Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#17701 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 03 September 2008 - 16:18

μα κάτι τέτοια άκυρα χαμηλού επιπέδου βλέπει ο ΡοΜ και δεν πατάει... και καλά κάνει

πόση ακόμα κατηφόρα εχει μπαρμπα-στρουμφ;

θες να γίνεις μοντ Κουροσάκι? be my guest

και να έχω εγώ μετά την ευχέρεια να σου σπάω τα @@ με κάθε ραπαριά μου και εσύ να μη μπορείς να μου κάνεις τπτ...μια χαρά

sponisδικιε μου χαλαρωσε λιγο καλοκαιρι ειναι(οκ εχει ψιλοτελειωσει) απολαυσε τη φυση παρε βαθιες αναπνοες και δες τα ολα θετικα πιες μια motion να ξελαμπικαρεις βρε αδελφε
Posted Image

#17702 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 03 September 2008 - 16:18

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

ΜΟΝΟ ΜΙΑ

Η ονειρεμένη Φρουτοπία;
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#17703 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 03 September 2008 - 16:19

Κατάρα γιατί να πρέπει να πάω να γράψω μάθημα, χάνω το πάρτυ. Παρεπιπτόντως πριν κάτι σελίδες κάλεσα το BAN PARTY VAN. Άντε μην 4chanιάσουμε δώ μέσα....

ALL HAIL τις κάλτσες.

ALL HAIL τις κάλτσες.

ALL HAIL τις κάλτσες.
Posted Image

#17704 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 03 September 2008 - 16:20

Seriously ppl.....ετσι οπως κατρακυλανε τα ποστς θα ξανακλειδωθει η τρυπα.:deadga6:
Καποιοι παλεψαν για να την κρατησουν ορθια και σε καλη κατασταση.... ne?

#17705 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

sponisδικιε μου χαλαρωσε λιγο καλοκαιρι ειναι(οκ εχει ψιλοτελειωσει) απολαυσε τη φυση παρε βαθιες αναπνοες και δες τα ολα θετικα πιες μια motion να ξελαμπικαρεις βρε αδελφε

καλο θα ηταν να φαει και ενα molto. :terror2:
αλλα καλο βημα θα ηταν να αλλαξει αβαταρ και σιγκ και να παρατησει τον χαρουχισμο :P
Posted Image
Posted Image

#17706 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

The truth is out there. So is Ioanna-chan. Only Chuck Norris could stop her but he is too weak. I rest my case....

Summon Haruhi....... Απο οτι εχω ακουσει απο παιδια στον forum τον νικαει τον Chuck

#17707 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

MONO MIA

Η ονειρεμένη Φρουτοπία;

Spoiler:

Fixed

#17708 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Kαλα αμα την πειραξε τοσο πολυ η καλτσα, να τις φεραμε καινουριες να διαλεξει:

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Ααααχ και να ηταν και κανενας PoM ακομη σε αυτο τον θανατηφορο συνδυασμο της συζητησης...

edit: No, PoM is still watching you...Posted Image

δεν μπορεις να αντικαταστησεις ετσι απλα μια καλτσα.εχουμε ζησει τοσα και τοσα.τι λες?αξιζει να πεταχτει?αξιζει να την πεταξω για μια καλυτερη?αμα ειχε ψυχη πως θα ενοιωθε?το χεις σκεφτει.πραγματικα με προσβαλλεις......
Posted Image

#17709 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 03 September 2008 - 16:21

Από ότι έχω συμπαιράνει έως τώρα, είναι κάπου μέσα, όχι έξω

Spoiler:

Posted Image

#17710 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 03 September 2008 - 16:23

δεν μπορεις να αντικαταστησεις ετσι απλα μια καλτσα.εχουμε ζησει τοσα και τοσα.τι λες?αξιζει να πεταχτει?αξιζει να την πεταξω για μια καλυτερη?αμα ειχε ψυχη πως θα ενοιωθε?το χεις σκεφτει.πραγματικα με προσβαλλεις......

Please, for crying out loud, remove her goddamned keyboard...

Spoiler:

Fixed

Πιο συγκεκριμένα είμαστε στο στάδιο της χώνεψης. Αν κ δεν το βλέπω να τελειώνει αισίως η (ας την πούμε) συζήτηση περί καλτσών κτλ...
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#17711 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 03 September 2008 - 16:23

και γω αναρωτιεμαι......θελει και τα λεει ή της ξεφευγουν;τεσπα καλη καρδια βρε,και ολα θα φτιαξουν!:)

#17712 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 03 September 2008 - 16:25

και ολα θα φτιαξουν!:)

Στην κάλτσα της Ιωάννας αναφέρεσαι;
Spoiler:

#17713 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

μπράβο στον ντι-εμ

το έπιασε το ανώτερο νόημα

ioanna-chan πάρε τον Kurosaki Angelκατι, get an MSN room , βγάλτε εικονικά τα μάτια σας και αφήστε εμάς να μη χαλαρώνουμε ποτέ. Γι'αυτό πληρωνόμαστε άλλωστε

η μαύρη τρύπα ΘΑ κλειδωθεί και αμφιβάλλω αν θα ξανανοίξει έτσι όπως πάει

#17714 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Κάποιος ας το σταματήσει αυτό, θα κάνω μύνηση για ψυχικές διαταραχές και σωματικές βλάβες, πως να σωθεί το συκωτάκι μου κάτι τέτοια???Έλεος, ας κάνει κάποιος κάτι, κάπως... Δεν αντέχω άλλο κορμό και κάλτσα:cry5::nanana::emptyonexg1::fromabove::terror2::dazed:

Εδιτ: τώρα είδα τα απο πάνω ποστς....κάτι γίνεται....
Posted Image

#17715 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 03 September 2008 - 16:27

Στην κάλτσα της Ιωάννας αναφέρεσαι;

Spoiler:

χαχαχαχα οχι,οχι,στην κατασταση εδω αναφερόμουν...παει η καλτσα τωρα....:hahaha: