Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 25 May 2007 - 23:30
The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Posted 26 May 2007 - 03:08
Εγώ ας πούμε ήθελα να μπω σε σχολή πληροφορικής όποτε διάλεξα την τεχνολογική γιατί ήταν πιο κοντά στο αντικείμενο που ήθελα. Ξέρετε πόσα άτομα γνωρίζω που ήταν θετική και τα βρήκαν εντελώς σκούρα με προγραμματισμούς.

Posted 26 May 2007 - 08:32
το ότι η θετική κατεύθυνση έχει υψηλότερο επίπεδο δεν ισχύ αυτό το λένε τα διαφορα φροντιστήρια επειδή δεν έχουν τμήμα τεχνολογικής k για να μην χάσουν τον πελάτη σου λένε διαφορα... παρολαυτά αυτή η φήμη υπάρχει όχι μονο για αυτό, βασικό ρολο πεζή k το γεγονός πως όση θέλουν να πάνε ιατρική αναγκαστικά πρέπει να πάνε στην θετική... k επειδή η βάση στην ιατρική είναι ψιλή πολύ λένε πως το επίπεδο θα είναι υψηλότερο...παρολαυτά το επίπεδο καθορίζεται μονο από τον κάθε καθηγητή επειδή αυτός αποφασίζει αν θα κάνει 'σκληρό μάθημα η όχι

Posted 26 May 2007 - 08:58
Με αφορμη το παραπανω....εγώ παιδιά θα συμφωνήσω με την Alexiel.
Μηπως να βαζαμε αν σηματακι κατω απο το avatar που να δειχνει αν ο χρηστης ειναι αγορακι ή κοριτσακι?
Και σε μια αποπειρα αλλαγης του θεματος...
Γιατι οι αστικες συγκοινωνιες να μην ειναι δωρεαν?
Δεν ειναι αρκετοι οι φοροι που πληρωνουμε?
Posted 26 May 2007 - 09:13
πάντωςόταν με λενε παληκάρι σπάζομαι.
Posted 26 May 2007 - 09:27
εεε τι φταίμε που ο Merlin ¨ηθελε γυναικείο nick και έγινε Alexiel???
πάντωςόταν με λενε παληκάρι σπάζομαι.
Σιγά βρε...παληκάρι

being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."

Posted 26 May 2007 - 10:00
sr δεν ήθελα η προσβάλω κανέναν αλλα με το όνομα αυτό...είναι λογικό να μπερδευτεί κάποιος...

Posted 26 May 2007 - 10:01
Μισώ την γυναικεία μου φύση!!!!
Contradiction detectedπάντωςόταν με λενε παληκάρι σπάζομαι.

Αποφάσισε τελικά τι θέλεις...

Posted 26 May 2007 - 10:09
Contradiction detected
Αποφάσισε τελικά τι θέλεις...
εχε και εσύ περίοδο κάθε μήνα και θα σου πώ αν θα σου αρέσει η γυναικεία σου φύση μετά.
Posted 26 May 2007 - 12:45
Πάντος ο λόγος που λέτε ότι στην τεχνολογική πάνε οι κακοί μαθητές δεν ισχύει, όυτε πάνε και αυτοί που θέλουνε να πάνε ΤΕΙ. Έτσι και αλλίως τώρα πια τα ίδια μαθητατικά και φυσική έχουν οι 2 κατευθήνσεις.
Εγώ ας πούμε ήθελα να μπω σε σχολή πληροφορικής όποτε διάλεξα την τεχνολογική γιατί ήταν πιο κοντά στο αντικείμενο που ήθελα. Ξέρετε πόσα άτομα γνωρίζω που ήταν θετική και τα βρήκαν εντελώς σκούρα με προγραμματισμούς.
Γενικά η αλήθεια είναι ότι το ποσοστό των κακών μαθητών που πάνε τεχνολογική είναι μεγαλύτερο από αυτών που πάνε θετική αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πάνε καλοί μαθητές στη τεχνολογική.Για παράδειγμα στη σχολή μου(Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο ΕΜΠ) τα περισσότερα άτομα είναι από τεχνολογική.Και εγώ τεχνολογική πήγα.Θετική πιστεύω αξίζει να πας μόνο αν σκοπεύεις για Ιατρική κτλ.
Posted 26 May 2007 - 13:40

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews

Posted 26 May 2007 - 16:24
σε εμας η θετικη εχει 7 ατομα

Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 26 May 2007 - 18:06
Kuso!!!!!!!!!!!!!!!!

being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."