Μaybe you are right. Και ισως να κανω και προβολές δικές μου σε πραγματα που δεν υπάρχουν. Αυτό θα το κρίνει όποιος τα διαβάσει εξάλλου, όχι εγώ.
Σε κάθε περίπτωση δεν έκρινα πουθενά ουτε iri ουτε eri ουτε NWS και οποιος άλλος ήταν, εγώ τα ποστ κρίνω (και προσπαθω να τα κοιτάω με τη ματιά του άσχετου, όσο γίνεται), όχι τα άτομα. Πόσο μάλλον και το αν αξιζουν τη θέση τους που συμφωνω οτι την αξιζει με 1000 - και δεν καταλαβαίνω γιατι το πόστο της είναι επιχείρημα. Η το αν την ξερω/εις και πόσο.
Σε κάθε περιπτωση το κλείνω και ζητώ και συγνωμη. Δεν ήθελα να ξεφυγει η συζητηση απλώς με ενόχλησε και το πα. Συνεχιστε. Μπας και φαω και γω 
Δεν είναι η θέση μου δικαιολογητικό και σφραγίδα εγγύησης για κάθε post μου αλλά πιστεύω ότι η απλή λογική υπαγορεύει, ότι όταν κάποιος ποστάρει κάτι εξαιρετικά σοβαρό και κάποιος άλλος από κάτω ποστάρει κάτι trivial
επί τούτου για χαβαλέ, μπορείς να σχολιάσεις την διαφορά ανάμεσα στις δύο καταστάσεις χωρίς να είσαι condecending ή να κάνεις επίθεση επί του προσωπικού ή να έχεις την οποιαδήποτε κακόβουλη πρόθεση. Ας μην διυλίζουμε τον κώνωπα για το παραμικρό. Εdit: Ούτε όταν ξεκαθαρίζει ότι το γεγονός ότι πρόκειται για anime forum δεν περιορίζει ούτε την νοημοσύνη ούτε τα ενδιαφέροντα των μελών ώστε να περιορίζει και τις συζητήσεις..
Condecending θα ήμουν αν στην εκάστοτε συζήτηση πέταγα ένα post του τύπου " this conv sucks" ή 'μόνο η άποψη του τάδε αξίζει" πέταγα και την αποψή μου όμως παράλληλα από κάτω για να δείξω ποιός ξέρει.
Τώρα ναι συμφωνώ ότι ο καθένας τα βλέπει τα πράγματα όπως ενδεχομένως θέλει. Αλλά δεν είναι κάτι για το οποίο μπορώ να κάνω κάτι προσωπικά. Το μόνο ίσως που μπορώ να κάνω είναι όταν βλέπω ένα post για το οποίο έχω αμφιβολίες να ζητάω εξηγήσεις από το ίδιο το άτομο. But that's just me.
Edited by iristella, 13 February 2012 - 19:44.