Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#62131 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 13 February 2012 - 18:52

Maybe you're blowing things out of proportion, Lord Leon? Το σχόλιο της Ειρήνης ήταν μεν χιουμοριστικό αλλά σε καμία περίπτωση condescending, όπως το ερμηνεύεις εσύ. Αν μη τι άλλο, ΑΝ ήθελε να το παίξει υπεράνω και "έχουμε πιάσει σοβαρή συζήτηση εδώ πέρα, bugger off", θα το είχε δείξει με πολύ πιο άμεσο τρόπο.

But most importantly, δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, διότι δεν είναι στον χαρακτήρα της, κι αυτό άλλωστε είναι μία από τις αρετές για την οποία την κάναμε moderator.

Edited by Kenny, 13 February 2012 - 19:00.
vocabulary fail

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#62132 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 13 February 2012 - 18:56

Άμα ήμουνα εγώ moderator...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#62133 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 13 February 2012 - 19:05

Άμα ήμουνα εγώ moderator...

Έτσι θα ήταν το forum

Posted Image

Εδώ ο Zade επί τω έργω

Posted Image

:D

#62134 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 13 February 2012 - 19:07

Μaybe you are right. Και ισως να κανω και προβολές δικές μου σε πραγματα που δεν υπάρχουν. Αυτό θα το κρίνει όποιος τα διαβάσει εξάλλου, όχι εγώ.
Σε κάθε περίπτωση δεν έκρινα πουθενά ουτε iri ουτε eri ουτε NWS και οποιος άλλος ήταν, εγώ τα ποστ κρίνω (και προσπαθω να τα κοιτάω με τη ματιά του άσχετου, όσο γίνεται), όχι τα άτομα. Πόσο μάλλον και το αν αξιζουν τη θέση τους που συμφωνω οτι την αξιζει με 1000 - και δεν καταλαβαίνω γιατι το πόστο της είναι επιχείρημα. Η το αν την ξερω/εις και πόσο.

Σε κάθε περιπτωση το κλείνω και ζητώ και συγνωμη. Δεν ήθελα να ξεφυγει η συζητηση απλώς με ενόχλησε και το πα. Συνεχιστε. Μπας και φαω και γω :zombie:

stasou%2520mygdala.jpg

#62135 twin

twin

follow the white rabbit.

• Members
  • 89 posts

Posted 13 February 2012 - 19:19

καταρχήν congrats mono!

έπειτα:
εφόσον τα ξέρατα αναφέρονταν σε δικά μου λόγια,
να πω ότι δεν είμαι αλάνθαστος -κάθε άλλο-

αφετέρου πράγματι δεν ξέρω τον Καψή -δεν βλέπω τηλεόραση -
αλλά εφόσον παραπέμπει σε εμετό συμπεραίνω ότι είναι κάποιος δημοσιογραφίσκος.

τοποθετήθηκα υπερ/κατά του μνημονίου; παπαγαλίζω δημοσιογράφους; άδηλο.

νομίζω όμως ότι συμφωνούμε τουλ. σ'ένα πράμα: αν δεν αλλάξει το κατεστημένο στην Ελλάδα:
τα γνωστά στραβά κι ανάποδα, ακόμη και να χαριστεί το χρέος αφού θα παίζει το ίδιο βιολί
σε λίγα χρόνια: η ίδια κατάσταση.
Και δεν το βλέπω να αλλάζει ούτε με revolution.
Γιατί τα λαμόγια πάνε πάντα προς τα κει που φυσάει ο άνεμος.
Posted Image

#62136 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 13 February 2012 - 19:23

Έτσι θα ήταν το forum

Posted Image

Εδώ ο Zade επί τω έργω

Posted Image

:D

wrong
το φόρουμ θα ήταν έτσι:
Posted Image

και εδώ ο zade επί τω έργω:
Spoiler: 16+

Edited by Erebos, 13 February 2012 - 19:25.
spoiler tag added for explicit content :P

Posted Image
Posted Image

#62137 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 13 February 2012 - 19:35

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σε πιάνει κόψιμο μετά το μπάνιο αμέσως αφού σκουπιστείς και ντυθείς.
Το πιο ολιγόλεπτο anal bliss της ζωής μου : <

HnH5aB0.jpg

#62138 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

ειμαι αρρωστος και δεν μπορω να συμμετεχω στην συζητηση
σημερα δαμν!
τουλαχιστον αντεξα μεχρι αργα χθες στο συνταγμα.
και επειδη τα αποτελεσματα αυτης της πολιτικης θα φανουν συντομα,
κρατηστε μου μια θεση για την επομενη φορα νε?

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#62139 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Μaybe you are right. Και ισως να κανω και προβολές δικές μου σε πραγματα που δεν υπάρχουν. Αυτό θα το κρίνει όποιος τα διαβάσει εξάλλου, όχι εγώ.
Σε κάθε περίπτωση δεν έκρινα πουθενά ουτε iri ουτε eri ουτε NWS και οποιος άλλος ήταν, εγώ τα ποστ κρίνω (και προσπαθω να τα κοιτάω με τη ματιά του άσχετου, όσο γίνεται), όχι τα άτομα. Πόσο μάλλον και το αν αξιζουν τη θέση τους που συμφωνω οτι την αξιζει με 1000 - και δεν καταλαβαίνω γιατι το πόστο της είναι επιχείρημα. Η το αν την ξερω/εις και πόσο.

Σε κάθε περιπτωση το κλείνω και ζητώ και συγνωμη. Δεν ήθελα να ξεφυγει η συζητηση απλώς με ενόχλησε και το πα. Συνεχιστε. Μπας και φαω και γω :zombie:

Δεν είναι η θέση μου δικαιολογητικό και σφραγίδα εγγύησης για κάθε post μου αλλά πιστεύω ότι η απλή λογική υπαγορεύει, ότι όταν κάποιος ποστάρει κάτι εξαιρετικά σοβαρό και κάποιος άλλος από κάτω ποστάρει κάτι trivial επί τούτου για χαβαλέ, μπορείς να σχολιάσεις την διαφορά ανάμεσα στις δύο καταστάσεις χωρίς να είσαι condecending ή να κάνεις επίθεση επί του προσωπικού ή να έχεις την οποιαδήποτε κακόβουλη πρόθεση. Ας μην διυλίζουμε τον κώνωπα για το παραμικρό. Εdit: Ούτε όταν ξεκαθαρίζει ότι το γεγονός ότι πρόκειται για anime forum δεν περιορίζει ούτε την νοημοσύνη ούτε τα ενδιαφέροντα των μελών ώστε να περιορίζει και τις συζητήσεις..

Condecending θα ήμουν αν στην εκάστοτε συζήτηση πέταγα ένα post του τύπου " this conv sucks" ή 'μόνο η άποψη του τάδε αξίζει" πέταγα και την αποψή μου όμως παράλληλα από κάτω για να δείξω ποιός ξέρει.

Τώρα ναι συμφωνώ ότι ο καθένας τα βλέπει τα πράγματα όπως ενδεχομένως θέλει. Αλλά δεν είναι κάτι για το οποίο μπορώ να κάνω κάτι προσωπικά. Το μόνο ίσως που μπορώ να κάνω είναι όταν βλέπω ένα post για το οποίο έχω αμφιβολίες να ζητάω εξηγήσεις από το ίδιο το άτομο. But that's just me. :)

Edited by iristella, 13 February 2012 - 19:44.

#62140 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 13 February 2012 - 20:00

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σε πιάνει κόψιμο μετά το μπάνιο αμέσως αφού σκουπιστείς και ντυθείς.
Το πιο ολιγόλεπτο anal bliss της ζωής μου : <

Το προτιμώ από το να ξερνάς από τα ξυδια αμέσως μετά το τέλειο πρωινο της επόμενης μερας.

καθυστερημένο hangover ισον πεταμένο φαί... :nanteee:

But that's just me...

stasou%2520mygdala.jpg

#62141 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 13 February 2012 - 20:12

Καλά να πάθεις που πίνεις παλιομπεκρούλιακα

HnH5aB0.jpg

#62142 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 13 February 2012 - 20:18

Πότε έχεις γενεθλια είπαμε;

Posted Image

stasou%2520mygdala.jpg

#62143 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 13 February 2012 - 20:19

17 Μαΐου σε περιμένω για τρελά πάρτυ

HnH5aB0.jpg

#62144 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 13 February 2012 - 20:23

Ετσι οπως τα καναμε, να παρουμε τηλέφωνο και το φωτουλη.

stasou%2520mygdala.jpg

#62145 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 February 2012 - 20:24

O Φωτούλης έχει πεθάνει.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai