Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#26836 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 23:09

inb4 another boring dnd discussion
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#26837 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 23:13

sorry που ενόχλησα την συζήτηση περί πολιτικής στο spam thread ενός ανιμε forum με τα αηδιαστικά talk περί D&D, είναι και κάτι που κάνω κάθε μέρα όλη την ώρα οποτε σίγουρα θα έχεις βαρεθεί να με ακούς

on another note, today i re-watched some tarantino films, no words can contain the imbaness

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#26838 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 23:21

sorry που ενόχλησα την συζήτηση περί πολιτικής στο spam thread ενός ανιμε forum με τα αηδιαστικά talk περί D&D, είναι και κάτι που κάνω κάθε μέρα όλη την ώρα οποτε σίγουρα θα έχεις βαρεθεί να με ακούς

easy there cowboy
did i hit a nerve ?
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#26839 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 23:26

easy there cowboy
did i hit a nerve ?

ah no, απλά το είπες με 4chan τρόπο και η αλήθεια είναι πως με το ποσα posts έχουν να κάνουν με 4chan τον τελευταίο καιρό μου ήρθε αηδία :P

after all i aint a D&D maniac myself :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#26840 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2009 - 23:38

παλιοσύνδεση.ακόμα λίγο και θα έβγαινα 3ος στο tetris.oh well

#26841 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 00:39

Αγνοώντας όλη την υπόλοιπη συζήτηση, θα σταθώ σ' αυτό.

Δυστυχώς όχι. :nanana:

Σε δύο χρόνια το πολύ, θα κλαίει ο Σήφης κι όχι εσύ. Mark my words, young man. :smokingg:

Κοίτα να δεις πώς έχει η ζωή.
Περνάς ΗΜΜΥΑΠΘ και λες «Τι ωραία. Πέρασα σε καλή σχολή, με καλή επαγγελματική αποκατάσταση και με αντικείμενο που με ενδιαφέρει.» και μετά από 2 χρονάκια λες «και δε γινόμουν σκατατζής, χρήσιμη δουλειά είναι κι αυτή». Γιατί σου λένε «θα γράφεις το γιωτ με j και όχι με i» και σου κόβουν τον αέρα.
Και πέφτεις στους στίχους
«και μπαίνεις με το ύφος ασύλληπτου λεφτά
και σε δέκα λεπτά, χάνεις κάθε τσαμπουκά»
όπου λεφτά βάζε προσόντα.

Πάω να γραφτώ αύριο.

#asxetpost

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#26842 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 00:46

Αφιερωμένο στους φοιτητές ηλεκτρολόγους όλου του κόσμου.

Το ηλεκτρικό

PS. Σήφη, στείλε μου σε PM το κινητό σου να πάμε για καμιά μπύρα/καφέ one of these days.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#26843 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 00:56

Το ηλεκτρικό

PS. Σήφη, στείλε μου σε PM το κινητό σου να πάμε για καμιά μπύρα/καφέ one of these days.

ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΣΚΟΙ.

Και σε 5 χρόνια θα δουλεύω και στη Μαικρο$οφτ ή στη Βανιλλαγουεαρ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#26844 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 01:00

Το ηλεκτρικό

Btw αυτοί είναι από τη σχολή μου και είναι ένας έτος μεγαλύτερο από μένα:nosey:

Αυτός που τραγουδάει είναι 3η γενιά ηλεκτρολόγος απ'ότι ξέρω.(όχι ότι δε του φαίνεται:hahaha:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#26845 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 01:12

[DSi]
Ksexasa na anaferw oti avrio tha skasw myti me kokkino fakelo me ola ta xartia gia tin eggrafi. Na dw posoi sfyrodrepanoi tha me plisiasoun. :P
[/DSi]

Δημοσιευμένη  εικόνα

#26846 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 01:13

μπορείς να μου δώσεις το Barcode της τέταρτης γενιάς;
btw τί upgrades έχει η τέταρτη γενιά;

btw καλό είναι να βρείτε κανά γνωστό να πάτε μαζί του για εγγραφή, αλλά αυτός να μην φένεται για πρωτοετής, έτσι δεν θα σας πλησιάσουν τα κομματόσκυλα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#26847 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 01:13

Και σε 5 χρόνια θα δουλεύω και στη Μαικρο$οφτ ή στη Βανιλλαγουεαρ.

Ο Μητράκος (καθηγητής της σχολής μας και σοφός άνθρωπος) επισημαίνει:

"Στα 5+ν χρόνια που θα σας πάρει για να τελειώσετε τη σχολή..."

Σημ.: Την παραπάνω ατάκα να μας την πετάει σε μάθημα του 1ου εξαμήνου, με απόλυτη φυσικότητα, και όλοι μας να παίρνουμε μια έκφραση: :terror2:

Μερικά εξάμηνα αργότερα, καταλάβαμε όλοι μας πολύ καλά γιατί το έλεγε.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#26848 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 01:16

Ναι Λευτέρη το καταλάβαμε...Οι Ηλεκτρολόγοι είναι ΔΥΣΚΟΛΗ σχολή...Να δω πόσες μέρες θα μοιρολογάτε ακόμα...Btw μπαίνω στο 7ο Νομική...Μην μου κολλάτε :P

xbJ3b2w.jpeg

#26849 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 01:27

Ο Μητράκος (καθηγητής της σχολής μας και σοφός άνθρωπος) επισημαίνει:

"Στα 5+ν χρόνια που θα σας πάρει για να τελειώσετε τη σχολή..."

Σημ.: Την παραπάνω ατάκα να μας την πετάει σε μάθημα του 1ου εξαμήνου, με απόλυτη φυσικότητα, και όλοι μας να παίρνουμε μια έκφραση: :terror2:

Μερικά εξάμηνα αργότερα, καταλάβαμε όλοι μας πολύ καλά γιατί το έλεγε.

καλα εισαι. ετσι και εμας μας λεγανε στο πρωτο εξαμηνο
"Στα 7+ν χρονια που θα τελειωσετε τη σχολη, δεν προκειται να δουλεψετε ως χημικοι"
ποσο, μα ποσο δικιο ειχαν...

ΥΓ. ΔΕΝ εχω κανει λαθος στο νουμερο

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#26850 Lydia_Kitten

Lydia_Kitten

Sovari Foititria. Ahahhah

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2009 - 02:28

Εγώ λοιπόν έκανα 2 χρόνια στο Trinity Hall του Cambridge. Natsci. (natural sciences)
Κάτι που σημαίνει χημεία, βιολογία, γεωλογία, μαθηματικά και φυσική, και επιστήμες των υλικών.

Και τώρα που αποφάσισα να έρθω να ζήσω Ελλάδα και να κάνω μεταγραφή στη Βιολογία ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και θα αναγκαστώ να αρχίσω από το πρώτο έτος. :unlucky:

Παρηγορείστε με για τα χαμένα χρόνια της νιότης μου.
Filler episodes=Reality shows=American Cosplay=First person shooters=Braincell Destroyers!!!
Yeah, I got myself an egg. I have no idea why I would do something like that. Shut up. JUST CLICK IT, ok?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Yeah, I know, I know. Not very mature. But the colours were so alluring. So CLICK these, as well. A seductive Seme tells you to.
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα