Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#871 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 09 February 2013 - 00:20

Παιδες προτεινεται κανενα manga με anti-hero και badass πρωταγονιστη σαν τον Alucard απο το Hellsing!
Α, ναι και κανενα καλο Seinen ;)

Χμμμ καλά seinen.Αρκετά γενικό καθώς δεν ξέρω τι έχεις διαβάσει αλλά ορίστε κάποιοι γνωστοί seinen τίτλοι:
Gantz, Berserk, Sun-ken Rock, Zetman, Vinland Saga, Elfen Lied, Hetakoi, Jackals, Koibana Onsen, Kurozuka, Wolf Guy: Ookami no Monshou, Shin Angyo Onshi.

Δεν είπες τι τύπο seinen προτιμάς οπότε σου άφησα κάμποσα από Sci-fi μέχρι fantasy και romance (εκτός αν εννοούσες παρόμοιο manga με το hellsing)

#872 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 09 February 2013 - 11:52

Χμμμ καλά seinen.Αρκετά γενικό καθώς δεν ξέρω τι έχεις διαβάσει αλλά ορίστε κάποιοι γνωστοί seinen τίτλοι:
Gantz, Berserk, Sun-ken Rock, Zetman, Vinland Saga, Elfen Lied, Hetakoi, Jackals, Koibana Onsen, Kurozuka, Wolf Guy: Ookami no Monshou, Shin Angyo Onshi.

Δεν είπες τι τύπο seinen προτιμάς οπότε σου άφησα κάμποσα από Sci-fi μέχρι fantasy και romance (εκτός αν εννοούσες παρόμοιο manga με το hellsing)

Απο αυτα που ειπες, ελεγα να διαβασω Zetman η Wolf Guy η Vinland Saga! (Μου λες και καποιο σχολιο για το καθενα?Ας πουμε σε τη στυλ ειναι καθενα απο αυτα?)Βασικα θα ηθελα κατι σε action οπως Βerserk, Vagabond κλπ
Επισεις τα Shigurui και Black Lagoon αξιζουνε?

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#873 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 February 2013 - 11:56

Itachi Akatsuki απο το να ρωτάς συνεχεια μια ματιά στα αντιστοιχα threads θα σου ελυνε πολλες απορίες. :P

Αnyways με τα περισσότερα συμφωνώ και θα σου ελεγα να δοκιμάσεις και το Island και το MPD Psycho.

#874 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 09 February 2013 - 12:22

Itachi Akatsuki απο το να ρωτάς συνεχεια μια ματιά στα αντιστοιχα threads θα σου ελυνε πολλες απορίες. :P

Αnyways με τα περισσότερα συμφωνώ και θα σου ελεγα να δοκιμάσεις και το Island και το MPD Psycho.

Στα περισσοτερα threads μιλανε για το latest chapter για αυτο δεν κοιταω εκει ;)
Οκ θενκ γιου θα τα τσεκαρω :)

Edited by Itachi Akatsuki, 09 February 2013 - 12:29.

#875 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 February 2013 - 12:30

α) Yπάρχουν spoiler tags . Τα μονα threads στα οποία μιλανε χωρίς spoilers είναι αυτά που εχουν αναλογο subforum. Στα υπολοιπα θα δεις μονο γενικες εντυπωσεις.
β) Mπορεις να διαβασεις τα opening posts τα οποια δινουν μία spoiler free περιγραφή.

#876 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 09 February 2013 - 12:41

α) Yπάρχουν spoiler tags . Τα μονα threads στα οποία μιλανε χωρίς spoilers είναι αυτά που εχουν αναλογο subforum. Στα υπολοιπα θα δεις μονο γενικες εντυπωσεις.
β) Mπορεις να διαβασεις τα opening posts τα οποια δινουν μία spoiler free περιγραφή.

Ok:)

#877 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 18 February 2013 - 15:30

μηπως ξερετε κανα καλο μανγκα παρομοιο με το nozoki ana?

#878 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 18 February 2013 - 22:07

μηπως ξερετε κανα καλο μανγκα παρομοιο με το nozoki ana?

Θα σου πρότεινα το Kono S o, Mi yo!, δεν είναι και nozoki ana αλλα κοντευει λίγο το είδος τους...εγώ το βρήκα αρκετά καλό!

#879 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 19 February 2013 - 04:17

Θα σου πρότεινα το Kono S o, Mi yo!, δεν είναι και nozoki ana αλλα κοντευει λίγο το είδος τους...εγώ το βρήκα αρκετά καλό!

το εχω διαβασει, καλουτσικο ειναι

#880 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 19 February 2013 - 22:37

το εχω διαβασει, καλουτσικο ειναι

Τότε μπορείς να ρίξεις και μια ματιά και στις άλλες δουλειές του ίδιου mangaka, Cupid no Itazura , Sakuranbo Syndrome και Ore x Yome

#881 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 25 February 2013 - 03:22

Έχωντας λιώσει όλες τις διημουργίες του Junji Ito, θα ήθελα να μου προτείνατε παρόμοια διαμάντια και μη..

Berserk___Gatsu.jpg

#882 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 25 February 2013 - 07:09

μπηκα μονο και μονο για να προτεινω τετοιου ειδους μανγκα ...σημερα ή αυριο θα σου ποσταρω καποια. τωρα δε μπορω...αλλα στο manga fox ευκολα μπορεις να δεις πολλα τετοια ψαχνοντας τα βασικα tags καθε φορα του ειδους.

Edited by laraska, 25 February 2013 - 07:14.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#883 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 February 2013 - 11:27

Έχωντας λιώσει όλες τις διημουργίες του Junji Ito, θα ήθελα να μου προτείνατε παρόμοια διαμάντια και μη..

Fourteen, Drifting Classroom, Panorama of hell, Hell Baby, Dragon Head, Laughing Vampire,

#884 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 31 March 2013 - 19:59

μηπως γνωριζετε κανα καλο μανγκα με adveture kai parallel universe?
The Suraido Project

Posted Image

#885 mugiwarapontios

mugiwarapontios

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 01 April 2013 - 21:29

Zητω το .aNiMe//gr

μηπως γνωριζετε κανα καλο μανγκα με adveture kai parallel universe?

psyren, google it.

Ζητω οι moderators.

Edited by ice_hime, 01 April 2013 - 21:59.
revolution

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations