Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#22801 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 15 March 2009 - 01:17

Επιτέλους ρεεεεεεεε:if:

#22802 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 15 March 2009 - 01:46

H Ελληνικη τηλεοραση εχει anime ?? OMFG
Posted Image
Posted Image

#22803 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 15 March 2009 - 02:02

Μα καλά, δεν ξέρεις πως θα το βρεις; Έχεις και το ίδιο μοντέλο τηλεόρασης με μένα! Πάτα το κουμπί info ή D.MENU.
Εφόσον έχεις ψηφιακό αποκωδικοποιητή έχεις και αναλυτικό πρόγραμμα όλων των ψηφιακών καναλιών! Σαν NOVA ένα πράγμα...
Προς ενημέρωση όλων, έχει...
D.GRAY MAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:terror2::terror2::terror2::wooi2::congrats::nanana:
Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω! Μα καλά κανείς άλλος δεν το έχει πετύχει να μας το έχει πει νωρίτερα;
Αν και στο πρόγραμμα φαίνεται αρχικά σαν ''Άγρυπνοι στο CINE+''

Edit: Φαίνεται μέχρι να γράψω το μήνυμά μου το βρήκες και μόνος σου Jiraiya...

133t mode on

Θα δώ κανα επεισόδιο από το υπερσύγχρονο κινητό μου :canthelp:

/off
rsrGbGx.gif

#22804 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 15 March 2009 - 02:05

Άντε επιτέλους! Από πέρυσι τέτοιο καιρό λέγανε ότι θα το βάλουν.:bahhh:

Επειδή δεν νομίζω ότι κατάλαβα σωστά και δεν έχω ψηφιακή.:nosey: 1-3 το βράδυ;:dazed:

Edit
OK. Μπήκα στο site.
Καλά πάνε καλά; Ποιος θα το δει τέτοια ώρα; Εκτός anime otaku εννοώ. Ο σκοπός ήταν να γίνει προσβάσιμο σ' αυτούς που δεν βλέπουν anime.

Edit2
Και τώρα μου ρθε το εξής: Να δεις που την είχαν την σειρά αγορασμένη από πέρυσι και δεν την έβαζαν, δεν ξέρω για ποιον λόγο.:uhh:Συνήθως τέτοιες ώρες καταλήγουν τα προγράμματα που κρίνονται ως μη εμπορικά.

Edited by Nighteyes, 15 March 2009 - 02:15.

Posted Image

Posted Image

#22805 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 15 March 2009 - 02:09

Ναι καλά κατάλαβες:uhh:

Posted Image

#22806 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 15 March 2009 - 02:09

Ώπα ώπα πόσα θα βάλουνε;:oo:

#22807 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 March 2009 - 02:15

Μάλλον αντί να το αξιοποιήσουνε για να φέρουνε τα anime στο ελληνικό κοινό το χρησιμοποιούνε για να καλύψουνε τις τρύπες του προγράμματος. :stubborn:

#22808 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 15 March 2009 - 02:19

Μάλλον αντί να το αξιοποιήσουνε για να φέρουνε τα anime στο ελληνικό κοινό το χρησιμοποιούνε για να καλύψουνε τις τρύπες του προγράμματος. :stubborn:

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να μην τους επέτρεψε το ραδιοτηλεοπτικό να το βάλουν άλλη ώρα.:nosey:
Γιατί να πληρώσουν πόσο δεν ξέρω, για να καλύψουν τρύπες μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο. Εξάλλου αρχικά για απόγευμα το προορίζανε. Αλλά τελικά κατέληξε να χρησιμοποιηθεί για τον σκοπό που λες.

Posted Image

Posted Image

#22809 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 March 2009 - 02:21

Το ραδιοτηλεοπτικό αφήνει άλλα και άλλα να προβάλλονται στις υπόλοιπες ώρες, πρωί, μεσημέρι, ακόμη και prime time (πχ "η στιγμή της αλήθειας" - εντελώς τυχαίο παράδειγμα) το D-Grayman τους πείραξε?:frozen: Αλλά θα μου πεις έχουν συμβεί και κουφότερα στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο.

#22810 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 15 March 2009 - 02:26

Το one piece γιατί το κόψανε;
Επειδή είναι κινούμενα σχέδια μάλλον είναι πιο αυστηροί σ' αυτά. Ένα μικρό παιδί είναι πιθανότερο ότι θα κάτσει να δει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω υπόθεση κάνω.:nosey:

Posted Image

Posted Image

#22811 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 15 March 2009 - 08:25

Για το One Piece ποιο πιθανό είναι απλά να σταμάτησε να αγοράζει επεισόδια το Alter, είχε δείξει αρκέτα πάντως. Τώρα τι να λέμε, το βάλανε στην ψηφιακή, που ο περισσότερος κόσμος δεν πιάνει [ελπίζω να είναι έτσι :P] Τέσπα, είναι με ιαπωνικό ήχο και υπότιτλους όπως και το FMA οπότε κάτι είναι κι αυτό, αν έκανε κανένας και καμιά κίνηση να το βγάζανε σε κανά dvd θα ήταν καλύτερα πιστεύω.

Ααα ναι και κάτι άλλο ...

Spoiler:

rsrGbGx.gif

#22812 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 15 March 2009 - 09:46

Τουλάχιστον δεν είχε διαφημίσεις....:hihi2:
Spoiler:

#22813 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 15 March 2009 - 10:45

Εγώ διάβασα τα σχόλια εδώ και πρόλαβα τα 2 τελευταία! Όμορφα ήταν πάντως να βλέπω ανιμε στην Ελληνική τηλεόραση... :wooi2:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#22814 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 15 March 2009 - 11:50

Και αναρωτιόμουν γιατί διαλύθηκε το σύμπαν!
2 χαλασμένοι σκληροί δίσκοι, 1 ασύρματο ποντίκι που κάνει τα δικά του, και τώρα μαθαίνω πως το CINE+ έβαλε D.gray man!
Μήπως να φωνάξω τον Allen Walker να κάνει εξορκισμό στο σπίτι μου?
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#22815 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 15 March 2009 - 12:02

Και αναρωτιόμουν γιατί διαλύθηκε το σύμπαν!
2 χαλασμένοι σκληροί δίσκοι, 1 ασύρματο ποντίκι που κάνει τα δικά του, και τώρα μαθαίνω πως το CINE+ έβαλε D.gray man!
Μήπως να φωνάξω τον Allen Walker να κάνει εξορκισμό στο σπίτι μου?

:hahaha::hahaha::hahaha:
οι σκληροί δίσκοι πώς χάλασαν?

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg