Vagabond κα παλι Vagabond!!!Καλησπέρες
. Υπάρχει καμία πρόταση για manga σε στυλ berserk/ claymore;
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 06 December 2012 - 14:29
Posted 01 January 2013 - 19:37
Mε λίγα λόγια θέλω help να φύγει η πικρή γεύση. Προτείνετε κάτι light hearted κατά προτίμηση με romance Μέσα. Να με κρατήσει λίγες ώρες αν γίνεται. Και αν είχε μονόκερους και ουράνια τόξα στο τέλος δεν θα με πείραζε καθόλου.
Here's my list γιατί έχω διαβάσει αρκετά.
Edited by Zentsugi, 02 January 2013 - 21:23.
greeklish
Posted 01 January 2013 - 20:41

Κατ' εμε πρέπει να είναι το επόμενο ανάγνωσμα σου ! Είναι μεν 200 chapters αλλά δεν είναι τίποτα βαρύ και φεύγει εύκολα , με πολύ κωμικό στοιχείο μέσα !
Πιο κοντά σε αυτό που ζήτησες όμως είναι το Need a Girl . 4 perverts σε ένα σχολείο προσπαθούν να βρουν κοπέλα . Απλά ξεκαρδιστικό , ανάλαφρο , μετρά 55 chapters μέχρι στιγμής και είναι ongoing !
Αυτά από εμένα .....

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Posted 01 January 2013 - 20:56
Πολύ αξιόλογη list αλλά ..... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ GTO?!?!?!
Κατ' εμε πρέπει να είναι το επόμενο ανάγνωσμα σου ! Είναι μεν 200 chapters αλλά δεν είναι τίποτα βαρύ και φεύγει εύκολα , με πολύ κωμικό στοιχείο μέσα !
Πιο κοντά σε αυτό που ζήτησες όμως είναι το Need a Girl . 4 perverts σε ένα σχολείο προσπαθούν να βρουν κοπέλα . Απλά ξεκαρδιστικό , ανάλαφρο , μετρά 55 chapters μέχρι στιγμής και είναι ongoing !
Αυτά από εμένα .....
το GTO απλά ποτέ δεν με ενέπνεε να το διαβάσω. Δεν αμφιβάλλω ότι είναι καλό manga και ίσως από τα καλύτερα απλά ποτέ δεν είχα την όρεξη να το ξεκινήσω.
Το Need a Girl το είχα κοιτάξει πριν από κανένα χρόνο αλλά δεν του είχα δώσει πολύ σημασία. Θα του δώσω μία δεύτερη ευκαιρία προς το παρόν όμως.
More recommendations are welcome.
Posted 01 January 2013 - 20:57
Ένα άλλο ωραίο είναι το Haunted House από Μitsukazu Mihara. Σε ακόμη πιο Light hearted Υπάρχει το Ouran High School Host club και αν δεν σε πειράζουν τα ongoing δοκίμασε και το SHikkaku Heroine.
Γενικά κάτι το οποίο θα αποκαταστήσει την πίστη σου στην ανθρωπότητα είναι το Ryuushika Ryuushika και αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη το Yotsubato.
Posted 01 January 2013 - 21:13
Posted 01 January 2013 - 22:34
Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή για να πιάσεις το Ludwig Kakumei από τα Plan to read σου. Νομίζω τα ουράνια τόξα και τα μυθικά πλάσματα τα έχει καλύψει.
Ένα άλλο ωραίο είναι το Haunted House από Μitsukazu Mihara. Σε ακόμη πιο Light hearted Υπάρχει το Ouran High School Host club και αν δεν σε πειράζουν τα ongoing δοκίμασε και το SHikkaku Heroine.
Γενικά κάτι το οποίο θα αποκαταστήσει την πίστη σου στην ανθρωπότητα είναι το Ryuushika Ryuushika και αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη το Yotsubato.
Το σκεφτηκα και γω για το Yotsuba και το Ryuushika αλλα ελεγα να δωσω μια ευκαιρια στο romance section πρωτα. Το host club θα ηταν καλη ιδεα και ισως το πιασω συντομα γιατι νομιζω ειχα δει πριν απο 2 χρονια το anime μισο και μετα το ξεχασα. Τα Haunted House και Shikaku Heroine πρωτη φορα τα ακουω, θα τους ριξω μια ματια ομως μεσα στη βδομαδα.
Many Thanks
Skip Beat, φιλαράκο. Γιατρικό όσο δε πάει στην κατάστασή σου.
Το εχω διαβασει μεχρι το 140 chapter περιπου. Εχω ξεχασει να το κανω update (μπορει και να μιλαμε και για 3 χρονια αμελειας) αλλα ηταν ηδη στα on-hold. Το ξεκινησα μετα το anime που ειχα δει αρκετα νωρις οταν ξεκινησα να βλεπω anime. (νομιζω ηταν μεσα στα πρωτα 10-15 anime που ειδα).
Αν και για να πω την αληθεια σκεφτομουν για drop γιατι το harem σε shoujo δεν ειναι του γουστου μου.
Edited by Zentsugi, 02 January 2013 - 21:22.
Posted 03 January 2013 - 21:31
Vagabond κα παλι Vagabond!!!
Shigurui ειναι πιο hardcore και επικοτερο του Berserk.
Posted 06 January 2013 - 11:03
ζητείται κάποιο manga με anti-hero , σαν το shamo , σάπιο ως το κόκκαλο
ευχαριστώ
τωρα διαβαζω το Sanctuary και μπορω να πω οτι ειναι απο τα καλυτερα manga που υπαρχουν. σαπιλα παντου (Βουλη, μαφια, επιχειρησεις κλπ).
επρεπε να το ειχα διαβασει εδω και καιρο. αντι αυτου χαραμιζομουν με το Angel Sanctuary.....
Posted 06 January 2013 - 22:42
Posted 02 February 2013 - 15:14

Σας προτίνω να διαβάσετε αυτό.Ήταν το πρώτο manga που είχα διαβάσει ποτέ μου !!! Είναι φοβερό και αξίζει να το διαβάσετε !!!
το anime δεν το έχω δεί ακόμη άλλα δν νομίζω να είναι τόσο καλό όσο και το manga...

Posted 02 February 2013 - 22:09
Edited by Itachi Akatsuki, 02 February 2013 - 22:10.
Posted 02 February 2013 - 22:58
Black Lagoon αξιζει?Γιατι ψηνομαι να αρχισω να τα αγοραζω σιγα-σιγα!
Για να το διαβάσεις τζαμπέ στον υπολογιστή σου, σίγουρα αξίζει. Για να ξοδέψεις τα γλυκά σου ευρώ πάνω του... δεν ξέρω. It's your call. Κατέβασε μερικούς τόμους, διάβασέ τους, και κρίνε μόνος σου.
Προσωπικά, γνωρίζοντας τι βιτριόλι έχει φτύσει ο mangaka του Black Lagoon εναντίον των scanlators, δεν θα αγόραζα τους τόμους του ακόμα κι αν μου περίσσευαν τα λεφτά, ακόμα κι αν λάτρευα το Black Lagoon. But that's just me.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 06 February 2013 - 19:59
Α, ναι και κανενα καλο Seinen

Edited by Itachi Akatsuki, 08 February 2013 - 19:33.
Also tagged with one or more of these keywords: recommendations
The Community Bar →
Off Topic →
Ιδέες, πληροφορίες και προτάσεις για δώρα!Started by plotolp , 20 Dec 2012 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Ψυχαγωγία - Διασκέδαση →
Βιβλία →
Book RecommendationsStarted by Anelis , 08 May 2012 ![]() |
|