Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 22 September 2009 - 23:09
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 22 September 2009 - 23:13
on another note, today i re-watched some tarantino films, no words can contain the imbaness
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 22 September 2009 - 23:21
sorry που ενόχλησα την συζήτηση περί πολιτικής στο spam thread ενός ανιμε forum με τα αηδιαστικά talk περί D&D, είναι και κάτι που κάνω κάθε μέρα όλη την ώρα οποτε σίγουρα θα έχεις βαρεθεί να με ακούς
easy there cowboy
did i hit a nerve ?
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 22 September 2009 - 23:26
ah no, απλά το είπες με 4chan τρόπο και η αλήθεια είναι πως με το ποσα posts έχουν να κάνουν με 4chan τον τελευταίο καιρό μου ήρθε αηδίαeasy there cowboy
did i hit a nerve ?
after all i aint a D&D maniac myself
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 22 September 2009 - 23:38
Posted 23 September 2009 - 00:39
Αγνοώντας όλη την υπόλοιπη συζήτηση, θα σταθώ σ' αυτό.
Σε δύο χρόνια το πολύ, θα κλαίει ο Σήφης κι όχι εσύ. Mark my words, young man.Δυστυχώς όχι.
Κοίτα να δεις πώς έχει η ζωή.
Περνάς ΗΜΜΥΑΠΘ και λες «Τι ωραία. Πέρασα σε καλή σχολή, με καλή επαγγελματική αποκατάσταση και με αντικείμενο που με ενδιαφέρει.» και μετά από 2 χρονάκια λες «και δε γινόμουν σκατατζής, χρήσιμη δουλειά είναι κι αυτή». Γιατί σου λένε «θα γράφεις το γιωτ με j και όχι με i» και σου κόβουν τον αέρα.
Και πέφτεις στους στίχους
«και μπαίνεις με το ύφος ασύλληπτου λεφτά
και σε δέκα λεπτά, χάνεις κάθε τσαμπουκά»
όπου λεφτά βάζε προσόντα.
Πάω να γραφτώ αύριο.
#asxetpost

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 23 September 2009 - 00:46
PS. Σήφη, στείλε μου σε PM το κινητό σου να πάμε για καμιά μπύρα/καφέ one of these days.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 23 September 2009 - 00:56
Αφιερωμένο στους φοιτητές ηλεκτρολόγους όλου του κόσμου.
Το ηλεκτρικό
PS. Σήφη, στείλε μου σε PM το κινητό σου να πάμε για καμιά μπύρα/καφέ one of these days.
ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΣΚΟΙ.
Και σε 5 χρόνια θα δουλεύω και στη Μαικρο$οφτ ή στη Βανιλλαγουεαρ.

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 23 September 2009 - 01:00
Αφιερωμένο στους φοιτητές ηλεκτρολόγους όλου του κόσμου.
Το ηλεκτρικό
Btw αυτοί είναι από τη σχολή μου και είναι ένας έτος μεγαλύτερο από μένα
Αυτός που τραγουδάει είναι 3η γενιά ηλεκτρολόγος απ'ότι ξέρω.(όχι ότι δε του φαίνεται

Posted 23 September 2009 - 01:12
Ksexasa na anaferw oti avrio tha skasw myti me kokkino fakelo me ola ta xartia gia tin eggrafi. Na dw posoi sfyrodrepanoi tha me plisiasoun.
[/DSi]

Posted 23 September 2009 - 01:13
btw τί upgrades έχει η τέταρτη γενιά;
btw καλό είναι να βρείτε κανά γνωστό να πάτε μαζί του για εγγραφή, αλλά αυτός να μην φένεται για πρωτοετής, έτσι δεν θα σας πλησιάσουν τα κομματόσκυλα.
Posted 23 September 2009 - 01:13
Ο Μητράκος (καθηγητής της σχολής μας και σοφός άνθρωπος) επισημαίνει:Και σε 5 χρόνια θα δουλεύω και στη Μαικρο$οφτ ή στη Βανιλλαγουεαρ.
"Στα 5+ν χρόνια που θα σας πάρει για να τελειώσετε τη σχολή..."
Σημ.: Την παραπάνω ατάκα να μας την πετάει σε μάθημα του 1ου εξαμήνου, με απόλυτη φυσικότητα, και όλοι μας να παίρνουμε μια έκφραση:
Μερικά εξάμηνα αργότερα, καταλάβαμε όλοι μας πολύ καλά γιατί το έλεγε.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 23 September 2009 - 01:16
Posted 23 September 2009 - 01:27
καλα εισαι. ετσι και εμας μας λεγανε στο πρωτο εξαμηνοΟ Μητράκος (καθηγητής της σχολής μας και σοφός άνθρωπος) επισημαίνει:
"Στα 5+ν χρόνια που θα σας πάρει για να τελειώσετε τη σχολή..."
Σημ.: Την παραπάνω ατάκα να μας την πετάει σε μάθημα του 1ου εξαμήνου, με απόλυτη φυσικότητα, και όλοι μας να παίρνουμε μια έκφραση:
Μερικά εξάμηνα αργότερα, καταλάβαμε όλοι μας πολύ καλά γιατί το έλεγε.
"Στα 7+ν χρονια που θα τελειωσετε τη σχολη, δεν προκειται να δουλεψετε ως χημικοι"
ποσο, μα ποσο δικιο ειχαν...
ΥΓ. ΔΕΝ εχω κανει λαθος στο νουμερο
Posted 23 September 2009 - 02:28
Κάτι που σημαίνει χημεία, βιολογία, γεωλογία, μαθηματικά και φυσική, και επιστήμες των υλικών.
Και τώρα που αποφάσισα να έρθω να ζήσω Ελλάδα και να κάνω μεταγραφή στη Βιολογία ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και θα αναγκαστώ να αρχίσω από το πρώτο έτος.
Παρηγορείστε με για τα χαμένα χρόνια της νιότης μου.
Yeah, I got myself an egg. I have no idea why I would do something like that. Shut up. JUST CLICK IT, ok?

Yeah, I know, I know. Not very mature. But the colours were so alluring. So CLICK these, as well. A seductive Seme tells you to.