Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#91 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 21 July 2008 - 15:36

HxH, Wallflower, YuYu Hakusho, Monster Hunter Orange(το καινούριο του Mashima), 666 Satan, Blazer Sticker (νομίζω έτσι λέγεται, είναι το καινούριο του τύπου που έκανε το 666). Είναι όλα στη συλλογή μου Τ_Τ (είτε στο pc ή στην κανονική). Τι να πώ είμαι καμμένος με τα shonen... Το Kekkaishi δεν το έχω κοιτάξει είναι η αλήθεια οπότε, εμπιστευόμενος τα λόγια σου, ξεκίναω. Τώρα όμως, αν θέλετε σκεφτείτε λίγο το εξής. Που πήγαν όντως τα καλά shonen? Γιατί δεν βγαίνουν πια με το τσουβάλι όπως κάποτε? Τι πάθαν όλοι οι δημιουργοί επιτέλους? Προσωπικά, υποστηρίζω πως κάποια στιγμή στο μέλλον, ένας ισχυρός δικτάτορας ενός διαφορετικού πλανήτη, έχοντας μαζέψει αρκέτα shonen, αποφάσισε πως κανείς άλλος mangaka στον κόσμο δεν πρέπει να βγάλει καινούριο shonen manga γιατί οι τιμές τις Viz και τις Tokyopop ήταν εξωφρενικές (για το δικό του νόμισμα τουλάχιστον, ξέρετε, μεταφορικά σε άλλους πλανήτες, κτλ) κι έτσι γύρισε στο παρελθον με τη χρονομηχανή του και απείλησε όλους τους shonen mangaka να μην ξαναβγάλουν shonen. Οι πιθανότητες είναι μεγάλες... Σκεφτείτε το! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΦΤΩΧΟ OTAKU ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ

Καταπληκτικό σενάριό πάντως για shonen υπόθεση. Άντε να το ποστάρεις σε κάνα ιαπωνικό φόρουμ μπας και πάρει ιδέες κάνας υποψήφιος shonen mangaka. :hahaha:

15fkk04.jpg

#92 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 10 August 2008 - 22:39

Λοιπον ειμαι αναμεσα σε Elfen Lied και σε Vagabond
Ποιο πιστευεται πως ειναι καλυτερο ν'αρχισω?

HxH, Wallflower, YuYu Hakusho, Monster Hunter Orange(το καινούριο του Mashima), 666 Satan, Blazer Sticker (νομίζω έτσι λέγεται, είναι το καινούριο του τύπου που έκανε το 666). Είναι όλα στη συλλογή μου Τ_Τ (είτε στο pc ή στην κανονική). Τι να πώ είμαι καμμένος με τα shonen... Το Kekkaishi δεν το έχω κοιτάξει είναι η αλήθεια οπότε, εμπιστευόμενος τα λόγια σου, ξεκίναω. Τώρα όμως, αν θέλετε σκεφτείτε λίγο το εξής. Που πήγαν όντως τα καλά shonen? Γιατί δεν βγαίνουν πια με το τσουβάλι όπως κάποτε? Τι πάθαν όλοι οι δημιουργοί επιτέλους? Προσωπικά, υποστηρίζω πως κάποια στιγμή στο μέλλον, ένας ισχυρός δικτάτορας ενός διαφορετικού πλανήτη, έχοντας μαζέψει αρκέτα shonen, αποφάσισε πως κανείς άλλος mangaka στον κόσμο δεν πρέπει να βγάλει καινούριο shonen manga γιατί οι τιμές τις Viz και τις Tokyopop ήταν εξωφρενικές (για το δικό του νόμισμα τουλάχιστον, ξέρετε, μεταφορικά σε άλλους πλανήτες, κτλ) κι έτσι γύρισε στο παρελθον με τη χρονομηχανή του και απείλησε όλους τους shonen mangaka να μην ξαναβγάλουν shonen. Οι πιθανότητες είναι μεγάλες... Σκεφτείτε το! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΦΤΩΧΟ OTAKU ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ειναι Blazer Drive, και τον mangaka τον λενε Seishi Kishimoto
Και πιστευω πως υπαρχουν πολλα αξιολογα ongoing shounen ακομα.

Posted ImagePosted Image

#93 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 12 August 2008 - 22:02

Λοιπον ειμαι αναμεσα σε Elfen Lied και σε Vagabond
Ποιο πιστευεται πως ειναι καλυτερο ν'αρχισω?

Vagabond... my opinion παντα αλλα το manga ~οσο εχω διαβασει anyway~ ειναι πολυ καλο!!!! /φαντασου απο τα ελαχιστα shonen που εχω διαβασει και μου αρεσαν/ διαβασε το αν σ αρεσουν manga του style Kenshin eh... πολυ διαφορετικο δεν λεω αλλα το ιδιο style...
οσο για την πλοκη που προαναφερατε... διαφωνω...
εγω νομιζω οτι μια θηλυκη ομαδα δολοφονων... ανελαβε να εξουδετερωσει ολους τους shonen mangaka με σκοπο να υπερισχυσουν ~οπως και συμβαινει~ τα shoujo:P but no offence οι δολοφονιες αυτες δεν ηταν και-τοσο-απαραιτητες-επειδη-τα-shoujo-ειναι-πιο-γαματα:P j/k
παντως οντως εχει περασει πολυ καιρος που εχω διαβασει ενα καλο shonen... αλλα δεν συμβαινει και το αντιθετο με τα shoujo... για να διαβασεις καλα shoujo πρεπει να διαβασεις old stuff ειτε αυτο ειναι καλο ειτε ειναι καλο χμ...:bahhh:
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#94 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 25 August 2008 - 02:13

Α btw,οσοι ειναι πορωμενοι εδου,κανενα Splatter Manga εκτος απο Berserk GANTZ προτεινετε??

Berserk___Gatsu.jpg

#95 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 25 August 2008 - 02:14

Α btw,οσοι ειναι πορωμενοι εδου,κανενα Splatter Manga εκτος απο Berserk GANTZ προτεινετε??

Ίσως Hellsing ή Claymore.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#96 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 25 August 2008 - 02:29

I guess κατι διαφορετικο θα ηταν το Anne freaks.... τωρα κατα ποσο ανταποκρινεται σε αυτα π ζητας ειναι ενα αλλο θεμα αλλα anyway... το ειχα αρχισει but this kind of genre is definately not my type >o< but ok rest assured ppl that like this kind of stuff recommended it to me >o<:knock-knock:
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#97 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 25 August 2008 - 02:33

Innocent W. Έχω διαβάσει 2 τόμους (υπάρχουν 3) και το θεωρώ πολύ καλό, και σε σκίτσο και σε σενάριο.

Blood Sucker. Άψογο και σίγουρα must, ίσως το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις.

Reiko the Zombie Shop: μου έχουν πεί τα καλύτερα, πιστεύω θα αξίζει. Σχετικά παλιομοδίτικο σκίτσο πάντως.
Posted Image

#98 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 25 August 2008 - 04:17

σιγουρα το battle roayale, ichi the kiler
και τα elfen lied, blade of the immortal

τωρα τα Blood Sucker και Reiko the Zombie Shop ηταν τοσο χαλια που μετα το 1ο-2ο τευχος δεν αντεξα (ασε που το Blood Sucker εχω αγορασει τα 3 πρωτα)

Posted Image

#99 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 27 August 2008 - 14:40

καλο ειναι να αρχισεται το Bakuman απο τους δημιουργους του death note....

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#100 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 posts

Posted 01 September 2008 - 13:04

Τον τελευταίο καιρό διάβαζα το Dogs:bullets and carnage με το οποίο έχω φάει τρελό κόλλημα!Ξέρει κανείς να μου προτείνει κατι αντίστοιχο?Επίσης κάτι σε πιο goth αλλα όχι πολύ shojo γιατι δ τα μπορώ...Thnx προκαταβολικά... :)

#101 momO

momO

somber

• Members
  • 285 posts

Posted 01 September 2008 - 21:55

καλό είναι και το Kurozuka if you want to give it a try
Posted Image

#102 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 03 September 2008 - 16:46

κανα manga σαν το vampire knight η' τουλαχιστον με vampires;;;;;

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#103 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 03 September 2008 - 16:52

rosario + vampire ειναι πολυ καλο αλλα ειναι γενικα με τερατα( και βαμπιρ μαζι)
Posted Image

#104 Dr.Antonis

Dr.Antonis

DeathGod

• Members
  • 6 posts

Posted 04 September 2008 - 17:16

Χμ...Δοκιμασε να διαβασεις Deadman Wonderworld...

#105 Dr.Antonis

Dr.Antonis

DeathGod

• Members
  • 6 posts

Posted 04 September 2008 - 17:22

καλο ειναι να αρχισεται το Bakuman απο τους δημιουργους του death note....

+Φωνω με τον endless_inspiration...Ειναι οτι πρεπει για οσυς αρεσε το Death Note και σε οσους αρεσουν τα shounen...Επισης πολυ καλο ειναι και το Fairy Tail...

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations