Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#15391 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 17:43

hello thar...
it's been a while....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#15392 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 23:27

παιδες ασχετο αλλα σημερα περασα ολλα τα μαθητα του ετους μου!!!!!

#15393 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 23:38

να καεις στη κολαση ! :terror2::terror2: ου να μου χαθεις .... :uhh:

on another note:

High court affirms gun rights in historic decision - Yahoo! News

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Loke: 26 Ιούνιος 2008 - 23:49

#15394 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 00:01

Duuude! You kinda... RoX!
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15395 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 00:24

και δεν ανοιξα και βιβλιο να φανταστειτε....καθε μερα στα μπουζουκια ημουνα...

#15396 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 01:59

ενταξη μωρε, δεν κανει και τοση ζεστη. Εγω χωρις air condition ειμαι, και το μονο κακο ειναι οτι υδρωνω λιγο. Φανταστειτε τον Ιουλιο τι θα κανει.....

#15397 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 05:33

και δεν ανοιξα και βιβλιο να φανταστειτε....καθε μερα στα μπουζουκια ημουνα...

1)Και το ανακοινώνεις γεμάτος χαρά?Δηλαδή τι περιμένεις,να σου πούμε,μπράβο:nosey:?
2)Να υποθέσω ότι λάδωνες τους καθηγητές σου?Ποσο πήγαινε το μάθημα,γύρω στα 200 ευρώ?
3)Ευτυχώς τουλάχιστον που είσαι χημικό και δεν είσαι σε κάνα επάγγελμα σχετικό με την υγεία γιατί θα είχες σφάξει κόσμο και κοσμάκη...

#15398 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 08:40

δεν ξέρω τι είναι χειρότερο το ότι περνούσε τα μαθήαμτα έτσι η το ότι πήγαινε στα μπουζούκια.

Λοιπόν Mr Ayu χθες γνώρισα μια καταπληκτική κορεάτισσα η οποια μιλάει και ιαπωνικά και βλέπει και anime :). Μου έφτιαξε τι βραδια για να μη πω την εβδομάδα.

#15399 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 09:43

Λοιπόν Mr Ayu χθες γνώρισα μια καταπληκτική κορεάτισσα η οποια μιλάει και ιαπωνικά και βλέπει και anime :). Μου έφτιαξε τι βραδια για να μη πω την εβδομάδα.

Στη Θεσσαλονικη την γνωρισες και οχι online? Αν ναι φερτην στο παρτυ!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15400 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 10:17

τις είπα για το party αλλα δεν την είδα να ενδιαφέται τρελα
και ναι την γνώρισα στη θεσσαλονίκη γι αυτό στο λέω.
αν τι φέρω στο party τι κερδίζω?

επίσης η κοπέλα θέλει να βγάλει visa, μήπως ξέρεις κάποιον να προσφέρεται να τι παντρευτεί?

#15401 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 11:32

ΠΡΟΣΟΧΗ

Στο msn εμφανιζονται παραθυρα συνομιλιων απο ατομα του καταλογου μας που ομως δινουν ενα λινκ το οποιο οδηγει σε σελιδα με ιο, ή trojan ή οτιδηποτε..αν το πρωτο πραγμα που θα σκασει λοιπον με το ανοιγμα του παραθυρου συνομιλιας ειναι link για cool photos κτλ κτλ, ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ...οχι τιποτ'αλλο, μην γλιτωσουμε απο τους μεν, και κολλησουμε απο τους δε που εχουν κολλησει...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#15402 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 12:13

ΠΡΟΣΟΧΗ

Στο msn εμφανιζονται παραθυρα συνομιλιων απο ατομα του καταλογου μας που ομως δινουν ενα λινκ το οποιο οδηγει σε σελιδα με ιο, ή trojan ή οτιδηποτε..αν το πρωτο πραγμα που θα σκασει λοιπον με το ανοιγμα του παραθυρου συνομιλιας ειναι link για cool photos κτλ κτλ, ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ...οχι τιποτ'αλλο, μην γλιτωσουμε απο τους μεν, και κολλησουμε απο τους δε που εχουν κολλησει...

Ουυυυυ αυτό γίνεται εδώ και πολύ καιρό.

Στις αρχές το λινκ ερχόταν και με ένα κείμενο και έτσι αν δεν έκανες κλικ σε οτιδήποτε σου έδιναν θα καταλάβαινες οτι κάτι τρέχει, οτι το συγκεκριμένο άτομο δε μιλάει έτσι κλπ. Ειδικά σε μη αγγλόφωνες χώρες, όπως εδώ.
Όσο ηλίθιος και να είσαι θα μυριστείς οτι κάτι τρέχει αν ο άλλος που μαζί του μιλάς μόνο ελληνικά σου αρχίσει αγγλικά.

Αλλά δυστηχώς γνωρίζω αρκετά βόδια που δεν ένιωσαν οτι δεν πρόκειται ένα παιδί με το οποίο μιλάν κάθε μέρα να τους έστειλε
"hey check out this photo from yesterday night we were way too drunk lol [insert suspicious link here]".

In other news, σήμερα έκανα την πρώτη μαγειρική μου απόπειρα πέρα απο τα τοστ και τα βραστά λουκάνικα.

Λίγο λάδι σε μικρό ταψί, στρώση κασεριού, απο πάνω κομματάκια σαλάμι, άλλη μια στρώση κασεριού και λίγο ακόμη σαλάμι.
Το έκανα παπάρα με ψωμί. :nbleed:

HnH5aB0.jpg

#15403 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 12:32

Σου απαγορευω να πιανεις μαγειρικα σκευη και υλικα....οι μαγειρες του φορουμ κοπανανε το κεφαλι τους στον τοιχο....

οσο για το msn...καλου κακου να υπαρχει αυτη η ανακοινωση..να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο..
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#15404 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 12:38

Το αποτέλεσμα ήταν ωραίο, οπότε δε με νοιάζει τι λέτε. :drink:

Εκτός αυτού υπάρχει ένα παρόμοιο "φαγητό" στην Ελβετία, fondy το λένε.
Απ'ότι έχω πληροφορηθεί ρίχνουν 3453406528734 τυριά σε μια γαβάθα/γουατέβερ, λικέρ, κρασιά και κάτι τέτοια, το μαγειρεύουν μέχρι να γίνει πολτός, παίρνει ο καθένας λίγο μέσα σε ένα ειδικό πιάτο με κερί απο κάτω για να κρατηθεί λιωμένο και βουρ.
:orly:

HnH5aB0.jpg

#15405 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2008 - 12:47

Το αποτέλεσμα ήταν ωραίο, οπότε δε με νοιάζει τι λέτε. :drink:

Εκτός αυτού υπάρχει ένα παρόμοιο "φαγητό" στην Ελβετία, fondy το λένε.
Απ'ότι έχω πληροφορηθεί ρίχνουν 3453406528734 τυριά σε μια γαβάθα/γουατέβερ, λικέρ, κρασιά και κάτι τέτοια, το μαγειρεύουν μέχρι να γίνει πολτός, παίρνει ο καθένας λίγο μέσα σε ένα ειδικό πιάτο με κερί απο κάτω για να κρατηθεί λιωμένο και βουρ.
:orly:

οντως. αν και δνε βλεπω καμαι ομοιοτητα στο φοντυ των ελβετων ( οποιος εχιε διαβασει αστεριξ θα θυμαται την επικη ατακα, "εχασα παλι την μπουκιτσα μου") κα ισε αυτο το πραμα που εκανες εσυ:hahaha::hahaha::hahaha:

μην στεναχωριεσαι και μην απελπιζεσαι ομως... Η ΑνιμετζρVisa σου δινει την λυση. επιλεγεις καποιον απο τους μαγειρες του φορουμ, και μετα απο μια βδομαδα σκληρης εκπαιδευσης ( κα ιπαχυνσης) βγαινεις ετοιμος να αντιμεςτωπισεις στα ισια και τον καλυτερο σεφ. αν οχι σε ποιοτητα, σε ποσοτητα στανταρ

τηλεφωνησε τωρα στο 0700800900 φτου, και βγαινω, και με την ελαχιστη χρεωση των 250 ευρω την μερα, θα κανεις δικα σου ολα τα μυσστικα της κουζινας, του πλαστη και του μιξερ

1345977285497_zps066ae44a.jpg