Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#22831 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 15 March 2009 - 20:10

Λοιπόν πέρα από την πλάκα, κι εγώ δεν συμφωνώ να βλέπουν παιδιά τέτοιες σκηνές. Παιδιά μικρά, έτσι; Εγώ βάζω στον ανιψιό μου που είναι 11 να δει one piece και naruto, αλλά τα βλέπω κι εγώ μαζί του και του εξηγώ κάποια πράγματα. Είναι επίσης και στο παιδί. Ο καθένας όμως δεν θα κάτσει να το ψάξει τόσο το τι βλέπει το παιδί του, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο εξάλλου εκ των πραγμάτων. Γι' αυτό πρέπει να υπάρχει κάποιος έλεγχος από αλλού.

κοιτα εγω προσωπικα που εβλεπα ντρεικ τοτε ημουν 10-12 χρονων(δεν θυμαμαι ποσα χρονια πριν ηταν). ηξερα οτι αυτο που βλεπω ειναι ψεμα. το ολο θεμα ειναι στην ανατροφη του παιδιου. αν το ανατρεψεις σωστα και με αρχες εχει μυαλο και ξερει τι κανει και τι βλεπει. το αντιθετο δημιουργει την βια και συνεπως παιρνει κακες ιδεες και κακα μηνυματα απο τα anime. παντως εγω θυμαμαι πως ειχα λυπηθει που εκοψαν τον ντρεικ. αν το παρουμε οτι ολα τα anime ειναι βιαια τοτε επρεπε να εχουν απαγορευσει και τα πokemon. ενα παιδι παλαιοτερα στις ΗΠΑ ειχε πηδηξει απο το μπαλκονι πολυκατοικιας επειδη νομιζε οτι ειναι ο pidgey...

επισης θυμαμαι που το ειχαν δειξει πρωτα μια φορα μεχρι ενα σημειο και μετα το εδειξαν σερι ολο μεχρι την arabasta(με μεγαλη χρονικη διαφορα νομιζω)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#22832 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 15 March 2009 - 20:14

Γενικά η τηλεόραση πριν το 88-90 ήταν η χαρά του γονέα. Δεν πετύχαινες τίποτα πριν τις 9 που :να βρίζουν, να έχει τίποτα ερωτικό πέρα του φιλιού(Με την κάμερα σε απόσταση. Έτσι; ), να έχει βία. Ακόμα και οι ειδήσεις, πιο μαζεμένες ήταν. Τώρα διαφημίζουν και σε άσχετες ώρες ότι πιο αποτρόπαιο μπορείς να φανταστείς.

Τότε ήταν δημόσια η τηλεόραση και επομένως απολύτως ελεγχόμενη αφού δεν υπήρχε και ανταγωνισμός.
Από το '89 άρχισε δειλά δειλά η ιδιωτική τηλεόραση, η οποία σιγά σιγά άρχισε να κάνει οτιδήποτε το οποίο θα έφερνε τηλεθέαση.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#22833 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 15 March 2009 - 20:37

Κατά την 23ην Ιουλίου 2003 μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό από της 10ης έως της 11ης ώρας η παιδική εκπομπή κινουμένων σχεδίων με τον τίτλο «ΝΤΡΕΪΚ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ». Η εκπομπή κατά την 10:25 ώρα είχε βίαιο περιεχόμενο και ειδικότερα εμφανίστηκε ο πρωταγωνιστής Ντρέϊκ, χτυπημένος και ματωμένος, ενώ συγχρόνως προσπαθούσε να βγάλει αιχμηρά αντικείμενα που είχαν καρφωθεί στο σώμα του. Κατά τη στιγμή αυτή προβλήθηκαν και σταγόνες αίματος. Πρόκειται περί εκπομπής, η οποία είχε το ως άνω βίαιο περιεχόμενο, το οποίο ήταν ακατάλληλο για παιδική εκπομπή. Σε κάθε περίπτωση η εν λόγω εκπομπή μπορούσε να βλάψει σοβαρά την πνευματική και ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων.

Αυτό το έκοψαν λόγω πολλής βίας.
Δεκτό.

Αλλά εάν προσπαθήσετε να παρακολουθήσετε ένα πρωινό σαββατοκύριακου τηλεόραση,και συγκρίνετε αυτά που βλέπετε με αυτά που βλέπαμε, θα δείτε ότι παρόλο που δεν υπάρχει βία, ή ό,τι άλλο "κακό" υπάρχει στα anime υπάρχει μία μεγάλη δόση πλύσης εγκεφάλου και
ακόμη μεγαλύτερης μαλα****!(τύπου spongebob)

Μετά από τις περσινές καλοκαιρινές διακοπές με κάτι μικρά ξαδερφάκια, συνειδητοποίησα ότι με όλα αυτά τα κινούμενα που προβάλλονται σήμερα τα παιδιά ίσως να μη γίνουν μανιακοί δολοφόνοι, αλλά σίγουρα θα αργήσουν να μάθουν να σκέφτονται πολύ περισσότερο από εμάς.

Επίσης έχω δει γονείς που ξοδεύουν το κέρατό τους σε παιχνίδια, κλπ και μετά γκρινιάζουν για όλες τις διαφημίσεις στο παιδικό πρόγραμμα.
Αλλά όταν το παιδί θελήσει λίγη προσοχή,του λένε "πήγαινε δες λίγη τηλεόραση"...

Spoiler:

Edited by SouLSLayeR, 15 March 2009 - 20:46.

#22834 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 15 March 2009 - 20:39

κοιτα εγω προσωπικα που εβλεπα ντρεικ τοτε ημουν 10-12 χρονων(δεν θυμαμαι ποσα χρονια πριν ηταν). ηξερα οτι αυτο που βλεπω ειναι ψεμα. το ολο θεμα ειναι στην ανατροφη του παιδιου. αν το ανατρεψεις σωστα και με αρχες εχει μυαλο και ξερει τι κανει και τι βλεπει. το αντιθετο δημιουργει την βια και συνεπως παιρνει κακες ιδεες και κακα μηνυματα απο τα anime. παντως εγω θυμαμαι πως ειχα λυπηθει που εκοψαν τον ντρεικ. αν το παρουμε οτι ολα τα anime ειναι βιαια τοτε επρεπε να εχουν απαγορευσει και τα πokemon. ενα παιδι παλαιοτερα στις ΗΠΑ ειχε πηδηξει απο το μπαλκονι πολυκατοικιας επειδη νομιζε οτι ειναι ο pidgey...

επισης θυμαμαι που το ειχαν δειξει πρωτα μια φορα μεχρι ενα σημειο και μετα το εδειξαν σερι ολο μεχρι την arabasta(με μεγαλη χρονικη διαφορα νομιζω)

Οπότε λέμε το ίδιο. Δεν μπορεί να ξέρουμε το πως θα επηρεαστεί το κάθε παιδί. Εγώ τουλάχιστον δεν θα έπαιρνα την ευθύνη να δει κάποιο παιδί που δεν ξέρω αυτά που βάζω στον ανιψιό μου.

Εγώ το One piece θυμάμαι ότι το είχα πετύχει σε κάτι διαφημίσεις του alter και το είχα θεωρήσει παιδικό. Μα ήταν τίτλος αυτός που του βάλανε; Άσε που οι διαφημίσεις του alter φέρνουν μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα.

Το one piece έχει το εξής "κακό". Δείχνει πιο παιδικό απ' ότι είναι. Ξεγελάει το σχέδιο, η υπερβολή και οι χαζομαρούλες που κάνουν οι χαρακτήρες. Γι' αυτό δεν το είδα τότε.
Θα μπορούσαν να το βάλουν όμως σε άλλη ζώνη και να συνεχιστεί. (Και μετά ξύπνησα.:congrats: )

Posted Image

Posted Image

#22835 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 15 March 2009 - 20:42

hellsing ova, prime time οπως λενε και στο χωριο μου...

Με βασανίζεις, το ξέρεις;:nanana::nanana:

Όσο για το "κόψιμο" του One Piece (ε, όχι και Ντρέηκ!!) δεν εκπλήσσομαι. Μια απ'τα ίδια...:nosey:

[media]http://fragments.turtlemeat.com/word/word.jpg[/media]
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Posted Image

#22836 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 15 March 2009 - 20:54

Πετυχημένη η νέα διαφήμιση του ΟΠΑΠ για την βία στα γήπεδα.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=YndR86rLlM4[/media]
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#22837 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 15 March 2009 - 21:01

ουαου, τρομερη διαφημιση για την ελληνικη τηλεοραση....
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#22838 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 March 2009 - 21:05

όντως πολύ εύστοχη
δυστυχώς όμως τα άτομα που είναι υπαίτιοι για τη βία δεν παίζει ούτε να καταλάβουν τη διαφήμιση, ούτε να επηρεαστούν θετικά από αυτή

Posted Image

#22839 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 15 March 2009 - 21:31

Είναι απορίας άξιο το πώς κατάφερα μέσα σε 3,5 μήνες να αρρωστήσω (ελαφρώς ευτυχώς) 6 φορές... Είπαμε, όλος ο κόσμος είναι άρρωστος, αλλά δεν χρειάζεται να είμαι μονίμως μέρος αυτού του κόσμου! @$%# τους ιούς μου δηλαδή...

Btw, Anime Pictures Trivia is stuck someone needs to add a picture << (you know who you are)
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#22840 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 15 March 2009 - 22:36

Στρατιώτης Τεθωρακισμένος εμ.... τεθωρακισμένων θέλω να πω

Παρόν (για πολύ λίγο, αφού δεν έχω πολύ χρόνο...)
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#22841 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 16 March 2009 - 00:01

Περνούσα απ'το σαλόνι και το κουτί ήταν ανοιχτό στον Άλφα νομίζω και πέτυχα σε μια διαφήμιση ένα γιαπωνεζάκι και καπάκι μια εικόνα του Κένσιν.

Αμέσως η μάνα μου έκλεισε την τηλεόραση και δεν είδα παρακάτω.

Πολύ σωστή κίνηση η πίεση του κόκκινου κομβίου, αλλά τότε βρήκε;;

HnH5aB0.jpg

#22842 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 16 March 2009 - 00:19

δεν ήταν διαφήμιση
ήταν το big in japan

Posted Image

#22843 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 16 March 2009 - 01:08

Hm...

Posted Image

HnH5aB0.jpg

#22844 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 16 March 2009 - 10:13

P.S. Εκτός από αρρώστιες της εποχής υπάρχει προφανώς και Αλτσχαιμερ...Οπότε παρηγορήσου!
You know who you are...

:P Προσπαθώ, χεχε... :P I knew you'd see it in Teh Black Hole
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#22845 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 16 March 2009 - 16:18

Απορώ πόσο ζώα μπορεί να είναι όσοι ψήφισαν τον Ζαγοράκη ως έναν από τους 100 μεγαλύτερους έλληνες...

Να τολμήσω να μαντέψω και τι ομάδα είναι ολοι τους;
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."