Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Gantz

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#241 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 11:45

Παντως ασχετα με το αν ο roricon προσπαθει να δωσει ενα αλλο χαρακτηρα στη σειρα εγω ειμαι πεπεισμενος
Spoiler:

#242 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 13:20

Endless jawdrops ήταν το Blame που γρήγορα με κούρασε. Προτιμώ κάποτε να εξηγείται και κάτι. Ας μη τα αφήνουμε όλα χύμα στο κύμα. Και το NGE στην αρχή έτσι ήταν αλλά τελικά οι απαντήσεις ως έναν μεγάλο βαθμόείναι εκεί.

Το ενα δεν εναιρει το αλλο.
Θα μπορουσε καλλιστα να προκαλει εκπληξεις με το να εξηγει κιολας τι συμβαινει.
Απλως παντα στο Gantz η εξηγηση ποτε δεν ειναι η προφανης(οσο προφανης τελος παντων).

#243 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 14:40

Ρε roricon, αυτη τη στιγμη εκανες κατι που μισω.

Spoiler:

Γενικα, δεν θεωρω το Gantz manga που προσπαθει να περασει μηνυματα.
Τοσα χρονια που κυκλοφορει δεν μπορω να θυμηθω ουτε ενα διδαγμα του.
Ειναι αντιιδεολογικο ως προς την ιδια του την ιστορια(παει ξεφυγα κι εγω).

Θεωρω πως σκοπος του ειναι να προκαλει endless jawdrops και μαλλον σε αυτο το μοτιβο θα συνεχισει.
Θα δειξει λοιπον...

Θα συμφωνίσω κι εγώ. Μου ξαναθυμίζει τις ατελείωτες συζητήσεις για το End of Evangelion. Ή, ακόμα χειρότερο, για το Rah Xephon. Κοινώς το να μαζεύεις stream of conscious ιδέες που πετάει ο άλλος μέσα επειδή του φαίνονται κουλ και ο κάθε ένας να πετάει από κάτω μια αιτιολόγηση. Θα ήθελα πχ να ρωτήσω τον Roriconfan πού κολλάνε στη θεωρία του
Spoiler:
Ή οι βρικόλακες που εμφανίζονται ξαφνικά με ολόκληρη ατζέντα. Μπορεί να έχει και εν μέρει δίκιο (αν και το survival horror genre ξεκινάει από τις φοβιές της σύγχρονης κοινωνίας) αλλά προτιμώ να δω ολοκληρωμένο το έργο πριν αρχίσω να βγάζω θεωρίες για το τι σήμαινε (που μπορεί και να μην σήμαινε και τίποτα στο τέλος, αλλά είχα πολλά που κράτησα από αυτό, και πρώτα από όλα οι χαρακτήρες)

#244 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 16:00

αλλά προτιμώ να δω ολοκληρωμένο το έργο πριν αρχίσω να βγάζω θεωρίες για το τι σήμαινε (που μπορεί και να μην σήμαινε και τίποτα στο τέλος, αλλά είχα πολλά που κράτησα από αυτό, και πρώτα από όλα οι χαρακτήρες)

Αυτο.
Τα ειπες ολα.

#245 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 18:19

Spoiler:

Το ότι έχασε την παρθενιά του με μια ψωμωμένη κοπέλα που ήθελε να νοιώσει ζωντανή και το που οδηγεί η αδράνεια.

Ή οι βρικόλακες που εμφανίζονται ξαφνικά με ολόκληρη ατζέντα.

Στο ότι δεν είναι random τέρατα κι ότι ακόμα και τα τέρατα θέλουνε να ζήσουνε.

προτιμώ να δω ολοκληρωμένο το έργο πριν αρχίσω να βγάζω θεωρίες για το τι σήμαινε (που μπορεί και να μην σήμαινε και τίποτα στο τέλος, αλλά είχα πολλά που κράτησα από αυτό, και πρώτα από όλα οι χαρακτήρες)

Άκου, δε γίνεται να κοιτάς μια ιστορία και να βγάζεις συμπεράσματα μόνο αν τελειώσει. Δηλαδή θα περιμένεις να τελειώσει το Πόκεμον για να καταλάβεις αν είχε καλό σενάριο; Άσε που τα περισσότερα ανιμέ suck στο τέλος.

#246 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 19:52

Το ότι έχασε την παρθενιά του με μια ψωμωμένη κοπέλα που ήθελε να νοιώσει ζωντανή και το που οδηγεί η αδράνεια.

Η οποία κοπέλα όμως είναι ΦΤΥΣΤΗ η Lara Croft. Και ότι έχουμε τη Sadako (από το Ringu) να (μην) εμφανίζεται για τόσα chapters. Αν δεν κολλάνε αυτές στο "χώνω pop culture πράγματα επειδή γουστάρω," τι κολλάει.
Ε, σε ένα σημείο απλά βαρέθηκε και άρχισε να χώνει θρησκευτικές αναφορές.
ΠΛΑΣ. σε ένα από τα πρώτα κυνήγια ένας εξωγηίνους του λέει: "είμασταν πάντα εδώ".

Στο ότι δεν είναι random τέρατα κι ότι ακόμα και τα τέρατα θέλουνε να ζήσουνε.

Ακριβώς. Αλλά σκαλώνει στη θεωρία σου που λέει ότι τελικά ΕΙΝΑΙ random τέρατα (ή έστω όχι αυθύπαρκτα αλλά αποτέλεσμα άλλης αιτίας)

Άκου, δε γίνεται να κοιτάς μια ιστορία και να βγάζεις συμπεράσματα μόνο αν τελειώσει. Δηλαδή θα περιμένεις να τελειώσει το Πόκεμον για να καταλάβεις αν είχε καλό σενάριο; Άσε που τα περισσότερα ανιμέ suck στο τέλος.

Όχι. Είδα 64 επεισόδια Bleach και ξέρω ότι δε θα πάω σε επόμενο arc. Όπως διάβασα 303 κεφάλαια Gantz και είδα ότι μου άρεσε.
Αλλά δεν μπορώ να πω τι είναι όλα αυτά που δεν έχουμε δει. Κυρίως επειδή ξέρω ότι ο κάθε mangaka θα αφήσει ένα τέλος ανοιχτό για το ψάρωμα/επειδή δεν ήξερε πώς θα τελειώσει/επειδή κάποτε είχε μια καλή ιδέα για τέλος, αλλά έκανε επιτυχία και έκτοτε έβαλε άλλα 200 chapters και πλέον δεν ξέρει πώς να τελειώσει (που στο Gantz υποψιάζομαι ότι κάτι τέτοιο γίνεται μετά την τρίτη μάχη).

Με τα στοιχεία που έχουμε πάντως μέχρι τώρα, η θεωρία σου μου φαίνεται να μην στέκει. Πιστεύω ότι η εξήγηση έχει να κάνει με επίπεδα πραγματικότητας που σιγά-σιγά ενώνονται. Αλλά δε θα κρίνω πριν να δω το τέλος.

#247 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 20:20

Rahxephon;

#248 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 00:36

Δεν έχω καιρό που άρχισα το manga, και δυστυχώς διαπιστώνω πως ο χαρακτήρας μου ταυτίζεται πολύ με αυτον του πρωταγωνιστή :bath:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#249 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 19:46

...διαπιστώνω πως ο χαρακτήρας μου ταυτίζεται πολύ με αυτον του πρωταγωνιστή :bath:

Πήδηξες και εσύ την Lara Croft????:hahaha:
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#250 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 19:50

Πήδηξες και εσύ την Lara Croft????:hahaha:

Όλοι το κάναμε κάποτε αυτό...

και μετά ξυπνήσαμε.

#251 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 20:11

Όλοι το κάναμε κάποτε αυτό...

και μετά ξυπνήσαμε.

Μμμμ....Τώρα που το λες, έχεις τα δίκια σου....Οπότε όλοι μας ταυτιζόμαστε με τον Kei???Αυτή ήταν τελικά η πλεκτάνη του mangaka???
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#252 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 20:47

Ο Kei ειναι ο ορισμος του σουπερ ηρωα:8):

Γ@@@ει και δερνει
Spoiler:

Πως να μην θες να ταυτιστεις μαζι του?:canthelp:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 22 Ιούλιος 2009 - 13:54
Spoiler tag inserted

#253 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 21:18

Αυτό το κάνει κι ο Σογκόκου, κι ας νομίζει ότι το σεξ είναι φαγητό. Μπορεί να μην το έδειξε αλλά δύο κουτσούβελα έκανε, το δεύτερο μάλιστα ενώ ήταν νεκρός. Ανεμογκάστρι! (πλάκα κάνω, πριν πεθάνει για εκατοστή φορά είχε σπείρει την Τσίτσι.)

Spoiler:

#254 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 21:50

Αυτό το κάνει κι ο Σογκόκου, κι ας νομίζει ότι το σεξ είναι φαγητό. Μπορεί να μην το έδειξε αλλά δύο κουτσούβελα έκανε, το δεύτερο μάλιστα ενώ ήταν νεκρός. Ανεμογκάστρι! (πλάκα κάνω, πριν πεθάνει για εκατοστή φορά είχε σπείρει την Τσίτσι.)

:hahaha:

Spoiler:

Spoiler:

#255 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 01:01

Μόλις διάβασα τα 4 τελευταία chapters.Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.Ίσως αυτά τα chapters να ήταν και τα καλύτερα από όταν μπήκαμε στη phase 2.Επιτέλους το πραγματικό σενάριο πίσω από το "GANTZ".

Επίσης να πω ότι χαίρομαι για την 3μηνη διακοπή και μετά να έχουμε ένα chapter/μήνα.Αυτό το manga αξίζει και επιβάλεται να έχει καλό τέλος.Τέλος!

ΥΓ1:Αν κάποιος ποιάσει και το Minus δεν θα θέλω τίποτα άλλο.:awww:
ΥΓ2:Και είχα αρχίσει να μένω πίσω στην έκδοση της DarkHorse.Ευκαρία να συνεχίσω τις αγορές μου.:congrats: