Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 26 June 2008 - 17:43
it's been a while....

Posted 26 June 2008 - 23:27
Posted 26 June 2008 - 23:38
παιδες ασχετο αλλα σημερα περασα ολλα τα μαθητα του ετους μου!!!!!
να καεις στη κολαση !
on another note:
High court affirms gun rights in historic decision - Yahoo! News
Edited by Loke, 26 June 2008 - 23:49.
Posted 27 June 2008 - 00:01
Duuude! You kinda... RoX!παιδες ασχετο αλλα σημερα περασα ολλα τα μαθητα του ετους μου!!!!!
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."

Posted 27 June 2008 - 00:24
Posted 27 June 2008 - 01:59
Posted 27 June 2008 - 05:33
1)Και το ανακοινώνεις γεμάτος χαρά?Δηλαδή τι περιμένεις,να σου πούμε,μπράβοκαι δεν ανοιξα και βιβλιο να φανταστειτε....καθε μερα στα μπουζουκια ημουνα...
2)Να υποθέσω ότι λάδωνες τους καθηγητές σου?Ποσο πήγαινε το μάθημα,γύρω στα 200 ευρώ?
3)Ευτυχώς τουλάχιστον που είσαι χημικό και δεν είσαι σε κάνα επάγγελμα σχετικό με την υγεία γιατί θα είχες σφάξει κόσμο και κοσμάκη...
Posted 27 June 2008 - 08:40
Λοιπόν Mr Ayu χθες γνώρισα μια καταπληκτική κορεάτισσα η οποια μιλάει και ιαπωνικά και βλέπει και anime
Posted 27 June 2008 - 09:43
Στη Θεσσαλονικη την γνωρισες και οχι online? Αν ναι φερτην στο παρτυ!!Λοιπόν Mr Ayu χθες γνώρισα μια καταπληκτική κορεάτισσα η οποια μιλάει και ιαπωνικά και βλέπει και anime
. Μου έφτιαξε τι βραδια για να μη πω την εβδομάδα.
Posted 27 June 2008 - 10:17
και ναι την γνώρισα στη θεσσαλονίκη γι αυτό στο λέω.
αν τι φέρω στο party τι κερδίζω?
επίσης η κοπέλα θέλει να βγάλει visa, μήπως ξέρεις κάποιον να προσφέρεται να τι παντρευτεί?
Posted 27 June 2008 - 11:32
Στο msn εμφανιζονται παραθυρα συνομιλιων απο ατομα του καταλογου μας που ομως δινουν ενα λινκ το οποιο οδηγει σε σελιδα με ιο, ή trojan ή οτιδηποτε..αν το πρωτο πραγμα που θα σκασει λοιπον με το ανοιγμα του παραθυρου συνομιλιας ειναι link για cool photos κτλ κτλ, ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ...οχι τιποτ'αλλο, μην γλιτωσουμε απο τους μεν, και κολλησουμε απο τους δε που εχουν κολλησει...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 27 June 2008 - 12:13
Ουυυυυ αυτό γίνεται εδώ και πολύ καιρό.ΠΡΟΣΟΧΗ
Στο msn εμφανιζονται παραθυρα συνομιλιων απο ατομα του καταλογου μας που ομως δινουν ενα λινκ το οποιο οδηγει σε σελιδα με ιο, ή trojan ή οτιδηποτε..αν το πρωτο πραγμα που θα σκασει λοιπον με το ανοιγμα του παραθυρου συνομιλιας ειναι link για cool photos κτλ κτλ, ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ...οχι τιποτ'αλλο, μην γλιτωσουμε απο τους μεν, και κολλησουμε απο τους δε που εχουν κολλησει...
Στις αρχές το λινκ ερχόταν και με ένα κείμενο και έτσι αν δεν έκανες κλικ σε οτιδήποτε σου έδιναν θα καταλάβαινες οτι κάτι τρέχει, οτι το συγκεκριμένο άτομο δε μιλάει έτσι κλπ. Ειδικά σε μη αγγλόφωνες χώρες, όπως εδώ.
Όσο ηλίθιος και να είσαι θα μυριστείς οτι κάτι τρέχει αν ο άλλος που μαζί του μιλάς μόνο ελληνικά σου αρχίσει αγγλικά.
Αλλά δυστηχώς γνωρίζω αρκετά βόδια που δεν ένιωσαν οτι δεν πρόκειται ένα παιδί με το οποίο μιλάν κάθε μέρα να τους έστειλε
"hey check out this photo from yesterday night we were way too drunk lol [insert suspicious link here]".
In other news, σήμερα έκανα την πρώτη μαγειρική μου απόπειρα πέρα απο τα τοστ και τα βραστά λουκάνικα.
Λίγο λάδι σε μικρό ταψί, στρώση κασεριού, απο πάνω κομματάκια σαλάμι, άλλη μια στρώση κασεριού και λίγο ακόμη σαλάμι.
Το έκανα παπάρα με ψωμί.
Posted 27 June 2008 - 12:32
οσο για το msn...καλου κακου να υπαρχει αυτη η ανακοινωση..να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο..

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 27 June 2008 - 12:38
Εκτός αυτού υπάρχει ένα παρόμοιο "φαγητό" στην Ελβετία, fondy το λένε.
Απ'ότι έχω πληροφορηθεί ρίχνουν 3453406528734 τυριά σε μια γαβάθα/γουατέβερ, λικέρ, κρασιά και κάτι τέτοια, το μαγειρεύουν μέχρι να γίνει πολτός, παίρνει ο καθένας λίγο μέσα σε ένα ειδικό πιάτο με κερί απο κάτω για να κρατηθεί λιωμένο και βουρ.
Posted 27 June 2008 - 12:47
Το αποτέλεσμα ήταν ωραίο, οπότε δε με νοιάζει τι λέτε.
Εκτός αυτού υπάρχει ένα παρόμοιο "φαγητό" στην Ελβετία, fondy το λένε.
Απ'ότι έχω πληροφορηθεί ρίχνουν 3453406528734 τυριά σε μια γαβάθα/γουατέβερ, λικέρ, κρασιά και κάτι τέτοια, το μαγειρεύουν μέχρι να γίνει πολτός, παίρνει ο καθένας λίγο μέσα σε ένα ειδικό πιάτο με κερί απο κάτω για να κρατηθεί λιωμένο και βουρ.
οντως. αν και δνε βλεπω καμαι ομοιοτητα στο φοντυ των ελβετων ( οποιος εχιε διαβασει αστεριξ θα θυμαται την επικη ατακα, "εχασα παλι την μπουκιτσα μου") κα ισε αυτο το πραμα που εκανες εσυ
μην στεναχωριεσαι και μην απελπιζεσαι ομως... Η ΑνιμετζρVisa σου δινει την λυση. επιλεγεις καποιον απο τους μαγειρες του φορουμ, και μετα απο μια βδομαδα σκληρης εκπαιδευσης ( κα ιπαχυνσης) βγαινεις ετοιμος να αντιμεςτωπισεις στα ισια και τον καλυτερο σεφ. αν οχι σε ποιοτητα, σε ποσοτητα στανταρ
τηλεφωνησε τωρα στο 0700800900 φτου, και βγαινω, και με την ελαχιστη χρεωση των 250 ευρω την μερα, θα κανεις δικα σου ολα τα μυσστικα της κουζινας, του πλαστη και του μιξερ