Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#27931 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 01 December 2009 - 01:19

Λοιπον, μην αγχωνεστε, η τρυπα εχει μακρα προιστορια σε πολιτικ κουβεντες και οσο το επιπεδο κρατιεται κοσμιο, δεν τρεχει τιποτα..

Androghost.. Σεβαστη η ιδεολογια σου αλλα επετρεψε μου να την κριτικαρω με βαση αυτα που βλεπω. Και μπορει να μην τρεχω σε πορειες, αλλα τις πολιτικες ιδεολογιες τις εχω μελετησει αρκετα. Δεν επιθυμω να μπω σε λεπτομερειες σημερα για τον απλουστατο λογο οτι το ξυπνητηρι ειναι ρυθμισμενο στις 07:30. Αλλωστε και εσυ λες σε πολλα points οτι δεν θες να εμβαθυνεις και απλα λες ενα απλο και αοριστο "Δεν ειναι ετσι τα πραγματα". Δεν βγαινει ακρη σε μια τετοια συζητηση χωρις λεπτομερειες και αναλυση σε βαθος και απλα δεν υπαρχει χρονος για κατι τετοιο.. Ισως να εχουμε την αφορμη για μια τετοια κουβεντα την αλλη εβδομαδα.. Ελπιζω παντως πως οχι..

Παντως ακομα και να ειχε βιωσιμη ελπιδα η αναρχια ως κοινωνικο συστημα, αυτο παει περιπατο απο την στιγμη που οι εκφραστες της αποριπτουν τις δημοκρατικες διαδικασιες και το μονο που αντιπροτεινουν ειναι μια επανασταση απο αυτους για αυτους, η οποια θα επιβληθει με το στανιο σε ολους τους (πολυ περισσοτερους) αλλους..

Το καινουργιο τραγουδακι της Namie τα σπαει..

Youtube Video

Posted Image

#27932 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 01 December 2009 - 01:53

Λοιπον, μην αγχωνεστε, η τρυπα εχει μακρα προιστορια σε πολιτικ κουβεντες και οσο το επιπεδο κρατιεται κοσμιο, δεν τρεχει τιποτα..

Androghost.. Σεβαστη η ιδεολογια σου αλλα επετρεψε μου να την κριτικαρω με βαση αυτα που βλεπω. Και μπορει να μην τρεχω σε πορειες, αλλα τις πολιτικες ιδεολογιες τις εχω μελετησει αρκετα. Δεν επιθυμω να μπω σε λεπτομερειες σημερα για τον απλουστατο λογο οτι το ξυπνητηρι ειναι ρυθμισμενο στις 07:30. Αλλωστε και εσυ λες σε πολλα points οτι δεν θες να εμβαθυνεις και απλα λες ενα απλο και αοριστο "Δεν ειναι ετσι τα πραγματα". Δεν βγαινει ακρη σε μια τετοια συζητηση χωρις λεπτομερειες και αναλυση σε βαθος και απλα δεν υπαρχει χρονος για κατι τετοιο.. Ισως να εχουμε την αφορμη για μια τετοια κουβεντα την αλλη εβδομαδα.. Ελπιζω παντως πως οχι..

Παντως ακομα και να ειχε βιωσιμη ελπιδα η αναρχια ως κοινωνικο συστημα, αυτο παει περιπατο απο την στιγμη που οι εκφραστες της αποριπτουν τις δημοκρατικες διαδικασιες και το μονο που αντιπροτεινουν ειναι μια επανασταση απο αυτους για αυτους, η οποια θα επιβληθει με το στανιο σε ολους τους (πολυ περισσοτερους) αλλους..

+111111

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=m1bRyXFVcD4[/YOUTUBE]

Meh...
Γιατί δεν βάζει μόνο αγγλικό στίχο αφού μια χαρά προφορά έχει... αυτό δεν είναι j-pop πια, αλλά Pussycat Dolls με λίγα γιαπωνέζικα... :P
Posted Image
Posted Image

#27933 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 01 December 2009 - 03:07

Androghost.. Σεβαστη η ιδεολογια σου αλλα επετρεψε μου να την κριτικαρω με βαση αυτα που βλεπω. Και μπορει να μην τρεχω σε πορειες, αλλα τις πολιτικες ιδεολογιες τις εχω μελετησει αρκετα

Συγνώμη που στο λέω Mr. Ayu-mania αλλά μου φαίνεται πως όλο το πρόβλημα με αυτά που μας έγραφες ήταν το γεγονός πως φαινόταν πως η εντύπωση σου για το "τι είναι αναρχία" και "τι αναρχικός" είναι εντελώς υποκειμενικές. Βασισμένες πάνω σε στερεότυπα των media και του δεξιού χόρου στον οποίο ανήκεις , και σε πράγματα που'χεις δει η έχεις ακούσει απο'δω και απο'κει π.χ. απο "την απουσία της καταδίκης των μπάχαλων απο τους θεωρητικούς της αναρχίας" που οι εκπρόσωποι των οποίων ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιοι θεωρείς πως είναι και γιατί θεωρείς πως θα έπρεπε να υπάρχουν εκπρόσωποι κλπ.

Αν έδινες βάση σ'αυτα που όπως λες έχεις διαβάσει θα είχες καταλάβει πως όπως εσένα δεν σε εκφράζουν ως δεξιό, και δεν χαρακτηρίζουν την δεξιά γενικότερα ορισμένες άσχημες ακροδεξιές πράξεις, με τον ίδιο ακριβός τρόπο δεν εκφράζουν και δεν χαρακτηρίζουν τους αναρχικούς κάποιοι που σπάνε και λεηλατούν οτι βρουν. Οι τράπεζες αποτελούν εξαίρεση , γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε... "Τί είναι η ληστεία μιας τράπεζας, μπροστά στην ίδρυση μιας τράπεζας;" :hahaha:

Μπα, το τραγούδι όχι, το production του video-clip και η ίδια εμφανισιακά ναι.

#27934 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 01 December 2009 - 10:39

Συγνώμη που στο λέω Mr. Ayu-mania αλλά μου φαίνεται πως όλο το πρόβλημα με αυτά που μας έγραφες ήταν το γεγονός πως φαινόταν πως η εντύπωση σου για το "τι είναι αναρχία" και "τι αναρχικός" είναι εντελώς υποκειμενικές. Βασισμένες πάνω σε στερεότυπα των media και του δεξιού χόρου στον οποίο ανήκεις , και σε πράγματα που'χεις δει η έχεις ακούσει απο'δω και απο'κει π.χ. απο "την απουσία της καταδίκης των μπάχαλων απο τους θεωρητικούς της αναρχίας" που οι εκπρόσωποι των οποίων ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιοι θεωρείς πως είναι και γιατί θεωρείς πως θα έπρεπε να υπάρχουν εκπρόσωποι κλπ.

Και ομως, ακομα και για την αναρχια ξερω δυο πραγματα παραπανω απο την κυρα Μαιρη της διπλανης πολυκατοικιας. Και για Μπακουνιν και για Κροποτκιν, και για καποιους αλλους της πιο κουλτουρε αριστερας (βλεπε Τσομσκυ). Οτι κριτικη κανω, την κανω με βαση αυτα που θεωρω ιδεολογικα σφαλματα και μειονεκτηματα, και με τις πραξεις των εκφραστων που βλεπω εγω με τα ιδια μου τα ματια. Και μου λες οτι δεν καταλαβαινεις ποιοι νομιζω οτι ειναι οι πραγματικοι εκφραστες της αναρχιας. Εδω ειναι το προβλημα, ουτε οι ιδιοι ξερουν καλα καλα ποιοι ειναι. Βλεπεις η αναρχια εχει καταντησει σαν το κορανι ενα πραγμα, ο καθε πικραμενος την ερμηνευει οπως γουσταρει. Και για αυτο ενα απο τα βασικα προβληματα του χωρου ειναι οτι δεν μπορουν να συννενοηθουν ουτε μεταξυ τους. Καταλαβαινεις ποσο επικυνδυνο ειναι για φαινομενα φασισμου αυτο το πραγμα.. Εχουμε λοιπον μια ιδεολογια που για μενα απο την φυση της δεν ειναι βιωσιμη και λογικη, και καθολου ελκυστικη συμφωνα με τις αξιες μου. Το συνδιαζω αυτο με το γεγονος οτι οι εκφραστες της φερονται με την λογικη του τσαμπουκα και της ισοπεδωσης, ε τοτε τι αλλο θελεις για να νιωσω οτι οι αξιες μου, η παραδοση μου, και ο τροπος ζωης μου απειλουνται απο αυτη την κατασταση? Οχι οτι θα καταφερουν ποτε να κανουν την επανασταση τους οταν δεν μπορουν καν να συννενοηθουν, αλλα τετοιες δυσαρεστες καταστασεις καθε τρεις και λιγο ειναι το τελευταιο που χρειαζεται αυτη η χωρα... Οσο για τις τραπεζες, πιστεψε με χεστηκαν αν τους καινε ενα παραρτημα την μερα οταν βαζουν εμας και το πληρωνουμε. Yes the system sucks, η αναρχια ομως κατ'εμε ειναι το ιδιο αν οχι παραπανω προβληματικη.

Θα ηθελα πολυ να γινει καποτε μια κατα βαθος συζητηση για το αν στεκει ιδεολογικα η αναρχια, αλλα θελει πολυ χρονο και ορεξη, και αυτο τον καιρο μου λειπουν και τα δυο..

και αφου δεν σου αρεσε η Namie, παρε κατι πιο otaku friendly

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=b58oDsutY08[/YOUTUBE]
Posted Image

#27935 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 01 December 2009 - 12:44

"Oυ κάνεις accept στο Facebook".
http://www.youtube.com/watch?v=9KpCNaNSPoY&feature=PlayList&p=819064153FDB1056&index=35&playnext=2&playnext_from=PL

δε θα το σκασω λεγοντας "αλλά ας μην το αναλύσουμε παραπέρα." απο την αλλη σε προκαλω (πραγματικα σε προκαλω) να βρεις ενα σημειο στο οποιο προσπαθησα να επιβαλω καποια αποψη μου (αληθεια πως γινεται αραγε να επιβαλεις μια αποψη μεσα απο το internet ? )

Posted Image

Ανοίγω μετά απο μήνες την TV, ανακαλύπτω στο mad tv πως υπάρχει ένα ανούσιο "κάνουμε video στο Tokyo" trend (η μου φάνηκε; ), και πως υπάρχει ενα ελληνικό συγκρότημα που έχει κατακλέψει τους vampire weekend (και σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ το όνομα του τραγουδιού) :

[media]http://www.youtube.com/watch?v=4Ev-XFYuQxQ[/media]

Eλλληνικό τραγούδι που κατακλέβει ένα ξένο...γιατί δεν μου κάνει εντύπωση πλέον; :bahhh: Και φυσικά αν του το πεις αυτό θα σου πει με βλέμα αγελάδας "Μα...δεν έχω ξανακούσει αυτό το τραγούδι, τι 'ναι αυτά που λετε; Εγώ κλέφτης; Mε προσβάλετε!". To ίδιο ισχύει και με τους fans του τραγουδιού: θα τους πεις ότι είναι αντιγραφή παλιότερου τραγουδιού κι είτε θα σου πετάξουν βλακώδεις ατάκες του στυλ "σίγα, μώρε, ούτε η γιαγιά του δεν το ξέρει αυτό το τραγούδι που μου λες" ή "τι λες, τώρα, καμία σχέση!". Yare yare daze... :smokingg:

Άσχετο, αλλά οι μοναδικές σταθερές αξίες για μένα στο MAD TV (όταν τις πετυχαινω συμπτωματικά κι όχι ότι θα κάτσω να τις δω όπως και δήποτε) είναι το CineMAD και το TrashTV.

Kαι μιας και το πήγαμε το θέμα στο "κλέψιμο τραγουδιών" δείτε το παρακάτω:
http://knowyourmeme.com/memes/kodomo-no-jikan-ending-parodies

Καθαρή σύμπτωση που αναφέρθηκε για χιουμοριστικούς λόγους; :hihi2:

Edited by Vetus, 01 December 2009 - 13:37.

#27936 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 01 December 2009 - 14:12

Image all the people sharing all the world.....

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#27937 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 December 2009 - 14:22

Yojimbo look at the bright side...χάρη σε σένα ανακάλυψε κάποιος άσχετος τους vampire weekend :)

πάντως η Universal αν της κλέψουν κομμάτια σκυλιάζει...αυτή όταν το κάνει...λ
αλλά τι περιμένεις Family label...σε λίγο θα γίνουν οι ελληνική έκδοση των Johnies
μόνο που θα έιναι άσχημοι.

#27938 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 01 December 2009 - 14:25

Yojimbo look at the bright side...χάρη σε σένα ανακάλυψε κάποιος άσχετος τους vampire weekend :)

κάν' τους 2

Posted Image

#27939 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 December 2009 - 14:34

επίσης τι λέγαμε...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=qz-FoGp3p0s&feature=related[/media]

προχθες στο mega star έδειχνε τα γυρίσματα ενό νέου βίντεο κλιπ...
το οποίο φυσικά είναι αντιγραφή του λινκ above ...
έλεος...

omg...

http://www.youtube.com/watch?v=P0SjfLqzwj8&feature=channel

lol

Anelis...ο σπόρος μας άνοιξε νέους μουσικούς δρόμους.

#27940 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 01 December 2009 - 14:55

[media]http://www.youtube.com/watch?v=WZlE4AH3enU&feature=player_embedded[/media] ο~μι~τζι
i want one!

HORI KRAP. :oo:

oR4yYRl.gif

#27941 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 December 2009 - 15:06

o.k βρήκα και την ελληνική απομίμηση...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=NFnWJ53RmzE&feature=related[/media]

#27942 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 01 December 2009 - 15:29

Aυτό που συνοψίζει την άποψη μου και αρκετών, νομίζω, για τους αναρχικούς είναι αυτή:

Οχι οτι θα καταφερουν ποτε να κανουν την επανασταση τους

#27943 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 01 December 2009 - 16:02

I think it's time for us to remember Rule #27...

Spoiler:

Posted Image

Spoiler:

#27944 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 December 2009 - 16:09

εγώ πάντως συμφωνώ με τον πατέρα μου....που λέει...

οι αναρχικοί είναι οι μόνοι που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο....

και όταν λέει

σε αυτή τη χώρα η μόνη μαφία ειναι η αστυνομία.

#27945 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 01 December 2009 - 16:40

Posted Image