Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#71401 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 February 2013 - 12:43

Οι διαφωνίες είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Δεν το βρίσκεις ομως κομματακι παραλογο - δεν θελω να χρησιμοποιησω την λεξη υποκριτικό- οντας στην πιο προνομιούχα κατηγορία που υπάρχει, να μιλας για το πόσο ακαιροι είναι οι αγωνες ολων των υπολοιπων και οτι εφοσον δεν ειμαστε Ισλαμ πρεπει να είμαστε χαρουμενοι?

Ο Gilmaru εξακολουθει να εδωσε ορισμο για το rape culture. Αν θες να μιλήσουμε για μισογυνισμο παμε σε κατι ακομη ευρυτερο. Και ναι καταλαβάίνουμε τι θες να πεις, εξακολουθουμε να διαφωνούμε.

Αlso αναφερεσαι συστηματικα στα late 90s early 00s λες και πρόκειται για μια περιοδο τοσο μακρινή οπου η Ελλαδα ηταν τοσο διαφορετικη και εχει συντελεστει κάποια τρομερη κοινωνικη επανασταση στο μεταξυ που βγαζει τα οποιαδηποτε δεδομενα εκτος. Πραγματικα το πιστευεις? Γιατι οντας τοτε σε ηλικια που μου επετρεπε να αντιλαμβανομαι τον κοσμο γυρω μου και πολυ βασικοτερο την κοινωνια γυρω μου, πραγματικα δεν εχει συντελεστεί κάτι το κοσμοιστορικο στο συγκεκριμενο θεμα.

YΓ: Ι type too slowly.
ΥΓ2: Για τα τακούνια υπαρχουν κάτι απιστευτοι πατοι στο φαρμακειο.

#71402 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 26 February 2013 - 12:43

Εντωμεταξύ δεν έβαλα ταγιέρ αλλά έβαλα τακούνια και έχω να δηλώσω ότι δεν υπάρχει πιο απάνθρωπο εργαλείο! Τ_Τ

Πρέπει να αισθάνθηκες πολύ όμορφα που πρώτη φορά κατάφερες να πατήσεις μόνη σου και χωρίς βοήθεια τα κουμπιά του ασανσέρ!

Όλσο, πικς.

Posted Image

#71403 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 26 February 2013 - 12:52

Οι διαφωνίες είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Δεν το βρίσκεις ομως κομματακι παραλογο - δεν θελω να χρησιμοποιησω την λεξη υποκριτικό- οντας στην πιο προνομιούχα κατηγορία που υπάρχει, να μιλας για το πόσο ακαιροι είναι οι αγωνες ολων των υπολοιπων και οτι εφοσον δεν ειμαστε Ισλαμ πρεπει να είμαστε χαρουμενοι?

Ο Gilmaru εξακολουθει να εδωσε ορισμο για το rape culture. Αν θες να μιλήσουμε για μισογυνισμο παμε σε κατι ακομη ευρυτερο. Και ναι καταλαβάίνουμε τι θες να πεις, εξακολουθουμε να διαφωνούμε.

Αlso αναφερεσαι στο 2001 λες και πρόκειται για μια περιοδο τοσο μακρινή οπου η Ελλαδα ηταν τοσο διαφορετικη και εχει συντελεστει κάποια τρομερη κοινωνικη επανασταση στο μεταξυ. Πραγματικα το πιστευεις? Γιατι οντας το 2001 σε ηλικια που μου επετρεπε να αντιλαμβανομαι τον κοσμο γυρω μου και πολυ βασικοτερο την κοινωνια γυρω μου, πραγματικα δεν εχει συντελεστεί κάτι το κοσμοιστορικο.

Επαναλαμβάνω, είπα ότι έχω πρόβλημα με το όνομα του κινήματος και με την υπόθεση ότι υπάρχει κουλτούρα του βιασμού στην Ελλάδα. Με το μεν γιατί δεν αφορά μόνο το femininity και είναι ένας αχταρμάς, με το δε γιατί χρειάζομαι κάποια απόδειξη. Δεν είπα ότι οι φεμινιστές δεν πρέπει να αγωνίζονται, ούτε ότι ο βιασμός δεν είναι πρόβλημα. Είπα ότι δεν είναι όλα φεμινισμός και οτι το θέμα τον βιασμών είναι grey area στην Ελλάδα. Ξεχάσαμε τον χαμό που είχε γίνει με την κατάσταση στην Πάρο; Πρέπει να πως ότι είμαι φεμινιστής για να είμαι ενάντια;
Και δεν ανήκω στην πιο προνομιούχα κατηγορία όταν είμαι στα όρια της φτώχειας, ffs.

Δεν είναι το πρόβλημα μου ότι είναι του 2001, αλλά ότι πλήθος αναφορών του είναι από τα early '70s/ late '80s. 32 χρόνια δεν είναι λίγα. Ακόμα το διαβαζω, δεν έχω βγάλει τελικό συμπέρασμα.

Edited by Aiorral, 26 February 2013 - 12:57.

#71404 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 26 February 2013 - 12:58

Και δεν ανήκω στην πιο προνομιούχα κατηγορία όταν είμαι στα όρια της φτώχειας, ffs.

Για να τα λες αυτά προφανώς δεν έχεις καταλάβει την έννοια του privilege. Δεν έχει να κάνει με ταξικά ζητήματα, έχει να κάνει με το πόσες διακρίσεις υφίστασαι καθημερινά και κατ εξακολούθηση για τα βιολογικά σου χαρακτηριστικά. Πιστεύω ότι θα καταλάβεις όταν διαβάσεις.

[youtube]http://youtu.be/-1w6XbIrmmU[/youtube]

Posted Image

#71405 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 February 2013 - 13:17

Πρέπει να αισθάνθηκες πολύ όμορφα που πρώτη φορά κατάφερες να πατήσεις μόνη σου και χωρίς βοήθεια τα κουμπιά του ασανσέρ!

Όλσο, πικς.

Η προαναφερθείσα καταδυνάστευση και κακοποίηση από γυναίκα σε γυναίκα :cry5:

xbJ3b2w.jpeg

#71406 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 26 February 2013 - 13:21

Η προαναφερθείσα καταδυνάστευση και κακοποίηση από γυναίκα σε γυναίκα :cry5:

Ούτε καν.

Για να τα λες αυτά προφανώς δεν έχεις καταλάβει την έννοια του privilege. Δεν έχει να κάνει με ταξικά ζητήματα, έχει να κάνει με το πόσες διακρίσεις υφίστασαι καθημερινά και κατ εξακολούθηση για τα βιολογικά σου χαρακτηριστικά. Πιστεύω ότι θα καταλάβεις όταν διαβάσεις.

[youtube]http://youtu.be/-1w6XbIrmmU[/youtube]

Οκ, άλλο ένα όνομα με το οποίο διαφωνώ, λοιπόν. Biological privilege εννοείς. Nαι, αυτό το έχω. Αν κάνει αυτό τις ερωήσεις μου λιγότερο σημαντικές, νομίζω δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη.
Το λήγω εδώ. Επειδή δεν γουστάρω να γίνομαι passive-aggresive, ψόφος σε όσους δεν καταλάβαν ότι προσεγγίζω το θέμα με καλή θέληση και ότι όντως έψαχνα για κάποια πηγή (monο, 4-5 ποστς και δεν μου 'δωσες τπτ, fo'shame, pm me αν τύχει να βρεις κάτι σίγουρο για τα δεδομένα της Ελλάδας που μπορώ να προσπελάσω).

Meidei, δεν γουστάρω που έχεις πρόβλημα μαζί μου και κρίμα, γιατί είσαι από τα μέλη που σέβομαι για πολλούς λόγους. Φακ γιου τοο δόου.

miko-chin και amaya3, κλάστε μου μια μάντρα. Converse or stfu.

Anelis, θα έχεις την απάντηση μου σε pm εν καιρώ, αν δεν έχεις πρόβλημα, γιατί είναι αρκετό το υλικό και πολλές οι υποχρεώσεις.

#71407 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 26 February 2013 - 13:33

Δεν νομίζω να είχα αυτό το ύφος πιο πάνω (με τον τρόπο που διάβασα τις προηγούμενες σελίδες δεν ήμουν καν σε θέση να ξέρω ποιος είπε τι για να κάνω προσωπική επίθεση) αλλά αν πρέπει, I will leave you lot at it.
Αυτή την δουλειά την έκανα από τα 15, πλέον βαρέθηκα.

Edited by meidei, 26 February 2013 - 13:34.

#71408 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 26 February 2013 - 13:37

Οκ, άλλο ένα όνομα με το οποίο διαφωνώ, λοιπόν. Biological privilege εννοείς. Nαι, αυτό το έχω. Αν κάνει αυτό τις ερωήσεις μου λιγότερο σημαντικές, νομίζω δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη.
Το λήγω εδώ. Επειδή δεν γουστάρω να γίνομαι passive-aggresive, ψόφος σε όσους δεν καταλάβαν ότι προσεγγίζω το θέμα με καλή θέληση και ότι όντως έψαχνα για κάποια πηγή (monο, 4-5 ποστς και δεν μου 'δωσες τπτ, fo'shame, pm me αν τύχει να βρεις κάτι σίγουρο για τα δεδομένα της Ελλάδας που μπορώ να προσπελάσω).

Meidei, δεν γουστάρω που έχεις πρόβλημα μαζί μου και κρίμα, γιατί είσαι από τα μέλη που σέβομαι για πολλούς λόγους. Φακ γιου τοο δόου.

miko-chin και amaya3, κλάστε μου μια μάντρα. Converse or stfu.

Anelis, θα έχεις την απάντηση μου σε pm εν καιρώ, αν δεν έχεις πρόβλημα, γιατί είναι αρκετό το υλικό και πολλές οι υποχρεώσεις.

• ψόφος σε όσους δεν καταλάβαν
  • Φακ γιου τοο δόου.
  • κλάστε μου μια μάντρα. Converse or stfu.
Τέτοιες συμπεριφορές και εκφράσεις δεν είναι αποδεκτές ή επιθυμητές εδώ μέσα. Θα το παρέβλεπα αν ήταν ένα, ή δύο. Δυστυχώς με triple threat δε μου αφήνεις επιλογή. Warning και θα σε παρακαλέσω να μην επαναληφθεί.

Έχεις το προνόμιο. Το ζήτημα είναι να το αναγνωρίσεις γιατί αυτό οδηγεί πολλές φορές τη σκέψη σου στο να παραβλέπει πράγματα και να κάνει "λάθος" ερωτήσεις. Δε σημαίνει όμως ότι επειδή έχεις το προνόμιο ό,τι και να πεις είναι λάθος ή ασήμαντο.

Posted Image

#71409 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 February 2013 - 13:37

Kαι εχουμε πει χιλιες και δυο φορες ότι δεν σας υποχρεωνουμε να τα πηγαινετε καλά και να είστε μεσα στα μελια αλλα τα βρισιδια δεν εχουν θεση στην κοινότητα.

Πραγματικά κριμα που παιρνει αυτην την τροπη η συζητηση και κριμα που με αναγκάζεις Aiorral να επέμβω ως moderator και όχι ως συνομιλητης .Warning γιατί η συμπεριφορα σου ξεφευγει συστηματικα τον τελευταιο καιρο.

Εδιτ. Lol

#71410 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 26 February 2013 - 13:39

Δεν νομίζω να είχα αυτό το ύφος πιο πάνω (με τον τρόπο που διάβασα τις προηγούμενες σελίδες δεν ήμουν καν σε θέση να ξέρω ποιος είπε τι για να κάνω προσωπική επίθεση) αλλά αν πρέπει, I will leave you lot at it.
Αυτή την δουλειά την έκανα από τα 15, πλέον βαρέθηκα.

Παρεξήγησις λεπόν. Όλοι πέφτουμε θύματα του συναισθηματισμού. Απλά το σκέφτομαι από χθες και με κούρασε για τώρα. Αν δεν έχεις πρόβλημα, θα σου μιλήσω και εσένα κάποια στιγμή. Τσίαρς.

#71411 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 February 2013 - 14:41

Κοίταξε σου εξήγησα πού τα διάβασα εγώ και τα λέω. Από κει και πέρα να μου λες fo shame επειδή δεν έχω το χρόνο να κάτσω να ανατρέξω στις πηγές μου όταν κάνουμε μία casual συζήτηση στη black hole το θεωρώ ελαφρώς τραβηγμένο. Από κει και πέρα πολύ ευχαρίστως να ψάξω (ίσως μέσα στο Σαββατοκύριακο) και να σου στείλω ένα pm.

Τα περί καταδυνάστευσης νομίζω ήταν προφανώς ένα αστείο :S

xbJ3b2w.jpeg

#71412 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 26 February 2013 - 20:24

Και για να αλλάξουμε λίγο κλίμα αφού χάλασαν οι καρδιές μας, ορίστε βγήκε κι άλλο ναρκωτικό κι εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι!:

Youtube Video

phmava.php

#71413 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 February 2013 - 20:27

Δείτε enlightened να βρείτε φώτιση!

xbJ3b2w.jpeg

#71414 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 26 February 2013 - 20:30

Νομίζω πως εννοεί πως ενώ αυτός με την μπλε μπλούζα είναι κάτω από την σκιά του τοίχου και δεν φαίνεται η σκιά του, το μέρος που προσγειώνεται ο κολοτούμπας (όπως το βλέπουμε από την σκιά του) είναι αρκετά μακριά.

Yup.

On topic
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XC7YozBwcCY[/youtube]
Απ τα αγαπημενα

Edited by didimakia, 26 February 2013 - 20:31.

2bbd14fc.jpg

#71415 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 26 February 2013 - 20:32

Οι μονόκεροι είναι μαγευτικά πλάσματα.