Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#2296 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 25 May 2007 - 00:54

Απάντηση προς όλα τα παραπάνω μηνύματα (αν και θα ήθελα να κάνω quote σε αυτά που συμφωνώ πιο πολύ...αλλά είναι και πολλά και είναι και αργά -επίσης κρίμα που δεν είδα το θέμα νωρίτερα...): Αν η ευέλικτη ζώνη μπορούσε να μπει σε εφαρμογή σε γυμνάσια και λύκεια με μια καλή οργάνωση και ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ απο τους καθηγητές, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ και ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ απο το κράτος, τότε τίποτα από τα προαναφερθέντα ζητήματα δε θα προέκυπταν. Μέσα στην ευέλικτη ζώνη μαθαίνεις το μαθητή σου, γνωρίζεις τί τον ενδιαφέρει και σχεδιάζεις προγράμματα δραστηριοτήτων σχετικά με αυτά που ΑΓΑΠΟΥΝ τα παιδιά της τάξης σου.
Αυτά τα λίγα από τη νηπιαγωγό που νυστάζει.

ΥΓ. Να έχετε υπόψη σας νέες γενιές (όχι εμείς τα γεροντάκια που τελειώσαμε και το Πανεπιστήμιο) ότι σχετικά είστε λιγάκι πιο ευννοημένοι από την άποψη ότι έχετε τα αυτιά και τα μάτια σας πιο ανοιχτά, είσαστε πιο "ψαγμένοι", με την έννοια ότι πιο εύκολα θα μάθετε για κάποια σχολή που σας ενδιαφέρει και θα κατασταλάξετε πιο εύκολα στο ποιά σχολή θα ακολουθήσετε. Καλή επιτυχία σε όλα τα "αγχωμένα ζουζούνια" για τις εξετάσεις τους...εγώ θα είμαι η κακιά φέτος, γιατί είμαι επιτηρίτρια στους προπτυχιακούς και το σιχαίνομαι.

#2297 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 May 2007 - 08:23

Βασικά έχετε σπαμάρει εδώ και πολλές σελίδες. Αυτό το thread έγινε για να μην έχει θέμα και ξαφνικά αποκτησε γι αυτό και εγώ θα σας πω αυτό που έπαθα σήμερα.

Χαζή γκόμενα (ξανθιά) στο λεωφορείο (θεσσαλονίκη) ήθελε να βγάλει εισιτήριο των 60 λεπτών. Οπότε τι πιο εύκολο άρχισε να ταίζει 2λεπτα το μηχάνημα με αποτέλεσμα να περιμένουμε οι υπόλοιποι κανα 10 λέπτο κολημένοι απο πίσω της. σε κάποια φάση τα πείρα πάρα πολυ.
Αρέ θέε μου γιατί δεν με έκανες πιο κάφρο να τις πατήσω το reset (ή όπως το λένε) και να βγούνε όλα τα δίλεπτα πάλι έξω)

#2298 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 25 May 2007 - 09:04

FFS, απροσδόκητα καλά στη Χημεία, αφού έκανα μόνο ένα λάθος μαθηματικό στο τέλος σε έναν πολλαπλασιασμό με το Mr του Χλωριούχου Αμμωνίου, άντε ας μου κόψει 1% :Blissfull:

And now it's time for Mario Strikers Charged Football :D
1

#2299 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 25 May 2007 - 09:09

Αχ,τι ωραιο που ειναι το synergy

http://tiny.pl/d33m

:oo::terror2:

#2300 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 25 May 2007 - 09:14

οι παραγωγοί τα ολοκληρώματα τα διανύσματα και οι μιγαδικοί οι ακολουθίες κτλ είναι ΑΠΛΑ μαθηματικά μην κοιτάτε που πάνε και βγάζουν κάτι ασκήσεις για να κόβουν και να τρομάζουν κόσμο στις εξετάσεις με ένα Pcακι και το ποιο τρελό ολοκλήρωμα προσεγκίζεται …

Βασικά εύκολα δεν είναι, εσύ είσαι που τώρα τρομάζεις τον κόσμο. :hahaha:
Απλά στο πανεπιστίμιο συνιθίζεται να μην μας μαθαίνουν τα δύσκολα, για να μας διευκολύνουν. Αυτό κατά την γνώμη μου δεν είναι ότι καλύτερο γιατί είναι πιθανόν κάποια στιγμή να σου χρειαστούν. Τότε τι θα κάνεις;

Τα ολοκληρώματα που βάζουν στο σχολείο είναι σχετικά δύσκολα. Όμως σκέψου ότι εσύ αυτά τα ολοκληρώματα πρέπει να τα ξέρεις θεωρητικά τόσο καλά, για να πας στα επόμενα. Για αυτό είναι συχνό το φαινόμενο το να πέρνεις πτυχίο και να νιώθεις ότι δεν ξέρεις τίποτα στην Ελλάδα. Γιατί όλα είναι πιο χαλαρά σε γενικές γραμμές (καλά αυτο βέβαια εξαρτάται και από την σχολή), χωρίς να σου μαθαίνουν και πολλά οι ίδιοι οι καθηγητές, μιας και υπάρχει η φιλοσοφία ότι το πανεπιστίμιο είναι 4-6 χρόνια διακοπές.

Εγώ για παράδειγμα, τώρα που είμαι στο 3ο έτος, δυσκολεύομαι αρκετά, επειδή έχω κενά από μαθηματικά των προηγούμενων εξαμήνων. Και δεν είναι ότι δεν τα είχα περάσει τα μαθηματικά. Τα πέρασα κανονικά και με το νόμο. Τώρα όμως που μου χρειάζονται ως εργαλεία για κάποια άλλα μαθήματα, ψάχνομαι. Τέλος παντως από τις πανελλαδικες το πήγαμε τώρα στα πανεπιστίμια που έχει πολύ ψωμί οπότε ας το σταματήσω εδώ.

Χαζή γκόμενα (ξανθιά) στο λεωφορείο (θεσσαλονίκη) ήθελε να βγάλει εισιτήριο των 60 λεπτών. Οπότε τι πιο εύκολο άρχισε να ταίζει 2λεπτα το μηχάνημα με αποτέλεσμα να περιμένουμε οι υπόλοιποι κανα 10 λέπτο κολημένοι απο πίσω της

LOL :rofl:

#2301 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 May 2007 - 09:16

Αχ,τι ωραιο που ειναι το synergy

http://tiny.pl/d33m

:oo::terror2:

εγώ πότε θα γίνω μάνα?

#2302 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 25 May 2007 - 19:24

Erisabetsu...Μόνο αν βρεις γκόμενο να τον παντρευτείς τότε θα γίνεις μάνα...τώρα a bit cancelled.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#2303 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 May 2007 - 19:47

@noname: σε ποια σχολη του πολυτεχνειου εισαι? στο ΑΠΘ εισαι ετσι?
Εγω πολιτικος μηχανικος 6ο ετος και παμε για αλλα...

@Storm: Eγω μπηκα στο πολυτεχνειο με την πρωτη χρονια του νεου συστηματος (πριν ηταν δεσμες....αν εχεις ακουστα γιατι πρεπει να ησουν αρκετα μικρη τοτε) και μπηκα μεσω θετικης κατευθυνσης γιατι η τεχνολογικη θυμιζε λιγο ΤΕΙ και για να ειμαι σιγουρος να μη γινει καμια λακαμια πηγα θετικη. Οι πιο πολλοι στο Πολυτεχνειο ειναι απο θετικη κατευθυνση αλλα υπαρχουν και ενα 30-40% που ειναι απο τεχνολογικη. Και θα σου πω ενα απλο παραδειγμα γιατι συμβαινει αυτο. Συνηθως πολλα παιδια που δεν θελουν να πανε ουτε Πολυτεχνειο ουτε Ιατρικη αλλα ουτε και Φυσικομαθηματικες Σχολες αλλα θελουν να πανε σε ΤΕΙ πηγαινουν στην Τεχνολογικη ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. Ετσι το επιπεδο των μαθηματων γινεται αυτοματα χαμηλοτερο καθως μαζευονται παιδια που δεν εχουν υψηλους βαθμους.
Και για να το κανω πιο λιανα. Το δικο μου σχολειο δεν ειχε τεχνολογικη κατευθυνση αλλα απο το σχολειο ενος φιλου μου που ξερω...Στο τμημα της τεχνολογικης κατευθυνσης ο καλυτερο μαθητης "ειχε σκοτωσει τη μανα του" και στη θετικη ητανε μαζεμενοι οι φλωροι. Εγω θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα να πας Θετικη Κατευθυνση.
By the way ο αδερφος μου ειναι Ηλεκτρολογος Μηχανικος 5ο ετος και σου λεω εκ πειρας οτι ειναι πολυ ωραια σχολη και πολυ ενδιαφερουσα.....(αλλα εχει πολλα μαθηματικα.... μπλιαχ!) για αυτο κατσε διαβασε καλα για να κηνυγησεις το ονειρο σου!
Posted Image

#2304 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 25 May 2007 - 21:14

@Storm: Eγω μπηκα στο πολυτεχνειο με την πρωτη χρονια του νεου συστηματος (πριν ηταν δεσμες....αν εχεις ακουστα γιατι πρεπει να ησουν αρκετα μικρη τοτε) και μπηκα μεσω θετικης κατευθυνσης γιατι η τεχνολογικη θυμιζε λιγο ΤΕΙ και για να ειμαι σιγουρος να μη γινει καμια λακαμια πηγα θετικη. Οι πιο πολλοι στο Πολυτεχνειο ειναι απο θετικη κατευθυνση αλλα υπαρχουν και ενα 30-40% που ειναι απο τεχνολογικη. Και θα σου πω ενα απλο παραδειγμα γιατι συμβαινει αυτο. Συνηθως πολλα παιδια που δεν θελουν να πανε ουτε Πολυτεχνειο ουτε Ιατρικη αλλα ουτε και Φυσικομαθηματικες Σχολες αλλα θελουν να πανε σε ΤΕΙ πηγαινουν στην Τεχνολογικη ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. Ετσι το επιπεδο των μαθηματων γινεται αυτοματα χαμηλοτερο καθως μαζευονται παιδια που δεν εχουν υψηλους βαθμους.
Και για να το κανω πιο λιανα. Το δικο μου σχολειο δεν ειχε τεχνολογικη κατευθυνση αλλα απο το σχολειο ενος φιλου μου που ξερω...Στο τμημα της τεχνολογικης κατευθυνσης ο καλυτερο μαθητης "ειχε σκοτωσει τη μανα του" και στη θετικη ητανε μαζεμενοι οι φλωροι. Εγω θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα να πας Θετικη Κατευθυνση.
By the way ο αδερφος μου ειναι Ηλεκτρολογος Μηχανικος 5ο ετος και σου λεω εκ πειρας οτι ειναι πολυ ωραια σχολη και πολυ ενδιαφερουσα.....(αλλα εχει πολλα μαθηματικα.... μπλιαχ!) για αυτο κατσε διαβασε καλα για να κηνυγησεις το ονειρο σου!

Τι ΣΕΠ και βλακείες; Στον digitaltracker πρέπει να πηγαίνουμε όλοι να μας πει τι να κάνουμε. :wis:

Εντάξει λοιπόν, επιβεβαιώνω την απόφαση που έχω πάρει από τη Β' Γυμνασίου (ΘΕΤΙΚΗ). Έτσι κι αλλιώς, ανήκω στην κατηγορία των φυτών/φλώρων οπότε θα κολλάω με τους υπόλοιπους~ :hahaha:

~ Στορμ ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#2305 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 25 May 2007 - 21:35

κατι γιαπωνεζικο παιζει στον Μυλο την Κυριακη το βραδυ στην Θεσσαλονικη. αν και δεν εχω καταλαβει καλα καλα περι τινος προκειται...

ειδα τις αφισες στο κεντρο, και καταφερα να βρω στο ιντερνετ μονο αυτο..

Thrix presents : X- Construction @ Ξυλουργείο Μύλου, Κυριακή 27/5 21:00

Λίγο πρν ανατείλει ο ήλιος, θα έχουμε μάθει περισσότερα για την κουλτούρα της χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου. X- Construction, Ritz, Kouji Koike, Masayoshi Nakayama, Chan Ken, Takarazuka (Japanese traditional dance), Satsuki Onoe fumi, sakae, Cassandra (soprano singer), X- Vanda (drag queen), Kendo, Zik (vj-dj) και Asaka Tamali (painter) μας λένε «Σαγιονάρα, Σαλόνικα»! Κονιτσιουά!

ενδιαφερον ακουγεται, αν και αυτο με την drag queen με τρομαζει..
Posted Image

#2306 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 May 2007 - 21:37

Τι ΣΕΠ και βλακείες; Στον digitaltracker πρέπει να πηγαίνουμε όλοι να μας πει τι να κάνουμε. :wis:

Εντάξει λοιπόν, επιβεβαιώνω την απόφαση που έχω πάρει από τη Β' Γυμνασίου (ΘΕΤΙΚΗ). Έτσι κι αλλιώς, ανήκω στην κατηγορία των φυτών/φλώρων οπότε θα κολλάω με τους υπόλοιπους~ :hahaha:

~ Στορμ ~

Ελα στον παππού....Ελα στον παππού....Αχχ ωραια ηταν στο σχολειο....στο διαλειμμα και στη γυμναστικη τσιγαρακι στην τουαλετα!

@Mr Ayu Mania: Πρεπει να εχει σχεση με κουρεματα! Ψιλομλκια πρεπει να ειναι!
Posted Image

#2307 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 25 May 2007 - 21:41

27/5 ε;
κριμα θα δινω ακομα....
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#2308 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 25 May 2007 - 22:20

Sb should lock the ''Πάρε Δώσε'' thread ;) :wis:
1

#2309 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 May 2007 - 22:22

πφ αλλάξτε θέμα εκνευρίζομαι!!!!!!
αφού πάντα όλοι περνάν εκεί που δεν το περιμένουν γιατί συνήθως συμπληρώνουν λάθος το μηχανογραφικό.

#2310 LIB

LIB

Blood Thirsty

• Members
  • 105 posts

Posted 25 May 2007 - 22:54

ποιος ξέρει...

Posted Image

Spoiler: Elfen Lied!!!

Posted Image