Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

AnimeXclusive appreciate thread.(Memories)
Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2007 - 21:40
Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2007 - 22:25
Κι εδώ έτσι είναι...Πάντως αυτό το ότι όλοι είχαμε γίνει Mod αληθεύει. Εδώ σε μια φάση υπήρχε ξεχωριστός Mod για κάθε κομμάτι δλδ άλλος για Off Topic, άλλος για Anime Σειρές, άλλος για Anime γενικά κλπ

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 00:15
To πολύ-πολύ να 'δωσε 15 ευρώ για να τ' αγοράσει από το Μοναστηράκι ο τρόμπας.Ο Κυριακος ισχυριζοταν οτι το συγκεκριμενο του χε στοιχισει 1500 +++ ευρω μονο για την αγορα του λογω του οτι ηταν οριτζιναλ,και δεν θυμαμαι ποσα αλλα χρηματα για εκτελονισμο του.

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 00:31

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 06:02
το παλικαρι ειχε"κοννε" εκει που δεν φανταζεσαι.Συγνωμη για την παρεμβαση...Τουλαχιστον απ'οσο ξερω, ειναι πολυ δυσκολο να φερεις αυθεντικο σπαθι, λογω ελεγχων και τελωνειων..απο την αλλη, νομιζω πως χρειαζεται αδεια οπλοφοριας..τουλαχιστον η προισταμενη μου που κανει iaido, μου ειπε, οτι τους δινουν αδεια οπλοφοριας για σπαθι, για να μπορεσουν να φερουν απο την ιαπωνια, ή να παραγγειλουν το εκπαιδευτικο κατανα που ειναι μεν κανονικο, αλλα αλιμαριστο...αλλα αν αυτο στεκει ή οχι, δεν ξερω..
ειχε ανεβεασει και αυτην.καλυτερη ποιοτητας για να ψαρωσουμε.

το γεγονος οτι πουλαγε fansubs ειναι το σημαντικο.
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 07:12
Άρχισα τα "CRAWLING IN MY SKIIINNN" και με έκανε block.
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 22:32
Κι εδώ έτσι είναι...
Δε με κατάλαβες. Για παράδειγμα εδώ στο Community Bar είσαι εσύ και ο Fingolfin. Στο αντίστοιχο Community Bar του a/x ήταν άλλος Mod στο Off Topic, άλλος στη Μουσική, άλλος στον Κινηματογράφο κλπ.

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2007 - 15:32

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 01:28
Αυριο το μεσημερι, μολις ξυπνησω, φορτωνω κατευθειαν το Backup που χε κανει ο Left64Vegeta και διαβαζω τα ξεφευγα post σου!!!!
Να στε καλα παιδες, και παρολα τα ban που χα φαει απο τον ευρωβατη για τη "δουλεια" που του εκλεβα, κυριως με τα dbz, χαρη σε κεινο το forum ιδρυσαμε την AnimeClipse.
Χαρακτηριστικα, θυμαμαι τον getta robo να μου λεει οτι ο ευρωβατης του ειπε πως ειναι πολυ νευριασμενος μαζι μου. Μολις ειχα γραψει σε 7 μελη του φορουμ τα dbz (17 dvd η σειρα- συνολο τα χα γραψει γυρω στα 15 μελη εκεινου του φορουμ, καιγοντας 2 αντιγραφικα, οπου ευτυχως ο commandersp δημιουργησε το adn και τα εδωσα εδω μεσα) και του ειπε οτι του χα φαει γυρω στο 2χιλιαρο (τα πουλουσε 250 ευρω, και να σημειωσω οτι επροκειτο για τα dvdrips της AHQ και της Anime-Xtreme).
Hehe, αγαπητε gaara, οντως τις τελευταιες ενοτητες που ειχαν ανοιξει με θεμα το κατς, ειχε πολυ flame, αλλα το αξιζε κιολας, επειδη το χαν παρατραβηξει οι πιτσιρικαδες που συγκριναν τα anime με το κατς...
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 01:32
Τον Ονειροβάτη τον πέτυχα πριν λίγες εβδομάδες στο MSN [τον είχα διαγράψει αλλά δεν τον έκανα block] και με κοροΐδευε για τον τίτλο μου [στίχους απο τραγούδια, εδώ που τα λέμε και εσείς παίζει να με κοροϊδεύατε].
Άρχισα τα "CRAWLING IN MY SKIIINNN" και με έκανε block.
Πω πω...

teraformer_NEW avatar

Καλά αυτό το «CRAWLING IN MY SKIIIIIN~» έχει γίνει αθάνατο. Το 'χατε γράψει τουλάχιστο 5 φορές το κάθε μέλος σε ένα topic.

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 01:45
θυμαμαι τον getta robo να μου λεει οτι ο ευρωβατης του ειπε πως ειναι πολυ νευριασμενος μαζι μου. Μολις ειχα γραψει σε 7 μελη του φορουμ τα dbz και του ειπε οτι του χα φαει γυρω στο 2χιλιαρο
Ο τύπος όταν πρωτοείδε το ADN πρέπει να ξεκίνησε να ψάχνει για δουλειά

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 01:49
Ο τύπος όταν πρωτοείδε το ADN πρέπει να ξεκίνησε να ψάχνει για δουλειά
Αν δεν έμεινε στον τόπο από το σοκ

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 02:45
αλλά γενικά θυμάμαι ότι εκεί μέσα γινόνταν χαμός....
ο webmaster Αντώνης που χάθηκε??
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 05:21
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2007 - 07:54
Ιδου και μια συνεντευξη που ειχε δωσει
.::. Noobwars Gaming Community .::. Best Greek Online Gaming Community ! Online Gaming, Game Servers, Forums, Game News, Ladders, E-Sports, Tournaments
Γενικα, ξερει πολυ καλα πως να βγαζει χρημα απο releases αλλωνων...