Τελικα ειναι ευκολο να συννενοηθεις με μια γιαπωνεζα..
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 22 September 2009 - 19:51
Τελικα ειναι ευκολο να συννενοηθεις με μια γιαπωνεζα..
Posted 22 September 2009 - 19:54
Posted 22 September 2009 - 20:04
http://www.pomegranatephone.com/
Κινητό, καφετέρια, ξυριστική μηχανή, προτζέκτορας, gps, φωτογραφική μηχανή, internet browser κλπ...κλπ...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 22 September 2009 - 20:36
Κάποτε λέγαμε ότι το "τάδε" κινητό κάνει τα πάντα εκτός από καφέ...guess what!
Κινητό, καφετέρια, ξυριστική μηχανή, προτζέκτορας, gps, φωτογραφική μηχανή, internet browser κλπ...κλπ...

Posted 22 September 2009 - 21:06
Posted 22 September 2009 - 21:06
Κάποτε λέγαμε ότι το "τάδε" κινητό κάνει τα πάντα εκτός από καφέ...guess what!
Καλά δεν μπορώ να αποφασίσω τι είναι πιο lol απ' όλα αυτά

いつでも今日が、いちばん楽しい日
Posted 22 September 2009 - 21:11
Πολύ καλύτερος από χτες ο Παπανδρέου.
μη σε δει να το λες αυτό η αδερφή σου.
τελικά πέρασες εδώ θεσσαλονίκη;
Καλά δεν μπορώ να αποφασίσω τι είναι πιο lol απ' όλα αυτά
!!! Αν και μάλλον κλίνω προς την καφετιέρα
τι λες τώρα η φυσαρμόνικα είνα ότι καλύτερο.
Posted 22 September 2009 - 21:20
Πολύ καλύτερος από χτες ο Παπανδρέου.
δεν σε πολυενδιαφερουν και δνε σε πολυαπασχολουν αυτα τα θεματα Ash, αλλα στημενος εισαι να δεις τι γινεται.
χαλαρωσε και απολαυσε το
ετσι κα ιαλλιως, στεγνο ****** ειναι.
Posted 22 September 2009 - 21:44
Εσύ πάλι με το που το ακούς χτυπούν καμπάνες ευτυχίας μου φαίνεται.μη σε δει να το λες αυτό η αδερφή σου.
Δυστυχώς όχι.τελικά πέρασες εδώ θεσσαλονίκη;
Βασικά όταν λέω δεν με πολυενδιαφέρουν εννοώ ότι δεν με ενδιαφέρουν πολύ, όχι ότι δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Σαφώς και δεν είμαι ούτε κανένα βρωμότρολλο του σατανά που λέει "I fapped before, during and after the debate" ούτε ένας μετριοπαθής έφηβος που λέει "rr oli to idi0 in - batsi go0rounia 8 sas kan0om3 sap00nja".δεν σε πολυενδιαφερουν και δνε σε πολυαπασχολουν αυτα τα θεματα Ash, αλλα στημενος εισαι να δεις τι γινεται.
χαλαρωσε και απολαυσε το
ετσι κα ιαλλιως, στεγνο ****** ειναι.
Αλλά ένα βασικό ενδιαφέρον πιστεύω ότι πρέπει να το έχουν όλοι όταν χρειάζεται.
Edited by Ash_Pokemaster, 22 September 2009 - 22:12.
Posted 22 September 2009 - 22:14
[...] ούτε ένας μετριοπαθής έφηβος που λέει "rr oli to idi0 in - batsi go0rounia 8 sas kan0om3 sap00nja". [...]
Είναι αυτός ένας μετριοπαθής έφηβος ?
Posted 22 September 2009 - 22:22
Είναι αυτός ένας μετριοπαθής έφηβος ?
Αυτό διαπίστωσα στα γεγονότα με τον Αλέξη. Η μεγάλη πλειωνότητα δήλωνε υπερ των αναρχικών και των γεγονότων που συνέβεναν. Και εν πάση περιπτώσει, δεν χρειάζεται να κολάμε, το νόημα είναι προφανές.
Edit: Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, δηλώνει αδυναμία διαφωνίας με το κοινώς λεγόμενο. Και φυσικά σίγουρα δεν λέω ότι βρίσκομαι στην πλευρά των περιθωριοποιημένων αντιδραστικών γιατογαμωτο ατόμων. Αλλά προσπαθώ να κρατάω την δικιά μου άποψη εκδηλωμένη όσο περισσότερο μπορώ.
Posted 22 September 2009 - 22:24
Η ελληνική μαφία είναι η αστυνομία.
Posted 22 September 2009 - 22:35
Σε δύο χρόνια το πολύ, θα κλαίει ο Σήφης κι όχι εσύ. Mark my words, young man.Δυστυχώς όχι.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 22 September 2009 - 22:43
Ειμαι σιγουρη οτι μετα το πτυχίο θα καταλάβετε την αξία της, και θα σας λείπει. Ακομη και οι στριμμένοι καθηγητες και οι ακατανόητες ηλεκτρολογικές μπουρδες!
ps: Δεν εχω κανένα προβλημα να βγει ο παπανδρεου και το ΠΑΣΟΚ. Απο επιστημονική περιέργια και μόνο. Θα αποτελουμε μετα μια απο τις πιο διάσημες αναφορές στα βιβλία πολιτικής ιστορίας.
Αμα φαγαν η τωρινοι 100, οι επομενοι θα φανε 1000, οπως εχουν αποδειξει περίτρανα και στο παρελθόν.
(damn, χαθηκε το παλιο ποστ μου απο το κόλλημα του server)
Posted 22 September 2009 - 22:53
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.