Λοιπόν πέρα από την πλάκα, κι εγώ δεν συμφωνώ να βλέπουν παιδιά τέτοιες σκηνές. Παιδιά μικρά, έτσι; Εγώ βάζω στον ανιψιό μου που είναι 11 να δει one piece και naruto, αλλά τα βλέπω κι εγώ μαζί του και του εξηγώ κάποια πράγματα. Είναι επίσης και στο παιδί. Ο καθένας όμως δεν θα κάτσει να το ψάξει τόσο το τι βλέπει το παιδί του, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο εξάλλου εκ των πραγμάτων. Γι' αυτό πρέπει να υπάρχει κάποιος έλεγχος από αλλού.
κοιτα εγω προσωπικα που εβλεπα ντρεικ τοτε ημουν 10-12 χρονων(δεν θυμαμαι ποσα χρονια πριν ηταν). ηξερα οτι αυτο που βλεπω ειναι ψεμα. το ολο θεμα ειναι στην ανατροφη του παιδιου. αν το ανατρεψεις σωστα και με αρχες εχει μυαλο και ξερει τι κανει και τι βλεπει. το αντιθετο δημιουργει την βια και συνεπως παιρνει κακες ιδεες και κακα μηνυματα απο τα anime. παντως εγω θυμαμαι πως ειχα λυπηθει που εκοψαν τον ντρεικ. αν το παρουμε οτι ολα τα anime ειναι βιαια τοτε επρεπε να εχουν απαγορευσει και τα πokemon. ενα παιδι παλαιοτερα στις ΗΠΑ ειχε πηδηξει απο το μπαλκονι πολυκατοικιας επειδη νομιζε οτι ειναι ο pidgey...
επισης θυμαμαι που το ειχαν δειξει πρωτα μια φορα μεχρι ενα σημειο και μετα το εδειξαν σερι ολο μεχρι την arabasta(με μεγαλη χρονικη διαφορα νομιζω)