Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2012 - 14:47
Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2012 - 15:29

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 00:10

Θέλω ένα manga για να βγάλω κάμποσες νύχτες , οπότε και μεγάλο να είναι no prob ( να έχει κάποιο μέγεθος δηλαδή ) !!!
Γενικά διαβάζω τα πάντα οπότε να είναι απλά καλό στο είδος και άμα γίνεται όχι mecha !
Να μην είναι κάτι τρελά πωρωτικό όπως το 20th century boys γιατί έχουμε και διαβάσματα !

Πείτε γρήγορα να πάω για ύπνο !

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 20:00
Εγω ειχα καει Death Note φυσικα μαλλον θα το εχεις διαβασει.Αμα οχι πηγαινε παρε ενα Black Edition με 14 euro και θα εχεις πολυ πραμαHelloooo im back again !
Θέλω ένα manga για να βγάλω κάμποσες νύχτες , οπότε και μεγάλο να είναι no prob ( να έχει κάποιο μέγεθος δηλαδή ) !!!
Γενικά διαβάζω τα πάντα οπότε να είναι απλά καλό στο είδος και άμα γίνεται όχι mecha !
Να μην είναι κάτι τρελά πωρωτικό όπως το 20th century boys γιατί έχουμε και διαβάσματα !

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 20:17
Κάτι άλλο ? Anyooooooooone ?
Set by Mangawolf
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2012 - 20:30
Δεν σου προτεινω Berserk ειναι must read αρα θα το χεις διαβασει.Μετα διαβασε Buso Renkin!!Μαρεσε πολυ!Αν θες να διαβασεις πιο αναλυτικα για αυτο το manga πηγαινε στο τοπικ μου Buso Renkin στο Σειρες Manga.Αν σου αρεσει το action στο προτεινω ανεπυφυλακτα!Φοβερό το DN αλλά το έχω διαβάσει !
Κάτι άλλο ? Anyooooooooone ?
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2012 - 10:48
MPD Psycho, Island, Blue Heaven, Uzumaki, Kurosagi Corpse Delivery Service, Bokurano, Hoshin Engi, ST&RS, Flame of Recca.Helloooo im back again !

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2012 - 10:52
Set by Mangawolf
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2012 - 16:39
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από frikase: 26 Ιούνιος 2012 - 16:41
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2012 - 20:30
Δεν είμαι ειδήμων στο θέμα manga αλλά υπάρχει κατηγόρια OVA και στα manga;Εγω θα ηθελα καποιες προτασεις για manga με περισσευμα βιας αλλα οχι με πιστολιδι (ρεαλιστικων διαστασεων) η martial arts. Να εχει μορφες η οπλα φαντασιας. Παραδειγματικα μου αρεσε πολυ το hellsing ΟVA.

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2012 - 20:42
Εγω θα ηθελα καποιες προτασεις για manga με περισσευμα βιας αλλα οχι με πιστολιδι (ρεαλιστικων διαστασεων) η martial arts. Να εχει μορφες η οπλα φαντασιας. Παραδειγματικα μου αρεσε πολυ το hellsing ΟVA.
Περίσσευμα βίας και πολύ σκληρές εικόνες έχει το Berserk . Είναι βέβαια στο Μεσαίωνα αλλά έχει δαίμονες ( οι φανταστικές φιγούρες ) και απίστευτη πλοκή .
Πιο κοντά σε αυτό που ζητάς είναι το Biomega .
Δεν είμαι ειδήμων στο θέμα manga αλλά υπάρχει κατηγόρια OVA και στα manga;
Όχι , δεν υπάρχει ! OVA = original video animation
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jiohnis: 26 Ιούνιος 2012 - 20:43
Set by Mangawolf
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2012 - 12:21
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 06 Ιούλιος 2012 - 12:24
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2012 - 13:47
Θα σου πρότεινα καλύτερα κάτι σε shounen :
Deadman Wonderland και Mirai Nikki κλασσικά ( μοιάζουν και με το Elfen Lied ) .
Sun-Ken Rock ( μαφία , ξύλο , απίστευτο σχέδιο , φοβεροί χαρακτήρες )
Beelzebub( ξύλο , δυνατός main char , deliquents , σειρά που βγάζει πολύ γέλιο )
Και βέβαια το ένα και μοναδικό GTO το οποίο αν δεν το έχεις διαβάσει συνιστώ να το κάνεις άμεσα !
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jiohnis: 06 Ιούλιος 2012 - 13:47
Set by Mangawolf
Also tagged with one or more of these keywords: recommendations
The Community Bar →
Off Topic →
Ιδέες, πληροφορίες και προτάσεις για δώρα!Started by plotolp , 20 Δεκ 2012 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Ψυχαγωγία - Διασκέδαση →
Βιβλία →
Book RecommendationsStarted by Anelis , 08 Μάι 2012 ![]() |
|