Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#2281 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜπραχάμες

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2007 - 19:44

http://www.fictionjunction.be/2007/05/09/el-cazador-de-la-bruja-ost-finally-dated/
Uguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~! Δεν μπορώ να περιμένω! Για να δω πόσα λεφτά περιέχει ο κουμπαράς μου...

~ Στορμ ~

Δημοσιευμένη  εικόνα

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#2282 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2007 - 20:22

βάλαμε το dark skin του dforlan9 ή μου φαίνεται; :nosey:

van Liam is always right :nosey:

Γούρικο το skin btw.
1

#2283 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2007 - 21:47

πες το ρε yata_kai_prwta8lima_me_Villareal μήπως και σταυρώσω νίκη με τη Leeds...

#2284 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2007 - 02:26

Γιατί θυμάμαι ΕΝΑ ΣΩΡΟ μαθήματα που μάθαινα με το ζόρι στο Γυμνάσιο/Λύκειο που δεν έχουν παντελώς καμία σχέση με το αντικείμενο που ασχολούμαι σήμερα. Δεν λέω, καλό είναι να υπάρχει γενική μόρφωση, αλλά τα μαθήματα στα σχολεία όλο και γίνονται περισσότερα και πιο εξειδικευμένα. Να κάνω μαθηματικά, αλλά πού θα μου χρησιμεύσουν οι μιγαδικοί και τα ολοκληρώματα ?
Μου φαίνεται ότι κοροϊδευόμαστε όταν μας λένε για γενική μόρφωση, και από την άλλη τρώνε την μία ώρα του ΣΕΠ (Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός) για να καλύψουν τα μαθηματικά.

Θυμάμαι ένα σωρό μαθήματα που δεν άντεχα να τα διαβάσω, επειδή ο τρόπος διδασκαλίας/εξέτασής τους ήταν άθλιος (πως να μάθω ιστορία όταν για να πάρω βαθμό πρέπει να μάθω παπαγαλία όλο το βιβλίο).
Όπως είχε πει κάπου ο Quajafrie (νομίζω), αν το εκπαιδευτικό σύστημα ήταν διαφορετικό, θα μπορούσαν να με είχαν τραβήξει πολύ περισσότερα μαθήματα

Κοιτα, οντος ο τροπος διδασκαλιας ειναι χαλια αλλα αν δεν κανεις μια γενική μορφωση δεν θα μπορεσεις να δεις σε πια μαθηματα εισαι καλος και σε πια οχι για να διαλεξεις την κατευθυνση που θα ακολουθησεις!Ετσι?
Οσο για το ΣΕΠ ειναι ενα τελειος χαζο μαθημα που ουτε εγω εχω καταλαβει σε τι βοηθουσε αφου οποτε το ειχαμε ηταν η ωρα του παιδιου

Εννοώ ότι εγώ καθόμουν και διάβαζα θεωρία ενώ όλο το διαγώνισμα ήταν ασκήσεις~

Και να σου πω την αλήθεια ήταν τόσο εύκολα που έπρεπε κάποιος να προσπαθήσει επίτηδες να μη γράψει ένα 9. :wooi2:

(Π.ς. Η παπαγαλία βοηθάει. ;P)

~ Στορμ ~

Sorry αλλα νομιζα εδινες πανελληνιες τωρα ειδα την ηλικια σου , οταν θα δοσεις για πανελληνιες θα καταλαβεις τι εννοω
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#2285 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2007 - 02:38

Κοιτα, συμφωνω με ολα τα παραπανω, αλλα κακως το ΣΕΠ ηταν η ωρα του παιδιου...και συνηθως σε αυτο εφταιγαν παλι οι καθηγητες που δεν μπορουσαν να πειθαρχησουν μια χουφτα παιδια...απο την αλλη, το να μενεις στην ιδια ταξη επειδη δεν καταλαβαινεις τα ολοκληρωματα και τις εξισωσεις, ειναι ενα σημαδι οτι δεν εχεις κλιση σε αυτο το μαθημα, συνεπως πρεπει να ακολουθησεις αλλον τομεα...οπως επισης, τις περισσοτερες φορες, μπορει καποιος να ειναι καλος μαθητης, και να τα πηγαινει καλα στην πλειονοτητα των μαθηματων, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ξερει τι κλαδο θελει να ακολουθησει...
Το ΣΕΠ ειναι σημαντικο μαθημα, γιατι σε βοηθαει να συνηδειτοποιησεις οτι ο κλαδος που θα ακολουθησεις στην ανωτερη εκπαιδευση, πιθανον να σε ακολουθα στην υπολοιπη ζωη σου..δεν ειναι μαθημα παιξε γελασε, γιατι αν εσυ για παραδειγμα μπεις χρηματοοικονομικα, επειδη ανακαλυψες οτι τα πας καλα στα μαθηματικα, αλλα δεν ειναι αυτο που πραγματικα θες να κανεις στη ζωη σου, τοτε μετα απο χρονια θα σκεφτεις "τι μ**ς που ημουν που δεν καθισα να σκεφτω νωριτερα τι με ενδιαφερει πραγματικα"... Απο την αλλη, θα συμφωνησω με τον Phantom Duck, οτι πολλα μαθηματα κοβονται για αλλα δηθεν πιο σημαντικα...και τα ατομα που ενδιαφερονται γι αυτα τα μαθηματα σαν τομεα, ειναι ριγμενα στο τελος...Θα περιαυτολογησω λιγο, αλλα οταν πηγαινα εγω σχολειο η αληθεια ειναι οτι μονο στην πρωτη γυμνασιου καναμε καλλιτεχνικα. Ολες τις υπολοιπες χρονιες, λογω καταληψεων, απεργιων των καθηγητων κλπ κλπ, τα καλλιτεχνικα κοβονταν, για να καλυφθει η υλη σε αλλα μαθηματα...ναι, οντως, μονο εμενα με ενδιεφεραν, αλλα αυτος ηταν ενας λογος για τον οποιο εγω δεν περασα Καλων Τεχνων, ενω οι αλλοι μπηκαν στις σχολες που ηθελαν...ειναι λιγο αδικο, αλλα ουτως η αλλως, σκατα συστημα εχουμε..(με το συμπαθειο!)
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#2286 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜπραχάμες

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2007 - 09:25

Κοιτα, συμφωνω με ολα τα παραπανω, αλλα κακως το ΣΕΠ ηταν η ωρα του παιδιου...και συνηθως σε αυτο εφταιγαν παλι οι καθηγητες που δεν μπορουσαν να πειθαρχησουν μια χουφτα παιδια...απο την αλλη, το να μενεις στην ιδια ταξη επειδη δεν καταλαβαινεις τα ολοκληρωματα και τις εξισωσεις, ειναι ενα σημαδι οτι δεν εχεις κλιση σε αυτο το μαθημα, συνεπως πρεπει να ακολουθησεις αλλον τομεα...οπως επισης, τις περισσοτερες φορες, μπορει καποιος να ειναι καλος μαθητης, και να τα πηγαινει καλα στην πλειονοτητα των μαθηματων, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ξερει τι κλαδο θελει να ακολουθησει...
Το ΣΕΠ ειναι σημαντικο μαθημα, γιατι σε βοηθαει να συνηδειτοποιησεις οτι ο κλαδος που θα ακολουθησεις στην ανωτερη εκπαιδευση, πιθανον να σε ακολουθα στην υπολοιπη ζωη σου..δεν ειναι μαθημα παιξε γελασε, γιατι αν εσυ για παραδειγμα μπεις χρηματοοικονομικα, επειδη ανακαλυψες οτι τα πας καλα στα μαθηματικα, αλλα δεν ειναι αυτο που πραγματικα θες να κανεις στη ζωη σου, τοτε μετα απο χρονια θα σκεφτεις "τι μ**ς που ημουν που δεν καθισα να σκεφτω νωριτερα τι με ενδιαφερει πραγματικα"... Απο την αλλη, θα συμφωνησω με τον Phantom Duck, οτι πολλα μαθηματα κοβονται για αλλα δηθεν πιο σημαντικα...και τα ατομα που ενδιαφερονται γι αυτα τα μαθηματα σαν τομεα, ειναι ριγμενα στο τελος...Θα περιαυτολογησω λιγο, αλλα οταν πηγαινα εγω σχολειο η αληθεια ειναι οτι μονο στην πρωτη γυμνασιου καναμε καλλιτεχνικα. Ολες τις υπολοιπες χρονιες, λογω καταληψεων, απεργιων των καθηγητων κλπ κλπ, τα καλλιτεχνικα κοβονταν, για να καλυφθει η υλη σε αλλα μαθηματα...ναι, οντως, μονο εμενα με ενδιεφεραν, αλλα αυτος ηταν ενας λογος για τον οποιο εγω δεν περασα Καλων Τεχνων, ενω οι αλλοι μπηκαν στις σχολες που ηθελαν...ειναι λιγο αδικο, αλλα ουτως η αλλως, σκατα συστημα εχουμε..(με το συμπαθειο!)

Εμείς ΣΕΠ κάναμε μόνο 2 φορές φέτος (και σε μία από τις δύο απουσίαζα). Βασικά, μπορεί κάποιος να ξέρει τι κατεύθυνση θέλει να πάει, να ξέρει πού ακριβώς θέλει να μπει, αλλά να μην ξέρει αν μπορεί μέσα από την κατεύθυνση που θέλει. Εγώ για παράδειγμα θέλω να πάω Θετική, αλλά θέλω να σπουδάσω Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Δεν θέλω να πάω Τεχνολογική όμως για να είμαι και νταν σίγουρη γιατί τη Χημεία τη δόλια τη θέλω. Τ_Τ

Όσο για τα Καλλιτεχνικά, εμείς κάναμε κολλάζ και βλακείες. Φέτος πήραν βιβλία στο Γυμνάσιο και όσο για την Αισθητική Αγωγή στο Λύκειο... Εκεί πάνε όλοι όσοι βαριούνται και θέλουν να κάνουν χαβαλέ. Αν και εγώ ενδιαφέρομαι, μου φαίνεται ότι το ενδιαφέρον μου θα περιμένει λίγο μέχρι του χρόνου που σκέφτομαι σοβαρά να πάρω ως επιλογή το Γραμμικό Σχέδιο. ;)

~ Στορμ ~

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2287 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2007 - 09:56

Συγνώμη το θεωρώ γελοίο να απαιτείτε μάθημα καλλιτεχνικών όταν βασικά μαθήματα δεν διδάσκονται ή δεν γίνονται λόγο έλλειψης καθηγητών.
Όπως και θεωρώ βλακεία να μη διδάσκεται το μάθημα του σχεδίου ενώ είναι ειδικό μάθημα για πανεληνίες (βασικά αν ισχύει ακόμη κάτι τέτειο).

Πως δουλεύει το βελάκι;

#2288 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜπραχάμες

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2007 - 11:00

Συγνώμη το θεωρώ γελοίο να απαιτείτε μάθημα καλλιτεχνικών όταν βασικά μαθήματα δεν διδάσκονται ή δεν γίνονται λόγο έλλειψης καθηγητών.
Όπως και θεωρώ βλακεία να μη διδάσκεται το μάθημα του σχεδίου ενώ είναι ειδικό μάθημα για πανεληνίες (βασικά αν ισχύει ακόμη κάτι τέτειο).

Πως δουλεύει το βελάκι;

Ισχύει. Η ξαδέρφη μου που θέλει να πάει αρχιτέκτονας έχει ήδη αρχίσει σε ειδικό φροντιστήριο.

~ Στορμ ~

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2289 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2007 - 12:52

Εμείς ΣΕΠ κάναμε μόνο 2 φορές φέτος (και σε μία από τις δύο απουσίαζα). Βασικά, μπορεί κάποιος να ξέρει τι κατεύθυνση θέλει να πάει, να ξέρει πού ακριβώς θέλει να μπει, αλλά να μην ξέρει αν μπορεί μέσα από την κατεύθυνση που θέλει. Εγώ για παράδειγμα θέλω να πάω Θετική, αλλά θέλω να σπουδάσω Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Δεν θέλω να πάω Τεχνολογική όμως για να είμαι και νταν σίγουρη γιατί τη Χημεία τη δόλια τη θέλω. Τ_Τ

Όσο για τα Καλλιτεχνικά, εμείς κάναμε κολλάζ και βλακείες. Φέτος πήραν βιβλία στο Γυμνάσιο και όσο για την Αισθητική Αγωγή στο Λύκειο... Εκεί πάνε όλοι όσοι βαριούνται και θέλουν να κάνουν χαβαλέ. Αν και εγώ ενδιαφέρομαι, μου φαίνεται ότι το ενδιαφέρον μου θα περιμένει λίγο μέχρι του χρόνου που σκέφτομαι σοβαρά να πάρω ως επιλογή το Γραμμικό Σχέδιο. ;)

~ Στορμ ~

Μην ανυσηχεις και εγω απο θετικη περασα Υπολογιστες,αν και θα σου πρωτεινα να πας τεχνολογικη για να δεις πως ειναι τα πραγματα πανω κατω στους υπολογιστες γιατι εγω ακομα προσπαθω να τα καταλαβω:uhh:
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#2290 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2007 - 13:11

αν δεν κανεις μια γενική μορφωση δεν θα μπορεσεις να δεις σε πια μαθηματα εισαι καλος και σε πια οχι για να διαλεξεις την κατευθυνση που θα ακολουθησεις!Ετσι?

Συμφωνώ και επαναλαμβάνω

αν το εκπαιδευτικό σύστημα ήταν διαφορετικό, θα μπορούσαν να με είχαν τραβήξει πολύ περισσότερα μαθήματα

Εξ' άλλου όταν έπρεπε να διαλέξω κατεύθυνση, κανένας μα κανένας καθηγητής από το σχολείο δεν ενδιαφέρθηκε να μας πει τι μαθήματα έχει, και πως λειτουργεί η κάθε κατεύθνση

Όσο για τα καλλιτεχνικά, για ποιον λόγο να κόβονται για άλλα "σημαντικότερα" μαθήματα ? Προσωπικά χαίρομαι πολύ που ζωγράφιζα μέχρι και την 1η Λυκείου.
Η ζωγραφική είναι ψυχαγωγία, ενώ η πλειονότητα των υπόλοιπων μαθημάτων έχουν καταντήσει μία θητεία/ποινή που πρέπει να εκπληρώσει ο μαθητής με το ζόρι.

E5VV38U.jpg

#2291 kakarrot

kakarrot

C&F 24/7

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2007 - 16:10

φαντομα
πριν ξαναπεις για ολοκληρωματα σκεψου το
οποιαδηποτε σχολη που σαν μαθημα εχει μαθηματικα
εχει και ολοκληρωματα

ηθελα να πω και κατι αλλο αλλα το ξεχασα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

#2292 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2007 - 22:42

Αχ τα καλητεχνικά θα μπορούσαν να είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μάθημα όπως και η μουσική, αν τους δινόταν μεγαλύτερη βαρύτητα και σχεδιάζονταν καλύτερα σαν μαθήματα.

Επίσης τα κείμενα θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα, αν οι καθηγητές δεν περίμεναν τις κλήσε απαντήσεις που υπάρχουν σε κάθε λυσάρι και άφηνα τους μαθητές να εκφράσουν αυτό που κατάλαβαν
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2293 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2007 - 23:08

Erisabetsu, καταλαβαινω πως τα καλλιτεχνικα και αλλα μαθηματα μικρης βαρυτητας ειναι για πολλα παιδια αχρηστα μαθηματα, αλλα κατα την αποψη μου, ολοι πρεπει να μαθαινουμε και πραγματα περι τεχνων..ουτως η αλλως, αυτη η ενοτητα στα βιβλια της ιστοριας ηταν παντα εκτος υλης...τα παιδια, βγαινουν απο τα σχολεια, και συνηθως δεν εχουν ιδεα περι τεχνης, ουτε καν αισθητικη..(μην παρεξηγηθει κανεις..γενικα μιλαω). Δεν ειπα οτι πρεπει ολα τα παιδια να βγαινουν κριτικοι τεχνης, αλλα η τεχνη σαν κλαδος, ειτε ζωγραφικη, ειτε μουσικη, ειτε ποιηση, ειναι ενας κλαδος ο οποιος αναπτυσσει το πνευμα μας και την αισθητικη μας. Δεν ειπα να αφιερωθουν οι ωρες αλλων μαθηματων σε Αισθητικη Αγωγη, αλλα οχι και η μια ωρα την εβδομαδα να κοβεται...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#2294 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2007 - 23:14

Posted Image
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#2295 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2007 - 00:20

~ Στορμ ~

Αυτό με την θετική τεχνολογική το σκεφτόμουνα και εγώ καθώς ήθελα Πληροφορική να περάσω όπως και έκανα :P τελικά πήγα Θετική για τον εξής απλό λόγο : παρατήρησα την σύνθεση του τμήματος της Τεχνολογικής , είχαν πάει όσοι απεχθανόταν φιλολογικά μαθήματα και δεν είχαν συνεχεία στα μαθήματα των θετικών επιστημών και ξεφορτωνόταν έτσι χημεία και έπαιρναν νέα μαθήματα στα οποία μπορούσαν να ελπίζουν ,έτσι δημιουργήθηκε η Τεχνολογική ως κατεύθυνση αυτών που δεν τα περνάν (ας το θέσω κόσμια ), και 2 τμήματα θετικής τα οποία αντιμετωπιζόταν διαφορετικά από τους καθηγητές και υπήρχε και διαφορετικό κλίμα το οποίο μας ωφέλησε όλους (εμάς στην θετική ) στο λύκειο ενός φίλου μου τα πράματα δεν ήταν έτσι ! οπότε αν δεν έχεις προβλήματα –κενά σε μαθήματα θετικών επιστημών διάλεξα με βάση την σύνθεση των τμημάτων …
Τα μαθήματα που κάνεις στο λύκειο δεν θα είναι και μεγάλη βοήθεια- χρησιμότητα στο πανεπιστήμιο καθώς είναι υπέρβασικά και θα τα μάθείς θέλοντας και μη :P

Επίσης το θέμα του Μηχανικού – Πολυτεχνείο … τώρα εσύ που είσαι από έξω σκέφτεσαι πώς να μπεις !! εμείς από μέσα σκεφτόμαστε ώμος πώς να βγούμε !
Η αλήθεια φαντάζει cool το πολυτεχνείο (Yea Toky U και οι γκόμενες θα πέφτούν σαν τις μύγες και όλες οι πόρτες θα είναι ανοιχτές κτλ …) αλλά στα 5 χρόνια του πολυτεχνείου παίζει να γίνει καμία μεταρρύθμιση στην παιδία :P και τα πολυτεχνεία είναι πρώτα στις καταλήψείς και ακόμα και αν δεν χαθεί χρονιά τα εξαντλητικά προγράμματα αναπληρώσεων και οι διπλές και τριπλές εξεταστικές έχουν φέρει κόσμο στα όρια τους … έτσι πχ αν γίνει μια στραβή και χαθεί μια χρόνια πας στα 6 χρόνια … που αν τελείωνες μια άλλη σχολή (4 χρόνια ) τα άλλα 2 χρόνια θα μπορούσαν να είναι μεταπτυχιακό … αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη τουλάχιστον (είπα να την εκφράσω γιατί αυτά δεν τα λένε σε κανένα ΣΕΠ και σε βλέπω στην ίδια κατάσταση με εμένα πριν λίγα χρόνια ) και το σκεπτικό με το οποίο δεν πήγα πολυτεχνείο ο καθένας ξέρει τα όρια του και παίρνει αποφάσεις του :P

--------------

Βασικά τα μαθήματα που διδάσκονται το πόσες ώρες θα γίνουν εξαρτάτε από το πόσο ισχυροί – μεγάλοι είναι οι διάφορη σύλλογοι- ενώσεις καθηγητών (όσο περισσότεροι τόσο περισσότεροι ψήφοι άρα περισσότεροι ψήφοι ) έτσι βλέπεται κάτι φαινόμενα του στιλ αυξάνονται οι ώρες των αρχαίων αντί πληροφορική σε τεχνικά λύκεια ! πχ και όχι από το τι χρειάζεται ένας μαθητής … και φυσικά τα μαθήματα δεν διδάσκονται σωστά έτσι ώστε ένας μαθητής να μάθει 5-6 σωστά πράματα σε κάθε μάθημα

Κλασικό παράδειγμα παρεξηγημένου μαθήματος τα μαθηματικά .. τα μαθηματικά δεν διδάσκονται για τα μαθηματικά , τα μαθηματικά είναι εργαλεία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκετά δημιουργικά από ένα σορό επιστήμες και αντιπροσπέυουν και έναν τρόπο σκέψής για την επίλυση προβλημάτων … απλά τα μαθηματικά του λυκείου είναι μαθηματικά του 1500-1700 max και ψηλό βασικά για αυτό δεν φαίνονται αυτά .. είναι απλά πράματα που πρέπει να ξές :P οι παραγωγοί τα ολοκληρώματα τα διανύσματα και οι μιγαδικοί οι ακολουθίες κτλ είναι ΑΠΛΑ μαθηματικά μην κοιτάτε που πάνε και βγάζουν κάτι ασκήσεις για να κόβουν και να τρομάζουν κόσμο στις εξετάσεις με ένα Pcακι και το ποιο τρελό ολοκλήρωμα προσεγκίζεται … και τι θα μου χριστούν οι μιγαδικοί λέτε ?? πιθανόν ΤΊΠΟΤΑ αλλά άμα κάτσει να δει λίγο τον τρόπο σκέψείς πίσω από τους μιγαδικούς … δεν υπάρχει πραγματικός αριθμός το τετράγωνο του οποίου να δίνει αρνητικό αριθμό .. ε και ας δημιουργήσουμε έναν ι τέτοιων ώστε ι^2=-1 και τσουπ να ένα ολοκαίνουριο σύνολο αριθμών και ερευνητικό πεδίο , αυτό το βαρετό πράμα ήταν κάποτε breakthrough ΠΡΩΤΑ ως τρόπος σκέψεις και στην επίλυση προβλημάτων μετά στα μαθηματικά …Δεν είναι σημαντικό να ξές πως μπορείς να λύσεις και να προσεγκισεις ένα νέο πρόβλημα ??

Α ρε δεν μας μάθανε τπτ σχολείο …

omg tonight I sound like an old man -_-
I need a gf epigontos :P
not ?
:P

EDIT : kpoios varethike prin kan dei to post mou :P
AndroGhost put that katana back plz :P
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα