Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#766 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 06 May 2012 - 13:32

μπορείτε να μου προτείνετε ένα μάνγκα με καλό character development και να έχει αρκετή συγκίνηση;

Hikaru no go και καλό character development έχει και συγκίνηση .

#767 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 06 May 2012 - 20:46

Ενα μανγκα παρομοιο με Death Note?Εκτως απο Monster.....αν μπορειται δωστε και ενα link για να το παραγκηλω ρε guys

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#768 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 06 May 2012 - 20:50

Ενα μανγκα παρομοιο με Death Note?

Lost+Brain, καθαρότατο rip-off του DN. Έβγαλε και 3 ολόκληρους τόμους!
Δεν είναι licensed.

ySss0UF.jpg

#769 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 06 May 2012 - 21:06

Ξέρεις μήπως που παίζει να το αγοράσω? :congrats:

#770 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 08 May 2012 - 18:17

τελείωσα το zetman χθές και δεν ξέρω τι να διαβάσω, προτείνετέ μου κανα καλό seinen manga που να εχει αρκετά chap.

Επίσης κάποτε είχα ξαναρωτήσει και μου είχε προτείνει η Iristella κάποια και δεν τα είχα διαβάσει όλα οπότε αν μπορεί να μου ξαναπροτείνει( δεν βρίσκω και το post)..........

#771 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 08 May 2012 - 18:21

dorohedoro
vinland saga
battle royale
battle angel alita
vagabond
ravages of time

qzMHWHd.png

#772 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 25 May 2012 - 21:38

Δεν εχω διαβασει ποτε yugioh! σοβαρα αλλα αφου δεν υπηρχε παρομοιο thread......ποια ειναι η γνωμη σας για την σειρα?

Edited by Itachi Akatsuki, 25 May 2012 - 21:39.

#773 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 25 May 2012 - 22:56

Καμια σχεση με το ανιμε.
Ειναι τοσο πολλυπλοκη και χαλια που την κανει αφανταστα διασκεδαστικη και συναμα πολλη ωραια.
Δεν βρισκω καλυτερο Χαρακτηρισμο.

και το Yu-Gi-Oh και το Yu-Gi-Oh Duelist.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#774 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 25 May 2012 - 23:14

μιας κιανoιγεις ολόκληρο thread γιαυτο κάνε και κανα review -_-
ας το προτεινες σε κάποιον που να το χει διαβάσει αν δεν το χεις διαβάσει εσυ ακόμα :/
anyway, προσωπικα ουτε εγώ μπορω να πω οτι έχω διαβάσει , περα απο κάπια ελαχιστα chapters, ωραίο φάνηκε αν και το ανιμε με τραβαγε περισσοτερο +οτι το βλεπα και μικρος :3
περυσυ τα ξαναδα ολοκληρομενα ολα τα παλια :) καινούρια δε πλησιάζω για κανένα λογο, μονο απτα GX εχω δει κατι λίγα και ηταν απογοήτευση :(
フカフカ

#775 fatsel

fatsel

-----><-----

• Members
  • 25 posts

Posted 26 May 2012 - 10:54

Yu-Gi-Oh.. τι μου θυμίσατε τώρα.. και αν δεν παίξαμε μάχες με τις κάρτες όταν ήμασταν μικρα:)
Anyway, on topic :Αξίζει να διαβάσω το berserk;(μην παρεξηγήστε την ερώτηση, ξέρω οτι είναι από τις πιο αναγνωρισμένες σειρές.) Έχω δει το άνιμε, και δεν με συγκίνισε ιδιαίτερα. Όσον αφορά το manga, η πλοκή είναι πανω κάτω ίδια, ή υπάρχουν συνταρακτικές αλλαγές; Και επίσης, έχει καλύτερο τέλος, με περισσότερες επεξηγήσεις και τα σχετικά;

#776 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 26 May 2012 - 11:26

Yu-Gi-Oh.. τι μου θυμίσατε τώρα.. και αν δεν παίξαμε μάχες με τις κάρτες όταν ήμασταν μικρα :)
Anyway, on topic :Αξίζει να διαβάσω το berserk;(μην παρεξηγήστε την ερώτηση, ξέρω οτι είναι από τις πιο αναγνωρισμένες σειρές.) Έχω δει το άνιμε, και δεν με συγκίνισε ιδιαίτερα. Όσον αφορά το manga, η πλοκή είναι πανω κάτω ίδια, ή υπάρχουν συνταρακτικές αλλαγές; Και επίσης, έχει καλύτερο τέλος, με περισσότερες επεξηγήσεις και τα σχετικά;

To manga ειναι πολυ ανωτερο του ανιμε ( Berserk ) δεν χρειαζοταν καν να δεις το anime.

#777 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 26 May 2012 - 22:17

Yu-Gi-Oh.. τι μου θυμίσατε τώρα.. και αν δεν παίξαμε μάχες με τις κάρτες όταν ήμασταν μικρα :)

όπως είπε και ο Itachi πιο πάνω, το manga είναι αποσταση ουρανού και Γης ανώτερο.
Η πλοκή είναι η ίδια, αλλάγες υπάρχουν λόγο του ότι το anime ξεκινάει απο το volume 3 ch.4 του manga αρα τα πρώτα 2 volumes δεν υπάρχουν στο anime.
Περισσότερες επεξηγήσεις υπάρχουν αλλά όχι τέλος επειδή απλά ακόμη να τελειώσει... :P

Κατα τ' άλλα το manga είναι MUST READ!!!!

Edited by adamsbankai, 26 May 2012 - 22:17.

#778 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 01 June 2012 - 11:45

Τίποτα σαν Another , Judge , Doubt , Ousama Game ? Ψιλό horror δηλαδή με school life και είτε με supernatural είτε όχι .

#779 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 01 June 2012 - 12:04

To Aphorism.
Edit: Και το The String Dolls αν και είναι ακόμα στην αρχή.

ySss0UF.jpg

#780 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 01 June 2012 - 12:30

Το Aphorism το διαβάζω ήδη , και το άλλο θα το ξεκινήσω αλλά όπως είπες είναι ακόμα στην αρχή ^^

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations