Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#3856 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 10:38

Και μετά σου λέει ότι τα MMORPG είναι εθιστικά...<<

QFT
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#3857 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 12:24

Anime.gr is back:burningbe3:Ωραία.Φοβόμουν ότι θα έκανε πολύ καιρό να ξανανοίξει αλλά ευτηχώς το επαναφέρατε γρήγορα.Μπράβο!!!

Πάντως όλα μαζί γίνανε:έπεσε το anime,η εθνική παίζει αισχρά,έπιασα δουλειά,χτύπησα και το πόδι μου.Δεν ξέρω τι άλλο απομένει να συμβεί.:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3858 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 12:31

This is your worst day so far!

Σκέφτηκες κάτι τέτοιο ?
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#3859 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 13:27

Εγώ πάλι βρήκα ευκαιρία να διαβάσω για την εξεταστική

Spoiler:

E5VV38U.jpg

#3860 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 13:39

αχα

ώστε εσύ ήσουν πίσω από όλα αυτά....

άτιμη πάπια... :if:
τουλάχιστον τα έστρωσες σωστά; ;)

#3861 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 13:59

Και μετά σου λέει ότι τα MMORPG είναι εθιστικά...<<

QFT

Trolls never stop trolling, it's in their nature. Ξέρει ο Σπόνης.:hehe:

"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3862 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 14:00

άτιμη πάπια... :if:
τουλάχιστον τα έστρωσες σωστά; ;)

Μια φορά το μάθημα το πέρασα :rolleyes:

E5VV38U.jpg

#3863 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 14:10

Παιδια θα βγαλουμε μια Ανακοινωση καποια στιγμη για το τι εχει ακριβως συμβει.
Χοντρικα να πω οτι λόγω των μεγάλων server loads μας εκαναν disable την database απο την εταιρια του hosting...
Για τα υψηλα server loads ίσως ευθηνεται η μεγαλη επισκεψημοτητα στο site ή καποια λαθος ρυθμιση της database.
Μας ηρθε λίγο ξαφνικό και ψαχνομαστε ακομα για αυτο δεν μπορουμε να πουμε κατι
στα σίγουρα.:deadga6:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#3864 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 14:13

Επιτέλους!
Τελικά και εμένα με χτύπησε το σύνδρομο στέρησης:bleh:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#3865 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.825 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 16:08

Τα λεφτά μας πίσω τι κάνει το κράτος :P

j/k welcome back με ηρεμία ρε σεις το spamming ^oo^
rsrGbGx.gif

#3866 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 16:10

Παιδια θα βγαλουμε μια Ανακοινωση καποια στιγμη για το τι εχει ακριβως συμβει.
Χοντρικα να πω οτι λόγω των μεγάλων server loads μας εκαναν disable την database απο την εταιρια του hosting...
Για τα υψηλα server loads ίσως ευθηνεται η μεγαλη επισκεψημοτητα στο site ή καποια λαθος ρυθμιση της database.
Μας ηρθε λίγο ξαφνικό και ψαχνομαστε ακομα για αυτο δεν μπορουμε να πουμε κατι
στα σίγουρα.:deadga6:

Καλα ετσι ξεκαρφωτα την κανανε disable χωρις να σας προιδοποιησουν πρωτα? Μια που δεν ξερω πιο ειναι το set up που εχετε, ποσοι servers, που ειναι η db, ειναι dedicated η οχι, ειναι δυσκολο να φανταστει κανεις τι εγινε. Απο οτι ξερω ομως οταν ενα application (π.χ ενας SQL server) προκαλει server overload, αυτο ειναι συνηθως αποτελεσμα inneficient κωδικα (απο το προγραμμα που χρησιμοποιει την db) και η αφορμη ειναι συνηθως αυξημενη κινηση στο site. Επισης μπορει να προκαλειται απο excesive back up. Performance monitoring κανετε?

Σας ζητησανε και αλλα φραγκα?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3867 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 16:27

Eπειδή μερικοί με παρεξήγησαν με το thread για τους emo (φαντάζομαι θα 'ναι κι άλλοι αλλά δεν θα απάντησαν για ευνόητους λόγους) θα εξηγηθώ:

Σκοπός μου δεν ήταν να δώσω ερέθισμα στα μέλη του forum για λασπολογία κατά των emo και ν' αρχίσουμε όλοι τα αστεία με τα ξυραφάκια αλλά να μάθω κάποια πράγματα παραπάνω γι' αυτούς επείδη μόνο χονδρικά ξέρω κάποια πράγματα γι' αυτούς ψάχνωντας σε σχετικά άρθρα στο net. Γι' αυτό έγραψα " Στην συνέχεια θα σας πω κι εγώ την δικιά μου άποψή" jeffhardy: πρέπει να γνωρίζεις το αντικείμενο για να εκφέρεις άποψη όπως είπες και μόνος σου. Ειδάλλως, δεν θα ρώταγα "Τι είναι emo;" Kατανοητό; Κι απ' ότι πρόσεξα είναι κι άλλα άτομα στο forum που ακούνε συνεχώς για τους emo αλλά δεν ξέρουν τι είναι κι απορούν γιατί ο κόσμος τους κράζει τους emo.

Δυστυχώς η συζύτηση δεν κύλησε όπως ήθελα κι έτσι ο Phantom αναγκάστηκε να το κλειδώσει και καλά έκανε. Επείδη, όμως, δεν θέλω να μείνω με την απόρια ας μου πει κάποιος που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ξέρει τι στο καλό είναι οι emo. Παρακαλώ να μην αρχίσετε πάλι τα flames αν δεν έχετε κάτι σοβαρό να πείτε.

Kι επειδή όταν είχα ανοίξει το thread έτυχε να πέσει το δίκτυο για λίγες μέρεες και δεν μπορούσα να περιμένω γι' απάντηση ρώτησα ένα φίλο μου που το 'χει ψάξει αρκετά το θέμα και μου εξήγησε με λίγα λόγια τα εξής:

Oι κανονικοί emo (ποιοί είναι αυτοί ακόμα να καταλάβω τελείως) ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν με τους emo όπως τους βλέπουμε έξω στους δρόμους με τις φράτζες και τους μαύρους κύκλους να το παίζουν μελαγχολικοί (σημείωση, το emo βγαίνει από το emotional) για να τραβήξουν τις γκόμενες που ανακάλυψαν την νέα μόδα που λέγεται emo διότι περι μόδας πρόκειται η όλη φάση. Σημειωτέον δεν έχω πρόβλημα με το τι μόδες που ακολουθεί ο καθένας (αλλά και να έχω δεν θα βγω ποτέ στο forum ν' αρχίζω να τους κράζω) διότι σέβομαι τα γούστα των αλλωνών. Αλλά το να το παίζεις ένας σνομπ κλαψιάρης που αποκαλεί τους μη-emo καράβλαχους, να λες ότι ζεις μέσα στην μιζέρια ενώ ζεις σ' ένα υγιές, οικογενειακό περιβάλλον, ακολουθεί ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ επιτάσσει το life style των emo (απορώ και πως προέκυψε) όπως το ότι είναι cool να κόβεις τις φλέβες σου ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ επειδή είναι της μόδας τότε δεν δικαιούμαι κι εγώ σαν δημοκράτης να εκφέρω μια αρνητική γνώμη (αλλά χωρίς χυδαιολογίες και προσβολές) γι' αυτούς;

#3868 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 17:55

Βασικά και εγώ για αυτό το θέμα έκανα ένα πολύ χαζό πόστ και δυστηχώς κατάλαβα πόσο χαζό ήταν αφότου το έβαλα.Σόρρυ στο παλικάρι που παρεξηγίθηκε γιατί είχε δίκιο.

Λοιπόν,πολλά γενικά για τους έμο δεν ξέρω,όμως από όσο γνωρίζω έτσι κι αλλιώς,ότι και να σας πούνε,ο όρος έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές με διαφορετικό τρόπο για να βρείς τι αρχικά σήμαινε.Στην αρχή νομίζω τον χρησιμοποιούσαν κάποια hardcore-punk συγκροτήματα για να περιεγράψουν τη μουσική τους,η οποία ήταν μεν επιρεασμένη απ' το πάνκ αλλά με ένα 'σπαρακτικό-και καλά-τόνο-,με στίχους σχετικά με το πόσο άδικη είναι η ζωή και πάει λέγοντας.Ως μουσική δεν υπήρξε κάτι το ροτότυπο,αλλά ο όρος μετά ξέφυγε και τώρα πια άντε να βρείς τι υσχίει.Έτσι τα έχω ακούσει τα πράγματα

Vetus,στο ερωτημά σου ποιοι είναι οι πραγματικοί emo,είναι σαν να ρωτάς ποιοι ειναι οι πραγμτικοί μεταλλάδεςΟ όρος γίνετε πολύ ερύς τώρα ποια,ειδικά αφότου ανεπτυξε πολύ μεγάλη δημοτικότητα.Δεν νομίζω να βρείς απάντηση η οποία να 'ναι 100% ικανοποιητική.

Όσο για τη δικιά μου γνώμη:ούτε ζέστη ούτε κρύο.Ως μουσική δεν είναι του γούστου μου,ως εμφάνιση μου αρέσει,αλλά μου τι δίνει που το έχουν όλοι ως μόδα.Πάντως,μου την δίνουν αφάνταστα αυτά που ακούω τελευταία,ότι πάνε και τους δέρνουν στο σύνταγμα κάτι νταήδες.Οκ,τέτοιες πράξεις είναι κατακριταίες,δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία για όσους το κάνουν αυτό.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3869 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 18:24

εμενα μου την εσπασε που επειδη ειχα φρατζα (καμια σχεση με την emo φρατζα) ολοι με ροτουσαν αν ειμαι emo FFS στο τελος μου την εδωσε και πιγα και την εκοψα!!!

παντος πραγματικα εχει γινει τοσο μοδα που αρχιζει και μου την δινει στα νευρα!

ενταξει ωραια η μουσικη (προσοπικα μου αρεσει) ωραιο και το στηλ (πρoσοπικα το κουρεμα τους μου αρεσει) αλλα με ενοχλει να βλεπω τον δρομο με ΙΔΙΑ ατομα! ελεος λιγο!
το χειροτερο ειναι που ερχονται φιλοι και με χερετανε και δεν μπορω να τους αναγνωρισο ετσι οπος ειναι (δεν φαινετε η φατσα τους)

τεσπα!!αυτα και γενικος μου φενεται αστοχος ο ορος emo γιατι δεν καλυπτει την λεξη emotional καθολου αυτο το στυλ! δλδ η χαρα δεν ειναι emotion ffs??
:deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#3870 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2007 - 18:50

Άχετο,αλλά δείτε το εξής βίντεο,είναι πραγματικά από τα πιο χαζά που έχω δεί,για όποιον καταλαβένει αγγλικά

http://www.youtube.com/watch?v=VuFhGR4QDd4&mode=related&search=
Δημοσιευμένη  εικόνα