sponisδικιε μου χαλαρωσε λιγο καλοκαιρι ειναι(οκ εχει ψιλοτελειωσει) απολαυσε τη φυση παρε βαθιες αναπνοες και δες τα ολα θετικα πιες μια motion να ξελαμπικαρεις βρε αδελφεμα κάτι τέτοια άκυρα χαμηλού επιπέδου βλέπει ο ΡοΜ και δεν πατάει... και καλά κάνει
πόση ακόμα κατηφόρα εχει μπαρμπα-στρουμφ;
θες να γίνεις μοντ Κουροσάκι? be my guest
και να έχω εγώ μετά την ευχέρεια να σου σπάω τα @@ με κάθε ραπαριά μου και εσύ να μη μπορείς να μου κάνεις τπτ...μια χαρά
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 03 September 2008 - 16:18
Posted 03 September 2008 - 16:18
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
ΜΟΝΟ ΜΙΑ
Η ονειρεμένη Φρουτοπία;

いつでも今日が、いちばん楽しい日
Posted 03 September 2008 - 16:19
ALL HAIL τις κάλτσες.
ALL HAIL τις κάλτσες.
ALL HAIL τις κάλτσες.
Posted 03 September 2008 - 16:20
Καποιοι παλεψαν για να την κρατησουν ορθια και σε καλη κατασταση.... ne?
sponisδικιε μου χαλαρωσε λιγο καλοκαιρι ειναι(οκ εχει ψιλοτελειωσει) απολαυσε τη φυση παρε βαθιες αναπνοες και δες τα ολα θετικα πιες μια motion να ξελαμπικαρεις βρε αδελφε
καλο θα ηταν να φαει και ενα molto.
αλλα καλο βημα θα ηταν να αλλαξει αβαταρ και σιγκ και να παρατησει τον χαρουχισμο
The truth is out there. So is Ioanna-chan. Only Chuck Norris could stop her but he is too weak. I rest my case....
Summon Haruhi....... Απο οτι εχω ακουσει απο παιδια στον forum τον νικαει τον Chuck
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
MONO MIA
Η ονειρεμένη Φρουτοπία;
Fixed
δεν μπορεις να αντικαταστησεις ετσι απλα μια καλτσα.εχουμε ζησει τοσα και τοσα.τι λες?αξιζει να πεταχτει?αξιζει να την πεταξω για μια καλυτερη?αμα ειχε ψυχη πως θα ενοιωθε?το χεις σκεφτει.πραγματικα με προσβαλλεις......Kαλα αμα την πειραξε τοσο πολυ η καλτσα, να τις φεραμε καινουριες να διαλεξει:
Ααααχ και να ηταν και κανενας PoM ακομη σε αυτο τον θανατηφορο συνδυασμο της συζητησης...
edit: No, PoM is still watching you...
Posted 03 September 2008 - 16:21
Από ότι έχω συμπαιράνει έως τώρα, είναι κάπου μέσα, όχι έξω
Posted 03 September 2008 - 16:23
δεν μπορεις να αντικαταστησεις ετσι απλα μια καλτσα.εχουμε ζησει τοσα και τοσα.τι λες?αξιζει να πεταχτει?αξιζει να την πεταξω για μια καλυτερη?αμα ειχε ψυχη πως θα ενοιωθε?το χεις σκεφτει.πραγματικα με προσβαλλεις......
Please, for crying out loud, remove her goddamned keyboard...
Spoiler:
Fixed
Πιο συγκεκριμένα είμαστε στο στάδιο της χώνεψης. Αν κ δεν το βλέπω να τελειώνει αισίως η (ας την πούμε) συζήτηση περί καλτσών κτλ...

いつでも今日が、いちばん楽しい日
Posted 03 September 2008 - 16:23
Posted 03 September 2008 - 16:25
Στην κάλτσα της Ιωάννας αναφέρεσαι;και ολα θα φτιαξουν!
το έπιασε το ανώτερο νόημα
ioanna-chan πάρε τον Kurosaki Angelκατι, get an MSN room , βγάλτε εικονικά τα μάτια σας και αφήστε εμάς να μη χαλαρώνουμε ποτέ. Γι'αυτό πληρωνόμαστε άλλωστε
η μαύρη τρύπα ΘΑ κλειδωθεί και αμφιβάλλω αν θα ξανανοίξει έτσι όπως πάει
δεν μπορεις να αντικαταστησεις ετσι απλα μια καλτσα.εχουμε ζησει τοσα και τοσα.τι λες?αξιζει να πεταχτει?αξιζει να την πεταξω για μια καλυτερη?αμα ειχε ψυχη πως θα ενοιωθε?το χεις σκεφτει.πραγματικα με προσβαλλεις......
Κάποιος ας το σταματήσει αυτό, θα κάνω μύνηση για ψυχικές διαταραχές και σωματικές βλάβες, πως να σωθεί το συκωτάκι μου κάτι τέτοια???Έλεος, ας κάνει κάποιος κάτι, κάπως... Δεν αντέχω άλλο κορμό και κάλτσα
Εδιτ: τώρα είδα τα απο πάνω ποστς....κάτι γίνεται....
Posted 03 September 2008 - 16:27
Στην κάλτσα της Ιωάννας αναφέρεσαι;
Spoiler:
χαχαχαχα οχι,οχι,στην κατασταση εδω αναφερόμουν...παει η καλτσα τωρα....