Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#3901 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2007 - 21:14

Pardon my spelling, I live in the mountains.

Εγω πιάνω σχεδόν πάντα 80Kbps, τόσο μου επιτρέπει η σύνδεσή μου, γενικά, όχι μόνο στο IRC. Για τις ουρές θα συμφωνήσω αλλα θα πρέπει να ξέρεις οτι άν σταματήσει το download απλά το ξανακατευάζεις με το ίδιο όνομα, στο ίδιο σημείο που βρίσκετε αυτό που σταμάτησε και γίνετε αυτομάτως resume. Έχω δοκιμάσει να κάνω resume ενός download που σταμάτησε στο IRC με το αντίστοιχο torrent του στο Azureus και το έκανε μέχρι και εκεί resume! Το αντίθετο δέν γίνετε φυσικά.

LfNX0dh.png

#3902 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2007 - 21:15

Λοιπόν, λόγοι που IRC sucks:

α) Οι χαμηλές ταχύτητες (ποτέ πάνω από 50 Kbps). (Αυτό βέβαια μπορεί να αφορά μόνο εμένα, δεν ξέρω τι ταχύτητες πιάνετε εσείς.)

Eγω παντως πιανω 80-100 με 1000αρα συνδεση.

β) Το γεγονός ότι πρέπει να είσαι μπροστά στο PC την ώρα που θα έρθει η σειρά σου, μόνο και μόνο για να πατήσεις ένα "accept". Μόνο που εγώ πρέπει να πάω και στη σχολή, δεν μπορώ να φυλάω καραούλι μπροστά στο pc όλη μέρα για όοοοταν έρθει η σειρά μου.

Σ' αυτο εχεις δικιο. Και εγω ποτε δεν καθομαι σε queue.
Kαι γω οταν φευγω απο το σπιτι κατεβαζω με torrent....

γ) Το ότι αν αποτύχει, πάπαλα. Ξανά από την αρχή. 3 φορές έχω δοκιμάσει να κατεβάσω το Toki wo Kakeru Shoujo από το #niizk, και τις 3 φορές απέτυχε (την τρίτη φορά απέτυχε στο 98%... μιλάμε για δράμα). Το συγκεκριμένο αρχείο είναι μεγαλύτερο του 1 GB και το είχα αφήσει να κατεβαίνει όλη τη νύχτα.

Nταξ. Εδω ο,τι και να πεις δεν εχεις αδικο :nod:

Για αρχεια πανω απο 500-600 ΜΒ πολυ σπανια χρησιμοποιω irc. Αλλα για τα standard releases των 170-350 ΜΒ νομιζω οτι irc kicks torrent's ass...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3903 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2007 - 21:16

Λοιπόν, λόγοι που IRC sucks:

α) Οι χαμηλές ταχύτητες (ποτέ πάνω από 50 Kbps). (Αυτό βέβαια μπορεί να αφορά μόνο εμένα, δεν ξέρω τι ταχύτητες πιάνετε εσείς.)
β) Το γεγονός ότι πρέπει να είσαι μπροστά στο PC την ώρα που θα έρθει η σειρά σου, μόνο και μόνο για να πατήσεις ένα "accept". Μόνο που εγώ πρέπει να πάω και στη σχολή, δεν μπορώ να φυλάω καραούλι μπροστά στο pc όλη μέρα για όοοοταν έρθει η σειρά μου.
γ) Το ότι αν αποτύχει, πάπαλα. Ξανά από την αρχή. 3 φορές έχω δοκιμάσει να κατεβάσω το Toki wo Kakeru Shoujo από το #niizk, και τις 3 φορές απέτυχε (την τρίτη φορά απέτυχε στο 98%... μιλάμε για δράμα). Το συγκεκριμένο αρχείο είναι μεγαλύτερο του 1 GB και το είχα αφήσει να κατεβαίνει όλη τη νύχτα.

-______-

Και εδώ που τα λέμε, ούτε το IRC είναι το καλύτερο, ούτε τα torrents. DDL, hands down.-

a)i get max speed in 90% of the channels :D σχεδον ποτε δεν καθομαι να περιμενω σε ουρα...απλα κατεβαζω καποια αλλη στιγμη το αρχειο,απο το συγκεκριμενο(α) bot(s) που θα με βαλει σε queue..
b)νομιζω μπορεις να βαλεις να κανει accept απο μονο του Ο.ο never tried it though...
c)ε?:P irc downloads can be resumed anytime O_o even from fserves i think..

seriously,irc is THE best way to get new releases...

#3904 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2007 - 21:18

Toν γλωσσοφαγαμε τον ανθρωπο!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3905 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2007 - 21:21

XD XD

#3906 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2007 - 21:25

c)ε?:P irc downloads can be resumed anytime O_o even from fserves i think..

Τέτοια λέγε μου και θα φάω το πληκτρολόγιό μου! Πρόλαβα και τα διέγραψα ο μ... :terror2::sigh2::cry5:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3907 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2007 - 21:29

Τέτοια λέγε μου και θα φάω το πληκτρολόγιό μου! Πρόλαβα και τα διέγραψα ο μ... :terror2::sigh2::cry5:

omg :P
ε,ετσι ειναι..αν δεν ειχε και resume θα την ειχαμε βαψει...τις ταινιες για παραδειγμα (2 gb και πανω) τις κατεβαζω σχεδον παντα σε 2 δοσεις ΧD (some gigabytes everyday)...

#3908 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2007 - 21:49

Βασικά εγώ στο irc μπαίνω κυρίως για να δω ανακοινώσεις από τα groops (γι αυτό την πάτησα με το ban, γιατί απλά μπήκα, είδα το header και βγήκα), καθώς και για σπάνια releases που δεν βρίσκεις αλλού... Αλλιώς γενικά χρησιμοποιώ κυρίως torrents.

Και να έχει autoaccept (πράγμα που χρησιμοποιώ) και resume, αλλά δυστυχώς το resume δεν δουλεύει στον chatzilla από όσο ξέρω, μιας και χρησιμοποιεί τον downloader του firefox... Οπότε άμα σταματήσει το βάζω στο mirc :uhh:

Και η αλήθεια είναι ότι από άποψη ταχύτητας δεν είναι πάντα τόσο καλό το irc... Εξαρτάται από πολλά... Μέχρι και από τον φόρτο του δικτύου. Θυμάμαι μου είχε βγει η ψυχή για να κατεβάσω το Saikano από Blitz και αναγκαζόμουν να το βάζω τα χαράματα να κατεβαίνει... Γιατί άπαξ και μεσημέριαζε έπιανε χάλια ταχύτητα και μου έκοβε το κατέβασμα συνέχεια...:nod:
phmava.php

#3909 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2007 - 23:23

Και γω πανω κατω το ιδιο κανω αλλα αντι mirc χρησιμοποιω για resume το KVirc γιατι μου τη σπανε τα κωλοεμπορικα προγραμματα....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3910 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 00:09

xdcc > all

Οι μεγαλύτερες ταχύτητες από παντού, μπορώ να βάλω πολλά αρχεία σε queue και να κατεβαίνουν χωρίς να είμαι εκεί, εύκολο resume.

#3911 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 00:53

πλάκα πλάκα έχει αρχίσει να με βολεύει και εμένα το IRC (αφού έκανα πρώτα κάτι μήνες για να το μάθω :terror2:). Οι ταχύτητες πάνε full και βρίσκεις πολύ πράμα

E5VV38U.jpg

#3912 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 01:08

μου πηρε 4 π[ροσπαθειες για να κανω log in, kai ayto einai μλλον καλο indication οτι ειμαι ντιρλα... πρεπει να ανακατεψα 6 διαφερετικα ειδη αλκοολ αποψε... anyway... i hope u all had a nice saturday evening... καλα ηταν για μενα, αλλα θα ηταν ακομα καλυτερα αν μου ειχε κατσει η μελαχρινη με το ασημι μινι..

οοοοο παοκαρα εχω τρελα μες το μυαλοοοοοο.... μια ζωη θα το φωναζω παντα σαγαπωωωωωωωω
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3913 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 01:15

ΠΑΟΚ ΕΔΩ ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗ Π@@@@ΝΑ ΤΗ ΖΩΗ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ Γ@@@ΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3914 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 01:22

δεν ξερω γιατι, αλλα μιας που γυρισα σπιτι μονος, ο καλυτερος τροπος για να τελειωσει η βραδυα ειναι ενας μαραθωνιος GTO... Εστειλα και ενα TEXT στην πρωην που ειμαι σιγουρος οτι θα βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο αυριο...

potemkin....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3915 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2007 - 01:34

Σιγα μη κανεις μαραθωνιο! Σε κοβω να εχεις κοιμηθει στο 15λεπτο και ο υπολογιστης να μεινει ανοιχτος ολο το βραδυ!

p.s. Καλου κακου βαλε κανενα anime να κατεβαινει πριν δεις GTO... τουλαχιστον δεν θα μεινει ο υπολογιστης ανοιχτος τζαμπα και βερεσε.
Δημοσιευμένη  εικόνα