HxH, Wallflower, YuYu Hakusho, Monster Hunter Orange(το καινούριο του Mashima), 666 Satan, Blazer Sticker (νομίζω έτσι λέγεται, είναι το καινούριο του τύπου που έκανε το 666). Είναι όλα στη συλλογή μου Τ_Τ (είτε στο pc ή στην κανονική). Τι να πώ είμαι καμμένος με τα shonen... Το Kekkaishi δεν το έχω κοιτάξει είναι η αλήθεια οπότε, εμπιστευόμενος τα λόγια σου, ξεκίναω. Τώρα όμως, αν θέλετε σκεφτείτε λίγο το εξής. Που πήγαν όντως τα καλά shonen? Γιατί δεν βγαίνουν πια με το τσουβάλι όπως κάποτε? Τι πάθαν όλοι οι δημιουργοί επιτέλους? Προσωπικά, υποστηρίζω πως κάποια στιγμή στο μέλλον, ένας ισχυρός δικτάτορας ενός διαφορετικού πλανήτη, έχοντας μαζέψει αρκέτα shonen, αποφάσισε πως κανείς άλλος mangaka στον κόσμο δεν πρέπει να βγάλει καινούριο shonen manga γιατί οι τιμές τις Viz και τις Tokyopop ήταν εξωφρενικές (για το δικό του νόμισμα τουλάχιστον, ξέρετε, μεταφορικά σε άλλους πλανήτες, κτλ) κι έτσι γύρισε στο παρελθον με τη χρονομηχανή του και απείλησε όλους τους shonen mangaka να μην ξαναβγάλουν shonen. Οι πιθανότητες είναι μεγάλες... Σκεφτείτε το! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΦΤΩΧΟ OTAKU ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ
Καταπληκτικό σενάριό πάντως για shonen υπόθεση. Άντε να το ποστάρεις σε κάνα ιαπωνικό φόρουμ μπας και πάρει ιδέες κάνας υποψήφιος shonen mangaka.