου, γυναίκα", τώρα όμως οι καλύτεροι μάγειρες και Σεφ είναι άντρες. (Λόγω σπουδών μάλιστα μπορώ να το αναλύσω παραπάνω το συγκεκριμένο.)
Κάποτε οι άντρες πήγαιναν για δουλειά και οι γυναίκες έμεναν στο σπίτι να μεγαλώσουν το παιδί. Τώρα, ειδικά στο εξωτερικό, επειδή είναι πιο εύκολο να βρει δουλειά μια γυναίκα (για πολλούς λόγους, πολλοί εκ των οποίων δεν είναι παράλογοι ή σεξιστικοί), όσο πάει γίνεται όλο και πιο συνηθισμένο να πηγαίνει η γυναίκα για δουλειά και ο άντρας να μένει στο σπίτι να μεγαλώσει το παιδί. (Με παρόμοιο τρόπο νομίζω ξεκίνησε το κίνημα του φεμινισμού σε κάποιον πόλεμο - δεν θυμάμαι σε ποιόν.)
Στις πολεμικές τέχνες συχνά οι γυναίκες θεωρούνται πιο σκληρές από τους άντρες.
Όλο και περισσότεροι άντρες βλέπουν πολύχρωμα πόνυ και παραμυθένια κινούμενα (ναι, είμαι κι εγώ φαν των πόνυ και του Adventure Time).
Το γλυκό και χαριτωμένο αρχίζει να γίνεται το νέο γαμάτο και το ροζ το νέο μαύρο.

...Και πολλά άλλα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή.

Επίσης, P!nk! :riiight:

Youtube Video

#72908 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 18 June 2013 - 11:01

Γενικά ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι πλέον κανονικό μέλος της παρέας αν θυμάμαι καλά (μαζί με μερικούς χαρακτήρες που δεν είχαμε δει εμείς εδώ στις ελληνικές εκδόσεις, όπως η κοκκινομάλλα και ο πρώτος μαύρος χαρακτήρας).

Σε αυτά που λες να συμπληρώσω το γνωστό, ότι τα τακούνια ήταν για άντρες (πιάνονταν καλλίτερα στη σόλα και κάτι με λάσπες νομίζω). Είναι ενδιαφέρον αλλά και θλιβερό όταν κάποιες μόδες τείνουν να κανονίζουν τόσο έντονα το ποιοί είμαστε.

Το κίνημα του φεμινισμού ξεκίνησε με το δικαίωμα της ψήφου τον 19ο αιώνα και μετά στον 20ο με τον ΑΠΠ βγήκαν περισσότερο στην αγορά εργασίας και αρνήθηκαν να επιστρέψουν αμαχητί στους παλιούς τους ρόλους.

Posted Image

#72909 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 264 posts

Posted 18 June 2013 - 11:48

Το κίνημα του φεμινισμού ξεκίνησε με το δικαίωμα της ψήφου τον 19ο αιώνα και μετά στον 20ο με τον ΑΠΠ βγήκαν περισσότερο στην αγορά εργασίας και αρνήθηκαν να επιστρέψουν αμαχητί στους παλιούς τους ρόλους.

Αυτό με το δικαίωμα ψήφου τον 19ο αιώνα δεν το ήξερα, νόμιζα πως συνέβη αργότερα.
Θυμόμουν αυτό με τον πρώτο παγκόσμιο, όπου (όπως διάβαζα τουλάχιστον) επειδή οι γεροί άντρες πήγαν στον πόλεμο, έμειναν μόνο οι γυναίκες να δουλεύουν στα εργοστάσια, που ήταν μάλιστα και απαραίτητα για να παράγουν εξοπλισμό για τους στρατιώτες.

Edited by Kain, 18 June 2013 - 11:49.

#72910 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 18 June 2013 - 11:58

Ναι αυτό ισχύει και το έχω ξανακούσει να αναφέρεται ως η αρχή, αλλά ουσιαστικά οι αρχές μπήκαν από τα τέλη του 18ου, μετά 19ο έχουμε το women's suffrage και αρχές 20ου αυτό με τον ΑΠΠ και κάπου εκεί τελειώνει πάνω κάτω το 1ο κύμα του φεμινισμού.

Posted Image

#72911 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,825 posts

Posted 18 June 2013 - 12:58

Ρε παιδιά έχει κανένας το James Bond NightFire ή 007 Agent Under Fire για PS2 να μου το δανείσει για ένα σουκου να περάσω freemcboot στο μπρίκι μου!
rsrGbGx.gif

#72912 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 264 posts

Posted 18 June 2013 - 12:59

Ορίστε ακόμα και στο στρατό ο σεξισμός αντιμετωπίζεται. Γιατί να τον θεωρούμε οκ στο online gaming?

[youtube]http://youtu.be/QaqpoeVgr8U[/youtube]

Πρώτη φορά βρίσκω σωστά τόσα πράγματα σε βίντεο με στρατιωτικό.

Τώρα το παρακολούθησα.
Διάολε, ως τώρα κάθε μου επαφή με την Αυστραλία με κάνει να τη συμπαθώ όλο και περισσότερο ως χώρα και να θέλω όλο και πιο πολύ να πάω να μείνω εκεί για πάντα! :kyaaa:
(Άσε που έχει και γυναίκα προθυπουργό, και μάλιστα γαμάτη, από όσα ακούω τουλάχιστον. :riiight: )
Posted Image

#72913 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 18 June 2013 - 13:07

In other news

WARNING: όχι για αδύναμα στομάχια
http://www.youtube.com/watch?v=lQ8TZ4fRxFw

Anyone else excited :P?

Edited by Anelis, 18 June 2013 - 13:27.
added warning

Posted Image

#72914 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 18 June 2013 - 13:24

Το MGS έχει γίνει σαν το Dragonball, κάθε game είναι και το τελευταίο, αλλά τελικά δε τελειώνει ποτέ.
Am I excited? Nope.
Αν ο Kojima έβγαζε κάτι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ θα ήμουν.

LfNX0dh.png

#72915 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 18 June 2013 - 13:27

no, not really

Έχουμε πει ότι βίντεο με γραφικές σκηνές δεν πρέπει να ποστάρονται χωρίς ενημέρωση. Το embedded video έγινε link με προειδοποίηση.

Το embedded video έγινε απλό link, και προστέθηκε προειδοποίηση για τους λιγότερο "ανθεκτικούς".

Γενικά λόγω θεματολογίας του thread, δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε την παραπομπή σε σκηνές από σχετικές ταινίες, παρακαλούμε όμως να προειδοποιείτε τους υπόλοιπους αναγνώστες αν το video που βάζετε περιέχει explicit content, κι επίσης να μην το κάνετε embed.

Posted Image