Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2013 - 13:50
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2013 - 13:55

καράμπα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Rock: 18 Ιούνιος 2013 - 13:55
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2013 - 14:25
Προφανώς και το game θα αργήσει να κυκλοφορήσει οπότε ακόμα ολοκληρομένη άποψη δεν μπορούμε να έχουμε.
Στην αρχή νόμιζα εννοούσες ότι θες κάτι καινούργιο από το MGS, αλλά τελικά εννοείς θες καινούργια σειρά από Kojima, ναι σε αυτό συμφωνώ αλλά δυστυχώς όπως σου είχα πει κι από κοντά κρύβονται από πίσω και οι "χαρτογιακάδες" της Konami που βλέπουν ότι υπάρχει ζήτηση για MGS οπότε ασκουν πιέσεις κάθε φορά και ο Kojima φοβάται να αφήσει την σειρά σε άλλους.Μια φορά πήγε να το κάνει με το Rising και είδες που κατέληξε τελικά
Τώρα όσον αφορά το MGSV μιλάμε από τα μέχρι τώρα info για ενά πολυ διαφορετικό mgs από τα άλλα.Για πρώτη φορά open world, για πρώτη φορά κάποιος άλλος snake, νεα graphics engine, νέο voice cast, λιγότερα cutscenes
Ε...μια φρεσκάδα προσπαθεί να την δώσει σίγουρα.
P.S. Anelis, συγνώμη, βασικά το σκέφτηκα ότι το περιεχόμενο όντως είναι βαρύ, αλλά από βιασύνη το πόσταρα κατευθείαν.Πάντως να ξέρεις ότι τα MGS έχουν πολύ ενδιαφέροντες female characters κατά την γνώμη μου πάντα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ichigo13: 18 Ιούνιος 2013 - 14:28
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2013 - 14:30
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2013 - 14:31
P.S. Anelis, συγνώμη, βασικά το σκέφτηκα ότι το περιεχόμενο όντως είναι βαρύ, αλλά από βιασύνη το πόσταρα κατευθείαν.Πάντως να ξέρεις ότι τα MGS έχουν πολύ ενδιαφέροντες female characters κατά την γνώμη μου πάντα
Sniper wolf bestest.
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2013 - 14:33
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2013 - 14:34
You opinion was noted αν και έχω τις δικές μου απόψεις περί του θέματος.Πάντως να ξέρεις ότι τα MGS έχουν πολύ ενδιαφέροντες female characters κατά την γνώμη μου πάντα

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2013 - 14:39
Ασε τα sniper wolf εσυ και τραβα βρες παιξε το twin snakes
no thank you δε ξαναμπλέκω με doplhin, να περάσω τα ίδια με αυτά που πέρασα για το Symphonia
moreover αυτο δεν έχει καν full compatibility /sadface
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2013 - 14:40
Φίλε Hajime γενικά ο Kojima, προσπαθεί να δώσει μια φρεσκάδα στην σειρά.
Προφανώς και το game θα αργήσει να κυκλοφορήσει οπότε ακόμα ολοκληρομένη άποψη δεν μπορούμε να έχουμε.
Στην αρχή νόμιζα εννοούσες ότι θες κάτι καινούργιο από το MGS, αλλά τελικά εννοείς θες καινούργια σειρά από Kojima, ναι σε αυτό συμφωνώ αλλά δυστυχώς όπως σου είχα πει κι από κοντά κρύβονται από πίσω και οι "χαρτογιακάδες" της Konami που βλέπουν ότι υπάρχει ζήτηση για MGS οπότε ασκουν πιέσεις κάθε φορά και ο Kojima φοβάται να αφήσει την σειρά σε άλλους.Μια φορά πήγε να το κάνει με το Rising και είδες που κατέληξε τελικά.
Τώρα όσον αφορά το MGSV μιλάμε από τα μέχρι τώρα info για ενά πολυ διαφορετικό mgs από τα άλλα.Για πρώτη φορά open world, για πρώτη φορά κάποιος άλλος snake, νεα graphics engine, νέο voice cast, λιγότερα cutscenes.
Ε...μια φρεσκάδα προσπαθεί να την δώσει σίγουρα.
Αυτό δεν είναι MGS, αυτό είναι Red Dead Redemption...
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2013 - 14:44
και όλα τα καθαριστικά να βάλει δεν νομίζω να μου γυαλίσει τίποτα.
Κάλος, χρυσός αλλά όχι άλλο κάρβουνο με το MGS
Φτού με πρόλαβες.
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2013 - 14:45
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2013 - 14:49
Αυτό δεν είναι MGS, αυτό είναι Red Dead Redemption...
Erebos δεν μπόρεσα βασικά να μπω σε πολλές λεπτομέριες, αλλά το παχνίδι παραμένει stealth όπως ξέραμε και από τα παλιά, δεν ενθαρρύνει το shooting, σκοπός είναι κάνεις infiltrate μια μεγάλη βάση σε διάφορες περιοχές με όποιο τρόπο θες εσύ
@Glykompoumpoukozouzounos
Γιατί ναι μεν θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν πολλά αποσπάσματα στο MGS και όντως ο Kojima ήθελε να γίνει σκηνοθέτης αλλά το MGS έχει ένα βάθος στο gameplay που δεν το βλεπουν πολλοί γιατί ίσως απά το παίζουν στο normal.
Για προσπάθησε όμως να το παίξεις στο extreme χωρις να σε δει κανείς και χωρίς να σκωτώσεις κανέναν και με λίγα saves για να πάρεις το καλύτερο βαθμό στο τέλος
Αυτό σε κάποιον μπορεί να μην αρέσει και αποδεκτό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ποιοτικό gameplay απόπίσω με βάθος στο stealth
Το Heavy Rain ναι να συμφωνήσω είναι interactive movie
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ichigo13: 18 Ιούνιος 2013 - 14:57
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2013 - 15:10
Erebos δεν μπόρεσα βασικά να μπω σε πολλές λεπτομέριες, αλλά το παχνίδι παραμένει stealth όπως ξέραμε και από τα παλιά, δεν ενθαρρύνει το shooting, σκοπός είναι κάνεις infiltrate μια μεγάλη βάση σε διάφορες περιοχές με όποιο τρόπο θες εσύ
Στο E3 demo με το άλογο αναφερόμουν...
Δεν υπήρχε περίπτωση να αγοράσω PS4 άλλωστε, πόσο μάλλον τώρα που βάλανε τον Jack Bauer...