Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#1051 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 01 January 2015 - 16:20

Το D.gray-man αξίζει και πολύ μάλιστα.Αλλά έχει το βασικό μειονέκτημα του ότι θα σε πωρώσει,θα το φτάσεις ongoing και θα δεις ότι είναι σε ένα τεράστιο hiatus.Αν και τελευταία έχουμε ελπίδες ότι η mangaka βγήκε από το νοσοκομείο(κάτι είχε παιχτεί με την υγεία της) και ελπίζουμε σε συνέχεια.
Αν διαβάζεις manhwa εγώ σου προτείνω αυτό ( soul-cartel ) είναι ακριβώς ότι ζήτησες και το βρίσκω διασκεδαστικότατο.

Posted Image

#1052 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 01 January 2015 - 22:30

^^Ωραιος!Ισως να αρχισω D. Gray-Man τελικα!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#1053 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 January 2015 - 12:02

παρομοιο και καλο ειναι και το souleater που εχει ολοκληρωθει προσφατα

#1054 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 03 January 2015 - 17:11

^^Θενκς Πετραν!Εχω δει το anime, αξιζει να διαβασω το manga???
Υ.Γ.Μαλλον θα το αρχισω αργοτερα ομως γιατι απο χθες εχω ξεκινησει το Blame!(Τελειος ασχετο με αυτα που ηθελα αλλα ενταξει :P).

Edited by Itachi Akatsuki, 03 January 2015 - 17:12.

#1055 Billy Bons

Billy Bons

Starting...

• Members
  • 57 posts

Posted 03 January 2015 - 17:39

Το blame! είναι ένα απο τα αγαπημένα μου manga. Υπάρχει ελάχιστος διαλογος και πρέπει να καταλαβαινεις μόνος σου τι γίνεται.

Αναφέρεται σε ατέλειωτο ταξίδι του πρωταγωνιστη σε έναν τεράστιο κοσμο όπου ζουν κιμποργς, ρομπότς, παραμορφωμένοι άνθρωποι και ζωα.

Ο κοσμος αυτός συνεχώς διαστέλλεται και αυτό θα το καταστρέψει.

Ο σκοπός που πρωταγωνιστή είναι να βρεί έναν άνθρωπο με μη παραμορφωμένα δνα για να συνδεθει στο σύστημα και να το σταματήσει.

Συνιστω στους οπαδούς του είδους.

#1056 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 03 January 2015 - 18:05

Οντως, μαρεσει και εμενα που εχει ελαχιστους διαλογους αλλα αυτο απαιτει φυσικα καλο σχεδιο, αλλιως δεν θα καταλαβαινεις τιποτα!Ευτυχως, το Blame! εχει αν μη τι αλλο παρα πολυ καλο σχεδιο!

Edited by Itachi Akatsuki, 03 January 2015 - 18:05.

#1057 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 22 January 2015 - 21:23

Λοιπον, μιας και εκανα catch-up στα One Piece & Bleach καυλωσα τωρα για καποιο καλο battle shonen!!!
Θα αρχιζα D. Gray Man αλλα αρχισα να το αγοραζω και εχω μονο 2 Vols αυτη την στιγμη οποτε δεν ξεκιναω αυτο.
Τωρα εχω στο μυαλο μου το Rave Master.Αξιζει, μιας και εχει και 300 chapters θαμου παρει μπολικο καιρο ν το διαβασω, μην χασω τσαμπα την ωρα μου!Εσεις τι αλλο εχετε να προτεινεται απο Battle Shonens?

Edited by Itachi Akatsuki, 22 January 2015 - 21:23.

#1058 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 January 2015 - 21:59

ποια εχεις διαβασει;

μερικα που εχω διαβασει και μ'αρεσαν. Μιας και δεν ειμαι φαν του ειδους, πρεπει να ειναι καλο για να με κρατησει

Soul Eater

Zatch Bell

Fullmetal Alchemist

3x3 Eyes

Ghost Sweeper Mikami

Zettai Karen Children

Black Cat

Trigun Maximum

Zombie Powder

Chrono Crusade

και τα κλασσικα

Ηokuto no Ken

Jojo's Bizarre Adventure (+Steel Ball Run)

Saint Seiya

το Dragon Ball το αποφευγω, μιας και με καλυψε ο δημιουργος ηδη με το Dr Slump

προτεινω επισης και το Gunnm: Last Order μιας και εχει στοιχεια shonen

θα ελεγα και το Gunsmith Cats αλλα ειναι ακαταλληλο για ανηλικους

#1059 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 22 January 2015 - 22:27

Να 'σαι καλα Πετραν!
Εχω διαβασει καμποσα απο αυτα που προτεινες, μερικα αλλα ομως δεν τα ειχα καν υποψην!
Κραταω: 3x3 eyes, Zettai Karen Children, Trigun Maximum, Zombie Powder, Chrono Crusade, Gunsmith Cats!!!
Το Saint Seiya ρε συ, επειδη μπαινω και το κοιταω τωρα, εχει μονο 100+ chapters?Το απεφευγα καιρο, νομιζα οτι ειχε γυρω στα 400 τι στο καλο :P Ψηθηκα για Saint Seiya για αρχη μιας και ηθελα καιρο να το τσεκαρω!Θα αποφασησω ομως δεν βιαζομαι!
Θενκς!

Edited by Itachi Akatsuki, 22 January 2015 - 22:28.

#1060 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 January 2015 - 00:47

Να 'σαι καλα Πετραν!
Εχω διαβασει καμποσα απο αυτα που προτεινες, μερικα αλλα ομως δεν τα ειχα καν υποψην!
Κραταω: 3x3 eyes, Zettai Karen Children, Trigun Maximum, Zombie Powder, Chrono Crusade, Gunsmith Cats!!!
Το Saint Seiya ρε συ, επειδη μπαινω και το κοιταω τωρα, εχει μονο 100+ chapters?Το απεφευγα καιρο, νομιζα οτι ειχε γυρω στα 400 τι στο καλο :P Ψηθηκα για Saint Seiya για αρχη μιας και ηθελα καιρο να το τσεκαρω!Θα αποφασησω ομως δεν βιαζομαι!
Θενκς!

εχει περισσοτερα, απλα δεν μεταφραστηκαν ολα στα Αγγλικα. Στα Γαλλικα το ειχα διαβασει.

πριν το Trigun Maximum, διαβασε το πρωτο Trigun: 3 τομοι ειναι αλλα απο εκει αρχιζει η ιστορια και συνεχιζεται στον πρωτο τομο του Μαξιμουμ.

#1061 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 05 February 2015 - 21:23

Ειπα να διαβασω το D.Gray Man αλλα κλαιν. :P Παλι τα ιδια δεν με βλεπω να το διαβαζω συντομα!!!
Λοιπον, αναρωτιομουν, αξιζει να διαβασω το manga του HxH αμα εχω δει το anime του 2011???Εχω ξαναπορωθει λιγο με HxH τωρα και θελω δοση :P
Η Yu Yu Hakusho ξερω γω???

EDIT:You know something, fuck it θα διαβασω D. Gray Man :tensai: Ομως εσεις πειτε λιγο για τα παραπανω!

Edited by Itachi Akatsuki, 05 February 2015 - 21:56.

#1062 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 04 March 2015 - 04:53

Θέλω να διαβάσω το Blue Exorcist από κει που τελείωσε το anime ξέρει κανείς chapter;

#1063 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 05 March 2015 - 18:40

Πάρτο από την αρχή γιατί κάπου στην μέση του άνιμε αλλάζει η πλοκή εντελώς.

Posted Image

#1064 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 05 March 2015 - 22:51

Edo Period, samurai και ετσι??? :P Καμια καλη προτασουλα???
Εχω υποψην μου το Samurai Executioner!Εκτως απο αυτο, τι αλλα εχετε να προτεινεται?

#1065 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 05 March 2015 - 23:19

Lone Wolf and Cub

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations