Και συγνωμη, γιατι εφυγες στο τελος του 2 ετους αφου σου ειχε μεινει μονο ενα? Λιγη υπομονη δεν μπορουσατε να κανετε και οι δυο? Και ας μην εκανες μεταπτυχιακο αφου θα ειχες Bachelors απο το Trinity..
Αποτι καταλαβα και το κλιμα δεν σου αρεσε εκει.. Δεν λεω, πολυ το διαβασμα εκει και λιγος ο χρονος, αλλα ολη η πολη ζει απο τους φοιτητες οποτε μονο βαρετη δεν μπορεις να την πεις.. Χωρια που ειναι ομορφη και τιγκα στο πρασινο.. Και στο Kings Cross με το τρενο εισαι σε μιαμιση ωρα μονο αν γουσταρεις Λονδινακι..
Μια πρωην μου πηγαινε στο Wolfson.. Την εκανε headhunt μια εταιρια, πηγε σε μακρινη πολη απο μενα, και με σχολασε χωρις δευτερη σκεψη.. Και πολυ καλα εκανε! Σε τετοιες αποφασεις ζωης, δεν χωρανε συναισθηματισμοι...
Έφυγα αρκετά αρχή του δεύτερου έτους. Έφυγα μετά τις εξετάσεις του Νοεμβρίου. Τις οποίες πέρασα με 2-1, απότι έμαθα.
Και είχα γραφτεί για integrated Masters ούτως ή άλλως, πήγαινα για τετραετία. Η πόλη είναι κούκλα, δεν λέω. Ιδιώς εμείς που είμαστε δίπλα στo King's και το St Cathrine's, τα οποία, όπως και το Trinity, είναι κουκλιά. Αλλά η μόνη διασκέδαση τους ήταν χαζά bobs, τα διάφορα balls που γίνονταν και καλά κοινωνικό event, και το pub-crawling. *cringe*, και συγκεκριμένα στο Trinity οι μισοί συμφοιτητές μου ήταν κοινωνικά και συναισθηματικά τετραπληγικοί. Ένας φίλος μου που σπούδαζε στο Imperial τα περνούσε τόσο καλύτερα που όταν τελείωνα τα Saturday lectures (επειδή είχαμε και τέτοια), πήγαινα αμέσως εκεί και καταζήλευω που οι άνθρωποι ήταν πιο νορμάλ.
Επίσης εγώ μεγάλωσα στο Λουξεμβούργο (έχω Ευρωπαϊκό Baccalaureate) και εκεί ήταν πάλι φίσκα στο πράσινο, με λίγους κατοίκους, ήσυχα και γεμάτο κάστρα και φαράγγια. Αμάν πια, δεν άνταχα άλλο! Θέλω ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ.
Και έπειτα δεν είχα χρόνο να κάνω άλλα πράγματα που θέλω, όπως το βιβλίο που γράφω, το πιάνο που γουστάρω να παίζω, τα Ιαπωνικά κτλ. Ήταν σε φάση "Και τώρα παρακαλούμε θυσίασε τα πάντα στο βωμό της επιστημονικής γνώσης". Άσε που με τόσους λίγους πρωτοετής, μια φορά να αργούσες σε ένα lecture και αμέσως ο προσωπικός tutor σου σου έστελνε μέιλ να κλείσετε ραντεβού να του εξηγήσεις τι συμβαίνει. Σου συμπεριφέρονταν σαν πολύτιμη επένδυση.
Σόρυ αλλά όχι!
Οπότε μπορεί για σένα η απόφασή μου να ήταν ηλίθια, αλλά εγώ πραγματικά νιώθω πολύ καλύτερα από κάθε άλλη φορά.