Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#17686 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 03 September 2008 - 16:09

απλα η ιωαννα (δηλαδη εγω για αυτους που δεν καταλαβαν)δεν κανει πια αχρηστα thread γιατι μετα απο πολλες εξηγησεις καταλαβε οτι το black hole κανει αυτην την δουλεια.ομως θα ηθελα να κανω ενα αχρηστο thread aaaaaaaaaaaaaaaaaaa με το ζορι κρατιεμαιιιι μου ελειψαν τα χαζα threaddddsssss.:emptyonexg1:
Posted Image

#17687 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 03 September 2008 - 16:10

Kαλα αμα την πειραξε τοσο πολυ η καλτσα, να τις φεραμε καινουριες να διαλεξει:

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Ααααχ και να ηταν και κανενας PoM ακομη σε αυτο τον θανατηφορο συνδυασμο της συζητησης...

edit: No, PoM is still watching you...Posted Image

#17688 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 03 September 2008 - 16:11

απλα η ιωαννα (δηλαδη εγω για αυτους που δεν καταλαβαν)δεν κανει πια αχρηστα thread γιατι μετα απο πολλες εξηγησεις καταλαβε οτι το black hole κανει αυτην την δουλεια.ομως θα ηθελα να κανω ενα αχρηστο thread aaaaaaaaaaaaaaaaaaa με το ζορι κρατιεμαιιιι μου ελειψαν τα χαζα threaddddsssss.:emptyonexg1:

οριστε η κοπελια με επιβαιβεωνει :wooi2:

μηπως θα επρεπε να αλλαξουμε θεσεις με σπονι??:tensai:

ΥΣ 150 pages to go
Posted Image
Posted Image

#17689 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 03 September 2008 - 16:11

:nod::nod: Λίγο ακόμη και θα πάθω καρδιακό....someone stop this madness!!!:nanana:

Madness?

THIS! IS! IOANNAAAAAAAA!!!!

Posted Image

#17690 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 03 September 2008 - 16:12

μα κάτι τέτοια άκυρα χαμηλού επιπέδου βλέπει ο ΡοΜ και δεν πατάει... και καλά κάνει

πόση ακόμα κατηφόρα εχει μπαρμπα-στρουμφ;

θες να γίνεις μοντ Κουροσάκι? be my guest

και να έχω εγώ μετά την ευχέρεια να σου σπάω τα @@ με κάθε ραπαριά μου και εσύ να μη μπορείς να μου κάνεις τπτ...μια χαρά

#17691 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Δεν πειραζει Πιτσα, εχουμε τον Σπονη και την queen Ερι σε αυτα τα θεματα...

Edited by Gaia, 03 September 2008 - 16:26.

#17692 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Ή να τα έβλεπε καμία (πως λένε την τύππισα με τα μακρυά μάυρα μαλλία στο azumanga)

Επειδή χάσαμε τη μπάλα, αναφέρομαι στο ποστ με τις βατραχοκάλτσες της πίτσας (και δεν υπονοώ ότι είναι δικές της)

#17693 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 03 September 2008 - 16:13

γκουχ γκουχ,συγγνωμη μηπως θα μπορουσα να εχω λιγο την προσοχη σας;εμ...να επειδη οι περισσότεροι ξέρετε απο υπολογιστές ήθελα να ρωτησω κατι ασχετο μηπως ξέρετε τι ειναι το google chrome?ειναι ακυρο αλλα απλα αναρωτιώμουν αν θα μπορουσατε να μου λυσετε την απορία....παρακαλω...:blingeye2::hmmm:

#17694 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 03 September 2008 - 16:13

[quote name='Adventurer']Οχι δεν ονειρευεσαι, ειναι ενας πραγματικος κορμος στο ποστ της Dora! Ορμα καταπανω του με τα μουτρα! Και αν για καποιον λογο δεν μπορεσεις να τον φας, τραβα πισω το κεφαλι και ξανα-ορμα, ξανα και ξανα και ξανα... μεχρι να δεις καποια αλλαγη, οποιαδηποτε. Σε καλο θα σου (μας) βγει!:drink:[/quote
ITADAKIMASUUUUUUUU!στο διαολο οι θερμιδες στο διαολο οι γκομενοι στο διαολο οι καλτσες με βατραχακια(ε ενταξει αυτες θα πανε λιγο στο διαολο γιατι θα μου λειψουν)save κορμος adelfe!!!
Posted Image

#17695 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 03 September 2008 - 16:14

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

#17696 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 September 2008 - 16:15

Ioanna chan...... Αρχιζεις και με φοβιζεις........ seriously...... και μονο στην σκεψη οτι βρισκεσαι καπου εκει εξω.....:terror2:

#17697 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 03 September 2008 - 16:15

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΟ:hahaha::hahaha:
Posted Image
Posted Image

#17698 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 03 September 2008 - 16:16

Οχι δεν ονειρευεσαι, ειναι ενας πραγματικος κορμος στο ποστ της Dora! Ορμα καταπανω του με τα μουτρα! Και αν για καποιον λογο δεν μπορεσεις να τον φας, τραβα πισω το κεφαλι και ξανα-ορμα, ξανα και ξανα και ξανα... μεχρι να δεις καποια αλλαγη, οποιαδηποτε. Σε καλο θα σου (μας) βγει!:drink:

ITADAKIMASUUUUUUUU!στο διαολο οι θερμιδες στο διαολο οι γκομενοι στο διαολο οι καλτσες με βατραχακια(ε ενταξει αυτες θα πανε λιγο στο διαολο γιατι θα μου λειψουν)save κορμος adelfe!!!

Απαγορεύονται τα greeklish. :P

υ.γ. μήπως το μαμ*σαμε και ψώφησε το όλο θέμα?:yawn2::smokingg:πόσο κορμό αντέχει ο οργανισμός κάποιου δηλαδή?

Ioanna chan...... Αρχιζεις και με φοβιζεις........ seriously...... και μονο στην σκεψη οτι βρισκεσαι καπου εκει εξω.....:terror2:

The truth is out there. So is Ioanna-chan. Only Chuck Norris could stop her but he is too weak. I rest my case....
Posted Image

#17699 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Από ότι έχω συμπαιράνει έως τώρα, είναι κάπου μέσα, όχι έξω

Ναι το μαμίσαμε το θέμα. Κάθε λεπτό γίνονται 2-3 ποστ, και δεν προλαβαίνεις με τίποτα να απαντήσεις. Ούτε προτεραιότητες ισχύουν ούτε τίποτα

#17700 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

ΜΟΝΟ ΜΙΑ