Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 12:43
Ο Gilmaru εξακολουθει να εδωσε ορισμο για το rape culture. Αν θες να μιλήσουμε για μισογυνισμο παμε σε κατι ακομη ευρυτερο. Και ναι καταλαβάίνουμε τι θες να πεις, εξακολουθουμε να διαφωνούμε.
Αlso αναφερεσαι συστηματικα στα late 90s early 00s λες και πρόκειται για μια περιοδο τοσο μακρινή οπου η Ελλαδα ηταν τοσο διαφορετικη και εχει συντελεστει κάποια τρομερη κοινωνικη επανασταση στο μεταξυ που βγαζει τα οποιαδηποτε δεδομενα εκτος. Πραγματικα το πιστευεις? Γιατι οντας τοτε σε ηλικια που μου επετρεπε να αντιλαμβανομαι τον κοσμο γυρω μου και πολυ βασικοτερο την κοινωνια γυρω μου, πραγματικα δεν εχει συντελεστεί κάτι το κοσμοιστορικο στο συγκεκριμενο θεμα.
YΓ: Ι type too slowly.
ΥΓ2: Για τα τακούνια υπαρχουν κάτι απιστευτοι πατοι στο φαρμακειο.
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 12:43
Πρέπει να αισθάνθηκες πολύ όμορφα που πρώτη φορά κατάφερες να πατήσεις μόνη σου και χωρίς βοήθεια τα κουμπιά του ασανσέρ!Εντωμεταξύ δεν έβαλα ταγιέρ αλλά έβαλα τακούνια και έχω να δηλώσω ότι δεν υπάρχει πιο απάνθρωπο εργαλείο! Τ_Τ
Όλσο, πικς.

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 12:52
Οι διαφωνίες είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Δεν το βρίσκεις ομως κομματακι παραλογο - δεν θελω να χρησιμοποιησω την λεξη υποκριτικό- οντας στην πιο προνομιούχα κατηγορία που υπάρχει, να μιλας για το πόσο ακαιροι είναι οι αγωνες ολων των υπολοιπων και οτι εφοσον δεν ειμαστε Ισλαμ πρεπει να είμαστε χαρουμενοι?
Ο Gilmaru εξακολουθει να εδωσε ορισμο για το rape culture. Αν θες να μιλήσουμε για μισογυνισμο παμε σε κατι ακομη ευρυτερο. Και ναι καταλαβάίνουμε τι θες να πεις, εξακολουθουμε να διαφωνούμε.
Αlso αναφερεσαι στο 2001 λες και πρόκειται για μια περιοδο τοσο μακρινή οπου η Ελλαδα ηταν τοσο διαφορετικη και εχει συντελεστει κάποια τρομερη κοινωνικη επανασταση στο μεταξυ. Πραγματικα το πιστευεις? Γιατι οντας το 2001 σε ηλικια που μου επετρεπε να αντιλαμβανομαι τον κοσμο γυρω μου και πολυ βασικοτερο την κοινωνια γυρω μου, πραγματικα δεν εχει συντελεστεί κάτι το κοσμοιστορικο.
Επαναλαμβάνω, είπα ότι έχω πρόβλημα με το όνομα του κινήματος και με την υπόθεση ότι υπάρχει κουλτούρα του βιασμού στην Ελλάδα. Με το μεν γιατί δεν αφορά μόνο το femininity και είναι ένας αχταρμάς, με το δε γιατί χρειάζομαι κάποια απόδειξη. Δεν είπα ότι οι φεμινιστές δεν πρέπει να αγωνίζονται, ούτε ότι ο βιασμός δεν είναι πρόβλημα. Είπα ότι δεν είναι όλα φεμινισμός και οτι το θέμα τον βιασμών είναι grey area στην Ελλάδα. Ξεχάσαμε τον χαμό που είχε γίνει με την κατάσταση στην Πάρο; Πρέπει να πως ότι είμαι φεμινιστής για να είμαι ενάντια;
Και δεν ανήκω στην πιο προνομιούχα κατηγορία όταν είμαι στα όρια της φτώχειας, ffs.
Δεν είναι το πρόβλημα μου ότι είναι του 2001, αλλά ότι πλήθος αναφορών του είναι από τα early '70s/ late '80s. 32 χρόνια δεν είναι λίγα. Ακόμα το διαβαζω, δεν έχω βγάλει τελικό συμπέρασμα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Aiorral: 26 Φεβρουάριος 2013 - 12:57
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 12:58
Για να τα λες αυτά προφανώς δεν έχεις καταλάβει την έννοια του privilege. Δεν έχει να κάνει με ταξικά ζητήματα, έχει να κάνει με το πόσες διακρίσεις υφίστασαι καθημερινά και κατ εξακολούθηση για τα βιολογικά σου χαρακτηριστικά. Πιστεύω ότι θα καταλάβεις όταν διαβάσεις.Και δεν ανήκω στην πιο προνομιούχα κατηγορία όταν είμαι στα όρια της φτώχειας, ffs.
[youtube]http://youtu.be/-1w6XbIrmmU[/youtube]

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 13:17
Πρέπει να αισθάνθηκες πολύ όμορφα που πρώτη φορά κατάφερες να πατήσεις μόνη σου και χωρίς βοήθεια τα κουμπιά του ασανσέρ!
Όλσο, πικς.
Η προαναφερθείσα καταδυνάστευση και κακοποίηση από γυναίκα σε γυναίκα
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 13:21
Η προαναφερθείσα καταδυνάστευση και κακοποίηση από γυναίκα σε γυναίκα
Ούτε καν.
Για να τα λες αυτά προφανώς δεν έχεις καταλάβει την έννοια του privilege. Δεν έχει να κάνει με ταξικά ζητήματα, έχει να κάνει με το πόσες διακρίσεις υφίστασαι καθημερινά και κατ εξακολούθηση για τα βιολογικά σου χαρακτηριστικά. Πιστεύω ότι θα καταλάβεις όταν διαβάσεις.
[youtube]http://youtu.be/-1w6XbIrmmU[/youtube]
Οκ, άλλο ένα όνομα με το οποίο διαφωνώ, λοιπόν. Biological privilege εννοείς. Nαι, αυτό το έχω. Αν κάνει αυτό τις ερωήσεις μου λιγότερο σημαντικές, νομίζω δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη.
Το λήγω εδώ. Επειδή δεν γουστάρω να γίνομαι passive-aggresive, ψόφος σε όσους δεν καταλάβαν ότι προσεγγίζω το θέμα με καλή θέληση και ότι όντως έψαχνα για κάποια πηγή (monο, 4-5 ποστς και δεν μου 'δωσες τπτ, fo'shame, pm me αν τύχει να βρεις κάτι σίγουρο για τα δεδομένα της Ελλάδας που μπορώ να προσπελάσω).
Meidei, δεν γουστάρω που έχεις πρόβλημα μαζί μου και κρίμα, γιατί είσαι από τα μέλη που σέβομαι για πολλούς λόγους. Φακ γιου τοο δόου.
miko-chin και amaya3, κλάστε μου μια μάντρα. Converse or stfu.
Anelis, θα έχεις την απάντηση μου σε pm εν καιρώ, αν δεν έχεις πρόβλημα, γιατί είναι αρκετό το υλικό και πολλές οι υποχρεώσεις.
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 13:33
Αυτή την δουλειά την έκανα από τα 15, πλέον βαρέθηκα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από meidei: 26 Φεβρουάριος 2013 - 13:34
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 13:37
Οκ, άλλο ένα όνομα με το οποίο διαφωνώ, λοιπόν. Biological privilege εννοείς. Nαι, αυτό το έχω. Αν κάνει αυτό τις ερωήσεις μου λιγότερο σημαντικές, νομίζω δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη.
Το λήγω εδώ. Επειδή δεν γουστάρω να γίνομαι passive-aggresive, ψόφος σε όσους δεν καταλάβαν ότι προσεγγίζω το θέμα με καλή θέληση και ότι όντως έψαχνα για κάποια πηγή (monο, 4-5 ποστς και δεν μου 'δωσες τπτ, fo'shame, pm me αν τύχει να βρεις κάτι σίγουρο για τα δεδομένα της Ελλάδας που μπορώ να προσπελάσω).
Meidei, δεν γουστάρω που έχεις πρόβλημα μαζί μου και κρίμα, γιατί είσαι από τα μέλη που σέβομαι για πολλούς λόγους. Φακ γιου τοο δόου.
miko-chin και amaya3, κλάστε μου μια μάντρα. Converse or stfu.
Anelis, θα έχεις την απάντηση μου σε pm εν καιρώ, αν δεν έχεις πρόβλημα, γιατί είναι αρκετό το υλικό και πολλές οι υποχρεώσεις.
- ψόφος σε όσους δεν καταλάβαν
- Φακ γιου τοο δόου.
- κλάστε μου μια μάντρα. Converse or stfu.
Έχεις το προνόμιο. Το ζήτημα είναι να το αναγνωρίσεις γιατί αυτό οδηγεί πολλές φορές τη σκέψη σου στο να παραβλέπει πράγματα και να κάνει "λάθος" ερωτήσεις. Δε σημαίνει όμως ότι επειδή έχεις το προνόμιο ό,τι και να πεις είναι λάθος ή ασήμαντο.

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 13:37
Πραγματικά κριμα που παιρνει αυτην την τροπη η συζητηση και κριμα που με αναγκάζεις Aiorral να επέμβω ως moderator και όχι ως συνομιλητης .Warning γιατί η συμπεριφορα σου ξεφευγει συστηματικα τον τελευταιο καιρο.
Εδιτ. Lol
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 13:39
Δεν νομίζω να είχα αυτό το ύφος πιο πάνω (με τον τρόπο που διάβασα τις προηγούμενες σελίδες δεν ήμουν καν σε θέση να ξέρω ποιος είπε τι για να κάνω προσωπική επίθεση) αλλά αν πρέπει, I will leave you lot at it.
Αυτή την δουλειά την έκανα από τα 15, πλέον βαρέθηκα.
Παρεξήγησις λεπόν. Όλοι πέφτουμε θύματα του συναισθηματισμού. Απλά το σκέφτομαι από χθες και με κούρασε για τώρα. Αν δεν έχεις πρόβλημα, θα σου μιλήσω και εσένα κάποια στιγμή. Τσίαρς.
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 14:41
Τα περί καταδυνάστευσης νομίζω ήταν προφανώς ένα αστείο :S
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 20:24
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 20:27
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 20:30
Yup.Νομίζω πως εννοεί πως ενώ αυτός με την μπλε μπλούζα είναι κάτω από την σκιά του τοίχου και δεν φαίνεται η σκιά του, το μέρος που προσγειώνεται ο κολοτούμπας (όπως το βλέπουμε από την σκιά του) είναι αρκετά μακριά.
On topic
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XC7YozBwcCY[/youtube]
Απ τα αγαπημενα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 26 Φεβρουάριος 2013 - 20:31
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2013 - 20:32