Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 23:25
Το ειδα μονορουφι , το ευχαριστηθηκα παρα πολυ.
Πολυ καλοι οι χαρακτηρες , φοβερος και ο σχεδιασμος του.
9-9.5 θα του το εβαζα στο συνολο.
Μονο ψεγαδι το οτι "ξεφυγε" στο τελος.

click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 19:31

Είναι από τις σειρές που ευχαριστήθηκα πραγματικά και δεν χόρταινα να την βλέπω. Σε όσους την πρότεινα και την είδαν καταχάρηκαν με τις ατελειώτες μάχες και το φοβερό σχέδιο. Αρκετά καλή κι η εξέλιξη της πρωταγωνίστριας διαμέσου της ιστορίας κι ενδιαφέροντες οι χαρακτήρες (σε κάθε σειρά θα υπάρχει κι ένας εκνευριστικός τύπος όμως....) που είναι αρκετά "γκρίζοι" κι όχι ξεκάθαρα καλοί και κακοί όλοι. Την προτείνω σε όποιον δεν την έχει δει, ανεπιφύλακτα!
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 19:50
Η ιστορία δεν νομίζω να έχει καμία απολύτως σχέση με το Berserk απλά είναι και τα δύο σε Heavy Metal εποχές(Medieval). Tο έχω συζητήσει με αρκετά άτομα αυτό και αμα θές μπορούμε να το συζητήσουμε και μαζί και είμαι σύγουρος που θα σου αλλάξω την γνώμηΗ ιστορία θυμίζει Berserk ...

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 00:45
Η ιστορία δεν νομίζω να έχει καμία απολύτως σχέση με το Berserk απλά είναι και τα δύο σε Heavy Metal εποχές(Medieval). Tο έχω συζητήσει με αρκετά άτομα αυτό και αμα θές μπορούμε να το συζητήσουμε και μαζί και είμαι σύγουρος που θα σου αλλάξω την γνώμη
Βασικά όταν βλέπεις ένα anime όλο και κάτι θα σου θυμίζει κατά την προσωπική μου άποψη. Το πιο κοντινό για σύγκριση θεωρώ ότι είναι το Berserk γι' αυτό και το ανέφερα. Προς Θεού, δεν είπα ότι είναι copy-paste ή ότι η θεματολογία είναι η ίδια ή οι χαρακτήρες. Δυστυχώς στον γραπτό λόγο άμα δεν γράψεις ολόκληρη έκθεση έτσι γίνονται οι παρεξηγήσεις. Να εξηγηθώ λίγο καλύτερα λοιπόν. Στην προκειμένη περίπτωση οι πολλές σφαγές και το αίμα, ο χώρος που κινούνται οι χαρακτήρες (όπως σωστά είπες σε έναν φανταστικό μεσαίωνα), οι δαίμονες, η προδοσία κι η αγάπη (που δεν τα περιμένεις και πολύ σε τέτοιου είδους σειρές), τα μεγάλα ξίφη (του Guts και των Claymore) είναι κοινά στοιχεία που για κάποιον που έχει δει ένα από τα δύο anime πιστεύω θα του κινήσει την περιέργεια να τσεκάρει και το άλλο. Είχα απλώς την καλή διάθεση να προϊδεάσω και τους μη γνώστες του αντικειμένου. Τώρα αν διαφωνείς με αυτά που γράφω, κανένα απολύτως πρόβλημα από μένα κι εξυπακούεται πως σέβομαι την άποψή σου φίλε μου avaton.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anakin Skywalker: 27 Απρίλιος 2010 - 10:36
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 17:51

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 12:24
μου αρεσε πολυ ο τροπος που εδενε το παρελθον με το παρον
και οι σχεσεις των ηρωων ηταν τοσο επικες

Ενα απο τα αγαπημενα μου ανιμε
το manga βεβαια δεν το εχω διαβασει, αλλα θα γινει και αυτο

Nancuranaisa! (:
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 14:23
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2010 - 15:10

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2010 - 17:27

Η σειρά είναι πολύ ωραία και συγκινιτική, κριμα που το τέλος είναι έτσι όπως είναι...αν ακολουθούσε το μάνγκα θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον και θα υπήρχε πυθανότητα για 2ρη season...Άν και άκουσα κατι για OVA, για να δούμε, ανυπομονώ.
PS: δεν με χάλασε καθόλου ο χαρακτήρας του Raki, υπάρχει προφανώς μια αντιστροφή ρόλων, ή οποία αντιτίθεται στα στερεότυπα, πράγμα που το θεωρώ καλό.
Άλλοστε δοκιμάστε να μπείτε στη θέση του, είναι ένα παιδάκι που δεν έχει πιάσει ποτέ του όπλο,ούτε έχει περάσει μια εκπαίδευση, και οι αντίπαλοι που συναντάει είναι γεννημένοι για να πολεμάνε...
If we stare at each other forever...
Will my world become only that which is reflected within her eyes?
Will her world become only that which is reflected within my eyes?
Everything that is me, is her.
Everything that is her, is me.
Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2011 - 10:51
Also tagged with one or more of these keywords: spring 2007, anime review, Madhouse, action, adventure
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Dororo (2019)Started by Hazuki , 14 Δεκ 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Saint Seiya: Saintia ShoStarted by Kai , 04 Νοέ 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →