Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#26851 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 02:30

ωχ αρχισαμε ατακες απο τις σχολες μας?
λοιπον ατακα καθηγητη μου σε φοιτητρια:"-τι εξαμηνο εισαι ιδ'(14ο)? -απο οτι ξερω η αλφαβητα παει μεχρι το ω".
παρτην κατω :hahaha:.
και ενας αλλος λιγο πριν δωσουμε το μαθημα του στην εξεταστικη: "το προηγουμενο εξαμηνο περασαν αρκετα ατομα. αυτη τη φορα θα περασουν πολυ λιγοι για να κρατηθει το κυρος της σχολης ψηλα".

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από G.T.P._1982: 23 Σεπτέμβριος 2009 - 02:36

#26852 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 08:57

Και τώρα που αποφάσισα να έρθω να ζήσω Ελλάδα και να κάνω μεταγραφή στη Βιολογία...

Why did you do this to yourself? Εξηγησε μου σε παρακαλω την λογικη του να εγκαταλειψεις το Cambridge για να ερθεις εδω...

Το πιο πιθανο φανταζομαι ειναι οτι αρχισε να παρα-δυσκολευει η σχολη για αυτο την εγκαταλειψες.. Και μη μου πεις οτι η ζωη ηταν βαρετη εκει, γιατι μια χαρα φοιτητουπολη ειναι το Cambridge με προοπτικες για πολλα γουστα..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#26853 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 09:05

Goodmorning world! I~t's multi-quote time!! :riiight:

[...]after all i aint a D&D maniac myself :P

I am, I am, I am! Όχι δεν φαίνεται από το nick και όχι δεν έχω να παίξω dnd σοβαρά 2+ χρόνια και δεν έχω πάθει σύνδρομο στέρησης... (ντάξ, αυτό δεν φαίνεται από το nick...)

Εγώ λοιπόν έκανα 2 χρόνια στο Trinity Hall του Cambridge. Natsci. (natural sciences)
Κάτι που σημαίνει χημεία, βιολογία, γεωλογία, μαθηματικά και φυσική, και επιστήμες των υλικών.

Και τώρα που αποφάσισα να έρθω να ζήσω Ελλάδα και να κάνω μεταγραφή στη Βιολογία ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και θα αναγκαστώ να αρχίσω από το πρώτο έτος. :unlucky:

Παρηγορείστε με για τα χαμένα χρόνια της νιότης μου.

Η αλήθεια είναι ότι όταν ακούω τόσα αντικείμενα μέσα σε 2 χρόνια ψιλοανησυχώ. Τι προλάβατε και κάνατε μέσα σε 2 χρόνια; Πάντως, όπως και να 'χει δεν υπήρχε περίπτωση ελληνική σχολή να μην βγάλει το λάδι από φοιτητή στου εξωτερικού. Εδώ εγώ από μετεγγραφή και μου αναγνώρισαν 2 στα 15...

ωχ αρχισαμε ατακες απο τις σχολες μας?
λοιπον ατακα καθηγητη μου σε φοιτητρια:"-τι εξαμηνο εισαι ιδ'(14ο)? -απο οτι ξερω η αλφαβητα παει μεχρι το ω".
παρτην κατω :hahaha:.
και ενας αλλος λιγο πριν δωσουμε το μαθημα του στην εξεταστικη: "το προηγουμενο εξαμηνο περασαν αρκετα ατομα. αυτη τη φορα θα περασουν πολυ λιγοι για να κρατηθει το κυρος της σχολης ψηλα".

Φοιτητής πάει να δει γραπτό γιατί πίστευε ότι είχε γράψει καλύτερα από 5 που του βάλανε. Η καθηγήτρια βλεπει το γραπτό και λέει:
"Έχεις δίκιο, μπορούσες να γράψεις καλύτερα. Γι' αυτό σε κόβω για να γράψεις καλύτερα στην επαναληπτική." :terror2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#26854 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 09:36

Plz plz...Μην μιλάτε άλλο για σχολές!

Μετά από 10 μέρες διάβασμα για το μοναδικό μάθημα που έδωσα γραπτά σε αυτή την εξεταστική κ μετά από ερώτηση μου προς το καθηγητή για αν το γραπτό μου περνάει (έστω κ οριακά, βρε αδερφέ!), η απάντηση του ήταν μια γκριμάτσα λες κ έφαγε χαλασμένο αυγό συμπληρώνοντας "Ήθελα κ δυο-τρια στοιχεία που είπαμε στις διαλέξεις".Έλα που εγώ δεν παρακολουθούσα όμως λόγω δουλειάς.
Απάντηση-ρουκέτα:"Κοίταξε να δεις, αν θες να γίνεις σωστός άνθρωπος στη ζωή σου όλα μπορείς να τα κάνεις, μπορείς κ να δουλεύεις κ να παρακολουθείς ταυτόχρονα!!!":blurah5:
Καιρός να κλωνοποιήσω λοιπόν τον εαυτό μου, ο ένας για δουλειά ο άλλος στη σχολή κ μετά με ένα fusion a la Dragonball θα είμαι κομπλέ!

Μετά χαράς ανακοινώνω ότι μπαίνω επίσημα στο 6ο με ένα μάθημα, όπως φαίνεται στην πλάτη, πολλά νεύρα κ πολλές ιδέες για το πως θα κάνω τη ζωή αυτού του καθηγητή δύσκολη κ ανυπόφορη...το θέμα είναι αν αξίζει βέβαια...

Πάλι τον πόνο μου έβγαλα...

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#26855 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 09:54

Σε ενα μάθημα που είχα όποιος δεν ερχόταν πρόοδο και στη θεωρία απλά δεν παίρναγε, οπότε υπάρχουν και χειρότερα :3
rsrGbGx.gif

#26856 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 10:19

Σε ενα δικό μου, στις εξετάσεις μια διαγνωση ηταν Lupus, so I pwn you all and House as well.:8):

#26857 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 10:34

Σε ενα μάθημα που είχα όποιος δεν ερχόταν πρόοδο και στη θεωρία απλά δεν παίρναγε, οπότε υπάρχουν και χειρότερα :3

Υπάρχουν και πολύ χειρότερα:hero:

Ένα παιδί στη σχολή μου(ο θεός να το κάνει παιδί δηλαδή μιας και είναι γύρω στα 40+ :hahaha:.Είχε παρατήσει τη σχολή για αρκετά χρόνια και τη ξανασυνέχισε για να τελειώνει επιτέλους) χρωστάει μόνο το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής στο οποίο όλο γράφει 4.

Πάει λοιπόν στο καθηγητή να του πει να του βάλει 5 να τελειώσει επιτέλους τη σχολή και η απάντηση του καθηγητή: ''όπως αξιοκρατικά μπήκατε,έτσι και θα βγείτε'':deadga6:

Νομίζω δε χρειάζεται να πω ότι είναι ο πιο μισητός καθηγητής στη σχολή:madtodeath:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#26858 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 10:46

Θυμάστε από τα παιδικά σας χρόνια μια ιστορία, που η δασκάλα είχε βάλει τα πουλάκια τιμωρία μετά το μάθημα; Πήγαινε η πέρδικα λίγο φαγητό λοιπόν στο παιδάκι της, και στο δρόμο συνάντησε την κουκουβάγια.
"Πού πας;" την ρώτησε η πέρδικα.
"Πάω λίγο ψωμί στο παιδάκι που το έβαλαν τιμωρία" απάντησε εκείνη.
Επειδή η πέρδικα είχε κι άλλες δουλειές, παρακάλεσε την κουκουβάγια να πάει εκείνη το φαγητό στο περδικόπουλο.
"Και πως θα γνωρίσω το παιδί σου;" ρώτησε η κουκουβάγια. "Είναι το πιο όμορφο από όλα!" ήταν η απάντηση.

Μετά από λίγη ανταμώθηκαν και πάλι. "Εντάξει όλα;" ρώτησε η πέρδικα. "Να σου πω" είπε η κουκουβάγια "Πήγα στο σχολείο, αλλά όσο και να έψαξα, δεν κατάφερα να βρω το παιδί σου...Γιατί το δικό μου ήταν το πιο όμορφο από όλα"

Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα; Ο κάθε έλληνας φοιτητής θεωρεί ότι η δική του σχολή είναι η δυσκολότερη!

#26859 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 10:48

Xexexe είχαμε και μεις ένα τέτοιο θεούλη καθηγητή, μας έλεγε πως απ' όσους ήμασταν στον αμφιθέατρο θα περάσουν το πολύ 30 [απο τους 200 σύνολο] γιατί πρέπει να κρατήσουμε ένα επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα έτρωγε το τοστ του με ζαμπόν, μαρουλάκι, μαγιονέζα και εκσφενδόνιζε ρουκέτες ψίχουλων, ενώ όταν σταμάταγε το μασούλημα η πρασίναδα που είχε κολήσει στο άνω μέρος της οδοντοστοιχίας του τόνιζε θεωρητικά το ενδιαφέρον του για τη σχολή.
rsrGbGx.gif

#26860 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 10:58

Σωστός Νamida-kun αλλά θα σε διορθώσω στο τέλος...Ο κάθε Έλληνας φοιτητής θεωρεί ότι ο δικός του ο καθηγητής που δεν τον περνάει είναι ο πιο μισητός, κακός, ανάξιος, παλαβός, ηλίθιος κ ο_χαρακτηρισμός_δεν_τελειώνει καθηγητής του κόσμου!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#26861 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 12:06

Xmm είπε κανένας κάτι τέτοιο, πέραν των ηλεκτρολογών μηχ, που είναι attention whores εκ φύσεως :P
rsrGbGx.gif

#26862 Lydia_Kitten

Lydia_Kitten

Sovari Foititria. Ahahhah

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 13:07

Why did you do this to yourself? Εξηγησε μου σε παρακαλω την λογικη του να εγκαταλειψεις το Cambridge για να ερθεις εδω...

Το πιο πιθανο φανταζομαι ειναι οτι αρχισε να παρα-δυσκολευει η σχολη για αυτο την εγκαταλειψες.. Και μη μου πεις οτι η ζωη ηταν βαρετη εκει, γιατι μια χαρα φοιτητουπολη ειναι το Cambridge με προοπτικες για πολλα γουστα..

Όχι, δεν έφυγα γι αυτό. Κανείς δεν κάνει drop out για ακαδημαϊκούς λόγους, σε προσέχουν πολύ να μην μείνεις πίσω, με πολλά ιδιαίτερα και έτσι. Και ούτως ή άλλως για να μπεις στο Trinity πρέπει να είσαι τόσο geek που αποκλείεται να μην ανταπεξέλθεις. Μια χαρά τα πήγαινα.

Ο λόγος είναι πιο ευτελής. Αποφάσισα να συζήσω με τον σύντροφό μου, που ζει στην Ελλάδα. Οι γυναίκες τέτοιες ηλίθιες αποφάσεις τις παίρνουν μόνο για συναισθηματικούς λόγους. :wooi2:
Filler episodes=Reality shows=American Cosplay=First person shooters=Braincell Destroyers!!!
Yeah, I got myself an egg. I have no idea why I would do something like that. Shut up. JUST CLICK IT, ok?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Yeah, I know, I know. Not very mature. But the colours were so alluring. So CLICK these, as well. A seductive Seme tells you to.
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#26863 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 13:21

Ο λόγος είναι πιο ευτελής. Αποφάσισα να συζήσω με τον σύντροφό μου, που ζει στην Ελλάδα. Οι γυναίκες τέτοιες ηλίθιες αποφάσεις τις παίρνουν μόνο για συναισθηματικούς λόγους. :wooi2:

Δεν εχω προθεση για flame, ουτε θελω να σε προσβαλω, αλλα...
Spoiler:

Ρε πας καλα, παρατησες το Cambridge για ενα αγορι?? Ποσο χρονων εισαστε και ποσο καιρο τα "εχετε"? Και αμα αυτο το αγορι γινει πρωην, τι θα λες? Και αυτο το αγορι σε πιεζε να γυρισεις πισω? Ωραιος μαγκας ρε.. Φανταζομαι οι γονεις σου θα ξετρελαθηκαν...

Τουλαχιστον αποτι ξερω στην Αγγλια μπορεις να γυρισεις και να συνεχισεις απο εκει που σταματησες.. Και γιατι δεν ανεβηκε ο μαγκας στην Αγγλια? Τι τοσο σημαντικο εκανε στην Ελλαδα που αξιζε να σου στερησει ενα τετοιο πτυχιο..

Γιατι σε τετοιες σχολες δεν ψαχνεις για δουλεια.. Ερχονται οι εταιριες στις δεξιωσεις του τελευταιου ετους και κανουν τεμεναδες να τις διαλεξεις.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#26864 Lydia_Kitten

Lydia_Kitten

Sovari Foititria. Ahahhah

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 13:33

Δεν εχω προθεση για flame, ουτε θελω να σε προσβαλω, αλλα...

Spoiler:

Ρε πας καλα, παρατησες το Cambridge για ενα αγορι?? Ποσο χρονων εισαστε και ποσο καιρο τα "εχετε"? Και αμα αυτο το αγορι γινει πρωην, τι θα λες? Και αυτο το αγορι σε πιεζε να γυρισεις πισω? Ωραιος μαγκας ρε.. Φανταζομαι οι γονεις σου θα ξετρελαθηκαν...

Τουλαχιστον αποτι ξερω στην Αγγλια μπορεις να γυρισεις και να συνεχισεις απο εκει που σταματησες.. Και γιατι δεν ανεβηκε ο μαγκας στην Αγγλια? Τι τοσο σημαντικο εκανε στην Ελλαδα που αξιζε να σου στερησει ενα τετοιο πτυχιο..

Γιατι σε τετοιες σχολες δεν ψαχνεις για δουλεια.. Ερχονται οι εταιριες στις δεξιωσεις του τελευταιου ετους και κανουν τεμεναδες να τις διαλεξεις.

Το ξέρω. Ήδη από την αρχή του 2ου έτους λαμβάναμε στο πανεπισημιακό μέιλ μας προτάσεις. :P

Και το ξέρω ότι έκανα *******, αλλά δεν το μετανιώνω καθόλου. Τα παιρνάω καλύτερα εδώ. Έχω σκύλο που πάντα ήθελα, έχω το δικό μου σπίτι που δεν απαγορεύονται οι επισκέψεις μετα τις 10, και δεν με κοιτάνε παράξενα επειδή δεν έχω ποδήλατο. :ureshii:
Και βασικά έκανε κάτι αρκετά σημαντικό στην Ελλάδα ο φίλος μου, αλλιώς και βέβαια θα του είχα πει να τσακιστεί να έρθει. Είναι δημοσιαγράφος στον Ταχυδρόμο. Δεν είναι δουλειά να την χάσεις. Τι να έρθει να κάνει στο Cambridge? Ούτε την βαριά αγγλική προφορά τους δεν αντέχει.

Και βασικά εχώ μπήκα στο Cambridge όχι επειδή γούσταρα, αλλά επειδή γούσταρε η μαμά κι ο μπαμπάς να λένε πως η κόρη κερδίζει μαθηματικές ολυμπιάδες για πρωινό. Τώρα δεν μου μιλάνε. :yellowcard:
Filler episodes=Reality shows=American Cosplay=First person shooters=Braincell Destroyers!!!
Yeah, I got myself an egg. I have no idea why I would do something like that. Shut up. JUST CLICK IT, ok?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Yeah, I know, I know. Not very mature. But the colours were so alluring. So CLICK these, as well. A seductive Seme tells you to.
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#26865 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 13:43

Και συγνωμη, γιατι εφυγες στο τελος του 2 ετους αφου σου ειχε μεινει μονο ενα? Λιγη υπομονη δεν μπορουσατε να κανετε και οι δυο? Και ας μην εκανες μεταπτυχιακο αφου θα ειχες Bachelors απο το Trinity..

Αποτι καταλαβα και το κλιμα δεν σου αρεσε εκει.. Δεν λεω, πολυ το διαβασμα εκει και λιγος ο χρονος, αλλα ολη η πολη ζει απο τους φοιτητες οποτε μονο βαρετη δεν μπορεις να την πεις.. Χωρια που ειναι ομορφη και τιγκα στο πρασινο.. Και στο Kings Cross με το τρενο εισαι σε μιαμιση ωρα μονο αν γουσταρεις Λονδινακι..

Μια πρωην μου πηγαινε στο Wolfson.. Την εκανε headhunt μια εταιρια, πηγε σε μακρινη πολη απο μενα, και με σχολασε χωρις δευτερη σκεψη.. Και πολυ καλα εκανε! Σε τετοιες αποφασεις ζωης, δεν χωρανε συναισθηματισμοι...
Δημοσιευμένη  εικόνα