Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Gantz

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#226 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 17:00

Μολις τελειωσα το 303.
WTF.....:erk:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vladx: 03 Ιούλιος 2009 - 17:05

#227 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 17:59

Welcome to the Gantz world:P
Τωρα σε καθε chapter θα προσπαθεις να καταλαβαινεις μεσα σε 15 σελιδες τι ηθελε να πει ο ποιητης.
Και πριν προλαβεις να βγαλεις συμπερασμα(καθως θα αλλαζουν τα δεδομενα σε καθε καινουριο chapter) θα ερχεται ο roricon και θα σου λεει "Μα καλα, δεν διαβαζει κανεις αλλος Gantz? Εδω διαλυεται ο κοσμος κι εσεις βλεπετε Μπλιτσια?" :P:P:P

Βρηκα τι θα κανω.
Μετα απο καθε chapter θα ποσταρω π.χ:

Chapter 303
Spoiler:

#228 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 18:12

There is no spoon... But there are Bleach fillers coming up. Να πάρει, τώρα που πέφτει φιλλεριά διακόπηκε και το Gantz για τρεις μήνες!

vladx, αν έχεις χρόνο και όρεξη, διάβασε αν δεν το έχεις κάνει και όλο το μάνγκα του berserk. Άλλο WTF κι εκεί στο τελευταίο τσάπτερ!

#229 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 19:13

Ακομα δεν εχω αποψη επειδη ο mangaka δεν μας εχει αφησει να εχουμε αποψη.
Καλο αυτο δεν λεω, αλλα με κανει να μη θελω να ποσταρω καθως δεν μπορω να βγαλω ξεκαθαρο συμπερασμα και οτι και αν πω θα ειναι απλα το τι θα εγραφα εγω αν ημουν στην θεση του.

Οπως καποιος πολυ σωστα ειχε πει πιο παλια, ο mangaka αφηνει ανοιχτα μετωπα με ερωτηματικα τα οποια τα εξηγει πολυ αργοτερα.

Spoiler:

Κατάλαβα, πάω να "ξαναδιαβάσω" το Blame! που δεν έχει ερωτηματικά. Κυρίως επειδή δεν εξηγεί απολύτως τίποτα.

#230 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 21:30

vladx, αν έχεις χρόνο και όρεξη, διάβασε αν δεν το έχεις κάνει και όλο το μάνγκα του berserk. Άλλο WTF κι εκεί στο τελευταίο τσάπτερ!

Μου εχει γυαλισει αλλα δεν μπορω στα καπακια. Το Gantz ειναι το πρωτο μου μανγκα και το διαβασα μεσα σε 2 μερες. Την εχω ακουσει λιγο ειναι η αληθεια.
Και δεν ειναι και ευπεπτο σαν αλλα ( ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θυγουμε...)

Αμα διαβασω και το Bersek τωρα με βλεπω να περνω κανα κατανα και να πετσοκοβω περαστικους...:hahaha:

Τωρα σε οτι αφορα τις θεωριες για το τι παιζει εχω κατι κατα νου αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Spoiler:

#231 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 22:00

Αμα διαβασω και το Bersek τωρα με βλεπω να περνω κανα κατανα και να πετσοκοβω περαστικους...:hahaha:

Μετά το Berserk ξεχνάς τα κατάνα και αναγνωρίζεις την ανωτερότητα του greatsword... Ή ενός τεράστιου κομματιού σίδερο που μοιάζει φαινομενικά με σπαθί...

Τώρα, για τους εξωγηίνους του Gantz, έχω την εντύπωσοι ότι οι πρώτοι βγαίνουν από την ποπ κουλτούρα της Ιαπωνίας, ενώ αργότερα μπαίνουν μέσα και θρησκευτικά μοτίβα. Σε γενικές γραμμές πηγάζουν από κάποιες μαζικές αντιλήψεις...

#232 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 22:44

Μα καλά, μόνο εγώ πήρα χαμπάρι ότι υπάρχει μοτίβο πίσω από τις μορφές των εξωγήινων;
Ακολουθεί η προσωπική μου εξήγηση για το τι είναι αυτά τα τέρατα. Πιθανά σπόιλερ.
Spoiler:

#233 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 22:55

Άντε παιδιά αρχίζω το Gantz... Και ο θεός βοηθός:

#234 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 23:05

Με τις ευλογίες μου και μακάρι να ξεκόψεις από το ... χεμ ... άλλο σου ανιμέ. Και άμα λάχει άλλαξε το νικ σου αν σου αρέσει τρελά σε X-LpGantz. :hahaha:

#235 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 23:14

Θα δούμε, θα δούμε και το έχω κόψει το μπλιτς βαρέθηκα.

'Αντε αρχίζω το πρώτο τσάπτερ και θα πω εντυπώσεις...

#236 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 23:26

Σχόλιο από το πρώτο τσάπτερ;;; Αυτό θέλω να το δω. Πιθανώς θα αλλάζεις εντύπωση κάθε 50 σελίδες.

#237 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2009 - 23:29

Θα πω πως μου φάνηκε η ατμόσφαιρα ο κόσμος χαρακτήρες και τέτοια... Εσύ πως κρίνεις τα άνιμε από τα πρώτα δύο επεισόδια και μετά από τα δύο τελευταία κάπως έτσι...:hahaha:

#238 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 01:52

Μα καλά, μόνο εγώ πήρα χαμπάρι ότι υπάρχει μοτίβο πίσω από τις μορφές των εξωγήινων;
Ακολουθεί η προσωπική μου εξήγηση για το τι είναι αυτά τα τέρατα. Πιθανά σπόιλερ.

Spoiler:

Ακριβως αυτο ειναι που πιστευω και εγω.
Οτι δηλαδη
Spoiler:

#239 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 03:28

Ρε roricon, αυτη τη στιγμη εκανες κατι που μισω.
Spoiler:

Γενικα, δεν θεωρω το Gantz manga που προσπαθει να περασει μηνυματα.
Τοσα χρονια που κυκλοφορει δεν μπορω να θυμηθω ουτε ενα διδαγμα του.
Ειναι αντιιδεολογικο ως προς την ιδια του την ιστορια(παει ξεφυγα κι εγω).

Θεωρω πως σκοπος του ειναι να προκαλει endless jawdrops και μαλλον σε αυτο το μοτιβο θα συνεχισει.
Θα δειξει λοιπον...

#240 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2009 - 08:39

Θεωρω πως σκοπος του ειναι να προκαλει endless jawdrops και μαλλον σε αυτο το μοτιβο θα συνεχισει.
Θα δειξει λοιπον...

Endless jawdrops ήταν το Blame που γρήγορα με κούρασε. Προτιμώ κάποτε να εξηγείται και κάτι. Ας μη τα αφήνουμε όλα χύμα στο κύμα. Και το NGE στην αρχή έτσι ήταν αλλά τελικά οι απαντήσεις ως έναν μεγάλο βαθμόείναι εκεί.