"πεσανε" μαλλον...
:hahaha:
οι σκληροί δίσκοι πώς χάλασαν?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
#22816
Posted 15 March 2009 - 12:19
#22817
Posted 15 March 2009 - 15:06
Κι εγω την ιδια απορια εχω. Καθε τοσο ξαναβαζω το servers.met και μετα απο μερικες βδομαδες εξαφανιζονται ολοι εκτος απο ενανΕπειδή είμαι λίγο άσχετος με το emule,ξέρετε κανένα λόγο που να χει σταματήσει να μου βγάζει servers για να συνδεθώ;
#22818
Posted 15 March 2009 - 17:15
Το one piece γιατί το κόψανε;
Επειδή είναι κινούμενα σχέδια μάλλον είναι πιο αυστηροί σ' αυτά. Ένα μικρό παιδί είναι πιθανότερο ότι θα κάτσει να δει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω υπόθεση κάνω.
Για το One Piece ποιο πιθανό είναι απλά να σταμάτησε να αγοράζει επεισόδια το Alter, είχε δείξει αρκέτα πάντως. Τώρα τι να λέμε, το βάλανε στην ψηφιακή, που ο περισσότερος κόσμος δεν πιάνει [ελπίζω να είναι έτσι
] Τέσπα, είναι με ιαπωνικό ήχο και υπότιτλους όπως και το FMA οπότε κάτι είναι κι αυτό, αν έκανε κανένας και καμιά κίνηση να το βγάζανε σε κανά dvd θα ήταν καλύτερα πιστεύω.
[/spoiler]
Να γιατί το κόψανε σύμφωνα με το ΕΣΡ!
#22820
Posted 15 March 2009 - 17:40
Η εκπομπή κατά την 10:25 ώρα είχε βίαιο περιεχόμενο και ειδικότερα εμφανίστηκε ο πρωταγωνιστής Ντρέϊκ, χτυπημένος και ματωμένος, ενώ συγχρόνως προσπαθούσε να βγάλει αιχμηρά αντικείμενα που είχαν καρφωθεί στο σώμα του. Κατά τη στιγμή αυτή προβλήθηκαν και σταγόνες αίματος.
#22822
Posted 15 March 2009 - 18:12
#22823
Posted 15 March 2009 - 18:19

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
#22824
Posted 15 March 2009 - 18:27
ειναι ολα θεμα franchise... πως θα βαλουν το ΟΡ και το DGM σε ταπες στα γαριδακια? μπορει να πουλησει καρτες? θα βγουν παιχνιδια το πασχα και τα χριστουγεννα?
ενω τα pokemon, digimon, bayblade, yugioh... εχουν ευκολο ξεζουμισμα... σο σιμπλ...
#22825
Posted 15 March 2009 - 19:14
#22826
Posted 15 March 2009 - 19:37
στο 5 επεισοδιο του big ιn japan στην αρχη οταν αρχιζει και μιλαει η καλομοιρα παιζει ενα ανιμε με σπαθια απο πισω...ποιο ειναι σας παρακαλω αν το ξερει καποιος να πει.
Ninja Scroll (The series)
Το σημερινο επεισοδιο παντως (Αλφα 21:45) θα εχει γελιο. Ερχονται δυο Gyaru και τους βαφουν/ντυνουν για Tokyo by night εμπειριες
#22827
Posted 15 March 2009 - 19:45
Τον ακριβή λόγο που το είχαν κόψει δεν τον ήξερα. Είχα ακούσει απλά λόγω βίας. Thanks για το αρχείο.Να γιατί το κόψανε σύμφωνα με το ΕΣΡ!
Για όσους δεν το διάβασαν.
Κατά την 23ην Ιουλίου 2003 μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό από της 10ης έως της 11ης ώρας η παιδική εκπομπή κινουμένων σχεδίων με τον τίτλο «ΝΤΡΕΪΚ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ». Η εκπομπή κατά την 10:25 ώρα είχε βίαιο περιεχόμενο και ειδικότερα εμφανίστηκε ο πρωταγωνιστής Ντρέϊκ, χτυπημένος και ματωμένος, ενώ συγχρόνως προσπαθούσε να βγάλει αιχμηρά αντικείμενα που είχαν καρφωθεί στο σώμα του. Κατά τη στιγμή αυτή προβλήθηκαν και σταγόνες αίματος. Πρόκειται περί εκπομπής, η οποία είχε το ως άνω βίαιο περιεχόμενο, το οποίο ήταν ακατάλληλο για παιδική εκπομπή. Σε κάθε περίπτωση η εν λόγω εκπομπή μπορούσε να βλάψει σοβαρά την πνευματική και ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων.
Λοιπόν πέρα από την πλάκα, κι εγώ δεν συμφωνώ να βλέπουν παιδιά τέτοιες σκηνές. Παιδιά μικρά, έτσι; Εγώ βάζω στον ανιψιό μου που είναι 11 να δει one piece και naruto, αλλά τα βλέπω κι εγώ μαζί του και του εξηγώ κάποια πράγματα. Είναι επίσης και στο παιδί. Ο καθένας όμως δεν θα κάτσει να το ψάξει τόσο το τι βλέπει το παιδί του, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο εξάλλου εκ των πραγμάτων. Γι' αυτό πρέπει να υπάρχει κάποιος έλεγχος από αλλού.
Βέβαια όπως είπαν κι άλλοι, η τηλεόραση έχει απαξιωθεί το One piece τους πείραξε; Και συμφωνώ μαζί τους. Περισσότερο κακό πιστεύω πως κάνουν τα reality και τα δελτία ειδήσεων(έτσι όπως κατάντησαν). Τα πιο βίαια προγράμματα πάντως τα βάζουν συνήθως μετά τις 10. (Τα Μυστικά της Εδέμ δεν έχω ιδέα τι είναι. Δεν βλέπω τηλεόραση πια.)
Τα κινούμενα σχέδια όμως, όπως και να το κάνουμε, τραβάνε πιο πολύ τα παιδιά από τα live action. Επίσης τα βιώνουν αυτά που βλέπουν πιο έντονα απ' ότι οι μεγαλύτεροι. Το λάθος είναι ότι οι μεγάλοι(και απ' ότι φαίνεται και τα κανάλια) έχουν συνδέσει τα κινούμενα σχέδια με τα παιδικά. Θα έπρεπε να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα τους. Αυτά που είναι για 15+ θα έπρεπε να τα βάζουν το βράδυ και όχι τ' απόγευμα. Όχι βέβαια τα ξημερώματα. Είπαμε...
Πάντως υπάρχει ελπίδα να δούμε anime σαν άνθρωποι στην Ελληνική tv. Θυμήθηκα τώρα ότι όταν είχε πρωτοδείξει thundercats ήταν καλοκαίρι 10 η ώρα το βράδυ. Στο πρόγραμμα έλεγε:"κινούμενα σχέδια για μεγάλους".
#22828
Posted 15 March 2009 - 19:53
Δεν εχω προλάβει τέτοιες εποχές στη χώρα μας (απ ο.τι θυμάμαι δηλ.) και σε 20 χρόνια απο τώρα θα δούμε κ κάνα elfen lied σε απογευματινή ζώνη.Πάντως υπάρχει ελπίδα να δούμε anime σαν άνθρωποι στην Ελληνική tv. Θυμήθηκα τώρα ότι όταν είχε πρωτοδείξει thundercats ήταν καλοκαίρι 10 η ώρα το βράδυ. Στο πρόγραμμα έλεγε:"κινούμενα σχέδια για μεγάλους".
Υπομονή καμιά δεκαετία.
#22829
Posted 15 March 2009 - 20:02
#22830
Posted 15 March 2009 - 20:09
Πρέπει να ήταν το 1987. Ήταν μάλιστα στα Αγγλικά. Βέβαια μετά από κάποιους μήνες το βάλανε απόγευμα. Μου είχε κάνει εντύπωση πως το είχανε γράψει στο πρόγραμμα. Ίσως επειδή ήταν στα Αγγλικά και όχι μεταγλωττισμένο. Φαίνεται αναθεώρησαν την άποψη τους.Δεν εχω προλάβει τέτοιες εποχές στη χώρα μας (απ ο.τι θυμάμαι δηλ.) και σε 20 χρόνια απο τώρα θα δούμε κ κάνα elfen lied σε απογευματινή ζώνη.
Γενικά η τηλεόραση πριν το 88-90 ήταν η χαρά του γονέα. Δεν πετύχαινες τίποτα πριν τις 9 που :να βρίζουν, να έχει τίποτα ερωτικό πέρα του φιλιού(Με την κάμερα σε απόσταση. Έτσι; ), να έχει βία. Ακόμα και οι ειδήσεις, πιο μαζεμένες ήταν. Τώρα διαφημίζουν και σε άσχετες ώρες ότι πιο αποτρόπαιο μπορείς να φανταστείς.








