Goodmorning world! I~t's multi-quote time!!

[...]after all i aint a D&D maniac myself 
I am, I am, I am! Όχι δεν φαίνεται από το nick και όχι δεν έχω να παίξω dnd σοβαρά 2+ χρόνια και δεν έχω πάθει σύνδρομο στέρησης... (ντάξ, αυτό δεν φαίνεται από το nick...)
Εγώ λοιπόν έκανα 2 χρόνια στο Trinity Hall του Cambridge. Natsci. (natural sciences)
Κάτι που σημαίνει χημεία, βιολογία, γεωλογία, μαθηματικά και φυσική, και επιστήμες των υλικών.
Και τώρα που αποφάσισα να έρθω να ζήσω Ελλάδα και να κάνω μεταγραφή στη Βιολογία ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και θα αναγκαστώ να αρχίσω από το πρώτο έτος. 
Παρηγορείστε με για τα χαμένα χρόνια της νιότης μου.
Η αλήθεια είναι ότι όταν ακούω τόσα αντικείμενα μέσα σε 2 χρόνια ψιλοανησυχώ. Τι προλάβατε και κάνατε μέσα σε 2 χρόνια; Πάντως, όπως και να 'χει δεν υπήρχε περίπτωση ελληνική σχολή να μην βγάλει το λάδι από φοιτητή στου εξωτερικού. Εδώ εγώ από μετεγγραφή και μου αναγνώρισαν 2 στα 15...
ωχ αρχισαμε ατακες απο τις σχολες μας?
λοιπον ατακα καθηγητη μου σε φοιτητρια:"-τι εξαμηνο εισαι ιδ'(14ο)? -απο οτι ξερω η αλφαβητα παει μεχρι το ω".
παρτην κατω
.
και ενας αλλος λιγο πριν δωσουμε το μαθημα του στην εξεταστικη: "το προηγουμενο εξαμηνο περασαν αρκετα ατομα. αυτη τη φορα θα περασουν πολυ λιγοι για να κρατηθει το κυρος της σχολης ψηλα".
Φοιτητής πάει να δει γραπτό γιατί πίστευε ότι είχε γράψει καλύτερα από 5 που του βάλανε. Η καθηγήτρια βλεπει το γραπτό και λέει:
"Έχεις δίκιο, μπορούσες να γράψεις καλύτερα. Γι' αυτό σε κόβω για να γράψεις καλύτερα στην επαναληπτική."