Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 27 June 2008 - 12:57
Posted 27 June 2008 - 13:44
Το αποτέλεσμα ήταν ωραίο, οπότε δε με νοιάζει τι λέτε.
Εκτός αυτού υπάρχει ένα παρόμοιο "φαγητό" στην Ελβετία, fondy το λένε.
Απ'ότι έχω πληροφορηθεί ρίχνουν 3453406528734 τυριά σε μια γαβάθα/γουατέβερ, λικέρ, κρασιά και κάτι τέτοια, το μαγειρεύουν μέχρι να γίνει πολτός, παίρνει ο καθένας λίγο μέσα σε ένα ειδικό πιάτο με κερί απο κάτω για να κρατηθεί λιωμένο και βουρ.
η χειρότερη περιγραφή που άκουσα ποτε...
ευτυχώς που δεν ήσουν στη σχολη μου θα κοβόσουν σίγουρα.
το σκεύος λέγεται ρεσό και το πιάτο λέγεται Fondue και υπάρχει , τυριών, σοκολάτας, φρούτων και κρεατικών.
και οποιος θέλει μπορεί να μου αγοράσει το σκεύος δώρο.
Posted 27 June 2008 - 13:52
Posted 27 June 2008 - 13:56
Νamida ωχ!!!Μέχρι τις 17:30 ε?Γιατί κάθε μέρα πρέπει κάποιος να πετάξει μια ατάκα του τύπου "πεινάω"/"πάω για φαΐ"/"τρώω"/"έφαγα" κλπ στην μαύρη τρύπα; Μετά η συζήτηση να περιστραφεί γύρω από το φαγητό; Σκεφτήτε και μας που δεν μπορούμε να φάμε πριν τις 17:30 (λόγο δουλειάς)
Πώπω!Σου προτείνω να στις 13:00 να τρως κανένα σαντουιτσάκι για να μην μένεις και νυστικός τόσο αργά!
Posted 27 June 2008 - 13:59
Γιατί κάθε μέρα πρέπει κάποιος να πετάξει μια ατάκα του τύπου "πεινάω"/"πάω για φαΐ"/"τρώω"/"έφαγα" κλπ στην μαύρη τρύπα; Μετά η συζήτηση να περιστραφεί γύρω από το φαγητό;
Νηστικος Otaku δεν ποσταρει...

Courtesy of Kenny!
Posted 27 June 2008 - 14:07
Τς τς όλοι με πιάσατε αδιάβαστο και κάνετε τους έξυπνους. Τς τς.η χειρότερη περιγραφή που άκουσα ποτε...
ευτυχώς που δεν ήσουν στη σχολη μου θα κοβόσουν σίγουρα.
το σκεύος λέγεται ρεσό και το πιάτο λέγεται Fondue και υπάρχει , τυριών, σοκολάτας, φρούτων και κρεατικών.
και οποιος θέλει μπορεί να μου αγοράσει το σκεύος δώρο.
Ποτέ δεν είχα καλές σχέσεις με οτιδήποτε φαγώσιμο και ότι έχει σχέση με αυτό (ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ) και ούτε πρόκειται να έχω.
Τα 2-3 παραπάνω κιλάκια που έχω οφείλονται στο οτι βαριέμαι να κουνηθώ.
Posted 27 June 2008 - 14:18
ΤΕΛΕΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:joyful:
Eπιτέλους no more εξεταστική.
Καλό μου καλοκαίρι.Ώρα για : μπάνια --> anime --> ύπνο --> anime ^ | | | +----------------------------+
LOL
το πιο καμένο πρόγραμμα για την μέρα!
ΥΓ: καλά αποτελέσματα
Posted 27 June 2008 - 14:20
1)Και το ανακοινώνεις γεμάτος χαρά?Δηλαδή τι περιμένεις,να σου πούμε,μπράβο
?
2)Να υποθέσω ότι λάδωνες τους καθηγητές σου?Ποσο πήγαινε το μάθημα,γύρω στα 200 ευρώ?
3)Ευτυχώς τουλάχιστον που είσαι χημικό και δεν είσαι σε κάνα επάγγελμα σχετικό με την υγεία γιατί θα είχες σφάξει κόσμο και κοσμάκη...
φαρμακευτικη ειμαι και δεν παιρνουν ολλοι αλλα πολλα ειπες 200 ευρο με καποιο 100 γινεται η δουλεια...
Posted 27 June 2008 - 14:25
φαρμακευτικη ειμαι και δεν παιρνουν ολλοι αλλα πολλα ειπες 200 ευρο με καποιο 100 γινεται η δουλεια...
Πραγματικα, ευχομαι να μην ανοιξεις ποτε φαρμακειο...και αν ανοιξεις να μην ερχεται κοσμος...και αν ερχεται, ΚΑΠΟΙΟΣ να σε φωτισει να δωσεις τα σωστα φαρμακα...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 27 June 2008 - 14:33
Τς τς όλοι με πιάσατε αδιάβαστο και κάνετε τους έξυπνους. Τς τς.
Ποτέ δεν είχα καλές σχέσεις με οτιδήποτε φαγώσιμο και ότι έχει σχέση με αυτό (ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ) και ούτε πρόκειται να έχω.
Τα 2-3 παραπάνω κιλάκια που έχω οφείλονται στο οτι βαριέμαι να κουνηθώ.
.... excuses...
Πραγματικα, ευχομαι να μην ανοιξεις ποτε φαρμακειο...και αν ανοιξεις να μην ερχεται κοσμος...και αν ερχεται, ΚΑΠΟΙΟΣ να σε φωτισει να δωσεις τα σωστα φαρμακα...
what kagemaru igano is maniatis?
Posted 27 June 2008 - 14:49
Και ποσα χρονια σου πηρε;παιδες ασχετο αλλα σημερα περασα ολλα τα μαθητα του ετους μου!!!!!
Posted 27 June 2008 - 15:04
Και ποσα χρονια σου πηρε;
LOOOOOOOOOOOOL
εγω παλι ζητημα να περασω κανενα.... αλλα ποτε δεν ξες γινονται κ θαυματα...
/btw εχει κανενας εξεταστικη μεχρι 15+ ιουλιου να χαρω? γιατι μ φαινεται οτι παλι μενουμε οι τελευταιοι κ καταιδρωμενοι ~κυριολεκτικα...~ της Ελλαδας....
/me gives respect στην Ιατρικη ΑΠΘ να στε καλα βρε παιδια μ πιο αργα δεν μπορουσατε να το κανετε... αντε κ του χρονου μεχρι 15αυγουστο η εξεταστικη ιουνιου.../

f*ck medicine. I want to be a ninja.