Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#811 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 31 July 2012 - 01:19

Ευχαριστώ πολύ Kenny με κάλυψες πλήρως μπορώ να πω.

Και σένα σπεσιαλίστα αν και δεν ήταν κάτι που έψαχνα :P

#812 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 03 August 2012 - 22:52

Από θρησκευτικά θρίλερ έχουμε τίποτα;
Posted Image

#813 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 08 August 2012 - 12:14

Λεω να αρχίσω και γω σιγά σιγα τα μανγκα πιο εντατικα. 3 μανγκα εχω διαβασει όλα και όλα ξερω γω. Για πείτε μερικούς ωραίους τίτλους ν'αρχίσω κατα προτίμηση completed. Οχι yaoi ή yuri γιατί δεν είμαι και ιδιαίτερα φαν.

#814 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 08 August 2012 - 14:47

Δύσκολα βάζεις. Οι ιάπωνες σπάνια συνδυάζουν το θρησκευτικό στοιχείο με thriller ιστορίες, σε αντίθεση με τους δυτικούς συναδέλφους τους. Μπορείς να δοκιμάσεις το Dante's Divine Comedy πάντως. Ίσως και το Angel Sanctuary; Δεν ξέρω αν θα το έλεγα thriller.

Λεω να αρχίσω και γω σιγά σιγα τα μανγκα πιο εντατικα. 3 μανγκα εχω διαβασει όλα και όλα ξερω γω. Για πείτε μερικούς ωραίους τίτλους ν'αρχίσω κατα προτίμηση completed. Οχι yaoi ή yuri γιατί δεν είμαι και ιδιαίτερα φαν.

Ποια είναι τα 3 που έχεις διαβάσει, κι επίσης ποια είναι τα γούστα σου πάνω-κάτω στα anime; Για να ξέρουμε τι manga να σου προτείνουμε.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#815 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 08 August 2012 - 19:45

Για κατι πιο εναλλακτικο απο αυτο που προτεινε ο κεννυ, τούτο και κείνο

stasou%2520mygdala.jpg

#816 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 08 August 2012 - 23:33

Ποια είναι τα 3 που έχεις διαβάσει, κι επίσης ποια είναι τα γούστα σου πάνω-κάτω στα anime; Για να ξέρουμε τι manga να σου προτείνουμε.

Αυτή εδώ είναι η πολύ "πλουσια" και αξεπέραστη manga list μου. Γενικα απο ανιμε μου αρεσουν τα horror, fantasy, comedy,ecchi, slice of life ισως...

#817 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 09 August 2012 - 00:12

Καταρχάς να διαβάσεις School Rumble ! Πολύ γέλιο !
Έπειτα έχουμε και λέμε :
GTO για τον πιο μαματο δάσκαλο του κόσμου !
Kimi no Iru Machi και GE για shounen romance .
Beelzebub και Zippy Ziggy για school comedies που βγάζουν πολύ γέλιο .
Rosario to Vampire για ecchi school comedy-harem .

Honourable mention : Girl of the Wild's ( just read it! )

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#818 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 09 August 2012 - 13:24

Kimi no Iru Machi και GE για shounen romance .

Προτείνεις KNIM και GE σαν "καλά shounen romance manga"; Και μάλιστα σε κοπέλα;* What are you thinking? :Crying2:

mirana_neko, μείνε μακρυά κι απ' τα δύο. Γενικά, τα περισσότερα shounen romance manga είναι ντροπιαστικά από άποψης πλοκής και χαρακτήρων, και συνίσταται να μείνεις μακρυά. Αν θες να διαβάσεις ένα καλό shounen romance, δοκίμασε το I"s. Επίσης, αν και δεν το έχω διαβάσει ακόμα, έχω εντούτις ακούσει τα καλύτερα λόγια για το Touch.

* Και πριν δεχτώ ανακριτικές ερωτήσεις τύπου "Τί πάει να πει «Και μάλιστα σε κοπέλα;»; Έχει σημασία το φύλο της;", ναι, έχει σημασία. Τα KNIM και GE συνοψίζουν όλα όσα είναι λάθος με τις ρομαντικές ιστορίες που είναι σχεδιασμένες για να έχουν απήχηση στο ανδρικό κοινό (όχι ότι πάμπολλα shoujo romance manga δεν είναι ένοχα για το ίδιο πράγμα απ' την ανάποδη, αλλά αυτό είναι θέμα άλλης συζήτησης). Ακριβώς όμως επειδή είναι σχεδιασμένα για να έχουν απήχηση στο ανδρικό κοινό, δεν θα μπορούσα να επέμβω με την ίδια ένταση αν αντί για τη mirana_neko ζήταγε recommendations ένα αγόρι. Μπορεί το εν λόγω υποθετικό αγόρι όντως να ζήταγε σκουπίδια τετοιου τύπου γιατί μ' αυτά περνάει καλά. Κι εδώ που τα λέμε, ακόμα κι εγώ που τα βρίζω τα διαβάζω, ένεκα... μαζοχιστικού ψυχαναγκασμού ας πούμε (το GE τουλάχιστον, το KNIM το έχω παρατήσει καιρό τώρα). Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να υποβάλεις μια κοπέλα σ' αυτό το... πράγμα.

Τώρα για τα genres που ανέφερε η ίδια...

horror

Uzumaki, Yami no Koe και γενικά τα έργα του Junji Itou (όπως και να το κάνουμε, ο τύπος είναι μανούλα στο είδος), Ibitsu, Kiseijuu, Hoozuki no Shima, Panorama of Hell, Drifting Classroom, Kami no Hidarite Akuma no Migite και άλλα. Ορισμένα απ' αυτά απαιτούν γερό στομάχι, consider yourself warned.

fantasy

Mushishi, Meteor Methuselah, Shin Angyo Onshi, The Music of Marie, Superior, just to name a few.

comedy

Ίσως το πιο δύσκολο genre για να προτείνεις έργα, μιας και διαφορετικοί άνθρωποι γελάνε με διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικό βαθμό, αλλά θα προτείνω τα Gintama, Sket Dance, Ouran High School Host Club, Angel Densetsu, Mx0 και Ludwig Kakumei, ελπίζοντας να πέσω μέσα σε τουλάχιστον ένα από αυτά.

ecchi

Anedoki, Hatsukoi Limited, Pastel, Umisho, Joshikousei. Θα σε σεβαστώ και θα περιοριστώ σ' αυτά.

slice of life

Yotsubato!, Otoyomegatari, Kuragehime, Love So Life, Natsu no Zenjitsu, Oyasumi Punpun, και πολλά, πολλά άλλα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#819 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 09 August 2012 - 23:48

Φυσικά και τα προτείνω ! Το KNIM , αν εξαιρέσεις τα τελευταία 20-30 chapters είναι καθηλωτικό , same goes for GE !
Επίσης στα ecchi θα πρότεινα να παραμείνεις μακριά από το Pastel , η εξέλιξη της πλοκής είναι πιο αργή από τον επιτάφιο και όσο για τον ρυθμό που βγαίνουν νέα chapters , ας μην το συζητήσω καλύτερα !
Να προσθέσω ίσως το Usagi Drop στα slice of life .

PS. KNIM also has female fan(s) *refer to knim thread*

Edited by jiohnis, 09 August 2012 - 23:52.

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#820 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 10 August 2012 - 01:44

Επίσης στα ecchi θα πρότεινα να παραμείνεις μακριά από το Pastel , η εξέλιξη της πλοκής είναι πιο αργή από τον επιτάφιο

Ενώ στο GE και στο KNIM δεν είναι; Τουλάχιστον το Pastel πάει κάπου, τα άλλα δύο κάνουν κύκλους.

Όπως και να 'χει, εμμένω στην πρότασή μου για το Pastel. Πες το περισσότερο slice of life παρά ecchi αν θες.

2112.gif

#821 deck-kun

deck-kun

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 12 August 2012 - 04:01

ζητείται κάποιο manga με anti-hero , σαν το shamo , σάπιο ως το κόκκαλο
ευχαριστώ
Posted Image

#822 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 August 2012 - 04:20

Μου έρχεται πρώτο στο μυαλό το Island. Κατά δεύτερο λόγο αν και υπό μία διαφορετική σκοπιά τα Litchi Hikari Club και ΜPD Psycho και το Ichi the Killer.

#823 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 12 August 2012 - 19:38

διαβαστε το Fourteen του Umezu να αλλαξει ολοκληρη η ζωη σας

Περιληψη του manga:
Spoiler:

Edited by The Tragic Prince, 12 August 2012 - 19:48.

#824 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 31 August 2012 - 21:34

Ψαχνω κανα καλό manga με μπόλικη δράση, όχι ecchi, προτιμώ με αρκετά volumes, διάβασα πρόσφατα το Btooom, vagabond, noblesse, breaker, magician, claymore, id, sun-ken rock, Tower of God, Feng Shen Ji, Cage of Eden. (δεν τα γράφω όλα)

Περιμένω κατι κοντινό με καποιο απο αυτά!

#825 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 31 August 2012 - 22:23

Battle Royale ? Έχει ecchi μέσα αλλά δεν είναι αυτό που επικρατεί .

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations