Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 02 April 2013 - 00:27
Posted 02 April 2013 - 00:38
Posted 02 April 2013 - 00:42
Posted 02 April 2013 - 00:58
Posted 08 April 2013 - 18:00
Vagabond φιλε μου!Βασικα θυμαμε και αλλο ενα καλο ομως μου διαφευγει το ονομα τουψάχνω κάνα anime με Samurai ή Ninja καλο!!! σε τέτοια εποχή όχι τωρινή ή μέλλον...γενικά να έχει katana μέσα!!!!έχω δει τα Ruruni Kenshin,Ninja Scroll,Sword of the Stranger

Τελωσπαντων, προτεινεται κατι και σε μενα!Πειτε μου το καλυτερο horror που εχεται διαβασει, και ενα καλο horror/thriller με πρωταγωνιστη μαθητη (γυμνασιου λυκειο κολλεγιου whatever)!
Posted 09 April 2013 - 07:57
Vagabond φιλε μου!Βασικα θυμαμε και αλλο ενα καλο ομως μου διαφευγει το ονομα του
Τελωσπαντων, προτεινεται κατι και σε μενα!Πειτε μου το καλυτερο horror που εχεται διαβασει, και ενα καλο horror/thriller με πρωταγωνιστη μαθητη (γυμνασιου λυκειο κολλεγιου whatever)!
Αλλά ότι ο φίλος από εκεί ψάχνει για anime απλά το post έγινε εδώ για κάποιο λόγο. Το Vagabond δεν έχει anime adaptation.
μηπως ξερετε κανα καλο μανγκα παρομοιο με το nozoki ana?
Λίγο αργοπορημένα αλλά θυμήθηκα ότι ο mangaka έχει και άλλο ένα manga σαν το Nozoki Ana, το Nozomi to Kimio, Οι χαρακτήρες είναι πανομοιότυποι και το setting περιλαμβάνει peeping πάλι. Ρίξε του μια ματιά.
Edited by Zentsugi, 09 April 2013 - 08:03.
Posted 10 April 2013 - 20:51
Ναι σωστα, δεν ειδα οτι ζηταει ανιμε, δεν το σκεφτηκα καν αφου εγινε εδω το postΑλλά ότι ο φίλος από εκεί ψάχνει για anime απλά το post έγινε εδώ για κάποιο λόγο. Το Vagabond δεν έχει anime adaptation.
Λίγο αργοπορημένα αλλά θυμήθηκα ότι ο mangaka έχει και άλλο ένα manga σαν το Nozoki Ana, το Nozomi to Kimio, Οι χαρακτήρες είναι πανομοιότυποι και το setting περιλαμβάνει peeping πάλι. Ρίξε του μια ματιά.

Υ.Γ.ΕΙναι κριμα παντως που δεν υπαρχει anime Vagabond.
Posted 21 April 2013 - 23:45
Μηπως γνωριζετε καποιο manga το οποιο να εχει επηρεαστει αρκετα απο ειτε ελληνικη ειτε νορμανδικη μυθολογια. (οχι ιαπωνικη)
Δεν με νοιαζει αν ειναι seinen or shonen η αν συσχετιζεται με mecha κτλ κτλ.
Posted 21 April 2013 - 23:54
Γεια σε ολους,
Μηπως γνωριζετε καποιο manga το οποιο να εχει επηρεαστει αρκετα απο ειτε ελληνικη ειτε νορμανδικη μυθολογια. (οχι ιαπωνικη)
Δεν με νοιαζει αν ειναι seinen or shonen η αν συσχετιζεται με mecha κτλ κτλ.
saint seiya

Posted 22 April 2013 - 00:38
Uzumaki
Parasyte
The Drifting Classroom
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 22 April 2013 - 00:49
Posted 22 April 2013 - 12:49
Φχαριστω kennyUzumaki
Parasyte
The Drifting Classroom

Posted 23 April 2013 - 02:27
Devilman
Αυτό. Είναι αρκετά καλό αν μπορείς να χωνέψεις το art που έχει (του '70). Εγώ προσωπικά δεν μπόρεσα να το προχωρήσω πολύ όταν το άρχισα και γενικά το μετανιώνω.
Μπορείς να κοιτάξεις το Amon: The Darkside of Devilman που είναι σαν remake ενός κομματιού του original manga, και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να έχεις διαβάσει το αρχικό για να μπεις στο νόημα αλλά θα είναι σαφώς καλύτερο αν το κάνεις.
Edited by Zentsugi, 23 April 2013 - 02:28.
Posted 07 May 2013 - 21:15

Κανενα καλο manga που να λαμβανει χωρα στον μεσαιωνα?Με σπαθια κτλπ αν γινεται!

Posted 08 May 2013 - 22:13
http://www.mangareader.net/rurouni-kenshin-kinema-ban
Μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο??? Συνεχιζεται η ιστορια από το πρωτο στο δευτερο η το γραφουν δυο διαφορετικα ατομα??
Edited by iristella, 08 May 2013 - 23:12.
greeklish
Also tagged with one or more of these keywords: recommendations
The Community Bar →
Off Topic →
Ιδέες, πληροφορίες και προτάσεις για δώρα!Started by plotolp , 20 Dec 2012 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Ψυχαγωγία - Διασκέδαση →
Βιβλία →
Book RecommendationsStarted by Anelis , 08 May 2012 ![]() |
|