Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#121 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 March 2009 - 09:18

μπορείς να διαβάσεις κ άλλα του ίδιου δημιουργού όπως το Tomie και το Gyo,
επίσης θα σ αρέσει και το mantis woman (μικρά horror stories βασισμένα σε urban legends, επίσης αρκετά περίεργο), και τέλος άμα αντέχεις διάβασε ό,τι έχει κάνει ο Hino Horror -άρχισε με red snake και bug boy και άμα τα αντέξεις διάβασε και τα υπόλοιπα-(μιλάμε όμως αηδία ο τύπος)
και για περισσότερο sci-fi κοίτα και το Parasyte

Posted Image

#122 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 21 March 2009 - 16:32

εγω με τη σειρα μου να προτεινω σε ολλους το angel sanctuary, το οποιο τωρα διαβαζω για 2η φορα.Πραγματικα πολυ καλο εργο must για οσους θελουν να δουν charachter development και για τους fan του ειδους (angels-demons κλπ).

qzMHWHd.png

#123 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 posts

Posted 09 April 2009 - 14:34

πρόσφατα διάβασα το doubt και μ άρεσε απίστευτα...έχει πολύ καλή πλοκή και η ατμόσφαιρα π δημιουργείται είναι η ιδανική...Υπάρχει κάποιος που να έχει να μου προτείνει κάτι παρόμοιο? :) Επίσης αν υπάρχει κάποιο manga σε στυλ παρόμοιο με το shoulder a coffin kuro θα ήμουν πολύ υπόχρεη... :)

#124 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 09 April 2009 - 15:01

πρόσφατα διάβασα το doubt και μ άρεσε απίστευτα...έχει πολύ καλή πλοκή και η ατμόσφαιρα π δημιουργείται είναι η ιδανική...Υπάρχει κάποιος που να έχει να μου προτείνει κάτι παρόμοιο? :)

Εάν αναφέρεσε σε αυτό το Doubt τότε δες το SAW (μόνο το πρώτο κατά προτίμηση).:nod:

Μετά πιάσε τις 2 seasons higurashi+ τα ongoing Ovas και είσαι Ok.:drink:(αν θες manga οπωσδήποτε διάβασε τα higurashi:P)

Edited by Hellraider, 09 April 2009 - 15:23.

#125 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 April 2009 - 12:10

Σας προτείνω το Veritas, ένα Κορεάτικο manhwa έτσι ονομάζονται εκεί, που έφτασε στην 29 θέση στο Ranking του OneManga, βαδίζει στα κλασσικά στάνταρ των γνωστών shounen, με λίγο χαζό πρωταγωνιστή που θέλει να δυναμώσει, πολύ ξύλο, και πολύ Fanservice:nbleed:. Έχουν βγει 29 chapter, η φήμη του αυξάνεται συνεχώς, και αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία.

#126 Hitsugaya Toushiro

Hitsugaya Toushiro

Είδα φως κ μπήκα

• Members
  • 6 posts

Posted 24 April 2009 - 11:08

Εγώ θέλω προτάσεις σε manga τύπου Death Note, Liar Game κλπ. με ωραία υπόθεση, μυστήριο, αγωνία κ ετσι
Posted Image

#127 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 24 April 2009 - 11:33

Εγώ θέλω προτάσεις σε manga τύπου Death Note, Liar Game κλπ. με ωραία υπόθεση, μυστήριο, αγωνία κ ετσι

Δοκίμασε το Doubt. Είναι ψιλοενδιαφέρον,δεν είναι και μεγάλο
Posted Image

#128 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 24 April 2009 - 11:53

Και μετα συνεχισε με Monster, 20th Century Boys για κατι πραγματικα καλο...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#129 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 April 2009 - 12:04

Και μετα συνεχισε με Monster, 20th Century Boys για κατι πραγματικα καλο...

Και μετά Pluto,Billy Bat.:congrats:

#130 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 19 June 2009 - 17:09

βασικα δεν θα ειθελα να μου προτεινεται μανγκα μια πληροφορια θα ηθελα αλλα δεν ξερω που να το ρωτησω...το manga h2 ειναι οπως το ανιμε η παιρνει διαφορετικη τροπη???

#131 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 26 June 2009 - 17:27

Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο που να μοιάζει στο στυλ του Girl Friends ? Το βρήκα λίγο στην τύχη και τα υπόλοιπα yuri που κοίταξα δεν έμοιαζαν και πολύ ( το πιο πολλά έμοιαζαν με hentai :P)
Posted Image

#132 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 30 June 2009 - 02:18

Να προτείνω το Cage of Eden. Σχετικά καινούργιο. Είναι μ ένα αεροπορικό ατύχημα σχολικής εκδρομής σε ένα νησί. Κάτι μεταξύ Battle Royal και Lost:hahaha: Αρκετά ενδιαφέρον μέχρι το ch11 που διάβασα
http://www.onemanga.com/Cage_of_Eden/
Posted Image

#133 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 02 July 2009 - 09:56

Εφόσον λοιπόν έχω μπει κ εγώ στο τρυπάκι να Αγοράζω manga(για να περνάνε ευχάριστα οι ώρες μου στο Μετρό κ όχι μόνο)αναζητώ με αγωνιά το νέο manga που θα διαβάσω..Έως τώρα έχω τελειώσει το Full Metal Alchemist κ τώρα τελειώνω το Death Note....Οπότε αν μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποιο manga με τα έξεις χαρακτηριστικά
1.Δεν είναι απαραίτητο να είναι comedy αλλά να έχει κ λίγο γέλιο...
2.Θα ήθελα να έχει μια αξιοπρεπή πλοκή ή εξέλιξη (Όχι σαν το bleach style plot για παράδειγμα).
3.Καλό θα ήταν να είναι Complete η σειρά.Το μέγεθος δεν είναι πρόβλημα(είτε 3 τεύχη είναι είτε 30 δεν με νοιάζει αρκεί να είναι αξιόλογο)
4.Τέλος να πω πως δεν μου αρέσουν τα science fiction...Όλα τα υπόλοιπα Categories είναι ευπρόσδεκτα.

Ίσως να είμαι λίγο απαιτητικός αλλά αυτό ελπίζω να βοηθήσει στην ποιο ευκολη επιλογή...Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

I would likePosted Image for a pet...

#134 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 02 July 2009 - 11:29

Recommend you το manga Berserk:tensai:

MbcN7u5.png

#135 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 02 July 2009 - 11:36

Το berserk δεν ειναι complete, αλλα οντως θα ηταν καλο να το διαβασεις.

qzMHWHd.png

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations