Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#2266 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 23 May 2007 - 14:40

Σα μεγαλύτερη σας λέω ότι το μόνο πράγμα, απο αυτά που διδάχθηκα, που δεν μου φάνηκε χρήσιμο είναι τα θρησκευτικά.

#2267 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 23 May 2007 - 15:07

Stoooooooooorm πες κάνα θέμα γράφουμε Χημεία μεθαύριο :D
1

#2268 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 23 May 2007 - 15:18

Λοιπόν θα πέσει οργανική χημεία. Τώρα τι ακριβώς από την οργανική δεν ξέρω :hahaha: :hahaha:

Και το ξέρω δεν με λένε στορμ. :P
Posted Image

#2269 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 23 May 2007 - 15:31

Με φώτισες αγαπητέ, ευχαριστώ :D

btw

Posted Image

Posted Image Posted Image Posted Image
1

#2270 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 23 May 2007 - 15:49

btw

Posted Image

Posted Image Posted Image Posted Image

The Yellow Submarine?:P wtf?XD

#2271 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,796 posts

Posted 23 May 2007 - 16:09

The Yellow Submarine?:P wtf?XD

Football Manager:wet2:
rsrGbGx.gif

#2272 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 23 May 2007 - 16:11

Football Manager:wet2:

i figured so :P
υπαρχει ομαδα με τετοιο ονομα?:P

#2273 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 23 May 2007 - 17:18

Λοιπόν θα πέσει οργανική χημεία. Τώρα τι ακριβώς από την οργανική δεν ξέρω :hahaha: :hahaha:

Και το ξέρω δεν με λένε στορμ. :P

Πώς θα πέσει οργανική όταν εμείς κάνουμε ανόργανη, αυτό δεν το καταλαβαίνω. :OMG3:

Τέλος πάντων, έπεσαν διαλύματα, mol, αντιδράσεις και από θεωρία κάτι βλακείες σωστά λάθος και έτσι, ηλεκτρονιακές κατανομές. Τώρα εσάς τι θα σας βάλουν δεν ξέρω.

Τπτ δεν το μαθενουμε Τσαμπα!!!

Αν το ξέρουμε ήδη και καθόμαστε και το ξαναμαθαίνουμε για να γράψουμε, τσαμπα δεν είναι; Ειδικά αν το ξέρουμε το διαβάζουμε και τελικά δεν έχει καμία σχέση με τα θέματα;

~ Στορμ ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#2274 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 23 May 2007 - 17:33

I see, καλά εμείς τα μόνα που έχουμε στην ύλη είναι οι αντιδράσεις και τα mol (και λίγο διαλύματα και Α.Ο., εντάξει) :P

Παρατσούκλι της Villarreal είναι το Yellow Submarine Yami-chan :bleh:
1

#2275 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 23 May 2007 - 17:49

Αν το ξέρουμε ήδη και καθόμαστε και το ξαναμαθαίνουμε για να γράψουμε, τσαμπα δεν είναι; Ειδικά αν το ξέρουμε το διαβάζουμε και τελικά δεν έχει καμία σχέση με τα θέματα;

~ Στορμ ~

Πρωτον δεν το ξαναμαθαινεις αλλα το ξαναδιαβαζεις, για να το θυμηθεις και αφου λες οτι το ξερεις τοσο καλα γιατι λες οτι τα θεματα δεν εχουν καμια σχεσει με αυτα που μαθαινεις, αφου αυτα που βαζουν ειναι αυτα που εχεις μαθεις αλλα με πιο πολυπλοκο τροπο κανοντας σε να σκεφτεις πριν γραψεις και να μην τα μαθεις παπαγαλια!
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#2276 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 23 May 2007 - 18:28

Και γιατι ειναι παραμυθια?

Γιατί θυμάμαι ΕΝΑ ΣΩΡΟ μαθήματα που μάθαινα με το ζόρι στο Γυμνάσιο/Λύκειο που δεν έχουν παντελώς καμία σχέση με το αντικείμενο που ασχολούμαι σήμερα. Δεν λέω, καλό είναι να υπάρχει γενική μόρφωση, αλλά τα μαθήματα στα σχολεία όλο και γίνονται περισσότερα και πιο εξειδικευμένα. Να κάνω μαθηματικά, αλλά πού θα μου χρησιμεύσουν οι μιγαδικοί και τα ολοκληρώματα ?
Μου φαίνεται ότι κοροϊδευόμαστε όταν μας λένε για γενική μόρφωση, και από την άλλη τρώνε την μία ώρα του ΣΕΠ (Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός) για να καλύψουν τα μαθηματικά.

Θυμάμαι ένα σωρό μαθήματα που δεν άντεχα να τα διαβάσω, επειδή ο τρόπος διδασκαλίας/εξέτασής τους ήταν άθλιος (πως να μάθω ιστορία όταν για να πάρω βαθμό πρέπει να μάθω παπαγαλία όλο το βιβλίο).
Όπως είχε πει κάπου ο Quajafrie (νομίζω), αν το εκπαιδευτικό σύστημα ήταν διαφορετικό, θα μπορούσαν να με είχαν τραβήξει πολύ περισσότερα μαθήματα

E5VV38U.jpg

#2277 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 23 May 2007 - 18:30

και από την άλλη τρώνε την μία ώρα του ΣΕΠ (Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός) για να καλύψουν τα μαθηματικά.

Υπαρχει ακομα αυτο?
Εμεις νομιζω παιζαμε μπαλα την ωρα του ΣΕΠ...

Spoiler:

Posted Image

#2278 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 23 May 2007 - 18:49

Spoiler:

Τι να σου πω, έχω κάτι χρονάκια να πατήσω σε σχολείο. Αλλά σιγά μην το αλλάξαν :hahaha:

E5VV38U.jpg

#2279 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 23 May 2007 - 19:24

Πρωτον δεν το ξαναμαθαινεις αλλα το ξαναδιαβαζεις, για να το θυμηθεις και αφου λες οτι το ξερεις τοσο καλα γιατι λες οτι τα θεματα δεν εχουν καμια σχεσει με αυτα που μαθαινεις, αφου αυτα που βαζουν ειναι αυτα που εχεις μαθεις αλλα με πιο πολυπλοκο τροπο κανοντας σε να σκεφτεις πριν γραψεις και να μην τα μαθεις παπαγαλια!

Εννοώ ότι εγώ καθόμουν και διάβαζα θεωρία ενώ όλο το διαγώνισμα ήταν ασκήσεις~

Και να σου πω την αλήθεια ήταν τόσο εύκολα που έπρεπε κάποιος να προσπαθήσει επίτηδες να μη γράψει ένα 9. :wooi2:

(Π.ς. Η παπαγαλία βοηθάει. ;P)

Υπαρχει ακομα αυτο?
Εμεις νομιζω παιζαμε μπαλα την ωρα του ΣΕΠ...

Spoiler:

Θα το έψαχνα να σας πω, αλλά βαριέμαι...

~ Στορμ ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#2280 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 23 May 2007 - 19:24

Με φώτισες αγαπητέ, ευχαριστώ :D

btw