Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#26866 Lydia_Kitten

Lydia_Kitten

Sovari Foititria. Ahahhah

• Members
  • 8 posts

Posted 23 September 2009 - 14:03

Και συγνωμη, γιατι εφυγες στο τελος του 2 ετους αφου σου ειχε μεινει μονο ενα? Λιγη υπομονη δεν μπορουσατε να κανετε και οι δυο? Και ας μην εκανες μεταπτυχιακο αφου θα ειχες Bachelors απο το Trinity..

Αποτι καταλαβα και το κλιμα δεν σου αρεσε εκει.. Δεν λεω, πολυ το διαβασμα εκει και λιγος ο χρονος, αλλα ολη η πολη ζει απο τους φοιτητες οποτε μονο βαρετη δεν μπορεις να την πεις.. Χωρια που ειναι ομορφη και τιγκα στο πρασινο.. Και στο Kings Cross με το τρενο εισαι σε μιαμιση ωρα μονο αν γουσταρεις Λονδινακι..

Μια πρωην μου πηγαινε στο Wolfson.. Την εκανε headhunt μια εταιρια, πηγε σε μακρινη πολη απο μενα, και με σχολασε χωρις δευτερη σκεψη.. Και πολυ καλα εκανε! Σε τετοιες αποφασεις ζωης, δεν χωρανε συναισθηματισμοι...

Έφυγα αρκετά αρχή του δεύτερου έτους. Έφυγα μετά τις εξετάσεις του Νοεμβρίου. Τις οποίες πέρασα με 2-1, απότι έμαθα.

Και είχα γραφτεί για integrated Masters ούτως ή άλλως, πήγαινα για τετραετία. Η πόλη είναι κούκλα, δεν λέω. Ιδιώς εμείς που είμαστε δίπλα στo King's και το St Cathrine's, τα οποία, όπως και το Trinity, είναι κουκλιά. Αλλά η μόνη διασκέδαση τους ήταν χαζά bobs, τα διάφορα balls που γίνονταν και καλά κοινωνικό event, και το pub-crawling. *cringe*, και συγκεκριμένα στο Trinity οι μισοί συμφοιτητές μου ήταν κοινωνικά και συναισθηματικά τετραπληγικοί. Ένας φίλος μου που σπούδαζε στο Imperial τα περνούσε τόσο καλύτερα που όταν τελείωνα τα Saturday lectures (επειδή είχαμε και τέτοια), πήγαινα αμέσως εκεί και καταζήλευω που οι άνθρωποι ήταν πιο νορμάλ.

Επίσης εγώ μεγάλωσα στο Λουξεμβούργο (έχω Ευρωπαϊκό Baccalaureate) και εκεί ήταν πάλι φίσκα στο πράσινο, με λίγους κατοίκους, ήσυχα και γεμάτο κάστρα και φαράγγια. Αμάν πια, δεν άνταχα άλλο! Θέλω ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ.

Και έπειτα δεν είχα χρόνο να κάνω άλλα πράγματα που θέλω, όπως το βιβλίο που γράφω, το πιάνο που γουστάρω να παίζω, τα Ιαπωνικά κτλ. Ήταν σε φάση "Και τώρα παρακαλούμε θυσίασε τα πάντα στο βωμό της επιστημονικής γνώσης". Άσε που με τόσους λίγους πρωτοετής, μια φορά να αργούσες σε ένα lecture και αμέσως ο προσωπικός tutor σου σου έστελνε μέιλ να κλείσετε ραντεβού να του εξηγήσεις τι συμβαίνει. Σου συμπεριφέρονταν σαν πολύτιμη επένδυση.

Σόρυ αλλά όχι!

Οπότε μπορεί για σένα η απόφασή μου να ήταν ηλίθια, αλλά εγώ πραγματικά νιώθω πολύ καλύτερα από κάθε άλλη φορά.:hi:
Filler episodes=Reality shows=American Cosplay=First person shooters=Braincell Destroyers!!!
Yeah, I got myself an egg. I have no idea why I would do something like that. Shut up. JUST CLICK IT, ok?
Posted Image
Yeah, I know, I know. Not very mature. But the colours were so alluring. So CLICK these, as well. A seductive Seme tells you to.
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#26867 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 23 September 2009 - 14:33

Σε ενα δικό μου, στις εξετάσεις μια διαγνωση ηταν Lupus, so I pwn you all and House as well.:8):

Posted Image
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#26868 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 September 2009 - 16:35

Και έπειτα δεν είχα χρόνο να κάνω άλλα πράγματα που θέλω, όπως το βιβλίο που γράφω, το πιάνο που γουστάρω να παίζω, τα Ιαπωνικά κτλ. Ήταν σε φάση "Και τώρα παρακαλούμε θυσίασε τα πάντα στο βωμό της επιστημονικής γνώσης". Άσε που με τόσους λίγους πρωτοετής, μια φορά να αργούσες σε ένα lecture και αμέσως ο προσωπικός tutor σου σου έστελνε μέιλ να κλείσετε ραντεβού να του εξηγήσεις τι συμβαίνει. Σου συμπεριφέρονταν σαν πολύτιμη επένδυση.

Εμένα το τελευταίο τουλάχιστον μου ακούγεται πολύ ωραίο σαν σύστημα. Τουλάχιστον από την οπτική του "πολύτιμη επένδυση part". Μια φορά πάντως στα ελληνικά πανεπιστήμια (τουλάχιστον στο προπτυχιακό κομμάτι) δεν υπάρχει κάτι τέτοιο οπότε θα βρεις την ηρεμία σου. Γραμμένη θα σε έχουνε.:hahaha::hahaha::hahaha:

#26869 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 23 September 2009 - 17:15

[...]Μια φορά πάντως στα ελληνικά πανεπιστήμια (τουλάχιστον στο προπτυχιακό κομμάτι) δεν υπάρχει κάτι τέτοιο οπότε θα βρεις την ηρεμία σου. Γραμμένη θα σε έχουνε.:hahaha::hahaha::hahaha:

Στην καλύτερη των περιπτώσεων. Εμάς κανά δυο μας τη λένε κιόλας... Το τι κατάρες έχει φάει ένας απ' αυτούς δε λέγεται. Από το 1ο έτος μέχρι το τελευταίο. Αλλά έχει τον απέθαντο όπως φαίνεται...
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#26870 RCkiller

RCkiller

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 24 September 2009 - 09:45

@Lydia_Kitten

http://www.imdb.com/title/tt0313246/
17/9/2010 17:34 #anime.gr <LethalMike> oles oi kopeles anomales einai

#26871 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 24 September 2009 - 09:50

@ RCKiller

http://www.imdb.com/title/tt0157503/

#26872 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 24 September 2009 - 12:11

People , people , ηρεμήστε σχετικά με το ποιά είναι η δυσκολότερη σχολή. Προφανώς και είναι το Μαθηματικό. ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ τα μαθηματικά ήταν το πιο δύσκολο μάθημα και θα συνεχίσουν να είναι . Τα μαθηματικα είναι δύσκολα για όλους , είτε έχουν έφεση σε αυτά είτε όχι .Και όταν φτάσουμε σε πανεπιστημιακό επίπεδο , ορισμένα μαθηματικά είναι σχεδόν «εξωγήινα» και θέλουν πάρα πολύ διάβασμα απλώς για να τα κατανοήσεις , πόσο μάλλον να τα μελετήσεις !

Και επίσης , επειδή αναφέρθηκαν οι μαθηματικές ολυμπιάδες, παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο . Εγώ είχα καθηγητή στο πανεπιστήμιο , που ήταν ο πρόεδρος/προπονητής της Ελληνικής ομάδας για τις Ολυμπιάδες τα τελευταία 20 χρόνια (πήρε σύνταξη φέτος) . Το τι μας έχει πει σχετικά με τις ολυμιάδες , δεν λέγεται. Διαφθορά/απάτη/αναξιοκρατία/λαδώματα/βύσματα όλα αυτά όχι απλά υπάρχουν , αλλά είναι η «ντόπα» των μαθηματικών ολυμπιάδων. Και ας μην ξεχνάμε ότι όλοι οι αθλητές είναι ντοπαρισμένοι οπότε καταλαβαίνετε τι γίνεται...

Back to R³ now.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#26873 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 24 September 2009 - 13:19

In other news....its multitasking time...

http://recruit.flashpointgame.com/en/index.php

Πρώτη φορά....61% :frozen:
Δέυτερη όμως, 92% :wooi2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#26874 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 24 September 2009 - 13:49

89% με την πρώτη και δεν το ξαναματακάνω... Κάτι τέτοια με αγχώνουν...:hot:

Για δοκιμάστε όμως και αυτό... http://www.kongregate.com/games/IcyLime/multitask
Posted Image

#26875 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 24 September 2009 - 13:59

66% συνολο..καλα ειναι χωρις να εχω τελειωσει ακομα τον καφε μου πιστευω..
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#26876 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,829 posts

Posted 24 September 2009 - 14:02

Heh officially hating mini-itx cube case shits, rot in hell !!!

Posted Image
rsrGbGx.gif

#26877 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 24 September 2009 - 14:19

http://www.anime.gr/forums/arcade.php?do=play&gameid=105

E5VV38U.jpg

#26878 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 24 September 2009 - 14:49

το κακο με αυτα τα τεστακι ειναι το luck factor. Τη πρωτη φορα πατοσα σε αυτο με τα 9 κουτακια γτ μετα απο το 2ο σετ επρεπε να θυμαμαι πανω απο 7 αλλαγες παντα και με πολλες παγιδες. Τη 2η φορα που ηταν πιο normal η αυξηση του βαθμου δυσκολιας εβγαλα 89%

#26879 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 24 September 2009 - 15:54

άστα αυτά loke, παραδεξουτο πως δεν είσαι made το be a marine

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#26880 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 24 September 2009 - 16:26

άστα αυτά loke, παραδεξουτο πως δεν είσαι made το be a marine

How about a Firebat?
Posted Image
Spoiler:

Oh, dear... I think I'm spending too much time in dah hole...
Posted Image