Δεν το 'δα, αλλα π' το MAD τι περιμενες, ποιοτητα?Βριζω τωρα η μετα?
[media]http://www.youtube.com/watch?v=kG6vf9BvhKw[/media]
Δε μ' αρεσει και το κομματι, anyway.....
Posted 25 June 2008 - 18:50
Δεν το 'δα, αλλα π' το MAD τι περιμενες, ποιοτητα?Βριζω τωρα η μετα?
[media]http://www.youtube.com/watch?v=kG6vf9BvhKw[/media]

Posted 25 June 2008 - 21:06
Αντε να ανακαλυψουν και κάτι για τη μυωπία τώρα!
(ξερω μαλακiα ειπα,αλλα οπως και να εχει θα ηταν το ονειρο κάθε μυωπα...)
Posted 25 June 2008 - 21:32
Ρε παιδιά... Δεν είχαμε ένα θέμα για μίσος; Πού πήγε τώρα που το χρειάζομαι;
![]()
ΜΙΣΩ ΤΗΝ WIKIPEDIA ΚΑΙ ΚΑΘΕ WIKI ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ SPOILER ΓΙΑ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ METAL GEAR SOLID 4. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ, ΠΩΣ, ΠΟΥ, ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ SPOILER. DIE WIKI. ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ WIKI Ο ΒΛΑΚΑΣ;
Posted 25 June 2008 - 22:13
Από την στιγμή που το μάτι αποτελείται από μύες, για ποιον λόγο να μην μπορούν να γίνουν "ασκήσεις" που να βελτιώσουν την λειτουργία τους (όραση) ?
Ξέρω, ακούγεται τραβηγμένο, όμως υπάρχουν και βιβλία που αναφέρονται στο πως να βελτιώσει κάποιος την όρασή του χωρίς γυαλιά (και χωρίς εγχείρηση εννοείται). Το κατά πόσον είναι αποδεδειγμένα και ασφαλή όλα αυτά που λένε δεν το ξέρω.
Πάντως ξέρω άτομο το οποίο βελτίωσε την όρασή του χωρίς εγχείρηση. Τώρα λεπτομέρειες για το τι είχε (μυωπία) θα σας γελάσω.
Όσο για την παραπάνω ανακοίνωση, επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω για το αν θα κυκλοφορήσει ποτέ. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά αν κρίνω από παρόμοιες δηλώσεις που γίνονται στον ιατρικό τομέα κατά καιρούς, θα περιμένουμε πολύυυυυ ακόμα
Θυμήθηκα τώρα την κορυφαία ατάκα: SPOILER= JESUS DIES στην εικόνα με τη Βίβλο...τι έχουν σκεφτεί ρε....

Posted 25 June 2008 - 22:31
Posted 25 June 2008 - 22:37
Posted 25 June 2008 - 23:03
Nerds' shit.Μιας και πλέον έχουμε την μαύρη τρυπα,ρίξτε μια ματια σε κάτι πραγματάκια που βρήκα στο internet:
ThinkGeek :: God Kills a LOLcat
ThinkGeek :: Star Wars R2-D2 Peppermill
ThinkGeek :: Star Wars Jedi Slippers
ThinkGeek :: The Solution
ThinkGeek :: Laboratory Beaker Mug
ThinkGeek :: Adventure Gaming Dice Sets
Μονο εγώ νομίζω ότι είναι τέλεια?
loooooooooooooooool , what on earth is this ?

Posted 25 June 2008 - 23:05
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 25 June 2008 - 23:50
Posted 26 June 2008 - 00:18
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 26 June 2008 - 01:55
Posted 26 June 2008 - 01:59
Posted 26 June 2008 - 02:05
Posted 26 June 2008 - 02:07
Posted 26 June 2008 - 02:24