Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#886 Shinobi

Shinobi

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 02 April 2013 - 00:27

ψάχνω κάνα anime με Samurai ή Ninja καλο!!! σε τέτοια εποχή όχι τωρινή ή μέλλον...γενικά να έχει katana μέσα!!!!έχω δει τα Ruruni Kenshin,Ninja Scroll,Sword of the Stranger

#887 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 02 April 2013 - 00:38

Δες το Basilisk, θα σου αρέσει σίγουρα. Επίσης υπάρχει και η σειρά Ninja Scroll όμως δεν λέει και πολλά πράγματα. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα, όμως αυτά μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό.

E5VV38U.jpg

#888 Shinobi

Shinobi

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 02 April 2013 - 00:42

ευχαριστώ παρα πολύ...θα το τσεκάρω το basilisk,οποιος άλλος έχει να προτείνει κάτι άλλο είναι δεκτοτατο

#889 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 861 posts

Posted 02 April 2013 - 00:58

Επίσης ninja scroll είναι μια ωραία ταινία που προηγείται της σειράς ,ειδικά αν δε σε πειράζει το animation(1993) αν και καλό για την εποχή του τότε δες την.

09pntFA.png?1

#890 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 08 April 2013 - 18:00

ψάχνω κάνα anime με Samurai ή Ninja καλο!!! σε τέτοια εποχή όχι τωρινή ή μέλλον...γενικά να έχει katana μέσα!!!!έχω δει τα Ruruni Kenshin,Ninja Scroll,Sword of the Stranger

Vagabond φιλε μου!Βασικα θυμαμε και αλλο ενα καλο ομως μου διαφευγει το ονομα του :P
Τελωσπαντων, προτεινεται κατι και σε μενα!Πειτε μου το καλυτερο horror που εχεται διαβασει, και ενα καλο horror/thriller με πρωταγωνιστη μαθητη (γυμνασιου λυκειο κολλεγιου whatever)!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#891 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 09 April 2013 - 07:57

Vagabond φιλε μου!Βασικα θυμαμε και αλλο ενα καλο ομως μου διαφευγει το ονομα του :P
Τελωσπαντων, προτεινεται κατι και σε μενα!Πειτε μου το καλυτερο horror που εχεται διαβασει, και ενα καλο horror/thriller με πρωταγωνιστη μαθητη (γυμνασιου λυκειο κολλεγιου whatever)!

Αλλά ότι ο φίλος από εκεί ψάχνει για anime απλά το post έγινε εδώ για κάποιο λόγο. Το Vagabond δεν έχει anime adaptation.

μηπως ξερετε κανα καλο μανγκα παρομοιο με το nozoki ana?

Λίγο αργοπορημένα αλλά θυμήθηκα ότι ο mangaka έχει και άλλο ένα manga σαν το Nozoki Ana, το Nozomi to Kimio, Οι χαρακτήρες είναι πανομοιότυποι και το setting περιλαμβάνει peeping πάλι. Ρίξε του μια ματιά.

Edited by Zentsugi, 09 April 2013 - 08:03.

#892 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 10 April 2013 - 20:51

Αλλά ότι ο φίλος από εκεί ψάχνει για anime απλά το post έγινε εδώ για κάποιο λόγο. Το Vagabond δεν έχει anime adaptation.

Λίγο αργοπορημένα αλλά θυμήθηκα ότι ο mangaka έχει και άλλο ένα manga σαν το Nozoki Ana, το Nozomi to Kimio, Οι χαρακτήρες είναι πανομοιότυποι και το setting περιλαμβάνει peeping πάλι. Ρίξε του μια ματιά.

Ναι σωστα, δεν ειδα οτι ζηταει ανιμε, δεν το σκεφτηκα καν αφου εγινε εδω το post :P
Υ.Γ.ΕΙναι κριμα παντως που δεν υπαρχει anime Vagabond.

#893 Takasugi

Takasugi

The Night Owl

• Members
  • 40 posts

Posted 21 April 2013 - 23:45

Γεια σε ολους,
Μηπως γνωριζετε καποιο manga το οποιο να εχει επηρεαστει αρκετα απο ειτε ελληνικη ειτε νορμανδικη μυθολογια. (οχι ιαπωνικη)
Δεν με νοιαζει αν ειναι seinen or shonen η αν συσχετιζεται με mecha κτλ κτλ.

#894 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 21 April 2013 - 23:54

Γεια σε ολους,
Μηπως γνωριζετε καποιο manga το οποιο να εχει επηρεαστει αρκετα απο ειτε ελληνικη ειτε νορμανδικη μυθολογια. (οχι ιαπωνικη)
Δεν με νοιαζει αν ειναι seinen or shonen η αν συσχετιζεται με mecha κτλ κτλ.

saint seiya :hahaha:
フカフカ

#895 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 22 April 2013 - 00:38

Uzumaki
Parasyte
The Drifting Classroom

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#896 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 22 April 2013 - 00:49

Devilman

qzMHWHd.png

#897 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 22 April 2013 - 12:49

Uzumaki
Parasyte
The Drifting Classroom

Φχαριστω kenny ;)

#898 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 23 April 2013 - 02:27

Devilman

Αυτό. Είναι αρκετά καλό αν μπορείς να χωνέψεις το art που έχει (του '70). Εγώ προσωπικά δεν μπόρεσα να το προχωρήσω πολύ όταν το άρχισα και γενικά το μετανιώνω.

Μπορείς να κοιτάξεις το Amon: The Darkside of Devilman που είναι σαν remake ενός κομματιού του original manga, και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να έχεις διαβάσει το αρχικό για να μπεις στο νόημα αλλά θα είναι σαφώς καλύτερο αν το κάνεις.

Edited by Zentsugi, 23 April 2013 - 02:28.

#899 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 07 May 2013 - 21:15

Thanks για τις παραπανω προτασεις παιδια, αλλα θελω και αλλο recommendation :D
Κανενα καλο manga που να λαμβανει χωρα στον μεσαιωνα?Με σπαθια κτλπ αν γινεται! :P

#900 Drakoumel

Drakoumel

Kage Bunshin no Jutsu!

• Members
  • 27 posts
  • LocationIn My World

Posted 08 May 2013 - 22:13

http://www.mangareader.net/118/rurouni-kenshin.html
http://www.mangareader.net/rurouni-kenshin-kinema-ban

Μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο??? Συνεχιζεται η ιστορια από το πρωτο στο δευτερο η το γραφουν δυο διαφορετικα ατομα??

Edited by iristella, 08 May 2013 - 23:12.
greeklish

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations