Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 26 June 2008 - 02:33
Θενκς ρε αλλά εννοούσα κάτι σιτες σαν αυτά που είχα πετύχει παλιά με θέματα απο ταινίες, άνιμε, σκατά κλπ.
Φανμέηντ δηλαδή.
Posted 26 June 2008 - 04:51
Posted 26 June 2008 - 05:25
Posted 26 June 2008 - 07:32
Πατε σε γνωστο torrent site που ξεκινα απο mini και αρχιστε το download του DMC4
Απλα καλο.....δεν με εντυπωσιασε.....χειροτερο απο το προηγουμενο.......καλυτερο απο το 2......μιλια πισω απο το πρωτο.......
Νταξ ουσιαστικα δεν εχει καμια καινοτομια να πεις.......λειτουργικα απλα γραφικα.....εκνευριστικη μουσικη.....οκ οι ιαπωνικες φωνες ηταν μια χαρα......συμπαθητικος νεος χαρακτηρας ο Νero......αρκετα μεγαλη διαρκεια......βασικα αυτο που με χαλασε περισσοτερο και δεν βαζω ουτε spoiler tags ουτε τιποτα για να το δουν οσοι σκεφτονται να το παρουν ειναι οτι αφου τελειωσεις το arc του Νero,παιρνεις στα χερια σου τον Dante και περιμενεις κατι αναλογο......ε καταληγεις να επαναλαμβανεις τις ιδιες πιστες του Nero αναποδα αυτη τη φορα με μερικες απλα αλλαγες στη δυσκολια.....

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 26 June 2008 - 09:24
Duh,the site is thinkgeek.com και φαίνεται από το link.Μπορούσες να το δεις και να μην clickάρεις χάνοντας τον χρόνο σουNerds' shit.
Η κούπα είναι το όνειρο μουH παντόφλα Vader είναι προφανώς το highlight της υπόθεσης ...
Αλλά και η κούπα σκίζει .
Posted 26 June 2008 - 09:34
Ρε παιξτε ολοι dynasty warriors......τωρα ομως.....
Spoiler:
Προσωπικά είμαι με την Hakufu
Posted 26 June 2008 - 09:47
*The Whomping Willows*
Posted 26 June 2008 - 09:58
@konata: nice sig!
i thought i was the only Doctor fan in here!!
Μπα. Είμαστε πολοί αλλά είμαστε σκόρπιοι
Δεν θα βγει το επεισόδιο αυτή την εβδομάδα; Θα βγει.....
Posted 26 June 2008 - 10:57
Το ξέρω. Απλώς ήθελα να το πω.Duh,the site is thinkgeek.com
και φαίνεται από το link.Μπορούσες να το δεις και να μην clickάρεις χάνοντας τον χρόνο σου
Ωραίο avatar!Καλημέρα σ΄όλους.
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."

Posted 26 June 2008 - 11:34
Δε μπορώ να περιμένω για κάθε επεισόδιο!! Περιμένω να βγουν όλα και μετά τα βλέπω με τη μία!! Οπότε δεν εχω ιδέα για 4th season!! Εφάρμοσα τη μέθοδο του ενός επεισοδίου τη φορά με τη 2nd season του Torchwood, but it wasn't fun at all!!Μπα. Είμαστε πολοί αλλά είμαστε σκόρπιοι
Δεν θα βγει το επεισόδιο αυτή την εβδομάδα; Θα βγει.....
*The Whomping Willows*
Posted 26 June 2008 - 11:57
Posted 26 June 2008 - 12:29
Εγω βγαινω απο το σπιτι οταν πεσει ο ηλιος γιατι αλλιως δεν....
ΚΑλη τυχη !!
Posted 26 June 2008 - 13:12
Έλεος, μου είπε να μην πάω Βόλο αν δεν κουρευτώ και ότι δεν θα πλύνει-μαγειρέψει αν πάω... Όχι κυρία μου, δεν κουρεύομαι, καλά χριστούγεννα θα με δεις.