Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 05 September 2008 - 16:57
και εδω το θεμα τελειωσε.(οχι τιποτα αλλο απλα αμα κλεειδωθει αυτο το thread θα υποστητε παλι τα χαζα thread moy)
Όχι, δεν θα τα υποστούμε. Εσύ αν συνεχίσεις έτσι θα υποστείς ένα ωραιότατο ΒΑΝ και θα πας να συναντήσεις τον DjDragon.
Προς όλους τους υπόλοιπους. Τα έχουμε ξαναπεί άπειρες φορές. Αν θέλετε να κάνετε 200 posts μέσα σε λίγες ώρες, η λύση βρίσκεται εδώ aNiMe//GR IRC Channel. Σας περιμένουμε
Ευχαριστώ.
Edited by Phantom Duck, 05 September 2008 - 17:13.
Posted 05 September 2008 - 18:28
αγαπη νεγο
οεο
εμ αθτη η μαυρη τριπα εδω τα καταπινη ολα;
griglish χωνευει; ΧD
δηλαδη οτι κανει download ο εγκεγαλοσ μασ το γραφοθμε;
Posted 05 September 2008 - 19:38
Δηλώνω whole respect to Kung Fu Panda movie.Περίμανε ότι θα είναι oh well,περίμενα΄ότι ντάξει μεγάλωσα και δε θα ενθουσιαζόμουν αλλά έπαθα την πλάκα μου.Ο τέλειος συνδιασμός ασιατικής κουλτούρας,γέλιου(αληθινού κι εξανθρωπιστικού),δύναμης της ψυχής,και απίθανων σκηνών μάχης κι ευφυίας.
Ι soooo loved it.
Aξίζει να το δείτε,εγώ προσωπικά συγκινήθηκα κιόλας και πονοκεφάλιασα στην προσπάθεια να φανώ "αγέρωχη" και "cool"και να μη τα μπήξω μες στο σινεμά
Here is a clue of
Attached Files

Everyone has an A C E hidden,it's Hope
Posted 05 September 2008 - 20:17
let's talk about a movie heh?
Δηλώνω whole respect to Kung Fu Panda movie.Περίμανε ότι θα είναι oh well,περίμενα΄ότι ντάξει μεγάλωσα και δε θα ενθουσιαζόμουν αλλά έπαθα την πλάκα μου.Ο τέλειος συνδιασμός ασιατικής κουλτούρας,γέλιου(αληθινού κι εξανθρωπιστικού),δύναμης της ψυχής,και απίθανων σκηνών μάχης κι ευφυίας.
Ι soooo loved it.
Aξίζει να το δείτε,εγώ προσωπικά συγκινήθηκα κιόλας και πονοκεφάλιασα στην προσπάθεια να φανώ "αγέρωχη" και "cool"και να μη τα μπήξω μες στο σινεμά
Here is a clue ofFangirl..i mean graceful supporter
την ειδα την ταινια πριν βγει στο σινεμα...ειλικρινα γαματη...

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 05 September 2008 - 20:23
Posted 05 September 2008 - 20:31
Και δεν μιλαμε για καποια ασημα site που τα ξερουν λιγοι, αλλα μιλαμε για κολλοσους, οπως πχ τo site της ΕΑ

Posted 05 September 2008 - 20:41
ENEKON MINDFUCK MARATHON
Για όσους πιστεύουν ότι αντέχουν 42 λεπτά Yuugi Ou on crack...
ENEMY CONTROLLER 発動!
(Αυτή τη στιγμή το ακούω για τέταρτη φορά - δεν υπάρχω.)

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 05 September 2008 - 20:43
Εχω βαρεθει αυτη την προπαγανδα καποιοων Αμερικανικων site, που στην επιλογη χωρας δεν εχουν την Ελλαδα καθολου, αλλα εχουν ενα ωραιοτατο Macedonia
Και δεν μιλαμε για καποια ασημα site που τα ξερουν λιγοι, αλλα μιλαμε για κολλοσους, οπως πχ τo site της ΕΑ
Παντα ξεραμε οτι η γεωγραφια δεν ειναι το δυνατο τους σημειο ^^..... ουτε και η συνετη εξωτερικη πολιτικη αλλωστε..... Οποτε τετοιες καταστασεις are to be expected more or less.......
Posted 05 September 2008 - 22:50
Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.
爺唯今翻訳中...
Posted 05 September 2008 - 22:55
Έψαχνα τις προάλλες για make-up brushes και βρήκα αυτο...
MAC Cosmetics 266 Angled Brush (New) on eBay, also Brushes Applicators, Beauty Tools, Makeup, Health Beauty (end time 24-Aug-08 00:59:04 BST)
Υπόψην πως η διευκρίνηση δεν ήταν εκεί αρχικά...