Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#22816 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 15 March 2009 - 12:19

:hahaha::hahaha::hahaha:
οι σκληροί δίσκοι πώς χάλασαν?

"πεσανε" μαλλον...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#22817 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 15 March 2009 - 15:06

Επειδή είμαι λίγο άσχετος με το emule,ξέρετε κανένα λόγο που να χει σταματήσει να μου βγάζει servers για να συνδεθώ;

Κι εγω την ιδια απορια εχω. Καθε τοσο ξαναβαζω το servers.met και μετα απο μερικες βδομαδες εξαφανιζονται ολοι εκτος απο εναν:uhh:
Posted Image

#22818 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 15 March 2009 - 17:15

Το one piece γιατί το κόψανε;
Επειδή είναι κινούμενα σχέδια μάλλον είναι πιο αυστηροί σ' αυτά. Ένα μικρό παιδί είναι πιθανότερο ότι θα κάτσει να δει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω υπόθεση κάνω.:nosey:

Για το One Piece ποιο πιθανό είναι απλά να σταμάτησε να αγοράζει επεισόδια το Alter, είχε δείξει αρκέτα πάντως. Τώρα τι να λέμε, το βάλανε στην ψηφιακή, που ο περισσότερος κόσμος δεν πιάνει [ελπίζω να είναι έτσι :P] Τέσπα, είναι με ιαπωνικό ήχο και υπότιτλους όπως και το FMA οπότε κάτι είναι κι αυτό, αν έκανε κανένας και καμιά κίνηση να το βγάζανε σε κανά dvd θα ήταν καλύτερα πιστεύω.

[/spoiler]

Να γιατί το κόψανε σύμφωνα με το ΕΣΡ!
Posted Image

#22819 yashamaru

yashamaru

wake up Donnie.

• Members
  • 28 posts

Posted 15 March 2009 - 17:35

ε υστερα απο αυτο δεν βλεπω τον λόγο
να παιζει
κανενα αλλο ειδος ανιμε στην εληνική tv
εκτός βεβαια απο το τιμημενο
Posted Image ΧΑΜΤΑΡΟ
για τους ιδους λογους παιζει να κοπηκε και το digimon.
(dammit!)

#22820 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 15 March 2009 - 17:40

Η εκπομπή κατά την 10:25 ώρα είχε βίαιο περιεχόμενο και ειδικότερα εμφανίστηκε ο πρωταγωνιστής Ντρέϊκ, χτυπημένος και ματωμένος, ενώ συγχρόνως προσπαθούσε να βγάλει αιχμηρά αντικείμενα που είχαν καρφωθεί στο σώμα του. Κατά τη στιγμή αυτή προβλήθηκαν και σταγόνες αίματος.

:hahaha:

E5VV38U.jpg

#22821 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 15 March 2009 - 17:45

και επειδη θυμαμαι καλα ηταν non-edited το ντρεικ. ηταν οπως ειναι το original japanese. οχι το πετσοκομμενο by 4 kids
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#22822 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 15 March 2009 - 18:12

ε βέβαια το One Piece τους πείραξε...εδώ τα Μυστικά της Εδέμ που το προβάλλουν 7 η ώρα και τι δεν δείχνει.Απο βία,σεξ,βρισιές ότι βάλει ο νους του καθενός.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#22823 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 15 March 2009 - 18:19

Ναι, αλλά δεν είναι στην παιδική ''ζώνη'', τρομάρα τους...άλλωστε το one piece είναι παιδικό καθώς λένε.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#22824 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 15 March 2009 - 18:27

τστστστστστς... εκοψαν το ενα, καταστρεφουν το αλλο με ωρα προβολης... παιδια, παιδια...

ειναι ολα θεμα franchise... πως θα βαλουν το ΟΡ και το DGM σε ταπες στα γαριδακια? μπορει να πουλησει καρτες? θα βγουν παιχνιδια το πασχα και τα χριστουγεννα?

ενω τα pokemon, digimon, bayblade, yugioh... εχουν ευκολο ξεζουμισμα... σο σιμπλ...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#22825 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 15 March 2009 - 19:14

στο 5 επεισοδιο του big ιn japan στην αρχη οταν αρχιζει και μιλαει η καλομοιρα παιζει ενα ανιμε με σπαθια απο πισω...ποιο ειναι σας παρακαλω αν το ξερει καποιος να πει.

#22826 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 15 March 2009 - 19:37

στο 5 επεισοδιο του big ιn japan στην αρχη οταν αρχιζει και μιλαει η καλομοιρα παιζει ενα ανιμε με σπαθια απο πισω...ποιο ειναι σας παρακαλω αν το ξερει καποιος να πει.

Ninja Scroll (The series)

Το σημερινο επεισοδιο παντως (Αλφα 21:45) θα εχει γελιο. Ερχονται δυο Gyaru και τους βαφουν/ντυνουν για Tokyo by night εμπειριες
Posted Image

#22827 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 15 March 2009 - 19:45

Τον ακριβή λόγο που το είχαν κόψει δεν τον ήξερα. Είχα ακούσει απλά λόγω βίας. Thanks για το αρχείο.
Για όσους δεν το διάβασαν.

Κατά την 23ην Ιουλίου 2003 μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό από της 10ης έως της 11ης ώρας η παιδική εκπομπή κινουμένων σχεδίων με τον τίτλο «ΝΤΡΕΪΚ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ». Η εκπομπή κατά την 10:25 ώρα είχε βίαιο περιεχόμενο και ειδικότερα εμφανίστηκε ο πρωταγωνιστής Ντρέϊκ, χτυπημένος και ματωμένος, ενώ συγχρόνως προσπαθούσε να βγάλει αιχμηρά αντικείμενα που είχαν καρφωθεί στο σώμα του. Κατά τη στιγμή αυτή προβλήθηκαν και σταγόνες αίματος. Πρόκειται περί εκπομπής, η οποία είχε το ως άνω βίαιο περιεχόμενο, το οποίο ήταν ακατάλληλο για παιδική εκπομπή. Σε κάθε περίπτωση η εν λόγω εκπομπή μπορούσε να βλάψει σοβαρά την πνευματική και ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Λοιπόν πέρα από την πλάκα, κι εγώ δεν συμφωνώ να βλέπουν παιδιά τέτοιες σκηνές. Παιδιά μικρά, έτσι; Εγώ βάζω στον ανιψιό μου που είναι 11 να δει one piece και naruto, αλλά τα βλέπω κι εγώ μαζί του και του εξηγώ κάποια πράγματα. Είναι επίσης και στο παιδί. Ο καθένας όμως δεν θα κάτσει να το ψάξει τόσο το τι βλέπει το παιδί του, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο εξάλλου εκ των πραγμάτων. Γι' αυτό πρέπει να υπάρχει κάποιος έλεγχος από αλλού.

Βέβαια όπως είπαν κι άλλοι, η τηλεόραση έχει απαξιωθεί το One piece τους πείραξε; Και συμφωνώ μαζί τους. Περισσότερο κακό πιστεύω πως κάνουν τα reality και τα δελτία ειδήσεων(έτσι όπως κατάντησαν). Τα πιο βίαια προγράμματα πάντως τα βάζουν συνήθως μετά τις 10. (Τα Μυστικά της Εδέμ δεν έχω ιδέα τι είναι. Δεν βλέπω τηλεόραση πια.)

Τα κινούμενα σχέδια όμως, όπως και να το κάνουμε, τραβάνε πιο πολύ τα παιδιά από τα live action. Επίσης τα βιώνουν αυτά που βλέπουν πιο έντονα απ' ότι οι μεγαλύτεροι. Το λάθος είναι ότι οι μεγάλοι(και απ' ότι φαίνεται και τα κανάλια) έχουν συνδέσει τα κινούμενα σχέδια με τα παιδικά. Θα έπρεπε να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα τους. Αυτά που είναι για 15+ θα έπρεπε να τα βάζουν το βράδυ και όχι τ' απόγευμα. Όχι βέβαια τα ξημερώματα. Είπαμε...

Πάντως υπάρχει ελπίδα να δούμε anime σαν άνθρωποι στην Ελληνική tv. Θυμήθηκα τώρα ότι όταν είχε πρωτοδείξει thundercats ήταν καλοκαίρι 10 η ώρα το βράδυ. Στο πρόγραμμα έλεγε:"κινούμενα σχέδια για μεγάλους".:hahaha:Υπομονή καμιά δεκαετία.:congrats:

Posted Image

Posted Image

#22828 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 15 March 2009 - 19:53

Πάντως υπάρχει ελπίδα να δούμε anime σαν άνθρωποι στην Ελληνική tv. Θυμήθηκα τώρα ότι όταν είχε πρωτοδείξει thundercats ήταν καλοκαίρι 10 η ώρα το βράδυ. Στο πρόγραμμα έλεγε:"κινούμενα σχέδια για μεγάλους".:hahaha:Υπομονή καμιά δεκαετία.

Δεν εχω προλάβει τέτοιες εποχές στη χώρα μας (απ ο.τι θυμάμαι δηλ.) και σε 20 χρόνια απο τώρα θα δούμε κ κάνα elfen lied σε απογευματινή ζώνη.
Posted Image

#22829 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 15 March 2009 - 20:02

hellsing ova, prime time οπως λενε και στο χωριο μου...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#22830 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 15 March 2009 - 20:09

Δεν εχω προλάβει τέτοιες εποχές στη χώρα μας (απ ο.τι θυμάμαι δηλ.) και σε 20 χρόνια απο τώρα θα δούμε κ κάνα elfen lied σε απογευματινή ζώνη.

Πρέπει να ήταν το 1987. Ήταν μάλιστα στα Αγγλικά. Βέβαια μετά από κάποιους μήνες το βάλανε απόγευμα. Μου είχε κάνει εντύπωση πως το είχανε γράψει στο πρόγραμμα. Ίσως επειδή ήταν στα Αγγλικά και όχι μεταγλωττισμένο. Φαίνεται αναθεώρησαν την άποψη τους.:congrats:
Γενικά η τηλεόραση πριν το 88-90 ήταν η χαρά του γονέα. Δεν πετύχαινες τίποτα πριν τις 9 που :να βρίζουν, να έχει τίποτα ερωτικό πέρα του φιλιού(Με την κάμερα σε απόσταση. Έτσι; ), να έχει βία. Ακόμα και οι ειδήσεις, πιο μαζεμένες ήταν. Τώρα διαφημίζουν και σε άσχετες ώρες ότι πιο αποτρόπαιο μπορείς να φανταστείς.

Posted Image

Posted Image